Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ενα προχειρο που βρηκα ειναι αυτο...Και η πλακα ποια ειναι.Απο κατω οι βαζελοι λενε ακριβως τα ιδια που λετε εσεις  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
καλα...με σενα απλα γελαω...εισαι μια χρονια ποισω...δες ημερομηνια...μαιος του '09  :2funny: :2funny:
ελεος ρε αιονσταιν δεν υπαρχεις...σου ειπα και ο αινσταιν να ησουνα οταν ολη τη ωρα σερνεσαι στα θρεντ σα χασαποσκυλο τα μισα μαλακιες θα ηταν...
μαιος του ΄09  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ενα προχειρο που βρηκα ειναι αυτο...Και η πλακα ποια ειναι.Απο κατω οι βαζελοι λενε ακριβως τα ιδια που λετε εσεις  :2funny: :2funny: :2funny:
επικος μαστερ...θεος ...αυτο τυπε ηταν το κορυφαιο σου  :2funny: :2funny:

Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2009 @ 13:27 23
Φεύγει ο Σπανούλης

:2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ντιμη ελπιζω οτι εχεις δει τι ποσταρες...νομιζω με δουλευεις...
το πρωτο ειναι ενα ξενο μπλογκ ασχετο ....εγω ρωταω για σαιτ εδω απο τις δημισογραφρες...αυτο ειναι ακομα χειροτερο γιατι δειχνει οτι εξω ''μυριζοντουσαν'' αλλα εδω...ομερτα...
το δευτερο δεν γραφει πουθενα για σπανουλη...
και το τριτο ηταν μετα το τελος που πηρατε πρωταθλημα και λεει οτι την παρασκευη θα αποφασιστει το μελλον του μετα την φιεστα κατακτησης του....τιτλου  :2funny: :2funny:
ελα ντιμη...πες οτι κανεις πλακα  :2funny:

ποιός σου είπε πως δεν κοιτάμε ξένα site;;;

το 2ο γράφει
Εχω λοιπόν μια εξαιρετική αποκάλυψη για ένα παίκτη του Παναθηναϊκού που έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα (του εξωτερικού) για να παίξει του χρόνου και μερικές ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στον χάρτη της Ευρωλίγκα που σχετίζονται λίγο ή πολύ με το θέμα. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον Πέκοβιτς για τον οποίο οι μόνιμοι αναγνώστες μου έχουν ήδη πληροφορηθεί εδώ και δύο μήνες την πρόταση της Μινεσότα και αργότερα τη συμφωνία. Ούτε για τον Σάρας που διέρρευσε σε όλο τον τύπο η συμφωνία του με τη Μακάμπι. Δεν γράφω λεπτομέρειες όχι για λόγους...σαδισμού ή για να σας στείλω στο περίπτερο αλλά πολύ απλά για να μην το δω δημοσιευμένο αύριο πρωί πρωί στις μισές ελληνικές αθλητικές εφημερίδες.

και το 3ο
Αντίθετα, πληθαίνουν τα σενάρια φυγής του Σπανούλη. Πριν από τρεις εβδομάδες είχα αποκαλύψει ότι είχε πάρει μια πρώτη ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μαμούθ και τότε στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού μοίραζαν SMS λέγοντας ’’αυτά είναι βλακείες’’. Μια ματιά στις σημερινές εφημερίδες αποκαλύπτει αυτό που ήξεραν όσοι με διαβάζουν.. Βρέθηκε η....φάμπρικα να αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σπανούλη ο....διευθυντής της Λιέτουβος Ρίτας. Ο λόγος που το θέμα τόσο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες έμενε στα χαμηλά ήταν να μην κραχτεί ο Σπανούλης απόψε στη φιέστα. Από αύριο το ζήτημα θα....φουντώσει! Τυχόν αντιδράσεις δεν τις ήθελαν ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στον Ολυμπιακό για διαφορετικούς αλλά ευνόητους λόγους ο καθένας.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε τυπε συγνωμη κιολας αλλα τα εχουμε πει χιλιες φορες...
ειναι βαζελετα τερμα και τελειωσε...και κακως φραφουν ο κωσταρας με τον αντυπα γιατι στην ουσια τους δινουν το αλλοθι να το παιζουν αντικειμενικοι...σου λεει ο αλλος κανει πολεμο η βαζελετα και γραφει εκει ο κωσταρας;;
παμε παρακατω...εκανα χτες ενα ποσταρισμα...οτι η πουτανα του καισαρα δεν αρκει να ειναι αλλα πρεπει και να φαινεται τιμια...
εννοουσα οτι αντε εμεις ειμαστε φαντασιοπληκτοι και με εμμονες...
ας μοπυ δειεξει λοιπον ενας που υποστηριζει το αντιθετο απο μας ενα λινκ απο ΕΝΑΝ μονο δημοσιογραφο απο ΕΝΑ μονο ΜΜΕ που να λεει [size=20pt]εν μεσω τελικων την χρονια που πηραμε τον κιλλ μπιλλ οτι ο σπανουλης συζηταει με μας...
οχι μετα το τελος των τελικων...πριν και κατα τη διαρκεια...[/size]
ΕΝΑΝ δημοσιογραφο ,ΕΝΑ σαιτ....
ειναι η ευκαιρια ολων των εχθρων μου να με κανουν ρομπα...
δεσμευομαι...
ΕΝΑΝ δημοσιογραφο ,ΕΝΑ σαιτ...ΟΛΑ τα αλλα ειναι λογια....
οποιος καταλαβαινει καταλαβε...οποιος δεν...ας προσεχε....
Υ.Γ. το βαζελετα ΔΕΝ κανει πολεμο στον θρυλο ,το βαζελεττα ΔΕΝ αβανταρει παο κατα κυριο λογο και αεκ κατα δευτερο ,το βαζελεττα ειναι ακρως αντικειμενικο σαιτ ...
οσοι υποστηριζουν το αντιθετο ειναι αρρωστοι και βλεπουν φαντασματα...
και για να μην αρχισεις τις κωλοτουμπες υπογραμιζω τι ζητησα  :2funny: :2funny:
Υ.Γ. μην απαντησεις ρε μαλακα πλιζ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

το 2ο γράφει
Εχω λοιπόν μια εξαιρετική αποκάλυψη για ένα παίκτη του Παναθηναϊκού που έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα (του εξωτερικού) για να παίξει του χρόνου και μερικές ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις στον χάρτη της Ευρωλίγκα που σχετίζονται λίγο ή πολύ με το θέμα. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στον Πέκοβιτς για τον οποίο οι μόνιμοι αναγνώστες μου έχουν ήδη πληροφορηθεί εδώ και δύο μήνες την πρόταση της Μινεσότα και αργότερα τη συμφωνία. Ούτε για τον Σάρας που διέρρευσε σε όλο τον τύπο η συμφωνία του με τη Μακάμπι. Δεν γράφω λεπτομέρειες όχι για λόγους...σαδισμού ή για να σας στείλω στο περίπτερο αλλά πολύ απλά για να μην το δω δημοσιευμένο αύριο πρωί πρωί στις μισές ελληνικές αθλητικές εφημερίδες.

και το 3ο
Αντίθετα, πληθαίνουν τα σενάρια φυγής του Σπανούλη. Πριν από τρεις εβδομάδες είχα αποκαλύψει ότι είχε πάρει μια πρώτη ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μαμούθ και τότε στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού μοίραζαν SMS λέγοντας ’’αυτά είναι βλακείες’’. Μια ματιά στις σημερινές εφημερίδες αποκαλύπτει αυτό που ήξεραν όσοι με διαβάζουν.. Βρέθηκε η....φάμπρικα να αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σπανούλη ο....διευθυντής της Λιέτουβος Ρίτας. Ο λόγος που το θέμα τόσο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες έμενε στα χαμηλά ήταν να μην κραχτεί ο Σπανούλης απόψε στη φιέστα. Από αύριο το ζήτημα θα....φουντώσει! Τυχόν αντιδράσεις δεν τις ήθελαν ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στον Ολυμπιακό για διαφορετικούς αλλά ευνόητους λόγους ο καθένας.
ντιμη σταματα η κοιλια μου...εσυ δεν εισαι μαστερ...
το 2ο δεν λεει ονομα  :2funny:
και το τριτο ειναι ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ :2funny:
ΜΗΝ απαντησεις ουτε εσυ που σε σεβομαι πλιζ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
επικος μαστερ...θεος ...αυτο τυπε ηταν το κορυφαιο σου  :2funny: :2funny:

Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2009 @ 13:27 23
Φεύγει ο Σπανούλης

Ρε τι σχεση εχει η ημερομηνια,ειναι δημοσιευμα που μιλαει για τον σπανουλη ναι η οχι;Λενε οι βαζελοι τα ιδια ακριβως που λετε εσεις η οχι;Ειναι κατα την διαρκεια των τελικων τοτε ναι η οχι;Το οτι εφυγε την επομενη δεν εχει να κανει,εγω προσπαθω να σου δειξω οτι
γραφονταν τετοια και οταν ηταν στον βαζελο,οχι μονο τωρα που ειναι σε εσας.Μην καταλαβαινεις αυτα που θες εσυ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

το 2ο γράφει

και το 3ο
ντιμη ...το τριτο που εβαλες  :2funny:

[URL unfurl="true"]http://allstarkourouna.blogspot.gr/2010/06/blog-post.html[/url]

[size=30pt]Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010[/size]
Μένει ο Ομπράντοβιτς, Παρασκευή για Σπανούλη
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η φιέστα του Παναθηναϊκού.  :2funny: :2funny:Στη διάκρεια της θα ανακοινωθεί η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για άλλα δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το καθοριστικό ραντεβού έγινε χθες βράδυ και για πρώτη φορά κράτησε αρκετές ώρες επειδή δεν υπήρχε κοινή συνισταμένη στο θέμα του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Νομίζω ότι η συμφωνία έκλεισε με την προϋπόθεση ότι το μπάτζετ θα είναι περίπου στα ίδια με τα φετινά επίπεδα.
Αντίθετα, πληθαίνουν τα σενάρια φυγής του Σπανούλη. Πριν από τρεις εβδομάδες είχα αποκαλύψει ότι είχε πάρει μια πρώτη ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μαμούθ και τότε στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού μοίραζαν SMS λέγοντας ’’αυτά είναι βλακείες’’. Μια ματιά στις σημερινές εφημερίδες αποκαλύπτει αυτό που ήξεραν όσοι με διαβάζουν.. Βρέθηκε η....φάμπρικα να αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σπανούλη ο....διευθυντής της Λιέτουβος Ρίτας. Ο λόγος που το θέμα τόσο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες έμενε στα χαμηλά ήταν να μην κραχτεί ο Σπανούλης απόψε στη φιέστα. Από αύριο το ζήτημα θα....φουντώσει! Τυχόν αντιδράσεις δεν τις ήθελαν ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στον Ολυμπιακό για διαφορετικούς αλλά ευνόητους λόγους ο καθένας. Την Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συνάντηση Παναθηναϊκού- Σπανούλη και αν δεν κλείσει συμφωνία (μάλλον απίθανο) ο παίκτης ουσιαστικά είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλους συλλόγους. Αυτό δηλαδή που έχει θέσει ω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...
καλη σας συνεχεια
ΚΑΒΛΑΡΧΕ να θες ναλαμβανεις εσυ ...εγω κουραστηκα  :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
για να το κλείσουμε γιατι η μαλακία όλων μας εδώ έχει φτάσει στο άπειρο...

δεν θα υπερασπιστώ κανένα δημοσιογράφο σε κανένα site ή άλλο μέσο γιατί απλά δεν τους θεωρώ αξιόπιστους επαγγελματίες, ευτυχώς η δουλειά τους κρίνεται πολύ έυκολα απο όλους όσους βλέπουμε κάποιο άθλημα ώστε να μην επηεραζόμαστε από κάποιους που γράφουν εμφανώς και συνεχόμενα πράγματα που δεν ισχύουν

σαφώς και στην κουβέντα μας υπάρχει ο υποκειμενικός παράγοντας που μπορεί να κάνει κάποιον να επιμένει και να θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να πειστεί, αν πειστεί...
πχ για μένα πιθανόν να είναι το ίδιο αξιόπιστο ένα σχόλιο της κουρούνας (που είναι στήλη σε ειδικό περιοδικό του μπάσκετ) από ένα σχόλιο στο γκαζέτα ή sport-fm ή κάπου αλλού

ζηλεύω πάντως τους μάγκες που κάθε μέρα, μα κάθε μέρα έχουν τον χρόνο και την διάθεση να ποστάρουν άρθρα που θεωρούν πως δεν είναι σωστά για να αποδείξουν τι;;; το αυτονόητο; πως οι αθλητικοί δημοσιογράφοι έχουν θέμα με αυτά που γράφουν και όσο κάνουμε κουβέντα για αυτό θα συνεχίσουν να τα γράφουν;;;
ή πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μιας ομάδας γράφοντας την χ, ψ μαλακία...

κύριοι, χαλαρώστε επικεντρωθείτε στο παιχνίδι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ντιμη ...το τριτο που εβαλες  :2funny:

[URL unfurl="true"]http://allstarkourouna.blogspot.gr/2010/06/blog-post.html[/url]

[size=30pt]Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010[/size]
Μένει ο Ομπράντοβιτς, Παρασκευή για Σπανούλη
Σε λίγα λεπτά αρχίζει η φιέστα του Παναθηναϊκού.  :2funny: :2funny:Στη διάκρεια της θα ανακοινωθεί η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για άλλα δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το καθοριστικό ραντεβού έγινε χθες βράδυ και για πρώτη φορά κράτησε αρκετές ώρες επειδή δεν υπήρχε κοινή συνισταμένη στο θέμα του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Νομίζω ότι η συμφωνία έκλεισε με την προϋπόθεση ότι το μπάτζετ θα είναι περίπου στα ίδια με τα φετινά επίπεδα.
Αντίθετα, πληθαίνουν τα σενάρια φυγής του Σπανούλη. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Πριν από τρεις εβδομάδες είχα αποκαλύψει ότι είχε πάρει μια πρώτη ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο μαμούθ και τότε στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού μοίραζαν SMS λέγοντας ’’αυτά είναι βλακείες’’.[/size][/size][/size][/size][/size] Μια ματιά στις σημερινές εφημερίδες αποκαλύπτει αυτό που ήξεραν όσοι με διαβάζουν.. Βρέθηκε η....φάμπρικα να αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σπανούλη ο....διευθυντής της Λιέτουβος Ρίτας. Ο λόγος που το θέμα τόσο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες έμενε στα χαμηλά ήταν να μην κραχτεί ο Σπανούλης απόψε στη φιέστα. Από αύριο το ζήτημα θα....φουντώσει! Τυχόν αντιδράσεις δεν τις ήθελαν ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στον Ολυμπιακό για διαφορετικούς αλλά ευνόητους λόγους ο καθένας. Την Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συνάντηση Παναθηναϊκού- Σπανούλη και αν δεν κλείσει συμφωνία (μάλλον απίθανο) ο παίκτης ουσιαστικά είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλους συλλόγους. Αυτό δηλαδή που έχει θέσει ω

την ουσία δες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ντιμη σταματα η κοιλια μου...εσυ δεν εισαι μαστερ...
το 2ο δεν λεει ονομα  :2funny:
και το τριτο ειναι ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙς ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ :2funny:
ΜΗΝ απαντησεις ουτε εσυ που σε σεβομαι πλιζ

ναι δεν λέει όνομα... μασημενη τροφή είναι!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...
καλη σας συνεχεια
ΚΑΒΛΑΡΧΕ να θες ναλαμβανεις εσυ ...εγω κουραστηκα  :2funny: :2funny:

Με  μακακες  οτι  και  να  πεις  παει  χαμενο.......

Καλη  ξεκουραση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για να το κλείσουμε γιατι η μαλακία όλων μας εδώ έχει φτάσει στο άπειρο...

δεν θα υπερασπιστώ κανένα δημοσιογράφο σε κανένα site ή άλλο μέσο γιατί απλά δεν τους θεωρώ αξιόπιστους επαγγελματίες, ευτυχώς η δουλειά τους κρίνεται πολύ έυκολα απο όλους όσους βλέπουμε κάποιο άθλημα ώστε να μην επηεραζόμαστε από κάποιους που γράφουν εμφανώς και συνεχόμενα πράγματα που δεν ισχύουν

σαφώς και στην κουβέντα μας υπάρχει ο υποκειμενικός παράγοντας που μπορεί να κάνει κάποιον να επιμένει και να θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να πειστεί, αν πειστεί...
πχ για μένα πιθανόν να είναι το ίδιο αξιόπιστο ένα σχόλιο της κουρούνας (που είναι στήλη σε ειδικό περιοδικό του μπάσκετ) από ένα σχόλιο στο γκαζέτα ή sport-fm ή κάπου αλλού

ζηλεύω πάντως τους μάγκες που κάθε μέρα, μα κάθε μέρα έχουν τον χρόνο και την διάθεση να ποστάρουν άρθρα που θεωρούν πως δεν είναι σωστά για να αποδείξουν τι;;; το αυτονόητο; πως οι αθλητικοί δημοσιογράφοι έχουν θέμα με αυτά που γράφουν και όσο κάνουμε κουβέντα για αυτό θα συνεχίσουν να τα γράφουν;;;
ή πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μιας ομάδας γράφοντας την χ, ψ μαλακία...

κύριοι, χαλαρώστε επικεντρωθείτε στο παιχνίδι...
:2funny:
ψιλοκολοτουμπιτσα μου μοιαζει αλλα ο.κ δεκτο απο παρτη σου...
ολα καλα οσα λες αλλα η ουσια παραμενει...
σε μια χρονια που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΙΛΛ τον εχουν ''μεταγραψει'' στις μισες ομαδες της ευρωπης σε αντιθεση με την χρονια ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ οπου δεν ακουστηκε ΚΙΧ...
καλο σου βραδυ ντιμη...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ρε τι σχεση εχει η ημερομηνια,ειναι δημοσιευμα που μιλαει για τον σπανουλη ναι η οχι;Λενε οι βαζελοι τα ιδια ακριβως που λετε εσεις η οχι;Ειναι κατα την διαρκεια των τελικων τοτε ναι η οχι;Το οτι εφυγε την επομενη δεν εχει να κανει,εγω προσπαθω να σου δειξω οτι
γραφονταν τετοια και οταν ηταν στον βαζελο,οχι μονο τωρα που ειναι σε εσας.Μην καταλαβαινεις αυτα που θες εσυ.

έχεις ένα πόντο εδώ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
:2funny:
ψιλοκολοτουμπιτσα μου μοιαζει αλλα ο.κ δεκτο απο παρτη σου...
ολα καλα οσα λες αλλα η ουσια παραμενει...
σε μια χρονια που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΙΛΛ τον εχουν ''μεταγραψει'' στις μισες ομαδες της ευρωπης σε αντιθεση με την χρονια ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΕ οπου δεν ακουστηκε ΚΙΧ...
καλο σου βραδυ ντιμη...

προφανώς άλλη είναι η ουσία για σένα και άλλη για μένα...

απλά να καταθέσω πως ακόμα και όταν θεωρούσαμε σίγουρο πως θα φύγει ο Σπαν, οφείλω να παραδεχτώ πως έβαλε κρίσιμα καλάθια στους τελικούς του 2010... έχασε βέβαια και κάτι άχαστα...

απο κωλοτούμπες πάντως δεν το κατέχω το άθλημα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Παντα τους αποδεικνυω οτι λενε μαλακιες,η πλακα ειναι οτι επιμενουν. :grin:
μην ξηγιεσαι...εγω παραδεχομαι παντα τις ηττες μου...
και σημερα ηταν μια απο αυτες...
ετσι κιαλλοιως παντα οταν ξεκιναω κοντρα μαζι σου ειμαι χαμενος απο χερι...
αφου εισαι ...αηττητος...
το ξεχασες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom