Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άλλο ρωτάω.
πέφτει μια ομάδα λόγω χρεών
και όχι λόγω βαθμολογίας (αφαίρεση βαθμών δεν έγινε στον Ηρακλή αν κατάλαβα καλά)
δεν πρέπει να ανέβει ομάδα της Β αντί να σωθεί η ομάδα που κανονικά βαθμολογικά πέφτει;
Αν εχει επικυρωθει πριν η βαθμολογια,ναι ετσι γινεται.Αν δεν εχει επικυρωθει,αν δεν κανω λαθος αποφασιζουν οι ομαδες.Στο βολει δεν ξερω τι παιζει.Νομιζω οτι την αποφαση την παιρνει η ομοσπονδια και οχι οι ομαδες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.533
Πόντοι
22.266
κανονικα πρεπει να πεσει ο βαζελος και να ανεβει η ορεστιαδα  τελος!!!!!!!
ειναι απλα τα πραμματα υποβιβασμος λογω χρεων του ηρα και του μιλωνα-βαζελου λογω βαθμολογιας και να ανεβει η ορεστιας!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανονικα πρεπει να πεσει ο βαζελος και να ανεβει η ορεστιαδα  τελος!!!!!!!
ειναι απλα τα πραμματα υποβιβασμος λογω χρεων του ηρα και του μιλωνα-βαζελου λογω βαθμολογιας και να ανεβει η ορεστιας!!
Ηθικα εννοεις γιατι βασει κανονισμων ολα εγιναν οπως προβλεπεται.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακες εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω,ισχυριζεσται για το γκαζετα οτι σας πεταει λασπη,τσιμεντα,πισσα,πουπουλα,αλλα ολη μερα αυτο διαβαζεται.Λες και δεν υπαρχουν αλλα σαιτ
"Αντικειμενικα" με την δικη σας λογικη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε μαλακες εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω,ισχυριζεσται για το γκαζετα οτι σας πεταει λασπη,τσιμεντα,πισσα,πουπουλα,αλλα ολη μερα αυτο διαβαζεται.Λες και δεν υπαρχουν αλλα σαιτ
μου αρεσει που το διαφημιζουμε και στο καραισκακη  :grin: βαζελλετα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Λο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε, πήρε ο Έισι Λο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στο να αφήσει ελεύθερο τον Γιάννη Ζαραδούκα, με όρο να μην μετακομίσει σε Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας μπακ δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρόλεκους», μια και έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα των τελευταίων δύο σεζόν ως δανεικός σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

'Ετσι σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι πρωταθλητές μπορεί να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη, υπό την προϋπόθεση να μην μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό ή στον ΠΑΟΚ, μια και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να ενισχύσουν τους ανταγωνιστές τους.

Κατά την γνώμη μου είναι λάθος κίνηση....είχε δείξει καλά στοιχεία....και έχουμε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση οπότε καλά θα ήταν να τον κράταγαν :S

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Λο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε, πήρε ο Έισι Λο.
θσ περασει καλα την κυριακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom