Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ολα αυτα επειδη δεν μετρησε το καλαθι του χαινς ρε δικε μου;Δηλαδη ολες οι ελληνικες ομαδες στο ποδοσφαιρο τι πρεπει να κανουν να αποχωρησουν απο τον γαλαξια;
συμφωνω
πως κανετε ετσι για ενα χερι του Μανιατη βρε παιδι μου :grin:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
«Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν»
Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός απάντησε στις κατηγορίες των αδερφών Αγγελόπουλων, τους οποίους με τη σειρά της κατηγόρησε για διαστρέβλωση της αλήθειας κι όχι μόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση στην επίθεση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός:

Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και καταγγέλλει τη συνήθη τακτική των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και να καλύψουν έτσι τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδος τους. Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά προφανώς το αγνοούν.

Επίσης, η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την επανεμφάνιση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στο προσκήνιο, μετά τη σιωπή τους σε σοβαρά θέματα των τελευταίων ημερών, για τα οποία εμείς μιλήσαμε πρώτοι και κινητοποιήθηκε το ίδιο το ελληνικό κράτος.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
συμφωνω
πως κανετε ετσι για ενα χερι του Μανιατη βρε παιδι μου :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ποσο τραγικοι πεζει να ειστε και ποσο κομπλεξ πεζει να σας εχουμε δημιουργησει αφου κανεις δεν ασχολειται στην ευρωπη με το μπασκετακι γιατι καθεσται και χαλατε την ζαχαρενια σας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ασφαλως!!!
και στο λεω εγω γαυρος με ατελειωτα ταξιδια απο θρακη που μενω για να δω οσφπ σε πειραια καστορια κρητη και εξωτερικο
Χερι,που φερνει πεναλτυ,αποβολη,χαρισμα αποβολης χολεμπας που ειχε προθεση να χτυπησει αντιπαλο,ανυπαρκτο πεναλτυ που σας δοθηκε..Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε σχινο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ποσο τραγικοι πεζει να ειστε και ποσο κομπλεξ πεζει να σας εχουμε δημιουργησει αφου κανεις δεν ασχολειται στην ευρωπη με το μπασκετακι γιατι καθεσται και χαλατε την ζαχαρενια σας...
καλα ενω με την μπαλα μιλαει ολη η ευρωπη για τον οσφπ και την μεγαλη ιστορια του παο με τα 5 τσαμπιον λιγκ ο καθενας και τα 3 uerfa cup :headbang: :headbang: :headbang:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
αυτυα που εχουν κανει ο  μπασκετικος παο και ο ποδοσφαιρικος οσφπ ειναι πολα περι διαιτησιας και μονο οι υγειεις φιλαθλοι μπορουν να το σταματησουν οπως στο τελικο με τον αστερα που ηταν για εμμετο
μπορουν τωρα οι πειραιωτες να μην παει κανεις στο σεφ την τεταρτη για να δωσουν ηχηρο χαστουκι στην εσακε αλλα και στους γιαννακοπουλαιος σσ κατι αντιστοιχο θα μπορουσε να κανει και η αεκ στην μπαλα να επερνε ομαδα και να εφεγε οταν την αδικουσαν

Επισκέπτης
Χερι,που φερνει πεναλτυ,αποβολη,χαρισμα αποβολης χολεμπας που ειχε προθεση να χτυπησει αντιπαλο,ανυπαρκτο πεναλτυ που σας δοθηκε..Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε σχινο.
ελα μωρε το ειχε κανει και ο ρομπερτο καρλος εναντια στον ολυμπιακο
πως κανεις ετσι κι εσυ

ωχουυυυυ

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδες τόσοι ωρα μειλατε  για διαιτητικα λαθη και σφαγες κλπ..αλλα δεν εχω δει ουτε ενα βιντεο με στοιχεία....

Επισκέπτης
αυτυα που εχουν κανει ο  μπασκετικος παο και ο ποδοσφαιρικος οσφπ ειναι πολα περι διαιτησιας και μονο οι υγειεις φιλαθλοι μπορουν να το σταματησουν οπως στο τελικο με τον αστερα που ηταν για εμμετο
μπορουν τωρα οι πειραιωτες να μην παει κανεις στο σεφ την τεταρτη για να δωσουν ηχηρο χαστουκι στην εσακε αλλα και στους γιαννακοπουλαιος σσ κατι αντιστοιχο θα μπορουσε να κανει και η αεκ στην μπαλα να επερνε ομαδα και να εφεγε οταν την αδικουσαν
το ειχε κανει ο ΜΠΑΟΚ επι Βουλινου στο ποδοσφαιρο
κι ο Βαζελος δεν κατεβηκε σε εναν τελικο μπασκετ
ε οκ
παιξαν τα κοτοπουλα βαμενα πρασινα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
και καιτι που εγραψε ο μαγουλας

Από την στιγμή που όντως συνέβη ότι κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα τόσο αυτοί όσο και ο έμπειρος Νίκος Καρούσης όφειλαν να ενημερώσουν τις ομάδες και να μην βγουν να παίξουν αν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, βρίσκονταν εντός του γηπέδου.

Βγήκαν, έχασαν τέσσερις εύκολες φάσεις σε βάρος του Ολυμπιακού (έτσι όπως έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι δεν έπειθαν ότι θα γυρνούσαν στο παιχνίδι αυτό όμως δεν αφορά στους διαιτητές) και τώρα δίνουν δικαίωμα συζήτησης για την διαιτησία σε ένα παιχνίδι το οποίο κέρδισε δικαιότατα ο καλύτερος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Να σταματήσει αυτός ο εξευτελισμός όλων όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό μπάσκετ και λέγεται ντόπιγκ κοντρόλ κατά ...ομάδες. Όλοι παρασύρθηκαν από ένα mind game κι έφτασαν να προσβάλουν κορυφαίους αθλητές σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. ΝΤΡΟΠΗ που υπήρξαν διάφορες θεσμικές παρεμβάσεις ώστε τελικά να δικαιωθεί η παράνοια και η αρρώστια.

Αλήθεια, γιατί να μην ζητήσει του χρόνου η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ αντίστοιχους ελέγχους όταν παίζουν με ελληνικές ομάδες; Αλήθεια βάζουμε σε σκέψη τον κόσμο για την κυριαρχία μας στην Ευρωλίγκα;  Δεν μιλάμε για έναν τυπικό έλεγχο, αλλά για ...πεντάδες ολόκληρες.

Όχι, το παραμύθι «αποδεικνύουμε ότι είμαστε καθαροί» δεν περνάει πια. Σε ποιον το αποδεικνύετε; Στον συνεργάτη της Ρούλας Κορομηλά; Στους επιστήμονες; Στον κόσμο;

Δηλαδή, ο Κατσικάρης να ζητήσει και αυτός πριν τον αγώνα Ρωσίας –Ελλάδας να περάσει από ντόπιγκ κοντρόλ η μισή εθνική. Μεταξύ μας, πάντως αν το μέτρο πιάσει παράγοντες της ομοσπονδίας, τα  ευρήματα θα είναι τρομερά.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Οι γιαννακόπουλοι παιζουν το παιχνιδι του ντοπιγκ .Εκει που οι αυγουλομάτηδες σιωπουσαν και βρεθηκε ο υπουργος της αλητείας να πει ναι σε πληρη έλεγχο ντοπιγκ.

Ποιος να το πιστευε :  ο υπουργος των δηλητηριασμενων νερών η ντροπη της προπονητικής να πει ναι σε έλεγχο ντοπας και οι αυγουλομάτηδες δεν πηραν ουτε καν θεση.

Γιατι άραγε;  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
παρτε μαθηματα εξεδρας

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΠΑ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε παιδες τόσοι ωρα μειλατε  για διαιτητικα λαθη και σφαγες κλπ..αλλα δεν εχω δει ουτε ενα βιντεο με στοιχεία....

και φιλικα μαθε λιγο ορθογραφια γιατι μου αρεσει που εβαζες κατι εικονες που και καλα δεν ξερουν οι ολυμπιακοι :sunglasses:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τα επιχειρηματα σας ειναι γελοια ως συνηθως οσο γελοια ηταν ποσοστα σας σε αυτο το ματς γενικα ειστε ενας περιφερομενος θειασος που μου προκαλείται νευρικο γελιο...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τα επιχειρηματα σας ειναι γελοια ως συνηθως οσο γελοια ηταν ποσοστα σας σε αυτο το ματς γενικα ειστε ενας περιφερομενος θειασος που μου προκαλείται νευρικο γελιο...

γέλιο είναι ρε ότι από το 55-50 και μετά μας έκοψαν 4 επίθεσης και πήρες ένα ανύπαρκτο φάουλ ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom