Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ελατε με την οπισθεν την κυριακη στο οακα...
εγω το εχω γραψει χρηστιδη οτι οι αγγελοπουλοι ειναι πολυ λαιτ για τα ελληνικα πρωταθληματα
ετσι τυπε μου...πηραν ομως δυο ευρωπαικα και βλεπω να παιρνουν και τριτο κολλητα...εγω το εχω γραψει χρηστιδη οτι οι αγγελοπουλοι ειναι πολυ λαιτ για τα ελληνικα πρωταθληματα
αλλα αν υπηρχε ο μπασκετικος κοκκαλης τοτε ο τρακης θα ετρεχε ακομη γυρα απο τον οκανα και θα εψαχνε την πορτα για να μπει να κρυφτει
συμφωνεις οτι πρεπει να παρει την ομαδα απο τη Α 1 οι αγγελοπουλοι μπας και σοκαριστει το ψευτοπρωταθλημα της εασακε?ετσι τυπε μου...πηραν ομως δυο ευρωπαικα και βλεπω να παιρνουν και τριτο κολλητα...
πανε με τον σταυρο στο χερι ρε αδερφε...και ο αλλος σαλια ειναι μην τον εχεις κανενα μαγκα...και οι κοντοι πριν καραγκιοζηδες ηταν τυπε μου...για χλεπα ...την δουλεια την λαθαριζουν οι δυο καρκινοπι ...βαζελακοπουλος και ο πουστροφιλιππας...
οι γιαννακοπουλαιοι μικροι μεγαλοι νουμερα ειναι...γραφικα τυπακια...μην τους εχεις για τιποτε μαγκες...
ο μεγαλος σωκρατης η ο βαγγελαρος θελουν πρωι πρωι για κολατσο καμμια διακποσαρια απο δαυτους...
αλλα οι αλλοι δυο οι πουστηδες ειναι μεγαλη μαφια...μουλοι...μουλωχτοι και μασονοι...
ολοι σουζα καθονται μπροστα τους...
τα αρχιδια του γιαννακιοπουλου θα παρουν οι αγγελοπουλοι ως συνηθωςσυμφωνεις οτι πρεπει να παρει την ομαδα απο τη Α 1 οι αγγελοπουλοι μπας και σοκαριστει το ψευτοπρωταθλημα της εασακε?
Καλα ρε ντεζα βου με επιασε η ειπες ακριβως το ιδιο και εχθες;Και μην λες μαλακιεςστην ελλαδα για να εδρεωθεις και ν ακανεις αυτοκρατωρεια πρεπει να ελεγχεις ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - τελος
δεν ειναι οτι ημασταν καλυτερη χτες και χασαμε λογω κορακιων αλλα με ενα δυο κραυγαλεα σφυριγματα σε νευριαζουν και σε βγαζουν εξω απο τα νερα
ισως -που μαλλον κανουμε και εμεις το ιδιο στη μπαλα εδω και 17 χρονια με μια διαφορα ομως οτι μπορει να καναμε εγκληματα στις αλλες ομαδες στην μπαλα αλλα ποτε ο παο και ο παοκ δεν ηταν κατοχοι τσαμπιονσ λιγκ Wink Wink ε? νομιζω καταλαβες και καταλαβαν και οι βαζελοι τι εννοω
ara δεν διαφωνουμεΚαλα ρε ντεζα βου με επιασε η ειπες ακριβως το ιδιο και εχθες;Και μην λες μαλακιες
στο ποδοσφαιρο δεν ισχυει αυτο που λες για την διαιτησια εκει ειναι ολα καθαρα και παντελονατα.
στο ποδοσφαιρο εκει ειναι ολα καθαρα και παντελονατα.