psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμ στο ειπα εγω οτι εισαι ο KING της
εμ στο ειπα εγω οτι εισαι ο KING της
θσ περασει καλα την κυριακη
μακαριΆμα κρίνω απ' τις προβλέψεις σου πριν το φάιναλ φορ τότε όντως θα περάσει καλά, προβλέπεται τρελό γλέντι με τα κορμάκια σας
Έτσι έγινε και είναι νόμιμο...αλλά δεν παύει να είναι σκάνδαλο. Για δύο λόγους :Αν εχει επικυρωθει πριν η βαθμολογια,ναι ετσι γινεται.Αν δεν εχει επικυρωθει,αν δεν κανω λαθος αποφασιζουν οι ομαδες.
Ηθικα εννοεις.Γιατι συμφωνα με το γραμμα του νομου,ολα εγιναν σωστα.Και αφου ειναι νομοτυπα,δεν θα επρεπε να μιλαμε.Δικα σου λογια,οχι δικα μου,αν θυμασαι σε καποια παλια συζητηση μας.Έτσι έγινε και είναι νόμιμο...αλλά δεν παύει να είναι σκάνδαλο. Για δύο λόγους :
Α) Ενώ το πρωτάθλημα βόλλεϋ τελείωσε πριν το Πάσχα, ανέβαλλαν διαρκώς την επικύρωση της βαθμολογίας. Μόλις βγήκε η απορριπτική για τον Ηρακλή απόφαση ως εκ του θαύματος αμέσως συνεδρίασαν και αποφάσισαν τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την παραμονή του βάζελου.
Β) Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο Ηρακλής κατέθεσε έφεση που έχει πιθανότητες ευδοκίμησης. Αφού λοιπόν καθυστερούσαν την επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την εκδοση απόφασης του ΑΣΕΑΔ θα έπρεπε να αναμείνουν και την απόφαση της δευτεροβάθμιας και μετά να επικυρώσουν την βαθμολογία. Τι θα γίνει αν το δευτεροβάθμιο δικαιώσει τον Ηρακλή ?
Το σωστό θα ήταν: επικύρωση της βαθμολογίας, υποβιβασμός του βάζελου και του Μίλωνα και αν απορριφθεί και η έφεση του Ηρακλή αποβολή του από την Α και να πάει στη θέση του η Ορεστειάδα.
Απλά πράγματα.
θα ελληνοποιήσουμε τον Μασάντο και θα είναι αυτός ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός/μέσος/αμυντικός μη σου πω και τερματοφύσκουλας.ο καλύτερος έλληνας επιθετικός την τελευταία περίοδο
νομίζω πως ο Φον δεν μιλάει ηθικά. Σου λέει πως έτσι όπως το έκαναν φαίνεται νομότυπο.Ηθικα εννοεις.Γιατι συμφωνα με το γραμμα του νομου,ολα εγιναν σωστα.Και αφου ειναι νομοτυπα,δεν θα επρεπε να μιλαμε.Δικα σου λογια,οχι δικα μου,αν θυμασαι σε καποια παλια συζητηση μας.
πιο ελεεινο γαυρο δεν εχω ξανασυναντησει στην ζωη μου απο εσεναwww.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion]http://www.gazzetta.gr/football/article/513178/kai-mia-mikri-trapeza-sto-apilion[/url]
ρε καριολη σκατοβαζελε ...σε ειχα ξεβρακωσει και σου ειχα συστησει να ψοφησεις μπας και κανεις μια προσφορα στην κοινωνια...
αλλα τζαμπα ο κοπος μου...δεν εχεις αναγκη κανεναν ρε καριολη ελλεεινε...
ξεβρακωνεσαι μονος σου...
πιο αβανταδορος του σιχαμενου σωματειου της πουστιας απλα πεθαινεις....
καριολη σκατοψυχε...
λαγε στην πουτσα μου...απο το στομα σου τετοια λογια ειναι τιτλος τιμης για μενα...πιο ελεεινο γαυρο δεν εχω ξανασυναντησει στην ζωη μου απο εσενα
αυριο ξυριζουν τον γαμπροΚουφάλα χοντρέ, έστησες παράγκα και στην UEFA. Εχει άδικο μετά να σκούζει ο τουιτερολαγός?
θα φατε καλα αυριοαυριο ξυριζουν τον γαμπρο
στανταρθα φατε καλα αυριο
θα φατε καλα αυριο
ειναι χαρακτηριστικο των βαζελωνΕκτίθεσαι...
Εκτίθεσαι...