Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακες λαγοι που σας συντηρουν οι δικοι μου εδω μεσα ανυπαρκτα κοπροσκυλα...
μονο μπινελικι καριολες που θελετε και κουλτουρα μαλακες καρπαζοεισπρακτορες ανυπαρκτοι πουθεναδες...
νουμερα κομπλεξικα που εχετε ζαλιστει απο την σφαλιαρα στη κανονικη σας ζωη (σε ποια; :headbang:)
και βρηκατε ενα σαιτ με πουτανες για να κανετε τους καμποσους...
μαλακες ορτινατσες που ουτε για να συμπληρωνετε το καρε δεν κανετε...
ανυπαρκτοι πουθεναδες ...
να πατε σε κοινωνικο λειτουργο να πειτε τον πονο σας απο τους βιασμους π[ου εχετε υποστει πουθεναδες εμεις εδω δεν ειμαστε γιατροι....
αιντε νουμερα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συρε γα,ησου απο εδω ρε καραγκιοζη λαγε μη σου ριξω κανα μπινελικι που σου εχουμε κανει τον κωλο σαν της μαιμους παλιομαλακα και με δυο νικες βρωμιαρη λαγε ξαψαρωσες χωρις καν ακομα να πηρες κουπα και μαγκιζεις κοπριτη και γυρνας ολη την ωρα εδω...
αντε μαλακα καρπαζοεισπρακτορα που σου εχουμε ανοιξει καινουριες τρυπες για να προλαβαινουμε ολοι να γαμαμε...
μαλακα που σου μιλανε κιολας βρωμιαρη λαγε σιχαμα...
σηκω φυγε απο δω και αντε γαμησου και φερε μας και την εισπραξη πσολοχυμα...
Αρχισες παλι;Δεν ειπαμε να απαντας με διπλωματια σαν τζεντλεμαν;Τι λεξεις ειναι αυτες. :grin:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Η πλακα ειναι οτι ο καθηγητής θα παει στο εξοχικό  με 50 λεει.

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλα θα το πω συγνωμη κιολας και χωρις παρεξηγηση...
εσεις ειστε μαλακες που σε οποιο καριολη πουτανοσπερμα μπαινει εδω να τρολλαρει και να τα γαμησει απαντατε και κανετε διαλογους...και στην ουσια τους κρατατε εδω και τους ''νομιμοποιειτε''
να κανεις διαλογο με καποιον που το αξιζει...
με κατι φουφουτους και τασεες και τα αρχιδια μου κουνιουντε τι διαλογο να κανεις;;
δηλαδη ρε ρεντ πες μου...οπως τον εχεις ζυγισει αυτον τον παλιατσο (γιατι ναι και απο εδω καταλαβαινεις τι ειδους μαλακες ειναι ο αλλος) τον τασεα η τον φουφουτο η την πουστρα τον εκτορα θα τους εκανες παρεα εξω η θα τους εφτυνες και θα τους ειχες στην καρπαζα;;
αληθεια πες τωρα;;χψρις διπλωματιες και μα μου...
ε εδω μεσα γιατι μιλας μαζι τους;;γιατι τους συντηρεις στη ζωη;;τι αλλαζει;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
king james λεει και τα αρχιδια μου κουνιουνται...
να τον πετυχαινα εξω να μην του χαριζα ουτε ενα κατοιυρημα στη μαπα...
και καθεσαι ρε πουστη ρεντ και πεφτεις στο επιπεδο ενος καρπαζωμενου σπυριαρη 18χρονου που προσπαθει να ανακαμψει απο παιδικα ψυχικα τραυματα και κοντραρεις μαζι του κλπ κλπ
μη με παρεξηγησεις αλλα παρασερνεσαι σε ριχνει στο επιπεδο του και ως γνωστο λογω εμπειριας δικης του χανεις περιπατο...
συγνωμη κιολα αλλα αυτο νοιωθω αυτο λεω...
κινκγ τζειμς λεει...
στην ουσια τον κανεις μαγκα  ;)
τον απολυτο τιποτα

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απέδειξε μου τυπε τοτε γιατι δεν μπορείτε να παρετε τα πόδια σας;

Γιατι αγκομαχατε να πατε απο την αμυνα στην επίθεση; Γιατι ο Πριντεζης ακουγεται το λαχανητό του μεχρι την εξέδρα;

Κανε μου μια χαρη, βαλε στην μια τηλεόραση τους δυο αγνωες του φιναλ φορ και στην αλλη τους δυο αγώνες με εμας και εκει θα δεις τι εννοώ τυπε.

αρα τα προηγουμενα χρονια που εσεις με τον ομπραντοβιτς σερνοσασταν καθε ιανουαριο-μαρτιο (και ειτε μενατε εξω στην ευρωπη , ειτε περναγατε οριακα) και ξαφνικα τον απριλιο-μαιο γινοσασταν η σουπερ ομαδα ,  το θεωρεις υποπτο???????

βεβαια θα μου πεις ....ξερει ο ζοτς ποτε θα φορμαρει την ομαδα....

το 2007 που πηρες την κουπα στην αθηνα (εχοντας με την τσσκα εκτελεσει 46 βολες απο τα κορακια του ρηγ-ass) και ομολογουμενως ειχες πολυ καλη ομαδα στους τελικους δεν μπορουσες να παρεις τα ποδια σου , δεν θυμαμαι να μιλαγε κανεις για ντοπα αλλα για αδειασμα και αδιαφορια απο την κατακτηση της ευρολιγκα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αλλα θα το πω συγνωμη κιολας και χωρις παρεξηγηση...
εσεις ειστε μαλακες που σε οποιο καριολη πουτανοσπερμα μπαινει εδω να τρολλαρει και να τα γαμησει απαντατε και κανετε διαλογους...και στην ουσια τους κρατατε εδω και τους ''νομιμοποιειτε''
να κανεις διαλογο με καποιον που το αξιζει...
με κατι φουφουτους και τασεες και τα αρχιδια μου κουνιουντε τι διαλογο να κανεις;;
δηλαδη ρε ρεντ πες μου...οπως τον εχεις ζυγισει αυτον τον παλιατσο (γιατι ναι και απο εδω καταλαβαινεις τι ειδους μαλακες ειναι ο αλλος) τον τασεα η τον φουφουτο η την πουστρα τον εκτορα θα τους εκανες παρεα εξω η θα τους εφτυνες και θα τους ειχες στην καρπαζα;;
αληθεια πες τωρα;;χψρις διπλωματιες και μα μου...
ε εδω μεσα γιατι μιλας μαζι τους;;γιατι τους συντηρεις στη ζωη;;τι αλλαζει;;
αλλιως μπορει να συμπεριφερεται καποιος στο σαιτ και αλλιως στην πραγματικη του ζωη.τον τασεα δεν εχω παρακολουθησει τι γραφει..παντως αν πιστευει οτι ο ολυμπιακος ηταν ντοπαρισμενος κλπ τοτε δεν την παλευει καστανο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δες ποσες πουτανες τριγυρνανε γυρω γυρω απο το καβλι μου με ενα ονειρο τρελλο μηπως κατα λαθος ασχοληθω λιγο μαζι τους και παρουν λιγο αξια...
παρακολουθα τα αθλητικα θρεντ και δες μονος σου...
βλεπεις να τους χαριζω εστω μιση γραμμη απο τον μαγικο ζωμο μου;;
δε πα να γαμγηθουνε ρε;;αξια θα τους δωσω;;ασε να γινονται ρομπες2 μονοι τους;;ειναι το πιο ευκολο και σιγουρο...
γιαυτο σου λεω γραψε τους στα παπαρια σου και μιλα ,με οσους αξιζει...ειτε κοκκινους ειτε πρασινους ειτε κιτρινους...
μην κανεις τις πουτανες μαγκες  ;)

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
αρα τα προηγουμενα χρονια που εσεις με τον ομπραντοβιτς σερνοσασταν καθε ιανουαριο-μαρτιο (και ειτε μενατε εξω στην ευρωπη , ειτε περναγατε οριακα) και ξαφνικα τον απριλιο-μαιο γινοσασταν η σουπερ ομαδα ,  το θεωρεις υποπτο???????

βεβαια θα μου πεις ....ξερει ο ζοτς ποτε θα φορμαρει την ομαδα....

το 2007 που πηρες την κουπα στην αθηνα (εχοντας με την τσσκα εκτελεσει 46 βολες απο τα κορακια του ρηγ-ass) και ομολογουμενως ειχες πολυ καλη ομαδα στους τελικους δεν μπορουσες να παρεις τα ποδια σου , δεν θυμαμαι να μιλαγε κανεις για ντοπα αλλα για αδειασμα και αδιαφορια απο την κατακτηση της ευρολιγκα.

Τυπε ο παναθηναικός του ζελικο δεκεμβρη γενάρη ηταν τραγικός σχεδον καθε χρονο και αρκετες φορές κινδυνεσε ή αποκλειστηκε απο την ευρωλίγκα. Ομως ειχε μια 12άδα παικτων φοβερη για αυτο και εβγαζε και φαιναλ φουρ και πρωτάθλημα.τα ξεχασες αυτα;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
συρε γα,ησου απο εδω ρε καραγκιοζη λαγε μη σου ριξω κανα μπινελικι που σου εχουμε κανει τον κωλο σαν της μαιμους παλιομαλακα και με δυο νικες βρωμιαρη λαγε ξαψαρωσες χωρις καν ακομα να πηρες κουπα και μαγκιζεις κοπριτη και γυρνας ολη την ωρα εδω...
αντε μαλακα καρπαζοεισπρακτορα που σου εχουμε ανοιξει καινουριες τρυπες για να προλαβαινουμε ολοι να γαμαμε...
μαλακα που σου μιλανε κιολας βρωμιαρη λαγε σιχαμα...
σηκω φυγε απο δω και αντε γαμησου και φερε μας και την εισπραξη πσολοχυμα...

Τύπε δεν είναι μόνο αυτός.. Έχουν μαζευτεί άπειρα σιχάματα εδώ μέσα.. Δεν μπορούν να γράψουν μία ορθή πρόταση, δεν επιχειρηματολογούν ποτέ, δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν μία σοβαρή κουβέντα, παρά μόνο προκαλούν, ειρωνεύονται και λένε άτοπες μαλακίες με την ασφάλεια του υπολογιστή.. Παλιά έγραφαν άτομα σοβαρά διάβαζες μπορούσες να κάνεις και νορμάλ συζήτηση, μπορούσες "να μάθεις μπαλίτσα" και για πράγματα που δεν ξέρεις κλπ..  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλιως μπορει να συμπεριφερεται καποιος στο σαιτ και αλλιως στην πραγματικη του ζωη.τον τασεα δεν εχω παρακολουθησει τι γραφει..παντως αν πιστευει οτι ο ολυμπιακος ηταν ντοπαρισμενος κλπ τοτε δεν την παλευει καστανο
ελα ρε μαλακα σε εχω για γατο...τι να κλασει ο τασεας και ο καθε τασεας;;πλακα κανεις τωρα;;διπολωματικα μου ξηγιεσαι;;δεν εχεις καταλαβει δηλαδη ποσους τονους μαλακας ειναι;;
λες να το παιζει ετσι εδω και εξω να ειναι κανενας αητος;;
ελα τωρα ασε το δουλεμα σε μενα...
πες στα ισα γουσταρω να μαλακιζομαι και τελος...
μαγκια σου...μη μου λες οτι ψηνεσαι πως ειναι και κανενα ατομο ο τασεας και δεν ξερω γω τι....

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6

παικτες σου το κανανε τυπε,λιαν προσφάτως μην το ξεχνάς αυτο. ο μπουρου και δεν ξερουμε ποιος αλλος απο το μπασκετικό τμημα.

ο καθηγητης της αλητείας για να επιμεινει τοσο εντονα σε αυτο δεν το εκανε τυχαία.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τύπε δεν είναι μόνο αυτός.. Έχουν μαζευτεί άπειρα σιχάματα εδώ μέσα.. Δεν μπορούν να γράψουν μία ορθή πρόταση, δεν επιχειρηματολογούν ποτέ, δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν μία σοβαρή κουβέντα, παρά μόνο προκαλούν, ειρωνεύονται και λένε άτοπες μαλακίες με την ασφάλεια του υπολογιστή.. Παλιά έγραφαν άτομα σοβαρά διάβαζες μπορούσες να κάνεις και νορμάλ συζήτηση, μπορούσες "να μάθεις μπαλίτσα" και για πράγματα που δεν ξέρεις κλπ..  
το ξερω ρε...εγω δεν ειπα οτι αν ειναι καποιος βαζελος η χανουμης δεν μπορεις να κανεις η διαλογο η και χαβαλε...αλλοιμονο ισα ισα...
αλλα με κατι κωλοτρυπιδες σαν κιαυτους τι να πεις;;
εγω ειπα πως ειναι θεμα βαζελου η χανουμη;;
μα ετσι κιαλλοιως μα βαζελους η χανουμια θα γινουν τα νταραβερια και ο χαβαλες και ο τσακωμος αν θες και η διαφωνιες και και και ...
αλλα αλλο βαζελος η χανουμι η γαυρος και αλλο καραγκιοζης μαλακς τσακωμενος με την πραγματικη ζωη και με υπαρξιακα προβληματα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παικτες σου το κανανε τυπε,λιαν προσφάτως μην το ξεχνάς αυτο. ο μπουρου και δεν ξερουμε ποιος αλλος απο το μπασκετικό τμημα.

ο καθηγητης της αλητείας για να επιμεινει τοσο εντονα σε αυτο δεν το εκανε τυχαία.
και στο ποδοσφαιρο ειχε βρεθει θετικος ο ασημος βαβζινιακ τι παει να πει ηταν ολη η ομαδα ντοπε;και ελεγε οτι δεν ξερει τι ειναι ντοπα και βρεθηκε θετικος ουτε μια ουτε δυο ΤΡΕΙΣ φορες..και φετος βρεθηκε ο αρκουδας ποιος;;;ενας παικτης που επαιζε γ εθνικη..

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

ο μπουρουσης με φαρμακα του μακη τα εκανε... δεν λεει πουθενα στο ηχογραφημενο οτι του τα δωσανε στον ολυμπιακο.

και να μιλαει για ντοπα καποιος που εχει φαρμακοβιομηχανια (παραγει φαρμακα τα οποια θεωρητικα ειναι ακυκλοφορητα αλλα αγνωστα και τα συστατικα τους ) και εχει γιατρο τον χαντζο μονο γελιο προκαλει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ανθρωπακια που δεν μπορουν να αρθρωσουν λεξη και η δικαιολογια τους ειναι οτι ειναι σε μπουρδελοσαιτ και καλα...
πας να πεις κατι να το στηριξεις με επιχειρηματα ,λαθος θες ;;λαθος ρε αδερφε μου αλλα πας να πεις τη γνωμη σου αυτη τη λαθος αλλα με συνταξη και με επιχειρηματα που νομιζεις οτι χρησιμοποιεις και αρχιζουν οι γκαου τα ουγκ και τις αναρθρες κραυγες και το'να και τ'αλλο...
και σε ρωταω τωρα εγω...τι κανεις ;;τους απαντας;;αμα το κανεις τους κανεις μαγκες...τους γραφεις στα αρχιδια σου ;;;νομιζουν αυτοι οτι ριναι μαγκες...
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..
ο αλλος που ειπε για την μαλακια οτι ειναι ανικητη δεν το ειπε τυχαια...ηξερε αυτος τι ελεγε...
πες μου εσυ πως ξηγιεσαι με εναν τετοιο κωλοτρυπιδι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στο ποδοσφαιρο ειχε βρεθει θετικος ο ασημος βαβζινιακ τι παει να πει ηταν ολη η ομαδα ντοπε;και ελεγε οτι δεν ξερει τι ειναι ντοπα και βρεθηκε θετικος ουτε μια ουτε δυο ΤΡΕΙΣ φορες..και φετος βρεθηκε ο αρκουδας ποιος;;;ενας παικτης που επαιζε γ εθνικη..
ο γιαννουλης τυπε;; :grin:
που επαιζε; :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μπουρουσης με φαρμακα του μακη τα εκανε... δεν λεει πουθενα στο ηχογραφημενο οτι του τα δωσανε στον ολυμπιακο.

και να μιλαει για ντοπα καποιος που εχει φαρμακοβιομηχανια (παραγει φαρμακα τα οποια θεωρητικα ειναι ακυκλοφορητα αλλα αγνωστα και τα συστατικα τους ) και εχει γιατρο τον χαντζο μονο γελιο προκαλει...
σωστα τι σχεση ειχε ο αγαπουλας με την ομαδα του ολυμπιακου;; αντε να βαλεις μυαλο σε εναν απογοητευμενο παναθηναικο μετα απο τοσες φαπες που εχει φαει απο τον ολυμπιακο..προσπαθουν με καθε τροπο να απαξιωσουν τα 2 ευρωπαικα που πηραμε και ειδικοτερα το φετινο που ηταν σερι και τους εχει πονεσει πολυ..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• προεδρος.jpg