Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εδω ξεκινησε η συζητηση λοιπον.Μια φορα να πεις πως εκανες λαθος ρε πουστη μου.
νταξ
έχασες 2-3 σελίδες αλλά δεν πειράζει

απο εδώ ξεκίνησε η συζήτηση

Συνεχίζουν το έργο τους τα Μασώνια πριν τους τελικούς!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να σου πω, δεν υπάρχεις λέμε.
μια φορά να πεις πως κάνεις λάθος ρε πούστη μου.

30 φορές να σου το βάλω πως η συζήτηση ΔΕΝ ξεκίνησε από το συγκεκριμένο άρθρο αλλά από το θέμα πως βρίσκουνε οι εφημερίδες όποιον έδιεξε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια (πότε τον Ντόρσεϋ, πότε τον Μάτσι κλπ) δεν θα το καταλάβεις.
Γιατί δεν παίρνουνε συνέντευξη από ένα παίκτη που να έφυγε μέστην καλή χαρά; Τον μπέβερλυ ας πούμε ή κάποιον άλλο.
τέλος πάντων, μην το κουράζουμε

δεν το πιάνεις, οκ, δικαίωμά σου.
ναι...αλλα ρε μπαγασα και συ...τον ''νομιμοποιεις'' με το να του κανεις μονιμως παραθεσεις...
ξερεις ξερω ξερουμε οτι ο τυπος ειναι αρρωστος...νοσει ...το μυαλο του ειναι κολλημενο...του λες ενα πραγμα ελκατο φορες και δεν το πιανει...δεν μπορει δεν θελει;;η ουσια ειναι δεν το πιανει...
ε ...καποια στιγμη αστον να μιλαει μονος του...με το να του κανεις συνεχως παραθεσεις κρατας ζωντανη μια διαδικασια  ;)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
οποιος μου δειξει δημοσιευμα που να λεει την χρονια που ο σπανουλης ηρθε σε μενα οτι μπορει ο σπανουλης να ερθει σε μενα (κατα την περιοδο των τελικων) να το βαλει τωρα αλλοιως ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ...
ξαναλεω ...ενα μοπνο ενα λινκ που να λεει κατα την διαρκεια των τελικων εκεινης της χρονιας οτι ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ...
και μην ισχυριστει κανεις οτι δεν ειχαν παρει χαμπαρι μια τετοια προσεγγιση οι ''γατοι'' μπασκετικοι που ειναι μασονοι κατα δικη τους ομολογια...
αρα δεν το εκαναν εσκεμμενα για να μην δημιουργησουν προβλημα στην ομαδα του (την τοτε)
ευτυχως η δτστυχως; η πουταν του καισαρα δεν αρκει αλλα πρεπει και να φαινεται τιμια....και στην συγκεκριμενη περιπτωση (οπου γυναικα καισαρα βαλτε μασονους) δεν φανηκαν τιμιοι...
αντιρρηση θα μου φερει καποιος μονο οταν υποστηριξει τα εξης...συγκεκριμενα...
1) οτι υπηρχαν δημοσιευματα η
2) οτι δεν υπηρχαν απλα γιατι δεν γνωριζαν οι μασονοι για συζητησεις σπανουλη με θρυλο ...η επιθυμια αγγελοπουλων να τον ενταξουν...
1+1=2...τα υπολοιπα σαλια κομπλεξικων αργοσχολων με κοκκινο σβερκο απο την σφαλιαρα...
ειπαμε στοργη και προδερμ...ομερτα...οποιος δεν το παραδεχεται ειναι ψυχικα αρωστος και τραβαει ζορι με τον θρυλο...
δεν ειναι δυνατον να μην παραδεχεται καποιος οτι γινεται πολεμο στον ολυμπιακο απο την μπασκετικη μασονια με οποιοδηποτε τροπο μπορει...
α και κατι αλλο ...
το περιφημο δημοσιευμα για ποα και γκερσον μια που ανεβηκε (προφανως για τα ματια του κοσμου και για να λειτουργησει ''μαρτυρια'' αντικειμενικοτητας)στο γκαζετα και μια που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...
σε δυο ωρες μεσα απλα δεν υπηρχε  ;)
οποιος θελει το ψαχνει...
ΥΓ μαστερ εχεις γινει πιο γραφικος και απο την σαντορινη...εχεις εμμονες και ψυχωσικες διαταραχες..σου ξαναειπα...ηρεμησε λιγο κανε ενα μπρεικ...
και δικιο να εχεις γυρνας εδω μεσα ολη την ωρα να αποδειξεις τα αναποδεικτα...
ελεος ...λιγη τσιπα ...ας ειναι νετ δε λεει κατι...
φιλικα...

Χανεις  τα  λογια  σου  και  την  ωρα  σου   οταν  ασχολεισαι  με  εναν  μαλακα  ολκης

οπως   ο  μαστερ   που  δεν  εχει  τι  να   κανει  και  οπου   βρει  πεταει  τη  μαλακια  

του........

Ασχολεισαι  με  εναν    ο  οποιος   ονειρευεται  πως  σε  τρια   χρονια  θα  παρει  και  το

πρωταθλημα   ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην  του  δινεις  αξια  γιατι  ειναι  μεγαλο  νουμερο..........  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χανεις  τα  λογια  σου  και  την  ωρα  σου  οταν  ασχολεισαι  με  εναν  μαλακα  ολκης

οπως  ο  μαστερ  που  δεν  εχει  τι  να  κανει  και  οπου  βρει  πεταει  τη  μαλακια 

του........

Ασχολεισαι  με  εναν    ο  οποιος  ονειρευεται  πως  σε  τρια  χρονια  θα  παρει  και  το

πρωταθλημα  ........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην  του  δινεις  αξια  γιατι  ειναι  μεγαλο  νουμερο.......... 
κοίτα
ειδικά για αυτόν

δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά του και δεν μπορεί να διαβάσει ορισμένα πράγματα που γράφουμε

αλλά δεν μπορείς να βάζεις πράγματα στο στόμα του που δεν λέει.
Αυτό για το πρωτάθλημα δεν το έχει πει ποτέ.
Αντιθέτως έχει πει πολλές φορές πως έχει τις επιφυλάξεις του για το Μελισσάν και το τι θα κάνει τελικά.

Προσπαθεί να είναι αντικειμενικός, αυτό του το δίνω σαν πόντο.Το αν το πετυχαίνει άλλο θέμα.
Αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν μπορεί να διαβάσει πεντακάθαρα ποστ που αναφέρονται σε συγκεκριμένο θέμα και σκαλώνει το μυαλό του.

άλλο αυτό όμως και άλλο να λες πως λέει πράγματα που δεν έχει πει ποτέ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι...αλλα ρε μπαγασα και συ...τον ''νομιμοποιεις'' με το να του κανεις μονιμως παραθεσεις...
ξερεις ξερω ξερουμε οτι ο τυπος ειναι αρρωστος...νοσει ...το μυαλο του ειναι κολλημενο...του λες ενα πραγμα ελκατο φορες και δεν το πιανει...δεν μπορει δεν θελει;;η ουσια ειναι δεν το πιανει...
ε ...καποια στιγμη αστον να μιλαει μονος του...με το να του κανεις συνεχως παραθεσεις κρατας ζωντανη μια διαδικασια  ;)
έχω το δικαίωμα να σκαλώνω κι εγώ πού και πού.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νταξ
έχασες 2-3 σελίδες αλλά δεν πειράζει

απο εδώ ξεκίνησε η συζήτηση
Ναι εγω σου εβαλα ποτε ξεκινησες εσυ την κουβεντα,εσυ μου βαζεις ποτε ξεκινησε το ολο θεμα συζητησης.Και αν κοιταξεις,παλι δικιο εχω,για τον Σπανουλη ξεκινησε.Αλλα αντι να το παραδεχτεις οτι εκανες λαθος,επεμενες οτι ξεκινησε απο την συνεντευξη του Ματσα.Και κατα τα αλλα,ο αρρωστος ειμαι εγω,που δεν δεχομαι αυτα που λετε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε σεις μην πιάσουμε πάλι το ίδιο θέμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε σεις μην πιάσουμε πάλι το ίδιο θέμα...
Ανοιξε ενας αλλο θεμα πριν λιγο,σχετικα με τον βαζελα και την παραμονη του στην Α1 βολλευ.
ο ιδιος που υποστηριζε οτι οταν ολα γινονται νομοτυπα,πρεπει να τα αποδεχομαστε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι εγω σου εβαλα ποτε ξεκινησες εσυ την κουβεντα,εσυ μου βαζεις ποτε ξεκινησε το ολο θεμα συζητησης.Και αν κοιταξεις,παλι δικιο εχω,για τον Σπανουλη ξεκινησε.Αλλα αντι να το παραδεχτεις οτι εκανες λαθος,επεμενες οτι ξεκινησε απο την συνεντευξη του Ματσα.Και κατα τα αλλα,ο αρρωστος ειμαι εγω,που δεν δεχομαι αυτα που λετε.
ρε γαμώ την κόλλα στον εγκέφαλό σου ώρες ώρες
πόσες φορές θα το γράψω γμτ την κόλλα σου;

Δεν ασχολούμαι αν γράφει η οποιαδήποτε εφημερίδα πως ενδιαφέρονται ομάδες για παίκτες ή πως τους πλησιάζουνε.
με ενοχλεί που γράφουνε ΜΟΝΟ για παίκτες του Ολυμπιακού πως μιλάνε οι ίδιοι ή οι μάνατζέρ τους με άλλες ομάδες (οτι αυτοί έκαναν την κίνηση) και μάλιστα πριν από τελικούς.

Ξεκόλλα πια!

Τι σχέση έχει από πού ξεκίνησε η συζήτηση; Τη σκέψη μου και τη θέση μου λέω.
πωωωω ρε πούστη μου κόλλημα.
Αν διαφωνείς δικαίωμά σου.
Αλλά σταμάτα να μου λες πως λέω άλλα πράγματα από αυτά που λέω στην πραγματικότητα.

ε, ρε γμτ τα κολλήματά τουυυυυυυυυυυυυ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και για να μην το ξεχάσω

βάλε παράθεση πού έγραψα ΕΓΩ πως η συζήτηση ξεκίνησε από τη συνέντευξη του Μάτσα

Βάλε παράθεση. Θα σε περιμένω βαντάμη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ανοιξε ενας αλλο θεμα πριν λιγο,σχετικα με τον βαζελα και την παραμονη του στην Α1 βολλευ.
ο ιδιος που υποστηριζε οτι οταν ολα γινονται νομοτυπα,πρεπει να τα αποδεχομαστε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομότυπο είναι;
δηλαδή αν έπεφτε ο Άρης νομότυπα θα έμενε η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο στην κατηγορία ή θα ανέβαινε άλλη ομάδα από τη φουτμπολ λιγκ;

ρωτάω - δεν ξέρω

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
την παρασκευή το σεφ θα είναι καμίνι εχθές το βραδυ  είχαν  μείνει ελάχιστα εισιτήρια ελπίζω να μην έρθουν κάφροι που ο μονος λόγος είναι να κάνουν μαλακίες και να είμαστε οι ίδιοι που το γεμίζαμε στα ευρωπαϊκά μάτς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να σου πω, δεν υπάρχεις λέμε.
μια φορά να πεις πως κάνεις λάθος ρε πούστη μου.

30 φορές να σου το βάλω πως η συζήτηση ΔΕΝ ξεκίνησε από το συγκεκριμένο άρθρο αλλά από το θέμα πως βρίσκουνε οι εφημερίδες όποιον έδιεξε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια (πότε τον Ντόρσεϋ, πότε τον Μάτσι κλπ) δεν θα το καταλάβεις.
Γιατί δεν παίρνουνε συνέντευξη από ένα παίκτη που να έφυγε μέστην καλή χαρά; Τον μπέβερλυ ας πούμε ή κάποιον άλλο.
τέλος πάντων, μην το κουράζουμε

δεν το πιάνεις, οκ, δικαίωμά σου.
Εδω λες μονος σου οτι η συζητηση ΔΕΝ ξεκινησε απο το συγκεκριμενο αρθρο;Ενω ειδες και μονος σου οτι απο εκει ξεκινησε;Εγω δεν ειπα οτι ειπες εσυ οτι ξεκινησε απο την συνεντευξη Ματσα.Παραδειγμα στο εβαλα.Τελος παντως τελος συζητησης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νομότυπο είναι;
δηλαδή αν έπεφτε ο Άρης νομότυπα θα έμενε η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο στην κατηγορία ή θα ανέβαινε άλλη ομάδα από τη φουτμπολ λιγκ;

ρωτάω - δεν ξέρω
Αν δεν ειχε επικυρωθει βαθμολογια και τιμωρουνταν ο Αρης λογω της υποθεσης αρθρο 99 ναι νομοτυπα θα ειχε μεινει,μιας και ο Αρης θα ετρωγε ποινη αφαιρεσης βαθμων.
Τωρα με τον βαζελα δεν ξερω τι εχει παιχτει,αν ειχε επικυρωθει η βαθμολογια,ΠΡΙΝ την αποφαση
της ΕΣΑΠ εννοειται πως ειναι σκανδαλο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η σημερινή παρουσίαση του
Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιέρ
Ισά είχε αρκετό ενδιαφέρον και
έβγαλε αρκετές ειδήσεις.
Στην ουσία ξεκαθάρισε το τοπίο των
μεταγραφών και τον τρόπο με τον
οποίο θα κινηθούν οι άνθρωποι του
Ολυμπιακού για να ενισχύσουν το
ρόστερ τους.
Ο Πιέρ Ισά, ήταν άλλωστε
ξεκάθαρος πως θα έρθουν στην
ομάδα του Πειραιά δύο μεγάλοι
ποδοσφαιριστές, μεγάλα ονόματα
δηλαδή, ενώ συνολικά υπολογίζεται
να αποκτηθούν 4-5 παίκτες. Ξέχωρα
από τους Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και
Σάμαρη που θα προστεθούν στο
ρόστερ, αλλά και τους δανεικούς
που θα επιστρέψουν...
Στόχος των ανθρώπων του
Ολυμπιακού και δη των Καρεμπέ-
Ισά είναι να γίνουν οι περισσότερες
μεταγραφές πριν αναχωρήσει η
ομάδα για το πρώτο στάδιο της
προετοιμασίας, ενώ και ο Γιάννης
Βρέντζος ξεκαθάρισε πως από αυτή
την εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να
μπαίνουμε σε ρυθμούς μεταγραφών.
Οι επόμενες ημέρες λοιπόν, θα
είναι καθοριστικές για το χτίσιμο
του νέου Ολυμπιακού. Της ομάδας
που στόχος της είναι να ξεχάσει τα
φετινά λάθη και να προχωρήσει σε
μεγάλες αλλαγές.
Να ξεκαθαρίσουμε σ' αυτό το
σημείο, πως στον Πειραιά τονίζουν
ότι δεν υπάρχει κάποιο
κανονισμένο ραντεβού Μίτσελ-
Καρεμπέ, ενώ διαψεύδουν τα περί
δυσαρέσκειας για Λορένθο. Ο
Ισπανός θεωρείται πολύτιμος
συνεργάτης για τους ανθρώπους
του Ολυμπιακού και δεν τίθεται το
παραμικρό ζήτημα.
Όσο για τα μεταγραφικά ζητήματα,
δεν υπάρχει θέμα με τον πορτιέρο
της Εσπανιόλ, Κριστιάν Άλβαρες,
ενώ δεν έχει φτάσει κάποια
πρόταση από Πορτογαλία και Ρωσία
για τον Πάουλο Μασάντο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεν ειχε επικυρωθει βαθμολογια και τιμωρουνταν ο Αρης λογω της υποθεσης αρθρο 99 ναι νομοτυπα θα ειχε μεινει,μιας και ο Αρης θα ετρωγε ποινη αφαιρεσης βαθμων.
Τωρα με τον βαζελα δεν ξερω τι εχει παιχτει,αν ειχε επικυρωθει η βαθμολογια,ΠΡΙΝ την αποφαση
της ΕΣΑΠ εννοειται πως ειναι σκανδαλο.
άλλο ρωτάω.
πέφτει μια ομάδα λόγω χρεών
και όχι λόγω βαθμολογίας (αφαίρεση βαθμών δεν έγινε στον Ηρακλή αν κατάλαβα καλά)
δεν πρέπει να ανέβει ομάδα της Β αντί να σωθεί η ομάδα που κανονικά βαθμολογικά πέφτει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εδω λες μονος σου οτι η συζητηση ΔΕΝ ξεκινησε απο το συγκεκριμενο αρθρο;Ενω ειδες και μονος σου οτι απο εκει ξεκινησε;Εγω δεν ειπα οτι ειπες εσυ οτι ξεκινησε απο την συνεντευξη Ματσα.Παραδειγμα στο εβαλα.Τελος παντως τελος συζητησης.
βρε το συγκεκριμένο άρθρο που λέω εγώ είναι το άρθρο για την Μπαρτσελόνα που στοχεύει σε 3 παίκτες σε 3 αθλήματα.
Γιαυτό σου λέω ξεκόλλα και διάβαζε καλύτερα
γράφουμε τώρα δηλαδή 3 σελίδες επειδή δεν κατάλαβες αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom