Επισκέπτης
συμφωνωΟλα αυτα επειδη δεν μετρησε το καλαθι του χαινς ρε δικε μου;Δηλαδη ολες οι ελληνικες ομαδες στο ποδοσφαιρο τι πρεπει να κανουν να αποχωρησουν απο τον γαλαξια;
πως κανετε ετσι για ενα χερι του Μανιατη βρε παιδι μου
συμφωνωΟλα αυτα επειδη δεν μετρησε το καλαθι του χαινς ρε δικε μου;Δηλαδη ολες οι ελληνικες ομαδες στο ποδοσφαιρο τι πρεπει να κανουν να αποχωρησουν απο τον γαλαξια;
ποσο τραγικοι πεζει να ειστε και ποσο κομπλεξ πεζει να σας εχουμε δημιουργησει αφου κανεις δεν ασχολειται στην ευρωπη με το μπασκετακι γιατι καθεσται και χαλατε την ζαχαρενια σας...συμφωνω
πως κανετε ετσι για ενα χερι του Μανιατη βρε παιδι μου
Χερι,που φερνει πεναλτυ,αποβολη,χαρισμα αποβολης χολεμπας που ειχε προθεση να χτυπησει αντιπαλο,ανυπαρκτο πεναλτυ που σας δοθηκε..Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε σχινο.ναι ασφαλως!!!
και στο λεω εγω γαυρος με ατελειωτα ταξιδια απο θρακη που μενω για να δω οσφπ σε πειραια καστορια κρητη και εξωτερικο
καλα ενω με την μπαλα μιλαει ολη η ευρωπη για τον οσφπ και την μεγαλη ιστορια του παο με τα 5 τσαμπιον λιγκ ο καθενας και τα 3 uerfa cupποσο τραγικοι πεζει να ειστε και ποσο κομπλεξ πεζει να σας εχουμε δημιουργησει αφου κανεις δεν ασχολειται στην ευρωπη με το μπασκετακι γιατι καθεσται και χαλατε την ζαχαρενια σας...
ελα μωρε το ειχε κανει και ο ρομπερτο καρλος εναντια στον ολυμπιακοΧερι,που φερνει πεναλτυ,αποβολη,χαρισμα αποβολης χολεμπας που ειχε προθεση να χτυπησει αντιπαλο,ανυπαρκτο πεναλτυ που σας δοθηκε..Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε σχινο.
το ειχε κανει ο ΜΠΑΟΚ επι Βουλινου στο ποδοσφαιροαυτυα που εχουν κανει ο μπασκετικος παο και ο ποδοσφαιρικος οσφπ ειναι πολα περι διαιτησιας και μονο οι υγειεις φιλαθλοι μπορουν να το σταματησουν οπως στο τελικο με τον αστερα που ηταν για εμμετο
μπορουν τωρα οι πειραιωτες να μην παει κανεις στο σεφ την τεταρτη για να δωσουν ηχηρο χαστουκι στην εσακε αλλα και στους γιαννακοπουλαιος σσ κατι αντιστοιχο θα μπορουσε να κανει και η αεκ στην μπαλα να επερνε ομαδα και να εφεγε οταν την αδικουσαν
παρερε παιδες τόσοι ωρα μειλατε για διαιτητικα λαθη και σφαγες κλπ..αλλα δεν εχω δει ουτε ενα βιντεο με στοιχεία....
ρε παιδες τόσοι ωρα μειλατε για διαιτητικα λαθη και σφαγες κλπ..αλλα δεν εχω δει ουτε ενα βιντεο με στοιχεία....
τα επιχειρηματα σας ειναι γελοια ως συνηθως οσο γελοια ηταν ποσοστα σας σε αυτο το ματς γενικα ειστε ενας περιφερομενος θειασος που μου προκαλείται νευρικο γελιο...
τα επιχειρηματα σας ειναι γελοια ως συνηθως οσο γελοια ηταν ποσοστα σας σε αυτο το ματς γενικα ειστε ενας περιφερομενος θειασος που μου προκαλείται νευρικο γελιο...