Kαι εγω σου λεω απλα να διαβασεις απο κατω τι λενε οι γαυροι να γελασεις.
Και δεν υπαρχει ρε παιδια μια παγκοσμια συνομοσια εναντιων του ολυμπιακου.Ημαρτον
δηλαδη.Και πες μου ειλικρινα τωρα,μια συνεντευξη παλιου παιχτη του γαυρου,
ποιον και τι θα επηρεαζε;Ασε που ειπε κατι αυτονοητο,οτι οι αγγελοπουλοι επαθαν και
εμαθαν.Δεν ειδα να λεει κατι κακο.Και παλι αυτο που λες δεν ισχυει,καθως ΚΑΙ αυτο το
δημοσιευμα περι σπανουλη και ΤΣΣΚΑ προηλθε ΠΡΩΤΑ απο το εξωτερικο.Αν μου πεις τωρα
οτι η sportando συνενοηθηκε με ελληνες δημοσιογραφους για να το γραψει αυτο το δημοσιευμα
το οποιο δεν εγραψε μονο η γκαζετα,αλλα ΟΛΕΣ οι αθλητικες ιστοσελιδες,τοτε σταματαμε εδω
την συζητηση και κανεις συζητηση επιπεδου με καυλαρχο και ρεντμαν.
ρε μάστορα, καταντάει κουραστικό να σου εξηγώ τα ίδια και τα ίδια.
ποιος μίλησε για παγκόσμια συνομωσία;
Μιλάμε για συγκεκριμένους μαλάκες δημοσιογράφους, γλείφτες και εγκάθετους, που το παίζουνε ανένταχτοι αλλά ακολουθούνε συμφέροντα.
Δεν μιλάμε για βαμμένους δημοσιογράφους που γράφουνε σε βαμμένες φυλλάδες. Για τους "αντικειμενικούς" μιλάμε.
Και το νόημα όλης αυτής της κουβέντας είναι πως ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ να δημιουργήσουνε κλίμα εχθρικό φιλάθλων προς συγκεκριμένους παίκτες ώστε να αποπροσανατολίσουνε τον κόσμο και με τις γιούχες που θα πέφτουνε μετά σε κάθε λάθος ή χαμένο καλάθι να χαλάνε και την ατμόσφαιρα και να αποπροσανατολίζουνε τους παίκτες.
Προφανώς και δεν τους βγαίνει πάντα.
Αλλά αυτό που λέει κυρίως ο Χρηστίδης είναι πως αυτού του είδους τα δημοσιεύματα βγαίνουνε μόνο για παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν σου μιλάω για τα δημοσιεύματα από έξω για ενδιαφέρον κλπ.
Σου μιλάω για την κάθε παπαριά του κάθε μυρωδιά για το οτι μιλάει με άλλες ομάδες ο παίκτης την ώρα που ξεκινάνε οι τελικοί (και θεωρητικά δεν πρέπει καν να ασχολείται με μεταγραφές παρά μόνο με το επόμενο ματς)
Όσο για τους άλλους παίκτες - τους πρώην- ε, το προσπαθούνε, αλλά καμιά φορά δεν τους βγαίνει.
Από τον Ματσι ας πούμε είμαι σίγουρος πως περιμένανε πιο εμπρηστικές δηλώσεις.
Δεν μπορώ- βαριέμαι να στο ξαναεξηγώ.
Αν δεν θες να το καταλάβεις ούτε τώρα, λυπάμαι, μείνε με την άποψή σου
Δεν είναι πάντως μανία καταδίωξης. Είναι μία διαπίστωση για πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Είναι διαπίστωση για συγκεκριμένες "αντικειμενικές" σελίδες και φυλλάδες που τελικά μόνο αντικειμενικές δεν είναι.
Αυτά και το κλείνω γιατί βαρέθηκα.