Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν εχει επικυρωθει πριν η βαθμολογια,ναι ετσι γινεται.Αν δεν εχει επικυρωθει,αν δεν κανω λαθος αποφασιζουν οι ομαδες.
Έτσι έγινε και είναι νόμιμο...αλλά δεν παύει να είναι σκάνδαλο. Για δύο λόγους :
Α) Ενώ το πρωτάθλημα βόλλεϋ τελείωσε πριν το Πάσχα, ανέβαλλαν διαρκώς την επικύρωση της βαθμολογίας. Μόλις βγήκε η απορριπτική για τον Ηρακλή απόφαση ως εκ του θαύματος αμέσως συνεδρίασαν και αποφάσισαν τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την παραμονή του βάζελου.
Β) Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο Ηρακλής κατέθεσε έφεση που έχει πιθανότητες ευδοκίμησης. Αφού λοιπόν καθυστερούσαν την επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την εκδοση απόφασης του ΑΣΕΑΔ θα έπρεπε να αναμείνουν και την απόφαση της δευτεροβάθμιας και μετά να επικυρώσουν την βαθμολογία. Τι θα γίνει αν το δευτεροβάθμιο δικαιώσει τον Ηρακλή ?
Το σωστό θα ήταν: επικύρωση της βαθμολογίας, υποβιβασμός του βάζελου και του Μίλωνα και αν απορριφθεί και η έφεση του Ηρακλή αποβολή του από την Α και να πάει στη  θέση του η Ορεστειάδα.
Απλά πράγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έτσι έγινε και είναι νόμιμο...αλλά δεν παύει να είναι σκάνδαλο. Για δύο λόγους :
Α) Ενώ το πρωτάθλημα βόλλεϋ τελείωσε πριν το Πάσχα, ανέβαλλαν διαρκώς την επικύρωση της βαθμολογίας. Μόλις βγήκε η απορριπτική για τον Ηρακλή απόφαση ως εκ του θαύματος αμέσως συνεδρίασαν και αποφάσισαν τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την παραμονή του βάζελου.
Β) Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο Ηρακλής κατέθεσε έφεση που έχει πιθανότητες ευδοκίμησης. Αφού λοιπόν καθυστερούσαν την επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την εκδοση απόφασης του ΑΣΕΑΔ θα έπρεπε να αναμείνουν και την απόφαση της δευτεροβάθμιας και μετά να επικυρώσουν την βαθμολογία. Τι θα γίνει αν το δευτεροβάθμιο δικαιώσει τον Ηρακλή ?
Το σωστό θα ήταν: επικύρωση της βαθμολογίας, υποβιβασμός του βάζελου και του Μίλωνα και αν απορριφθεί και η έφεση του Ηρακλή αποβολή του από την Α και να πάει στη  θέση του η Ορεστειάδα.
Απλά πράγματα.
Ηθικα εννοεις.Γιατι συμφωνα με το γραμμα του νομου,ολα εγιναν σωστα.Και αφου ειναι νομοτυπα,δεν θα επρεπε να μιλαμε.Δικα σου λογια,οχι δικα μου,αν θυμασαι σε καποια παλια συζητηση μας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
den θελω να αναλυσω αννειναι νομοτυπο ή οχι αυτο που βλεπω ειναι οτι οι εφημεριδες το κανουν μουκου!!!!!!!!!1ακομα και του φγαυρου δεν ασχολουνται μαζι με το θεμα :think:
γιατι? για το γαυρο 3 μηνες γραφαν γιθα τη φερομενη αδικια με την καλαμαρια!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο καλύτερος έλληνας επιθετικός την τελευταία περίοδο
θα ελληνοποιήσουμε τον Μασάντο και θα είναι αυτός ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός/μέσος/αμυντικός μη σου πω και τερματοφύσκουλας.
τώρα που το σκέφτομαι....είναι και ο καλύτερος προπονητής και φροντιστής - τα πάντα όλα είναι ο Μασάντο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ηθικα εννοεις.Γιατι συμφωνα με το γραμμα του νομου,ολα εγιναν σωστα.Και αφου ειναι νομοτυπα,δεν θα επρεπε να μιλαμε.Δικα σου λογια,οχι δικα μου,αν θυμασαι σε καποια παλια συζητηση μας.
νομίζω πως ο Φον δεν μιλάει ηθικά. Σου λέει πως έτσι όπως το έκαναν φαίνεται νομότυπο.
Αλλά από την άλλη καθυστέρησαν τη διαδικασία επικύρωσης της βαθμολογίας αδικαιολόγητα (δεν υπήρχε κανένας λόγος καθυστέρησης)
και μόλις έγινε η ιστορία με τον Ηρακλή, χωρίς να περιμένουνε να βγει κανονικά η δευτεροβάθμια απόφαση επικύρωσαν τη βαθμολογία. Παίξανε δηλαδή με τις ημερομηνίες.
Το θέμα δεν είναι ηθικό ωστόσο αλλά πρακτικό. Τι θα γίνει αν ο Ηρακλής δικαιωθεί δευτεροβάθμια;
Για να πάρουνε την απόφαση αυτή πρέπει να μη φοβούνται τέτοιο ενδεχόμενο.

Για μένα είναι κανονικό στήσιμο του Ηρακλή.
Τώρα θες νομικά, θες ηθικά... η ουσία για μένα αυτό είναι.
Παράνομο δεν είναι, αλλά τη βαθμολογία της σουπερ λίγκας ας πούμε κατά αντιστοιχία την επικύρωσαν. Και ας έπαιζε περίπτωση ο Πας να μην πάρει άδεια. Και δόθηκε έξτρα αγώνας ΠΑΟ-Ξάνθης που ουσιαστηκά δεν είχε νόημα.

τέλος πάντων, για μένα βρωμάει πολύ το συγκεκριμένο.
Από κει και πέρα νομικά θα έχουνε πρόβλημα μόνο εφόσον η δευτεροβάθμια βγει υπέρ του Ηρακλή.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion]http://www.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion[/url]
ρε καριολη σκατοβαζελε ...σε ειχα ξεβρακωσει και σου ειχα συστησει να ψοφησεις μπας και κανεις μια προσφορα στην κοινωνια...
αλλα τζαμπα ο κοπος μου...δεν εχεις αναγκη κανεναν ρε καριολη ελλεεινε...
ξεβρακωνεσαι μονος σου...
πιο αβανταδορος του σιχαμενου σωματειου της πουστιας απλα πεθαινεις....
καριολη σκατοψυχε...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
www.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion]http://www.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion[/url]
ρε καριολη σκατοβαζελε ...σε ειχα ξεβρακωσει και σου ειχα συστησει να ψοφησεις μπας και κανεις μια προσφορα στην κοινωνια...
αλλα τζαμπα ο κοπος μου...δεν εχεις αναγκη κανεναν ρε καριολη ελλεεινε...
ξεβρακωνεσαι μονος σου...
πιο αβανταδορος του σιχαμενου σωματειου της πουστιας απλα πεθαινεις....
καριολη σκατοψυχε...
:jerking: :jerking: :jerking:πιο ελεεινο γαυρο δεν εχω ξανασυναντησει στην ζωη μου :2funny: :2funny: :2funny:απο εσενα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:jerking: :jerking: :jerking:πιο ελεεινο γαυρο δεν εχω ξανασυναντησει στην ζωη μου :2funny: :2funny: :2funny:απο εσενα
λαγε στην πουτσα μου...απο το στομα σου τετοια λογια ειναι τιτλος τιμης για μενα...
Υ.Γ.και κατι αλλο...εχεις ζωη αληθεια η το ειπες τροπος του λεγειν;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.olympiacos24.gr/content/basketball/17435-dothhkan-oi-laquo-prasines-raquo-apanthseis]http://www.olympiacos24.gr/content/basketball/17435-dothhkan-oi-laquo-prasines-raquo-apanthseis[/url]
ακου ρε μαλακα ...δικηγορος του βαζελου η αστυνομια... :headbang:

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας Κώστα Ζαχαρόπουλο, ζήτησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πίσω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο να είναι σε απόσταση 16 μέτρων όπως γίνεται στο ΣΕΦ.
Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ επικαλέστηκε τη σύσκεψη στο ΣΕΦ και τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ισονομία και ίδια μέτρα.

Το δεύτερο αίτημα του Ολυμπιακού είχε να κάνει με τις κερκίδες δεξιά και αριστερά της φυσούνας. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να μην υπάρχουν φίλαθλοι στα κοντινά τμήματα της φυσούνας και επικαλέστηκαν το επεισόδιο που είχε γίνει στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της σεζόν 2010-11 με το φίλαθλο που έριξε βαρελότο τη στιγμή της αποχώρησης και έσκισε με στιλέτο τη φυσούνα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ακόμα αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που είχε διεξάγει τότε η αστυνομία.

Η αστυνομία απάντησε πως η φυσούνα φτάνει μέχρι τη γραμμή του γηπέδου και δεν υπάρχει λόγος να κλείσουν οι εξέδρες, ενώ η πλευρά Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένες θέσεις ανήκουν σε κατόχους διαρκείας.

Φυσικά ο Σταυρόπουλος και ο Ζαχαρόπουλος δεν ήταν δυνατόν να συμφωνήσουν κι αποοχώρησαν, δίχως να δεχθούν να υπογράψουν τα πρακτικά της σύσκεψης.

και ο αλλος ρωταει που βρισκεταοι η ερευνα ...ρε εκιε που ειναι και η αλλη για τους κοριους...
θες να μαθεις τι ειπαν στον εισαγγελεα οι διαιτητες του τελικου;;αυτο και αν σου αρεσει...
ακου λεει ο μαλακας θελει να μαθει που βρισκεται η ερευνα για το σκισιμο με μαχαιρι της φυσουνας...
για τη ριζουπολη θες να μαθεις;;εχω...για το οακα δεν εχω  :2funny:
εδω δεν ξερουμε που ειναι η ερευνα για τον ευθυμιαδη που εγινε πριν τον πολεμο εσυ θες να μαθεις για το 2011; :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!