Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
URL]]

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Γαυράκια μην ξεχάστε να πάρετε εισιτήρια την ΤΕΤΑΡΤΗ [/size][/size][/size][size=10pt][size=10pt]για να δείτε και το ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Γαυράκια μην ξεχάστε να πάρετε εισιτήρια την ΤΕΤΑΡΤΗ [/size][/size][/size][size=10pt][size=10pt]για να δείτε και το ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
θα φανε καλα οι κλαψουμουνηδες :pipa2: :pipa2: :pipa2:

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Εγω ξερω οτι πηραμε το νταμπλ στο ποδοσφαιρο,στο βολει,στο πολο,και το ευρωπαικο στο μπασκετ.Ειναι αρκετα νομιζω για φετος.Το γαμησι λοιπον εσεις το εχετε χορτασει.Και αλλο θελατε αχαριστοι;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι πηραμε το νταμπλ στο ποδοσφαιρο,στο βολει,στο πολο,και το ευρωπαικο στο μπασκετ.Ειναι αρκετα νομιζω για φετος.Το γαμησι λοιπον εσεις το εχετε χορτασει.Και αλλο θελατε αχαριστοι;

Να γελάσει και αυτών το χειλάκι λίγο τύπε.. Βασικά για να δούμε γιατί έβγαλαν πολλή γλώσσα και άμα χάσουν το παιχνίδι στο ΣΕΦ μετά θα κάνουν κακάκια πάνω τους όπως έγινε με την Μπάρτσα και δεν μπορούσαν να βάλουν σουτ. :2funny: Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι το σημαντικότερο.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ξερεις τι ειναι να περιμενεις σκουπισμα 3-0 και να σου έρχεται 0-3 .

Ειναι καπως τυπε.

Σε αυτη την φαση εισαι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Φυσικα αναμενουμε τους αυγουλοματηδες να βγαλουν ενα ακομη θεικό μπλουζακι

Για να γελάμε με δαυτους. Στην ευρωλιγκα φυσικά που δουλεψε ο Ρηγ-ass  και η ντόπα ολα ηταν αγγελικά πλασμενα

Με το που ζητησε ο Μητσος ολοι αντιντόπιγκ τους κατεβασε τα παντελόνια και τους ξεφτιλισε.

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Για να γελάμε με δαυτους. Στην ευρωλιγκα φυσικά που δουλεψε ο Ρηγ-ass  και η ντόπα ολα ηταν αγγελικά πλασμενα

Με το που ζητησε ο Μητσος ολοι αντιντόπιγκ τους κατεβασε τα παντελόνια και τους ξεφτιλισε.

Δίνεις ρεσιτάλ τύπε!  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ποσους επιασαν ντοπε του ολυμπιακου τυπε;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ποσους επιασαν ντοπε του ολυμπιακου τυπε;

Ολους  αλλα  με  τετοια  παραγκα  που  εχει  ο  ολυμπιακος  στην  ευρωπη  δεν  το  ανακοινωσαν...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι  αλλο  θα  ακουσουμε  ρε  πουστη  μου..........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ολους  αλλα   με  τετοια  παραγκα  που  εχει  ο  ολυμπιακος  στην  ευρωπη  δεν  το  ανακοινωσαν...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι  αλλο  θα  ακουσουμε  ρε  πουστη  μου..........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τυπε μην χαλιέσαι.

Δεν ειναι τυχαία η εμμονή αυτουνού που ανακάλυψε την αλητεια για αντιτντόπιγξ σε καθε παιχνιδι.

Δεν ξυπνησε ενα πρωι τυπε και ειπε θελω να κανω αντιτνόπιγκ σε καθε παιχνιδι.

Εξαλλου ειναι γνωστές οι φυσσούνεςτου μπάρμπα σάββα  πιο παλια τα δηλητηριασμένα νερά και πιο προσφαταα τα φαρμακάκια στον 10 μερες έλεγες απο τον πεθερό του.

Τα ξεχασες τυπε αυτά;

;) ;) ;) ;) ;)

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
ο πεθερός είναι φυλακή και ο γαμπρός Ιταλία τίποτα φρέσκο έχεις

απέδειξε μου τυπε τοτε γιατι δεν μπορείτε να παρετε τα πόδια σας;

Γιατι αγκομαχατε να πατε απο την αμυνα στην επίθεση; Γιατι ο Πριντεζης ακουγεται το λαχανητό του μεχρι την εξέδρα;

Κανε μου μια χαρη, βαλε στην μια τηλεόραση τους δυο αγνωες του φιναλ φορ και στην αλλη τους δυο αγώνες με εμας και εκει θα δεις τι εννοώ τυπε.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο 'πεθερός' εδινε το 'φαρμακάκι στον γαμπρό του τυπε. τα ξεχασες;

Τύπε επειδή λες μαλακίες αν κάποιος έχει παρενέργειες ντόπας αυτή τη στιγμή από όσους αγωνίζονται είναι κυρίως ο Γκιστ! Εγώ πως ξέρω ότι ο Γιαννακόπουλος που πρότεινε το ντοπινγκ κοντρόλ δεν έχει τα κονέ του? Μην πιάνεσαι με μαλακίες όταν δεν υπάρχουν.. Τι σχέση έχει η ντόπα με την ευστοχία αν είστε άσχετοι μην γράφετε μεγάλες κουβέντες και πάνω από όλα κουβέντες που προκαλούν και δεν βασίζονται πουθενά.. Η ντόπα σου δίνει ενέργεια, νεύρο και δύναμη.. Από εκεί και πέρα τα πιο εξειδικευμένα δεν ανιχνεύονται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom