Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το ξαναλέω και για τους δυο σας.
η όλη συζήτηση γίνεται για τους λεγόμενους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ δημοσιογράφους.

για το οτι πουλάνε αντικειμενικότητα ενώ είναι βαμμένοι.
αυτοί που είναι χρωματικά βαμμένοι και αναγνωρισμένοι δεν μπάινουνε στη συζήτηση. Γιαυτο και δεν συζητάμε για blogακια ψαγμένων. Γιατί αυτούς δεν τους διαβάζουνε οι μάζες που διαβάζουνε τα "αντικειμενικά" σάιτς.

έλα ρε σεις. Προκειμένου να στηρίξετε την άποψή σας ρίχνετε όλο αλλού την μπάλα.
Δεν υπάρχει θέμα...

προσωπικά δεν τα διαβάζω καν τα σάιτς αυτά ακριβώς για αυτό το λόγο.
γιατί λένε αντικειμενικές μαλακίες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε συμφωνησαμε οτι οι δημοσιογραφοι του ποδοσφαιρου κανουν κακο και ριχνουν λασπη στον προεδρο και στην ομαδα του ολυμπιακου,ενω οι του μπασκετ εχουν καταστρωσει σχεδιο να αποπροσανατολισουν τον κοσμο εναντιον του σπανουλη,δεν το καταφερνουν αλλα ειπαν να κανουν την προσπαθεια.
Ειπαμε οτι αυτο ακουγεται πιο λογικο απο το να υπαρχει απλα στην φαντασια του αρρωστου οπαδου.
Τελος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το βραδύ θα είμαι στο γήπεδο...πολύ σημαντικός αγώνας...όποιος κερδίζει τον πρώτο αγώνα ανεξαρτήτος έδρας πέρνει και το πρωτάθλημα...
αυτό δείχνει η προιστορία...
ετσι :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε συμφωνησαμε οτι οι δημοσιογραφοι του ποδοσφαιρου κανουν κακο και ριχνουν λασπη στον προεδρο και στην ομαδα του ολυμπιακου,ενω οι του μπασκετ εχουν καταστρωσει σχεδιο να αποπροσανατολισουν τον κοσμο εναντιον του σπανουλη,δεν το καταφερνουν αλλα ειπαν να κανουν την προσπαθεια.
Ειπαμε οτι αυτο ακουγεται πιο λογικο απο το να υπαρχει απλα στην φαντασια του αρρωστου οπαδου.
Τελος.
κατάλαβες γιατί σου λέω πως ρίχνεις την μπάλα αλλού πάλι;
πάλι άσχετο ποστ.
Αλλά δεν πειράζει
εγώ δεν συ είπα αυτά. Εσύ απλώς γίνεσαι ρεζίλι που δεν μπορείς να συζητήσεις.
είμαι πολύ συγκεκριμένος (για μένα μιλάω και όχι για οποιονδήποτε άλλο)
δεν είπα τίποτα ούτε για ποδόσφαιρο ούτε για προέδρους ούτε για τίποτα άλλο.

Μπήκα στην κουβέντα όταν μιλήσαμε για μπάσκετ.
Και αυτό που λέω ισχύει.
εσύ τα κάνεις αχταρμά όλα μόλις βλέπεις πως δεν μπορείς να απαντήσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κατάλαβες γιατί σου λέω πως ρίχνεις την μπάλα αλλού πάλι;
πάλι άσχετο ποστ.
Αλλά δεν πειράζει
εγώ δεν συ είπα αυτά. Εσύ απλώς γίνεσαι ρεζίλι που δεν μπορείς να συζητήσεις.
είμαι πολύ συγκεκριμένος (για μένα μιλάω και όχι για οποιονδήποτε άλλο)
δεν είπα τίποτα ούτε για ποδόσφαιρο ούτε για προέδρους ούτε για τίποτα άλλο.

Μπήκα στην κουβέντα όταν μιλήσαμε για μπάσκετ.
Και αυτό που λέω ισχύει.
εσύ τα κάνεις αχταρμά όλα μόλις βλέπεις πως δεν μπορείς να απαντήσεις.
Αντε παλι.Ρε συ απαντησε μου σε δυο πραγματα.Εγραψαν για τον σπανουλη οταν ηταν να φυγει απο τον βαζελα οτι συζητουσε και με αλλες ομαδες πριν αλλα και κατα την διαρκεια των τελικων ναι η οχι;Τα δημοσιευματα που εχετε σκυλιασει ολοι,γραφτηκαν πρωτα στα σαιτ του εξωτερικου ναι η οχι;Αναπαραχτηκαν ακομη και στα σαιτ που μιλανε μονο για γαυρο ναι η οχι;
Ε κοιταξτε λιγο λογικα τα πραγματα,το γαμημενο.Ελεος δηλαδη με την οπαδικη ανοησια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αντε παλι.Ρε συ απαντησε μου σε δυο πραγματα.Εγραψαν για τον σπανουλη οταν ηταν να φυγει απο τον βαζελα οτι συζητουσε και με αλλες ομαδες πριν αλλα και κατα την διαρκεια των τελικων ναι η οχι;Τα δημοσιευματα που εχετε σκυλιασει ολοι,γραφτηκαν πρωτα στα σαιτ του εξωτερικου ναι η οχι;Αναπαραχτηκαν ακομη και στα σαιτ που μιλανε μονο για γαυρο ναι η οχι;
Ε κοιταξτε λιγο λογικα τα πραγματα,το γαμημενο.Ελεος δηλαδη με την οπαδικη ανοησια.
σε αντίθεση με εσένα εγώ σου απαντάω ακριβώς (αν και έχει μαλλιάσει το χέρι μου να σου γράφω τα ίδια πράγματα. Και στο ξαναλέω, εγώ γράφω αυτά που λέω εγώ και όχι το τι λέει ο οποιοσδήποτε άλλος

1. ΟΧΙ, δεν τα έγραφαν για το Σπανούλη οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ δημοσιογράφοι για τους οποίους συζήτησα.
2. ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν γράφει κάποιο σάιτ πως ομάδες ενδιαφέρονται για τον οποιονδήποτε παίκτη, πως τον έχουνε βάλει στόχο - αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι όμως κάτι που γίνεται ΜΟΝΟ για τους παίκτες του Ολυμπιακού να γράφουνε οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ (και καλά) πως οι ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ με άλλες ομάδες.

Και (άντε πάλι να επαναλαμβάνομαι) ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιος το γράφει πρώτος και ποιος αντιγράφει από ποιον. Αν δηλαδή τα ξένα σάιτς αντιγράφουνε τα ελληνικά ή το ανάποδο.

Το gossip είναι κάτι που δεν μπορείς έυκολα να δεις από πού ξεκινάει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και σε ξαναρωταω εγω γιατι δεν εχεις απαντησει ακομη και κανεις τον κινεζο σαν τον χριστιδη,που οταν τον ρωτησα αν εγραφαν για τον σπανουλη οταν ηταν να φυγει απο τον βαζελα
οτι μιλουσε με αλλες ομαδες,μου απαντουσε αν εγραφαν οτι θα παει σε εσας.
Εγραψαν για τον σπανουλη ναι η οχι οτι μιλαει με αλλες ομαδες εκτος του βαζελου;
Εγραψαν για τον γκερσον και τον παο φετος;Επισης,μου συγκρινεις τον Σπανουλη,εναν απο τους
καλυτερους αν οχι τον καλυτερο αυτη την στιγμη,παιχτη της ευρωπης που λογικο ειναι να θελουν
ολες οι ομαδες να τον αποκτησουν,με κατι καλους μεν,τυπικους ομως δε παιχτες του παο.
τι να πω παω πασο.Σας κυνηγανε οι δημοσιογραφοι παιδια.ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι.Ακομη και οι δικοι σας μιας και το ρεπορταζ γραφτηκε και στο gavros.gr
kωλοτρυπιδα ως εδω...αιντε γαμησου και μη με ξαναβαλεις ηλιθιε καθυστερημενε εμενα στο στομα σου...ζωο...ειδικα με τις γνωστες ου μαλακιες να κανεις κωλοτουμπες και να λες μαλακιες αοριστες και ηλιθιοτητες..
ενταξει σεβομαι οτι χεις προβλημα ,οτι εισαι καθυστερημενος λλα ολα εχουν και ορια...
αει γαμησου στην τελικη...
πουθα κανεις και πνευμα οτι τα γυριζω εω που γελαει ολο το σαιτ με την μαλακια πυ σε βαρει...
οποιος κανει τον κοπο να γυρισει μια η δυο σελιδες πριν μπορει να δεις το ξεβρακωμα που εφαγες (δεν κοκορευομαι αλλωστε εσυ γινεσαι πουτανα απο μονος σου δεν ειναι δα και καμμια μαγκια να σε κανει καποιος πουτανα)...ολα ειναι γραμμνα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...
τι ειπα τι ειπες και πιπες...
μη με ξαναπιασεις αρχιδι στο στομα σου και ειδικα μην βαλεις στο στομα μου πραγματα που εν εχω πει αλλα θα ηθελες εσυ να ειχα πει για να ταιριαζουν στην δικη σου πραγματικοτητα...
εκολλα και ασε με ησυχο...πλακα πλακα αλλα εισαι τεραστιος μαλακας...στο λεω ισια παρε το χαμπαρι γελαει ο κοσμος με τις μαλακιες σου εισαι το νουμερο ενα νουμερο που κυκλοφοραει...
με εφτιαξες ,δεν επρεπε ,το αναγνωριζω το λαθος ειναι δικο μου αλλα ειμαι και ανθρωπος και εχω ορια...
αντε ηλιθιε που σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει ζωο..αιντε που θα εξηγησεις κιολα επειδη δεν καταλαβαινουμε...
χειροτερο ειδος ανθρωπου στον κοσμο...ο ηλιθιος..
θα μου πεις κα εγω πουφτιαχνομαιμε ενα ηλιθιο τι ειμαι;;αριμαλακας ειμαι...αυτο ειμαι :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε αντίθεση με εσένα εγώ σου απαντάω ακριβώς (αν και έχει μαλλιάσει το χέρι μου να σου γράφω τα ίδια πράγματα. Και στο ξαναλέω, εγώ γράφω αυτά που λέω εγώ και όχι το τι λέει ο οποιοσδήποτε άλλος

1. ΟΧΙ, δεν τα έγραφαν για το Σπανούλη οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ δημοσιογράφοι για τους οποίους συζήτησα.
2. ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν γράφει κάποιο σάιτ πως ομάδες ενδιαφέρονται για τον οποιονδήποτε παίκτη, πως τον έχουνε βάλει στόχο - αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι όμως κάτι που γίνεται ΜΟΝΟ για τους παίκτες του Ολυμπιακού να γράφουνε οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ (και καλά) πως οι ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ με άλλες ομάδες.

Και (άντε πάλι να επαναλαμβάνομαι) ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιος το γράφει πρώτος και ποιος αντιγράφει από ποιον. Αν δηλαδή τα ξένα σάιτς αντιγράφουνε τα ελληνικά ή το ανάποδο.

1.ποιοι ειναι αυτοι που κατα την γνωμη σου,δεν το εγραψαν,γιατι σε ολα τα σαιτ ελεγαν πως μιλαει ο σπανουλης με αλλες ομαδες.
2.Για ποιους αλλους παιχτες του ολυμπιακου εχουν γραψει,κατα καιρους, οι αντικειμενικοι που λες,οτι μιλανε με αλλες ομαδες;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ρε μαλακα μοικανε θερμη παρακληση προσωπικη....μπορεις να ξεκολλησεις απο τον ηλιθιο;;σε παρακαλαω πολυ...αφου ξερεις οτι ειναι στουρνος και χανεις τα λογια; σου...ξερουμε ολοι αν εχεις δικιο ξερουμε ολοι οτι ειναι μαλακας μην προκαλεις και εσυ κουβεντες με τον μαλακα...σε παρακαλω..ληξτο το θεμα εω δεν εχει νοημα...το ξερεις και το ξερω...γαμησε με και εσυ τωρα που του δινεις βημα του μαλακα να μας ζαλιζει τα αρχιδια μεσημεριατικα...
ξεκολλα και υ....πεστου εχεις δικιο και τελος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
1.ποιοι ειναι αυτοι που κατα την γνωμη σου,δεν το εγραψαν,γιατι σε ολα τα σαιτ ελεγαν πως μιλαει ο σπανουλης με αλλες ομαδες.
2.Για ποιους αλλους παιχτες του ολυμπιακου εχουν γραψει,κατα καιρους, οι αντικειμενικοι που λες,οτι μιλανε με αλλες ομαδες;
ρε μαλακα λεμε εχεις δικιο...πας τωρα να γαμηθεις;;αντε ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΟΣ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε τυποι αμα σας ενοχλει τοσο η αντιπαραθεση και βριζετε οταν σας δειχνει ο αλλος στα μουτρα οτι λετε μαλακιες,τοτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ολοι,ειναι να λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στον εγκεφαλο στα θρεντ των ομαδων μας,χωρις να ενοχλει ο ενας τον αλλον.Μαζεψτε εναν βλακα που βγαινει συνεχως στα θρεντ των αλλων και λεει μαλακιες,να μην σας ενοχλουμε και εδω οι υπολοιποι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε τυποι αμα σας ενοχλει τοσο η αντιπαραθεση και βριζετε οταν σας δειχνει ο αλλος στα μουτρα οτι λετε μαλακιες,τοτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ολοι,ειναι να λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στον εγκεφαλο στα θρεντ των ομαδων μας,χωρις να ενοχλει ο ενας τον αλλον.Μαζεψτε εναν βλακα που βγαινει συνεχως στα θρεντ των αλλων και λεει μαλακιες,να μην σας ενοχλουμε και εδω οι υπολοιποι.
εχεις γινει γραφικος ...στο εχω πει χιλιες φορες...δεν κανεις αλλη δουλεια απο το να ζαλιζεις αρχιδια...να μπεις μια φορα να πεις την μαλακια σου δεχτο...το εχεις γαμησει...εχεις χασει το μετρο..καταλαβε το...στο ειπα με το καλο ,στο ειπα με το μαλακο ,στο ειπα με χιουμορ δεν καταλαβαινεις με τιποτα..ε αντε γαμησου..λες τις μαλακιες σου αλλαζεις και αυτα που εχουν πει οι αλλοι για να φιαξεις μια ωραα ιστοριουλα...ε αντε γαμησου ..ξεκολλα ...πως να το πουμε αλλοιως;;
ο χρηστιδης το'να ο χρηστιδης τ'αλλο...αει γαμησου τελικα...οποιος θελει να δει τι εχει πει ο χρηστιδης μπορει να τα δει μιας και ειναι γραμμενα...δεν ειναι αναγκη να τα μεταφερεις με δικα σου λογια..
ξεκολλα ...στο εχω πει χιλιες φορες...Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/513530/o-killer-fampiano-gia-olympiako-vids]http://www.gazzetta.gr/football/article/513530/o-killer-fampiano-gia-olympiako-vids[/url]
φαε ρε κατι μαλακες....κανουν αφιερωμα στον φαμπιανο και τον παρουσαζουν κλεισμενο χις να κανουν τον οπο να ρωτησουν τον ιδιο τον ολυμπιακο...και οταν ο φαμπιανο φυσικα και δεν θα ερθει θα ειναι εκτεθειμενος ο μαρινκης και ο μιτσελ και ο ενας και ο αλλος οτι αποτυγχανυν στους στοχους τους  :jerking:
φαε ρε κατι πουστηδες...
ρε μαλαξκες παρτε τηλεφων τον κααπαπα διασταυρωστε το και αν σας πει ναι εχουμε κανει προταση τοτε καντε εκατο οχι ενα αφιερωμα
μαλακες  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοιτα το ποιος εχει γινει γραφικος,αναμεσα στους 2 μας,δεν θες να το συζητησουμε.
Και μονο το οτι θεωρεις οτι η ομαδα σου ειναι η μονη καθαρη και ολες οι υπολοιπες
ειναι βρωμικες,φτανει και περισσευει για να καταλαβει καποιος ουδετερος.Για σενα ποτε
ειπα κατι αλλο;Αυτο που ειπα,το ειπες ναι η οχι;Εσυ ελεγες διαφορα για μενα 1000 φορες
ο μαστερ αυτο,ο μαστερ  το αλλο,ο μαστερ ανεγκεφαλος,ο μαστερ καθηστερημενος.
Αν σε ενοχλει οταν ο αλλος με επιχειρηματα σου αποδεικνυει οτι λες μαλακιες,τοτε να με
συγχωρεις αλλα καλο θα ειναι να μην λες αρλουμπες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κοιτα το ποιος εχει γινει γραφικος,αναμεσα στους 2 μας,δεν θες να το συζητησουμε.
Και μονο το οτι θεωρεις οτι η ομαδα σου ειναι η μονη καθαρη και ολες οι υπολοιπες
ειναι βρωμικες,φτανει και περισσευει για να καταλαβει καποιος ουδετερος.Για σενα ποτε
ειπα κατι αλλο;Αυτο που ειπα,το ειπες ναι η οχι;Εσυ ελεγες διαφορα για μενα 1000 φορες
ο μαστερ αυτο,ο μαστερ  το αλλο,ο μαστερ ανεγκεφαλος,ο μαστερ καθηστερημενος.
Αν σε ενοχλει οταν ο αλλος με επιχειρηματα σου αποδεικνυει οτι λες μαλακιες,τοτε να με
συγχωρεις αλλα καλο θα ειναι να μην λες αρλουμπες.
ρε μαλακα αληθεια τωρα εισαι τοσο στοκος;; :headbang: :headbang:
μπορεις να ξεκολλησεις;;
εχει δικιο λεμε..ξεκολα...
οπως τα λες εινα ...ενταξε;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
www.gazzetta.gr/football/article/513530/o-killer-fampiano-gia-olympiako-vids]http://www.gazzetta.gr/football/article/513530/o-killer-fampiano-gia-olympiako-vids[/url]
φαε ρε κατι μαλακες....κανουν αφιερωμα στον φαμπιανο και τον παρουσαζουν κλεισμενο χις να κανουν τον οπο να ρωτησουν τον ιδιο τον ολυμπιακο...και οταν ο φαμπιανο φυσικα και δεν θα ερθει θα ειναι εκτεθειμενος ο μαρινκης και ο μιτσελ και ο ενας και ο αλλος οτι αποτυγχανυν στους στοχους τους  :jerking:
φαε ρε κατι πουστηδες...
ρε μαλαξκες παρτε τηλεφων τον κααπαπα διασταυρωστε το και αν σας πει ναι εχουμε κανει προταση τοτε καντε εκατο οχι ενα αφιερωμα
μαλακες  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλαακ τελικα εισαι αρωστος δεν προκειται να καταλαβεις την διαφορα του να μεταφερεις κατι που λεει ενα σαιτ απο το να κανεις αφιερωμα στον παιχτη που υπτιθεται οτι θα ερθει...
και το γκαζεα ειχε την πληροφορια πριν το φιερωμα αλλ εν μιλησα...με το αιερωμα τρελλαθηκα...και φυσικα αν κανει και ο γαυρος αφιερωμ παλι το ιδιο θα πω...φαε κατι μαλακες,,,
καταλαβες κατι η μπα;;
αλλο το ενα ..για το οποιο δεν μιλησα

www.gazzetta.gr/football/article/513469/protasi-toy-olympiakoy-ston-loyis-fampiano-vids]http://www.gazzetta.gr/football/article/513469/protasi-toy-olympiakoy-ston-loyis-fampiano-vids[/url]

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία.

Διάβασε περισσότερα στο: Πρόταση του Ολυμπιακού στον Λουίς Φαμπιάνο (vids) | gazzetta.gr

και αλλο το αλλο...

το ενα ειναι εταφορα πληοφοιας απο ξενο σαιτ και το αλλο χωρις να διασταυρωσεις τιποτα με την ομαδα του κανεις αφιερωμα με τιτλο:Ο «killer» Φαμπιάνο για Ολυμπιακό! (vids)

προσπαθησε να καταλαβεις τις διαφορες...
αλλα σου ξαναλεω και στον γαυρο να κανουν το ιδιο και αυτους μαλακες θα τους πω...
παντως εσυ παραμενεις αρωστος και κολημεννος...δεν εχει αλαξει κατι ειτε ειναι μουνια στο γκαζζετα ειτεμγκες  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα μαστερ αληθεια τωρα μια ερωτηση που ηθελα καιρο να στην κανω...
καλα να'μαστε αλλα ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η πουτανα η ζωη...
πες οτι τρελλαινεται αυρι μεθαυριο ο αντι και βαζει λουκετο στο μαγαζι...
τι θα κανεις;το εχεις σκεφτει;
θα πεσεις στα σκληρα; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη χριστιδη για να καταλαβω και εγω,που ειμαι χαζος,ισχυριζεσαι οτι κανοντας του αφιερωμα,τον παρουσιαζουν κλεισμενο.Γιατι εγω δεν ειδα πουθενα να γραφουν οτι τον εχουν
κλεισει,μονο οτι του εγινε προταση γραφουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom