Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
προφανώς άλλη είναι η ουσία για σένα και άλλη για μένα...

απλά να καταθέσω πως ακόμα και όταν θεωρούσαμε σίγουρο πως θα φύγει ο Σπαν, οφείλω να παραδεχτώ πως έβαλε κρίσιμα καλάθια στους τελικούς του 2010... έχασε βέβαια και κάτι άχαστα...

απο κωλοτούμπες πάντως δεν το κατέχω το άθλημα...
ντιμη εληξε αγορι μου η πολιορκια...παμε παρακατω...καλη καρδια και υγεια...να΄μαστε καλα να μαλακιζομαστε σαν τις γατες  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
απλά ένα τελευταίο που το θυμήθηκα... για να χαλαρώσουμε...
βλέπω link προ ημερών, τα βρήκε ο Μπουμσονγκ με τον ΠΑΟ!!!

αμάν... θα φορτωθούμε τέτοιο συμβόλαιο για του χρόνου;;; σκέφτηκα
πάω μέσα στην είδηση και τι βλέπω;;; τα βρήκε ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιό του!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μην ξηγιεσαι...εγω παραδεχομαι παντα τις ηττες μου...
και σημερα ηταν μια απο αυτες...
ετσι κιαλλοιως παντα οταν ξεκιναω κοντρα μαζι σου ειμαι χαμενος απο χερι...
αφου εισαι ...αηττητος...
το ξεχασες;
Κατσε μονος σου,με την ησυχια σου,και δες τι εχεις γραψει κατα καιρους,
και μετα θα δεις ποιος απο τους 2 μας ειναι ο αηττητος. :grin:
Προσπαθησε να τα δεις με την ματια του λογικου ανθρωπου,και οχι του γαυρου.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Λες ρε αδελφακι μου κατι πραγματα ωρες ωρες...Πως να βαλουν οτι συζητουσε ο σπανουλης με ολυμπιακο,αφου δεν το εκανε;Και σε ρωταω,εβαλαν οτι συζητουσε με αλλες ομαδες,ναι η οχι;
Ο ολυμπιακος εκανε την προταση του οταν δεν τα εβρισκε με τον βαζελα ο σπανουλης.
Εγω που δεν ασχολουμαι,και τα ξερω καλυτερα απο εσενα.Η κανεις και καλα πως δεν τα ξερεις,΄
για να υποστηριξεις την αποψη σου.

Πιο καθυστερημένος και από καθυστερημένο....
σταμάτα να ποστάρεις ρε πούστη μου...
κάποτε είχε πλάκα αλλά τώρα είναι κρίμα να κοροϊδεύουμε ένα προβληματικό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πιο καθυστερημένος και από καθυστερημένο....
σταμάτα να ποστάρεις ρε πούστη μου...
κάποτε είχε πλάκα αλλά τώρα είναι κρίμα να κοροϊδεύουμε ένα προβληματικό.
Ρε δικε μου αν σε ενοχλει να σου αποδεικνυει ο αλλος οτι εχεις μαλακισμενη
αποψη,μην την διαβαζεις.Γραφε σε γαυροφορουμ να λετε μεταξυ σας τις ιδιες μαλακιες,
να συμφωνειτε σε ολα και να μην σας χαλαει τιποτα.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε δικε μου αν σε ενοχλει να σου αποδεικνυει ο αλλος οτι εχεις μαλακισμενη
αποψη,μην την διαβαζεις.Γραφε σε γαυροφορουμ να λετε μεταξυ σας τις ιδιες μαλακιες,
να συμφωνειτε σε ολα και να μην σας χαλαει τιποτα.

Είπαμε καθυστερημένος.
Τουλάχιστον είσαι σταθερά καθυστερημένος.
Πολύ πιο πάνω από το μέσο όσο καθυστέρησης.
Αυτό που σε κάνει ακόμη πιο καθυστερημένο είναι ότι νομίζεις πως μιλάς λογικά και έχεις και δίκιο.
Δεν βρέχει ... ξέρεις. Ή μάλλον δεν ξέρεις.
Καθυστερημένε.

Βγες έξω γάμα,πιες και μέθα, ξεκόλλα από το νετ και το μπου γιατί δεν έχει μείνει κύτταρο.
Καθυστερημένε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Είπαμε καθυστερημένος.
Τουλάχιστον είσαι σταθερά καθυστερημένος.
Πολύ πιο πάνω από το μέσο όσο καθυστέρησης.
Αυτό που σε κάνει ακόμη πιο καθυστερημένο είναι ότι νομίζεις πως μιλάς λογικά και έχεις και δίκιο.
Δεν βρέχει ... ξέρεις. Ή μάλλον δεν ξέρεις.
Καθυστερημένε.

Βγες έξω γάμα,πιες και μέθα, ξεκόλλα από το νετ και το μπου γιατί δεν έχει μείνει κύτταρο.
Καθυστερημένε.
Το να θεωρεις βρισια παθηση που εχουν συνανθρωποι σου δειχνει τον χαρακτηρα σου.
Απο εκει και περα αν θες να μιλησουμε για μαλακα,να πουμε για τυπο που ειχε γραψει
λαθος το νικ του και παρακαλαγε τους μοντς να του το αλλαξουν.Βλεπε το νικ σου στην παραθεση. :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ο σπανουλης ειναι θρυλος..δεν θα φυγει ποτε..

αφου ειχε μεγαλωσει με αφισα του ελληνιαδη πανω απο το κεφαλακι του..

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
χαρειτε το αυριο γιατι θα ειναι η μοναδικη νικη

3-0 σερι θα φατε μετα

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το να θεωρεις βρισια παθηση που εχουν συνανθρωποι σου δειχνει τον χαρακτηρα σου.
Απο εκει και περα αν θες να μιλησουμε για μαλακα,να πουμε για τυπο που ειχε γραψει
λαθος το νικ του και παρακαλαγε τους μοντς να του το αλλαξουν.Βλεπε το νικ σου στην παραθεση. :grin:

Είσαι και υπεράνω μωρή κυρία  :2funny: :2funny:
Δεν το θεωρω βρισια αλλά πραγματικότητα που σε χαρακτηρίζει πλήρως.
Δεν ξέρω για ποιον λες που είχε γράψει λάθος το νικ του.

Το δικό μου όταν μπαίνει σε παράθεση παίρνει και ένα "s" πάντως.
Κάποτε ο πλέζουρας έπαιζε και με πόσες παραθέσεις είχε πάρει και αντίστοιχα "s".  :grin:
bug του μπου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενα προχειρο που βρηκα ειναι αυτο...Και η πλακα ποια ειναι.Απο κατω οι βαζελοι λενε ακριβως τα ιδια που λετε εσεις  :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις θέμα αντίληψης
δεν γράφει πουθενά πως μιλάει παίκτης του ΠΑΟ με άλλη ομάδα και δεν είναι καν δημοσίευμα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟ που συζητάμε εδώ.
αντιθέτως μιλάει για στατιστικό πως φεύγει πρωτοκλασάτος παίκτης μετά την ολοκλήρωσε κάθε τροπαίου, ε, και;

ρε πούστη μου, διαβάζετε ποτέ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
:tits2:
έχεις θέμα αντίληψης
δεν γράφει πουθενά πως μιλάει παίκτης του ΠΑΟ με άλλη ομάδα και δεν είναι καν δημοσίευμα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟ που συζητάμε εδώ.
αντιθέτως μιλάει για στατιστικό πως φεύγει πρωτοκλασάτος παίκτης μετά την ολοκλήρωσε κάθε τροπαίου, ε, και;

ρε πούστη μου, διαβάζετε ποτέ;
Βρε ανθρωπε μου διαβαζε καλυτερα,εξηγησα παρακατω τον λογο που το εβαλα.Οι βαζελοι ισχυριζονται τα ιδια με εσας.Προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι ο χαζος οπαδος οποιοδηποτε δημοσιευμα το βλεπει κακο για την ομαδα του.Οσο και να θες να το αρνηθεις,ετσι ειναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:tits2:Βρε ανθρωπε μου διαβαζε καλυτερα,εξηγησα παρακατω τον λογο που το εβαλα.Οι βαζελοι ισχυριζονται τα ιδια με εσας.Προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι ο χαζος οπαδος οποιοδηποτε δημοσιευμα το βλεπει κακο για την ομαδα του.Οσο και να θες να το αρνηθεις,ετσι ειναι.
ναι ρε αδερφέ, εγώ δεν είπα πως οι παναθηναϊκοί δεν το βλέπουνε με τον ίδιο τρόπο.
Αλλά από όλα αυτά τα σάιτς που κυκλοφορούνε και πια ξέρουνε τόσο πολύ καλά τα μεταγραφικά σενάρια...δεν το βρίσκεις περίεργο να μην έχει βγάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ δημοσίευμα αντίστοιχο για παίκτη του ΠΑΟ;

Να το πάρουμε κι αλλιώς.
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που να τελειώνει το συμβόλαιο φέτος; Ο ΑΠΟ κανέναν; Οι του ΠΑΟ όλοι θα μείνουνε; Ή μήπως για τους παίκτες του ΠΑΟ δεν ενδιαφέρεται κανείς; Ή μήπως δεν είναι καλοί παίκτες; Γιατι ο ΠΑΟ είναι και φαβορί για να το πάρει, λένε οι Παναθηναϊκοί.

ε, κάτσε ρε γμτ...οκ, εμείς το βλέπουμε με βαμμένα μάτια. Εσύ που δεν το βλέπεις, θεωρείς πως οι συγκεκριμένοι "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ" δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να έχουνε δει και άλλα σενάρια; Κι όλα τα σενάρια για παίκτες του ΟΣΦΠ εν μέσω τελικών;

οκ...τι να σου πω... στο ξαναείπα, μείνε με την άποψή σου.
Από δω το φέρνεις από κει το φέρνεις πάλι εκεί το γυρνάς - άστο να πάει στο διάολο, αφού δεν το καταλαβαίνεις και δεν συμφωνείς, κράτα την άποψή σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.980
Πόντοι
46.232
το βραδύ θα είμαι στο γήπεδο...πολύ σημαντικός αγώνας...όποιος κερδίζει τον πρώτο αγώνα ανεξαρτήτος έδρας πέρνει και το πρωτάθλημα...
αυτό δείχνει η προιστορία...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ναι ρε αδερφέ, εγώ δεν είπα πως οι παναθηναϊκοί δεν το βλέπουνε με τον ίδιο τρόπο.
Αλλά από όλα αυτά τα σάιτς που κυκλοφορούνε και πια ξέρουνε τόσο πολύ καλά τα μεταγραφικά σενάρια...δεν το βρίσκεις περίεργο να μην έχει βγάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ δημοσίευμα αντίστοιχο για παίκτη του ΠΑΟ;

Να το πάρουμε κι αλλιώς.
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που να τελειώνει το συμβόλαιο φέτος; Ο ΑΠΟ κανέναν; Οι του ΠΑΟ όλοι θα μείνουνε; Ή μήπως για τους παίκτες του ΠΑΟ δεν ενδιαφέρεται κανείς; Ή μήπως δεν είναι καλοί παίκτες; Γιατι ο ΠΑΟ είναι και φαβορί για να το πάρει, λένε οι Παναθηναϊκοί.

ε, κάτσε ρε γμτ...οκ, εμείς το βλέπουμε με βαμμένα μάτια. Εσύ που δεν το βλέπεις, θεωρείς πως οι συγκεκριμένοι "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ" δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να έχουνε δει και άλλα σενάρια; Κι όλα τα σενάρια για παίκτες του ΟΣΦΠ εν μέσω τελικών;

οκ...τι να σου πω... στο ξαναείπα, μείνε με την άποψή σου.
Από δω το φέρνεις από κει το φέρνεις πάλι εκεί το γυρνάς - άστο να πάει στο διάολο, αφού δεν το καταλαβαίνεις και δεν συμφωνείς, κράτα την άποψή σου.
Και σε ξαναρωταω εγω γιατι δεν εχεις απαντησει ακομη και κανεις τον κινεζο σαν τον χριστιδη,που οταν τον ρωτησα αν εγραφαν για τον σπανουλη οταν ηταν να φυγει απο τον βαζελα
οτι μιλουσε με αλλες ομαδες,μου απαντουσε αν εγραφαν οτι θα παει σε εσας.
Εγραψαν για τον σπανουλη ναι η οχι οτι μιλαει με αλλες ομαδες εκτος του βαζελου;
Εγραψαν για τον γκερσον και τον παο φετος;Επισης,μου συγκρινεις τον Σπανουλη,εναν απο τους
καλυτερους αν οχι τον καλυτερο αυτη την στιγμη,παιχτη της ευρωπης που λογικο ειναι να θελουν
ολες οι ομαδες να τον αποκτησουν,με κατι καλους μεν,τυπικους ομως δε παιχτες του παο.
τι να πω παω πασο.Σας κυνηγανε οι δημοσιογραφοι παιδια.ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι.Ακομη και οι δικοι σας μιας και το ρεπορταζ γραφτηκε και στο gavros.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom