Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τωρα το ειδα...και επειδη ημουνα πολυ αυστηρος με τον μικρο μιας και με παραξενεψε η συμπεριφορα του στο τελος του αγωνα ανακαλω...ειχε δικιο ....δεν το ειχα δει και βιαστηκα ...οπως και ολοι οι αντικειμενικοι...εγω ανακαλω...ελπιζω να κανουν το ιδιο και αυτοι...η μηπως οχι; :think:

www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html]http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html[/url]

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τωρα το ειδα...και επειδη ημουνα πολυ αυστηρος με τον μικρο μιας και με παραξενεψε η συμπεριφορα του στο τελος του αγωνα ανακαλω...ειχε δικιο ....δεν το ειχα δει και βιαστηκα ...οπως και ολοι οι αντικειμενικοι...εγω ανακαλω...ελπιζω να κανουν το ιδιο και αυτοι...η μηπως οχι; :think:

www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html]http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html[/url]
ποσο μαλακας παιζει να ειναι ο παπανικολαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να μου πεις γαυρος ειναι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Εχει δικιο ο Παπ εδω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καταλαβαινω πως το εννοεις αλλα δεν ειναι ετσι...
οι περισσοτεροι το βεπουν μπακαλιστικα...4 στα 29 τριποντα ,9 στις 19 βολες...
αν ειχαμε 3 με 4 τριποντα παραπανω και 4 με 5 βολες θα κερδιζαμε...
[size=20pt]αμ δεν ειναι ετσι τυπε.[/size]..

αν αν αν......και εγω αν ημουν αστροναυτης δεν θα ήμουν εδω τωρα...

:2funny: :2funny: το κομπλεξ μερικων με μενα εδω μεσα δεν εχει οριο...
απλα να ενημερωσω...πιο μαλακας πεθαινεις  :2funny:

λαγε πιο ρομπα πεθαινεις...
φαε το ξεβρακωμα σου τωρα και κλαψε  :2funny: :2funny:
γελαει ο κοσμος με την μαλακια που σε βαραει...
αν....αν...αν...
χαζε λαγε ...ρομπααααααααααααααα... :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Γενικά προκαλούσαν τύπε.. Ούτε και εγώ το είδα αυτό.. Αλλά έπρεπε να το καταλάβουμε, διότι οι παίκτες μας δεν προκαλούν ποτέ είναι πολύ καθαροί! Όσο αρχίζουν τους καυγάδες και τους κωλοπαιδαρισμούς οι άλλοι, αλλά παρουσιάζονται ώστε να εκτίθεται ο Ολυμπιακός αυτά θα συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν.. Τέσπα έχει μέλλον η σειρά για να δούμε.. Όπως είπα το κυριότερο είναι να κρατήσουμε αλώβητο το ΣΕΦ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εχει δικιο ο Παπ εδω.
ναι ρε...και εγω δεν το ειχα δει ...και του τα'χωσα...τωρα φυσικα για το συγκεκριμενο αλλαζω γνωμη...αλλα με τον λασμε ηταν οντως ψευτομαγκια...αν ηταν οι δυο τους καπου αλλου δε νομιζω να του εκανε τον κοκορα...
παντως το στυγκεκριμενο ηταν πουστια του λιθουανου...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εχει δικιο ο Παπ εδω.

Δεν είναι και σίγουρο. Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης... έλεγαν οι αρχαίοι. Δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Για να κάνει τέτοιο πράμα ο Ματσιούλις έχοντας μόλις πάρει μεγάλο διπλό, άρα τρισευτυχισμένος, ή είναι κωλόπαιδο (δεν το αποκλείω) ή είναι πλακατζής ή κάτι έχει προηγηθεί στον αγώνα και το κράτησε μανιάτικο. Το τελευταίο μου φαίνεται ειλικρινά και χωρίς να φοράω (τη συγκεκριμένη στιγμή  :grin: ) πράσινα γυαλιά πιο πιθανό, απλά γιατί σε μερικές στιγμές του αγώνα οι παίχτες του ΟΣΦΠ έδειχναν εκνευρισμένοι και καναδυό φορές "φλέρταραν" με την τεχνική ποινή.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δεν είναι και σίγουρο. Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης... έλεγαν οι αρχαίοι. Δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Για να κάνει τέτοιο πράμα ο Ματσιούλις έχοντας μόλις πάρει μεγάλο διπλό, άρα τρισευτυχισμένος, ή είναι κωλόπαιδο (δεν το αποκλείω) ή είναι πλακατζής ή κάτι έχει προηγηθεί στον αγώνα και το κράτησε μανιάτικο. Το τελευταίο μου φαίνεται ειλικρινά και χωρίς να φοράω (τη συγκεκριμένη στιγμή  :grin: ) πράσινα γυαλιά πιο πιθανό, απλά γιατί σε μερικές στιγμές του αγώνα οι παίχτες του ΟΣΦΠ έδειχναν εκνευρισμένοι και καναδυό φορές "φλέρταραν" με την τεχνική ποινή.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

κομπλεξικό πουστράκι είναι.

έχεις κερδίσει καθαρά και στα ίσα τον νο1 της ευρώπης και κάνεις πουστιές αντί να τον γράψεις στ αρχίδια σου.

λογικό βέβαια να ακολουθεί το χαρακτήρα του προέδρου της ομάδας του.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γενικά προκαλούσαν τύπε.. Ούτε και εγώ το είδα αυτό.. Αλλά έπρεπε να το καταλάβουμε, διότι οι παίκτες μας δεν προκαλούν ποτέ είναι πολύ καθαροί! Όσο αρχίζουν τους καυγάδες και τους κωλοπαιδαρισμούς οι άλλοι, αλλά παρουσιάζονται ώστε να εκτίθεται ο Ολυμπιακός αυτά θα συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν.. Τέσπα έχει μέλλον η σειρά για να δούμε.. Όπως είπα το κυριότερο είναι να κρατήσουμε αλώβητο το ΣΕΦ.

Πλακα  κανεις φιλε ? ?Αλλον αγωνα ειδες ? ? :headbang:
Οι παιχτες του γαυρου ηταν αυτοι που προκαλουσαν συνεχως και ψαχνονταν για καυγαδες,ειδικα ο Παπανικολαου ! !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
man περα οτι δεν τους βγηκαν τα σουτ επρεπε με αρχιδια να μπουν μεσα και να σπασουν τα κοκκαλα τους με παθος για να βαλλουν δυο δυο ποντους και οχι να φοβουνται τους πρασινες λες και ειναι ομαεδα NBA ΕΚΤΟς ΑΠΟ μπασκετ που ξερουν τα παιδια σιγουρα θελει και καρυδια(που τα εχουν) αλλα χτες σαν μασημενοι μου φαινοντουσαν
νομιζω ο καλος ολυμπιακοσ δεν χανει απο καλο παναθηναικο με τπτ!!!!
παντως ο βαζελος ολη τη σειρα ετσι θα την παει στους 60-65 ποντους αργο τεμπο και πολυ ξυλο στην ρακετα αν δεν κατααλβουν οι δικοι μας οτι για καθε ποντο πρεπει να δειρουν και να ματωσουν τοτε ας μην πανε στο οακα
αυτό ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός ΔΕΝ το κάνει.
ανάτρεξε σε όλες τις ανατροπές διαφορών που έχει κάνει (μα ακόμα και τους 2 τελικούς) και θα δεις πως γύρισε με τρίποντα που μπήκαν ενώ πιο πριν τα έσπαγε.

Αυτό ξέρουνε, αυτό πήγαν να κάνουνε και προχθές.
Και αυτό θα κάνουνε και σήμερα αν στραβώσει το παιχνίδι.

Άμυνα έπαιξαν καλή σχετικά.
Αλλά δεν μπορείς διαρκώς να γυρνάς τα παιχνίδια με τα σουτ. Θέλει και πλάνο. Και ηρεμία. Και ηρεμία δεν είχανε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πλακα  κανεις φιλε ? ?Αλλον αγωνα ειδες ? ? :headbang:
Οι παιχτες του γαυρου ηταν αυτοι που προκαλουσαν συνεχως και ψαχνονταν για καυγαδες,ειδικα ο Παπανικολαου ! !
Ναι αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο Μασιουλις δεν εκανε πουστια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτό ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός ΔΕΝ το κάνει.
ανάτρεξε σε όλες τις ανατροπές διαφορών που έχει κάνει (μα ακόμα και τους 2 τελικούς) και θα δεις πως γύρισε με τρίποντα που μπήκαν ενώ πιο πριν τα έσπαγε.

Αυτό ξέρουνε, αυτό πήγαν να κάνουνε και προχθές.
Και αυτό θα κάνουνε και σήμερα αν στραβώσει το παιχνίδι.

Άμυνα έπαιξαν καλή σχετικά.
Αλλά δεν μπορείς διαρκώς να γυρνάς τα παιχνίδια με τα σουτ. Θέλει και πλάνο. Και ηρεμία. Και ηρεμία δεν είχανε.
Μην ξεχναμε και τους δημοσιογραφους που επηρεασαν παιχτες αλλα και κοσμο,και στο τελος γιουχαραν τους
παιχτες και δεν τους χειροκροτησαν, :grin:

mouzak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:zfuck:  ΓΑΥΡΑΚΙΑ  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΑΙ  ΛΑΔΩΘΕΙΤΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΕΧΕΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ  :fuck2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτο δεν ειναι πλακα φιλε ειναι πουστια,να βαζεις στον αλλον τρικλοποδια απο πισω,ενω εχει τα νευρα του,εχει χασει,
ειναι τρελαμενος.Για εμενα το εκανε επιτηδες για να τον προκαλεσει.Θα επρεπε να τιμωρηθει μεσω βιντεο,αλλα δυστυχως στην ελλαδα δεν γινονται αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom