Πρέπει να ήταν το χειρότερο ματς του Ολυμπιακού, τουλάχιστον την τελευταία 5ετία. Κι όλα ξεκίνησαν από την κακή ψυχολογία και την λάθος αντιμετώπιση στο ματς.Γενικά ήταν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως αρνητικοί κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξανασυμβεί.Φυσικά μεγάλη η απώλεια του Λο, αλλά νομίζω το ματς χάθηκε περισσότερο από τον Ολυμπιακό παρά κερδίθηκε από Πάο. Υπήρχε νευρικότητα και μια ροπή προς τους τσαμπουκάδες, πράγμα που μέχρι τώρα ουδέποτε είχε συμβεί. Δεν κερδίζεις αγώνες με φωνές, νταηλίκια και γκρίνια στους διαιτητές. Εκεί, στην έλλειψη ψυχραιμίας, κρίθηκε το ματς.Επίσης πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες, ότι δεν πρέπει να βαράνε 50 τρίποντα σε κάθε παιχνίδι.Εντάξει, έχεις πολλούς καλούς σουτέρ αλλά μην το ξεφτιλίζεις κιόλας!!!!!!Ο Πάο αντίθετα πολύ ψύχραιμος και ώριμος και φυσικά πολύ διαβασμένος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φυσικά η σειρά έχει ακόμα ψωμί, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί το επόμενο ματς είναι μονόδρομος. Σε γενικές γραμμές πάντως νομίζω πως ο Πάο είναι ομάδα που δεν "ταιριάζει" στον Ολυμπιακό, δηλαδή θέλω να πω ότι δεν βγαίνουν τα μαρκαρίσματα σε πολλούς παίχτες και αμυντικά και επιθετικά. Υπάρχουν κορμιά να περιορίσουν και τον Χάινς και τον Πρίντεζη και φυσικά τον Σπανούλη και απ' την άλλη δεν έχεις αμυντικά απαντήσεις ούτε για χοντρό, ούτε για Λάσμε, ούτε καν για Ούκιτς που κάνει πάρτι κάθε φορά με τον Σπανούλη στην άμυνα. Έχουν βρει τις απαντήσεις και αυτό είναι που δημιουργεί περισσότερη νευρικότητα νομίζω στους παίχτες μας όταν δεν τους βγαίνουν οι φάσεις.