Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (23 μέλη και 61 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη χριστιδη για να καταλαβω και εγω,που ειμαι χαζος,ισχυριζεσαι οτι κανοντας του αφιερωμα,τον παρουσιαζουν κλεισμενο.Γιατι εγω δεν ειδα πουθενα να γραφουν οτι τον εχουν
κλεισει,μονο οτι του εγινε προταση γραφουν.
:2funny: :2funny:
ρε μαλαακα δεν παλευεσαι...λες να αοιξω τωρα τετοια κουβεντα;; :2funny:
ακουσες τα μπινελικια σου μιας και σε ετρωγε  ο κωλος σου ηρεμησε τωρα...θα τα πουμε μετα..
αντε καλη ξεκουραση  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη χριστιδη για να καταλαβω και εγω,που ειμαι χαζος,ισχυριζεσαι οτι κανοντας του αφιερωμα,τον παρουσιαζουν κλεισμενο.Γιατι εγω δεν ειδα πουθενα να γραφουν οτι τον εχουν
κλεισει,μονο οτι του εγινε προταση γραφουν.
:2funny: :2funny:
αντε επιδη εχω λιγο τυψεις που σε αρχισα στα μπινελικια θα στο κανω λιανα αλλα μονο μια φορα...τα υπολοιπα φυλα τα για το βραδακι  :2funny:
λοπον γραφει ενα ξενο σαιτ μια ειδηση...
ΟΦΕΛΕΙΣ να την μεταφερεις...και απο εκει και περα σταματας...ΤΕΛΟΣ..
η συνεχιζεις με δικο σου ρεπορταζ το διασταυρωνεις και επειτα ξηγιεσαι οπως γουσταρεις η τουμπεκιαζεις...
το να μεταφερεις απλα την ειδηση δεν ειναι μεμπτο..
το να το τραβηξεις μετα να αρχισεις τα αφιερωματα και τα βιντεο δινεις την εντυπωση του ''κλεισμενου΄και δημιουργεις προσδοκιες...
αυτο που εβαλες του γαυρου ,η απλη μεταφορα της ειδησης την ειχε και το γκαζετα και νωιτερα μαλιστα..ειδες να πω κατι;
μετα τρελλαθηκα που αρχισαν να το τραβανε ;)
πες μου μια φορα οτι συμφωνεις να ηρεμησω ρε πουστη...μια φορα μονο...καντο...μπορεις  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ Χρηστίδη δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου αλλά αυτό δείχνει αυτό που είχα γράψει... τελείωσε η περίοδος, δεν υπάρχουν αγώνες και κάτι πρέπει να γράψουν... τι;;; ότι ναναι, από την πιο μικρή ιστορία μέχρι την μεγαλύτερη μαλακία... αφού πρέπει να γεμίσει η σελίδα, δεν μπορεί να βγει και να πει πως για σήμερα δεν υπάρχει τίποτα να ειπωθεί...

και αυτός ο "καυγάς" που γίνεται εδώ μέσα και όπου αλλού, θρέφει αυτή τη νοοτροπία...

για κόψε τα κλικ το κάθε γκαζέτα και μην πάρεις εφημερίδα...

Επισκέπτης
τραγικη η ομαδα επιθετικα ως τωρα
δυσκολη η νικη για σημερα
αλλα τιποτα δεν κριθηκε
παμε για νικη την κυριακη

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ κακό παιχνίδι σήμερα για όλους.. Δεν πειράζει έχει ψωμί η σειρά.. Ελπίζω να ξυπνήσουν οι παίκτες μας στα επόμενα ματσάκια..

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.560
Πόντοι
216
[move][size=40pt]who's your daddy??[/size][/move]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.560
Πόντοι
216
[move][size=30pt]who's your daddy??[/size][/move]

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μας στοίχησε άσχημα η απουσία του ΛΟ στον επιθετικό τομέα και η άδικη αποβολή του Άντιτς που είναι πολλές φορές παίκτης κλειδί.. Απλά με τέτοια ποσοστά στα σουτ δεν κερδίζεις παιχνίδι..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
602285_609572019068019_2019221576_n.png

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πρέπει να ήταν το χειρότερο ματς του Ολυμπιακού, τουλάχιστον την τελευταία 5ετία. Κι όλα ξεκίνησαν από την κακή ψυχολογία και την λάθος αντιμετώπιση στο ματς.Γενικά ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως αρνητικοί κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί.Φυσικά μεγάλη η απώλεια του Λο, αλλά νομίζω το ματς χάθηκε περισσότερο από τον Ολυμπιακό παρά κερδίθηκε από Πάο. Υπήρχε νευρικότητα και μια ροπή προς τους τσαμπουκάδες, πράγμα που μέχρι τώρα ουδέποτε είχε συμβεί. Δεν κερδίζεις αγώνες με φωνές, νταηλίκια και γκρίνια στους διαιτητές. Εκεί, στην έλλειψη ψυχραιμίας, κρίθηκε το ματς.Επίσης πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες, ότι δεν πρέπει να βαράνε 50 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι.Εντάξει, έχεις πολλούς καλούς σουτέρ αλλά μην το ξεφτιλίζεις κιόλας!!!!!!Ο Πάο αντίθετα πολύ ψύχραιμος και ώριμος και φυσικά πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φυσικά η σειρά έχει ακόμα ψωμί, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί το επόμενο ματς είναι μονόδρομος. Σε γενικές γραμμές πάντως νομίζω πως ο Πάο είναι ομάδα που δεν "ταιριάζει" στον Ολυμπιακό, δηλαδή θέλω να πω ότι δεν βγαίνουν τα μαρκαρίσματα σε πολλούς παίχτες και αμυντικά και επιθετικά. Υπάρχουν κορμιά να περιορίσουν και τον Χάινς και τον Πρίντεζη και φυσικά τον Σπανούλη και απ' την άλλη δεν έχεις αμυντικά απαντήσεις ούτε για χοντρό, ούτε για Λάσμε, ούτε καν για Ούκιτς που κάνει πάρτι κάθε φορά με τον Σπανούλη στην άμυνα. Έχουν βρει τις απαντήσεις και αυτό είναι που δημιουργεί περισσότερη νευρικότητα νομίζω στους παίχτες μας όταν δεν τους βγαίνουν οι φάσεις.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
παιχταραδες μου μην μασατε,δεν γινεται να συνεχιστει αυτη η αστοχια :headbang:ολοι διπλα στην ομαδα δεν τελειωσε τιποτα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πρέπει να ήταν το χειρότερο ματς του Ολυμπιακού, τουλάχιστον την τελευταία 5ετία. Κι όλα ξεκίνησαν από την κακή ψυχολογία και την λάθος αντιμετώπιση στο ματς.Γενικά ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως αρνητικοί κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί.Φυσικά μεγάλη η απώλεια του Λο, αλλά νομίζω το ματς χάθηκε περισσότερο από τον Ολυμπιακό παρά κερδίθηκε από Πάο. Υπήρχε νευρικότητα και μια ροπή προς τους τσαμπουκάδες, πράγμα που μέχρι τώρα ουδέποτε είχε συμβεί. Δεν κερδίζεις αγώνες με φωνές, νταηλίκια και γκρίνια στους διαιτητές. Εκεί, στην έλλειψη ψυχραιμίας, κρίθηκε το ματς.Επίσης πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες, ότι δεν πρέπει να βαράνε 50 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι.Εντάξει, έχεις πολλούς καλούς σουτέρ αλλά μην το ξεφτιλίζεις κιόλας!!!!!!Ο Πάο αντίθετα πολύ ψύχραιμος και ώριμος και φυσικά πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φυσικά η σειρά έχει ακόμα ψωμί, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί το επόμενο ματς είναι μονόδρομος. Σε γενικές γραμμές πάντως νομίζω πως ο Πάο είναι ομάδα που δεν "ταιριάζει" στον Ολυμπιακό, δηλαδή θέλω να πω ότι δεν βγαίνουν τα μαρκαρίσματα σε πολλούς παίχτες και αμυντικά και επιθετικά. Υπάρχουν κορμιά να περιορίσουν και τον Χάινς και τον Πρίντεζη και φυσικά τον Σπανούλη και απ' την άλλη δεν έχεις αμυντικά απαντήσεις ούτε για χοντρό, ούτε για Λάσμε, ούτε καν για Ούκιτς που κάνει πάρτι κάθε φορά με τον Σπανούλη στην άμυνα. Έχουν βρει τις απαντήσεις και αυτό είναι που δημιουργεί περισσότερη νευρικότητα νομίζω στους παίχτες μας όταν δεν τους βγαίνουν οι φάσεις.
ρε τυπε ειχες απαντησεις για τους ψηλους της ρεαλ και ειδικα στι ccka και δεν εχεις για τον παο;; απλα σημερα ηταν ολοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο μαυρα χαλια

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
πολυ μα παρα πολυ βρωμαει το σημερινο ματς..ξαφνικα ο φετινος ολυμπιακος για 2 10λεπτα δεν υπαρχει στην αμυνα κι εκτος αυτου,πουλαει ευκολα μπαλλες με ανεκδιηγητα ''λαθη'' σε κατεβασμα και πασες και χανει πολλα ''ευκολα'' σουτ..
οι παικτες εχουν μεινει σε γλεντια,μπανια και συνενετευξεις για την ευρωπαικη κουπα κι ετσι απλα 0-1..αν τωρα σπασει κι ο ολυμπιακος ''ολως τυχαιως'' την εδρα του γιαννακοπουλου και παιχτει στα 3 ματς θα ειναι η αποκορυφωση του δουλεματος!!!
(βασικα ετσι πιστευω οτι θα γινει κιολας)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μάγκες μην ψάχνετε συνωμοσίες όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, όπως έκανε και η cska στο φάηναλ 4 εναντίον μας... Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού  μπορούμε να σπάσουμε την έδρα τους όπως έσπασαν αυτοί σήμερα τη δική μας.. Βέβαια όχι με την ίδια νευρικότητα και άγχος που παίξαμε σήμερα.. Ο Παναθηναικός ήταν καλύτερα διαβασμένος, τόσο καιρό ζούσε γι αυτούς τους αγώνες.. Ελπίζω να ξυπνήσουμε στα επόμενα παιχνίδια.. Οι ψηλοί οι δικοί μας φάνηκε ότι κότεψαν μετά από ένα σημείο και φοβούνταν να πάρουν προσπάθειες.. Φυσικά μας έλειψε τρελά και ο ΛΟ και χάλασε η όλη επιθετική χημεία στην ομάδα.. Κάναμε πολλά λάθη.. Είχαμε ευκαιρίες να αλλάξουμε το μομέντουμ, αλλά τις πετάξαμε στα σκουπίδια με χαρακτηριστική ευκολία και παιδαριώδη τρόπο..
Επίσης πρέπει να είναι προ'ι'δεασμένοι οι παίκτες μας και να μην αντιδρούν έντονα, διότι οι κόρακες μας γαμάνε δεν μας σέβονται και δίνουν εύκολα τεχνικές ποινές..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Βάλτε και ένα κόκκινο φωτάκι έξω απο το ΣΕΦ.Χύθηκε πολύ σπέρμα το βράδυ  :cheesy:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ρε μάγκες μην ψάχνετε συνωμοσίες όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, όπως έκανε και η cska στο φάηναλ 4 εναντίον μας... Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού  μπορούμε να σπάσουμε την έδρα τους όπως έσπασαν αυτοί σήμερα τη δική μας.. Βέβαια όχι με την ίδια νευρικότητα και άγχος που παίξαμε σήμερα.. Ο Παναθηναικός ήταν καλύτερα διαβασμένος, τόσο καιρό ζούσε γι αυτούς τους αγώνες.. Ελπίζω να ξυπνήσουμε στα επόμενα παιχνίδια.. Οι ψηλοί οι δικοί μας φάνηκε ότι κότεψαν μετά από ένα σημείο και φοβούνταν να πάρουν προσπάθειες.. Φυσικά μας έλειψε τρελά και ο ΛΟ και χάλασε η όλη επιθετική χημεία στην ομάδα.. Κάναμε πολλά λάθη.. Είχαμε ευκαιρίες να αλλάξουμε το μομέντουμ, αλλά τις πετάξαμε στα σκουπίδια με χαρακτηριστική ευκολία και παιδαριώδη τρόπο..
Επίσης πρέπει να είναι προ'ι'δεασμένοι οι παίκτες μας και να μην αντιδρούν έντονα, διότι οι κόρακες μας γαμάνε δεν μας σέβονται και δίνουν εύκολα τεχνικές ποινές..

Ακριβώς. Πολύ σωστός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom