redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πςςς τυπε στα ειπαν και τα ξερεις;;;Ο 'πεθερός' εδινε το 'φαρμακάκι στον γαμπρό του τυπε. τα ξεχασες;
πςςς τυπε στα ειπαν και τα ξερεις;;;Ο 'πεθερός' εδινε το 'φαρμακάκι στον γαμπρό του τυπε. τα ξεχασες;
απέδειξε μου τυπε τοτε γιατι δεν μπορείτε να παρετε τα πόδια σας;
Γιατι αγκομαχατε να πατε απο την αμυνα στην επίθεση; Γιατι ο Πριντεζης ακουγεται το λαχανητό του μεχρι την εξέδρα;
Κανε μου μια χαρη, βαλε στην μια τηλεόραση τους δυο αγνωες του φιναλ φορ και στην αλλη τους δυο αγώνες με εμας και εκει θα δεις τι εννοώ τυπε.
Τύπε επειδή λες μαλακίες αν κάποιος έχει παρενέργειες ντόπας αυτή τη στιγμή από όσους αγωνίζονται είναι κυρίως ο Γκιστ! Εγώ πως ξέρω ότι ο Γιαννακόπουλος που πρότεινε το ντοπινγκ κοντρόλ δεν έχει τα κονέ του? Μην πιάνεσαι με μαλακίες όταν δεν υπάρχουν.. Τι σχέση έχει η ντόπα με την ευστοχία αν είστε άσχετοι μην γράφετε μεγάλες κουβέντες και πάνω από όλα κουβέντες που προκαλούν και δεν βασίζονται πουθενά.. Η ντόπα σου δίνει ενέργεια, νεύρο και δύναμη.. Από εκεί και πέρα τα πιο εξειδικευμένα δεν ανιχνεύονται..
πςςς τυπε στα ειπαν και τα ξερεις;;;
απέδειξε μου τυπε τοτε γιατι δεν μπορείτε να παρετε τα πόδια σας;
Γιατι αγκομαχατε να πατε απο την αμυνα στην επίθεση; Γιατι ο Πριντεζης ακουγεται το λαχανητό του μεχρι την εξέδρα;
Κανε μου μια χαρη, βαλε στην μια τηλεόραση τους δυο αγνωες του φιναλ φορ και στην αλλη τους δυο αγώνες με εμας και εκει θα δεις τι εννοώ τυπε.
τελειως διαφορετικες ομαδες αντιμετωπισε ο γαυρος στο Φ4,εντελως διαφορετικος ειναι ο βαζελος σε αυτους τους τελικους απο οτι ηταν λιγους μηνες πριν.Δεν σημαινει οτι ντοπαρονται οι παιχτες του γαυρου.Απλα δεν βρισκουν λυσεις γιατι οι βαζελοι υπερτερουν σε παιχτες σε καιριες θεσεις.απέδειξε μου τυπε τοτε γιατι δεν μπορείτε να παρετε τα πόδια σας;
Μάλιστα... οι παίκτες του ΟΣΦΠ, δεν παίζουν καλά, άρα έληξε η ντόπα.
Με την ίδια λογική όταν οι παίκτες του ΠΑΟ κάνουν καλά παιχνίδια,
είναι κι αυτοί ντοπέ.
Ο ορισμός του μυρωδιά.. Πρίντεζης και Παπανικολάου έκαναν κακό φάηναλ 4.. Ειδικά ο Πρίντεζης..
τελειως διαφορετικες ομαδες αντιμετωπισε ο γαυρος στο Φ4,εντελως διαφορετικος ειναι ο βαζελος σε αυτους τους τελικους απο οτι ηταν λιγους μηνες πριν.Δεν σημαινει οτι ντοπαρονται οι παιχτες του γαυρου.Απλα δεν βρισκουν λυσεις γιατι οι βαζελοι υπερτερουν σε παιχτες σε καιριες θεσεις.
συρε γα,ησου απο εδω ρε καραγκιοζη λαγε μη σου ριξω κανα μπινελικι που σου εχουμε κανει τον κωλο σαν της μαιμους παλιομαλακα και με δυο νικες βρωμιαρη λαγε ξαψαρωσες χωρις καν ακομα να πηρες κουπα και μαγκιζεις κοπριτη και γυρνας ολη την ωρα εδω...Τυπε μιλα ομορφα και μην προσβαλεις τον αλλο οταν σε σεβεται:
Θα σου απαντησω αυτο που ειπα στον αρη, βαλε σε μια τηλεόραση το παιχνιδι σστο σεφ και στην αλλη τον ημιτελικο στο φιναλ φουρ. Δες τί ενέργεια υπαρχει εκει και τι σημερα .
Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Δεν μπορούν να παρουν τα πόδια τους τυπε.
Θες να πεις οτι και εσεις εχετε εκρηκτικοτητα;Ιδια πραγματα παιζετε σχεδον λες να κανετε και εσεις ντοπες; :SΤο μπασκετ πανω απο όλα ειναι ενεργεια φιλε. πανω κατω να παιξεις επιθεση να παιξεις αμυνα να κανεις κινηση να να να.
Οταν αυτη δεν υπαρχει τα αποτελέσματα τα βλεπεις.
slow motion ειναι οι δυο ομάδες αν τις βαλεις σε δυο τηλεοράσεις. Καντο τυπε και μετα ελα και πες μας περι μυρωδια.
ναι το καταλαβαινει μωρη πουστρα...Μαστερ καταλαβαινεις αυτο που γραφω οτι εχουν αδειάσει τελειως;
τυπε σε λιγο θα πουν οτι πληρωσαμε τον τεόντοσιτς να μην παιξει καλα στον ημιτελικοΤι να σε σεβαστώ ρε τύπε.. Σέβομαι τους λογικούς και αυτούς που μιλάνε σωστά και με επιχειρήματα.. Εσύ λες μπούρδες.. Αυτά που γράφεις είναι παραλλήρημα μαλακίας..
Τι να σε σεβαστώ ρε τύπε.. Σέβομαι τους λογικούς και αυτούς που μιλάνε σωστά και με επιχειρήματα.. Εσύ λες μπούρδες.. Αυτά που γράφεις είναι παραλλήρημα μαλακίας..
Τι θέλεις να πείς;;;
πώς πήραν οτι ο γκαλέτι, ο τζόλε και ο κοβάσεβιτς;;;;;;;;;
Με αυτο που λες ακυρωνεις την εξαιρετικη αμυνα που παιζει η ομαδα σου,για μενα δεν υπαρχει καμια ντοπα,καμια διαιτησια.Για μενα φταιει το οτι ο γαυρος δεν εχει εναν προπονητη που να ξερει να προσαρμοσει την ομαδα του πανωΜαστερ καταλαβαινεις αυτο που γραφω οτι εχουν αδειάσει τελειως; Αυτο ειανι το πρόβλημα .Για αυτο και βγαινουν τοσο κακες επιθεσεις για αυτο και δεν μπορουν να βγαλουν ενα αιφνιδιασμό για αυτο χανουν τις περισσοτερες επιθεσεις από μια εν γενει πολύ μετρια ομαδα οπως ειναι η φετινη του παναθηναικου.
Ο Ολυμπιακός εχει περισσοτερο ταλέντο ομως δεν πολυπείθομαι οτι αυτο ειναι τελείως .....αθώο.
τυπε σε λιγο θα πουν οτι πληρωσαμε τον τεόντοσιτς να μην παιξει καλα στον ημιτελικο