Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτο δεν ειναι πλακα φιλε ειναι πουστια,να βαζεις στον αλλον τρικλοποδια απο πισω,ενω εχει τα νευρα του,εχει χασει,
ειναι τρελαμενος.Για εμενα το εκανε επιτηδες για να τον προκαλεσει.Θα επρεπε να τιμωρηθει μεσω βιντεο,αλλα δυστυχως στην ελλαδα δεν γινονται αυτα.

Οκ, για σένα το έκανε επίτηδες για να προκαλέσει, για μένα το έκανε επειδή κάτι είχε προηγηθεί στον αγώνα. Γι' αυτό γράφω ότι πρέπει να ακούσεις και την απολογία του κατηγορούμενου πριν τον καταδικάσεις. Κι ο Διαμαντίδης τιμωρήθηκε, αν θυμάμαι καλά, κάποτε για μια ροχάλα στον Τεόντοσιτς, αλλά η αγκωνιά που του είχε ρίξει πιο πριν ο Σέρβος, στο "δικαστήριο" μάλλον δεν ελήφθη υπόψη.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οκ, για σένα το έκανε επίτηδες για να προκαλέσει, για μένα το έκανε επειδή κάτι είχε προηγηθεί στον αγώνα. Γι' αυτό γράφω ότι πρέπει να ακούσεις και την απολογία του κατηγορούμενου πριν τον καταδικάσεις. Κι ο Διαμαντίδης τιμωρήθηκε, αν θυμάμαι καλά, κάποτε για μια ροχάλα στον Τεόντοσιτς, αλλά η αγκωνιά που του είχε ρίξει πιο πριν ο Σέρβος, στο "δικαστήριο" μάλλον δεν ελήφθη υπόψη.

Τύπε το φτύσιμο ανήκει σε άλλη κατηγορία πολύ πιο πάνω από τρικλοποδιά, αγκωνιά, σπρωξιά..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τύπε το φτύσιμο ανήκει σε άλλη κατηγορία πολύ πιο πάνω από τρικλοποδιά, αγκωνιά, σπρωξιά..

τύπε, δεν ξέρω την ιεράρχηση σε αυτά που αναφέρεις. Για καθέναν μπορεί να είναι διαφορετική άλλωστε. Η ουσία αυτού που έγραψα ήταν αλλού. Το παράδειγμα του Διαμαντίδη το ανέφερα για να δείξω ότι πολλές φορές μια κακιά ενέργεια από έναν παίχτη είναι η αντίδραση σε μια (μικρότερης ή μεγαλύτερης βαρύτητας) κακιά ενέργεια του αντιπάλου του.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τύπε, δεν ξέρω την ιεράρχηση σε αυτά που αναφέρεις. Για καθέναν μπορεί να είναι διαφορετική άλλωστε. Η ουσία αυτού που έγραψα ήταν αλλού. Το παράδειγμα του Διαμαντίδη το ανέφερα για να δείξω ότι πολλές φορές μια κακιά ενέργεια από έναν παίχτη είναι η αντίδραση σε μια (μικρότερης ή μεγαλύτερης βαρύτητας) κακιά ενέργεια του αντιπάλου του.
ο διαμαντιδης αντεδρασε κατα την διαρκεια του αγωνα και επανω στην ενταση, προχθες ηταν μια ενεργεια απλα και μονο να σπασει τον τσαμπουκα του παπανικολαου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
τον γνωριζω και δεν ειναι τετοιος..μην γραφουμε οτι νανε

Εμενα  απο  δω  μεσα  αλλη  εντυπωση  μου  εχει  δωσει 

και  να  ξερεις  δεν  την  αλλαζω.........

Να  του  δωσεις  τα  χαιρετισματα  μου...........

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εμενα  απο  δω  μεσα  αλλη  εντυπωση  μου  εχει  δωσει  

και  να  ξερεις   δεν  την  αλλαζω.........

Να  του  δωσεις  τα  χαιρετισματα  μου...........
οκ τυπε,εγω δεν σου ειπα να αλλαξεις αποψη..εγω παντως δεν βγαζω ποτε συμπερασματα για εναν ανθρωπο πισω απο μια οθονη ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Επιμένετε να γράφετε στ' αρχίδια σας το τι μπορεί να είχε προηγηθεί. Μάλλον μαλάκας πρέπει να είμαι που άρχισα να ξανασχολούμαι με τα οπαδικά σε τούτο το φόρουμ, αν και το είχα κόψει για καιρό.

...........................................
Η τρικλοποδιά του Γιόνας Ματσιούλις, ήταν πιθανώς η απάντηση του στον Παπανικολάου, όπου προς το τέλος του αγώνα, ο δεύτερος του έριξε την μπάλα στην πλάτη, στη εξέλιξη μιας φάσης, κάτι που είχε "πιάσει" και ο τηλεοπτικός φακός
...........................................

φαίνεται ότι όλοι είχαν βάλει σκοποό να σπάσουν τον τσαμπουυκά του Παπ:

............................................
Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών, τουλάχιστον τρεις φορές από την έναρξη του πρώτου τελικού είχε φραστικές διαμάχες τόσο με τον Τζέιμς Γκιστ, όσο και τον Στέφαν Λάσμε.
............................................

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Κατάλαβα πολύ καλά τι είπες τύπε. Απλά με αφορμή αυτό που ανέφερες, εγώ αναφέρω ότι είναι πολύ χειρότερο το φτύσιμο προς συνάδελφο μπασκετμπολίστα παρά ένα τέτοιο χτύπημα για την ιδεολογία του αθλήματος. Έκαναν μαλακία και ο Ματσιούλης και ο Παπανικολάου.. Δεν έκαναν κάτι άξιο τιμωρίας στην τελική, απλά είναι λίγο θερμοκέφαλοι από ότι φαίνεται..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κατάλαβα πολύ καλά τι είπες τύπε. Απλά με αφορμή αυτό που ανέφερες, εγώ αναφέρω ότι είναι πολύ χειρότερο το φτύσιμο προς συνάδελφο μπασκετμπολίστα παρά ένα τέτοιο χτύπημα για την ιδεολογία του αθλήματος. Έκαναν μαλακία και ο Ματσιούλης και ο Παπανικολάου.. Δεν έκαναν κάτι άξιο τιμωρίας στην τελική, απλά είναι λίγο θερμοκέφαλοι από ότι φαίνεται..

Τύπε μου, για σένα είναι χειρότερο. Για άλλους μπορεί το χτύπημα να είναι χειρότερο. Άντε και να παραδεχτώ ότι το φτύσιμο είναι χειρότερο. Πολλές φορές στη ζωή μας όταν μας κάνουν κάτι κακό, αντιδρούμε με χειρότερο τρόπο. Δεν θέλω να δικαιώσω τον Διαμαντίδη, απλά ισχύει. Τώρα, Ματσιούλις και Παπ είναι και οι 2 άξιοι τιμωρίας. Καθένας για τη μαλακία που έκανε. Αλλά όταν ο Παπ έκανε μαλακίες σε όλον τον αγώνα, ε διάολε, κάποιος θα βρισκόταν να του την κάνει κι αυτού

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε μου, για σένα είναι χειρότερο. Για άλλους μπορεί το χτύπημα να είναι χειρότερο. Άντε και να παραδεχτώ ότι το φτύσιμο είναι χειρότερο. Πολλές φορές στη ζωή μας όταν μας κάνουν κάτι κακό, αντιδρούμε με χειρότερο τρόπο. Δεν θέλω να δικαιώσω τον Διαμαντίδη, απλά ισχύει. Τώρα, Ματσιούλις και Παπ είναι και οι 2 άξιοι τιμωρίας. Καθένας για τη μαλακία που έκανε. Αλλά όταν ο Παπ έκανε μαλακίες σε όλον τον αγώνα, ε διάολε, κάποιος θα βρισκόταν να του την κάνει κι αυτού

Συμφωνώ ότι είναι θέμα νοοτροπίας του καθενός το πως αντιλαμβάνεται την σημασία της κάθε πράξης. Επίσης στο σκηνικό με τον Ματσιούλης έκανε και ο Παπ μαλακίες πιο πριν όπως αυτό με το πέταγμα της μπάλας και ίσως και άλλα να παίχτηκαν μεταξύ τους που οι θεατές δεν είδαμε. Είναι λάθος και οι 2, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τόσο σοβαρό που να σηκώνει την τιμωρία τους..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Συμφωνώ ότι είναι θέμα νοοτροπίας του καθενός το πως αντιλαμβάνεται την σημασία της κάθε πράξης. Επίσης στο σκηνικό με τον Ματσιούλης έκανε και ο Παπ μαλακίες πιο πριν όπως αυτό με το πέταγμα της μπάλας και ίσως και άλλα να παίχτηκαν μεταξύ τους που οι θεατές δεν είδαμε. Είναι λάθος και οι 2, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τόσο σοβαρό που να σηκώνει την τιμωρία τους..

όταν ο διαιτητής έχει σφυρίξει κι εσύ πετάς την μπάλα στην πλάτη του αντιπάλου, εγώ νομίζω ότι πρέπει να δοθεί τεχνική ποινή.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
όταν ο διαιτητής έχει σφυρίξει κι εσύ πετάς την μπάλα στην πλάτη του αντιπάλου, εγώ νομίζω ότι πρέπει να δοθεί τεχνική ποινή.
του διαμαντιδη η ροχαλα τοτε τι ηταν;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Την γλωσίτσα του την έχει καθαρίσει ο σπανακοπιτούλης;;;;

θα φάει τρελό σπέρμα....

αλλά ξέρει αυτός...μπάσιμο και η μπάλα στην περιφέρεια..μεγάλος ηγέτης....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμενα  απο  δω  μεσα  αλλη  εντυπωση  μου  εχει  δωσει 

και  να  ξερεις   δεν  την  αλλαζω.........

Να  του  δωσεις  τα  χαιρετισματα  μου...........
Και εσυ μην σου πω καλυτερα τι εντυπωση δινεις χλευαζοντας καποιον που εχει αποσυρθει απο το σαιτ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Την γλωσίτσα του την έχει καθαρίσει ο σπανακοπιτούλης;;;;

θα φάει τρελό σπέρμα....

αλλά ξέρει αυτός...μπάσιμο και η μπάλα στην περιφέρεια..μεγάλος ηγέτης....
τι εγινε ρε φουφουτε, ξαφνικα δεν ισχυει το '' αφου πηραμε κυπελο ευρωπης λογικο δεν ειναι να παρουμε και το πρωταθλημα'' που λεγατε οταν σε πηγαινε καροτσι η διαιτησια τα προηγουμενα χρονια;; οχι οτι δεν σας παει τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom