Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε εισαι ο μονος που το θεωρει σωστο...μεχρι και ο φιλιππας μιλησε για σκεπτικο παρωδια...τα συμπερασματα δικα σου...για φιλιππα μιλαμε  :2funny: :2funny:
δεν με  ενδιαφέρει τι λέει ο συριγος και ο κάθε συριγος εχω δίκη μου άποψη άσχετα αν συμφωνούν όλοι η όχι.και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω οτι αυτό που λέω ειναι και το σωστό.προσωπική άποψη εκφράζω καθαρά .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το σκεπτικό δεν εχει ενα σκέλος,τώρα αν εσένα σε βολεύει αυτό ειναι άλλο θέμα..το σκεπτικό της ένστασης του ολυμπιακού βασιζόταν στο ματς που είχε επαναληφθεί.όμως δεν ηταν ετσι ακριβώς γιαυτο και δεν έγινε δεκτή.τωρα να ειναι για γέλια η οχι αυτό όπως το βλέπει κανείς.για μένα πάντως ορθώς δεν έγινε δεκτή αφου υπήρχε αρκετός χρόνος μετά το λάθος.αν ηταν στην τελευταία φάση θα έπρεπε να ξαναγίνει το ματς τώρα δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει.
δηλαδη ρε τυπε αν γινει ενα χερι-πεναλτυ στο ποδοσφαιρο και δεν το αντιληφθουν οι παιχτες για σενα ολα καλα;;
επειδη το μπασκετ εχει αλλους κανονες απο την μπαλλα και σε τετοιες περιπτωσεις μπορεις να κανεις ενσταση η αναγωγουλα ειναι οπως στην λεω..
ο δικαστης ειπε οτι ναι εγινε λαθος αλλα αφου δεν πηραν χαμπαρι δεν τρεχει τιποτα... :2funny: :2funny:
μα ρε μαλακα η δουλεια σου ειναι να διορθωσεις το λαθος  :2funny: :2funny:γιαυτο εκανα ενσταση.. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν με  ενδιαφέρει τι λέει ο συριγος και ο κάθε συριγος εχω δίκη μου άποψη άσχετα αν συμφωνούν όλοι η όχι.και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω οτι αυτό που λέω ειναι και το σωστό.προσωπική άποψη εκφράζω καθαρά .
σε αυτο συμφωνω...απλα επειδη ειναι γνωστη η εμπαθεια του με τον θρυλο το εθεσα...

αλλα εχεις δικιο...και εμενα δεν με απασχολει τι λεει ο ενας και ο αλλος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

σου 'χει δώσει κανείς το δικαίωμα να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς;
Σόρυ, αλλά οι μοντς δεν βλέπουν;
συγνωμη λοιπον...δεν εισαι αναρχιδος...εχεις αρχιδια απλα εχουν μια ...πως να την πω;...δυσλειτουργια; :think: :think:
συγνωμη ανακαλω...ΔΕΝ εισαι αναρχιδος....
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!![/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαψε μαυροκουκουλακη...και μην ξεχνας τα σημαδακια...
του μιλος ντε...
ειπαμε εχεις απλα ειναι ελλατωματικα :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κυριοι μοντς ζητω συγνωμη...
ο τζωρτζ μπεστ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ... :rockon: :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
συγνωμη λοιπον...δεν εισαι αναρχιδος...εχεις αρχιδια απλα εχουν μια ...πως να την πω;...δυσλειτουργια; :think: :think:
συγνωμη ανακαλω...ΔΕΝ εισαι αναρχιδος....

οκ, έχεις πάρει φόρα και θεωρείς ότι μπορείς να βρίζεις όποιον θες. Αφού σε αφήνουν, καλά κάνεις. Νο πρόμπλεμ, συνέχισε

Επισκέπτης
δηλαδη ρε τυπε αν γινει ενα χερι-πεναλτυ στο ποδοσφαιρο και δεν το αντιληφθουν οι παιχτες για σενα ολα καλα;;
επειδη το μπασκετ εχει αλλους κανονες απο την μπαλλα και σε τετοιες περιπτωσεις μπορεις να κανεις ενσταση η αναγωγουλα ειναι οπως στην λεω..
ο δικαστης ειπε οτι ναι εγινε λαθος αλλα αφου δεν πηραν χαμπαρι δεν τρεχει τιποτα... :2funny: :2funny:
μα ρε μαλακα η δουλεια σου ειναι να διορθωσεις το λαθος  :2funny: :2funny:γιαυτο εκανα ενσταση.. :2funny:
λάθος αναγωγές που δεν οδηγουν πουθενά.το σκεπτικό του ολυμπιακού στηρίχθηκε στον αγώνα της μπεσικτας και δεν ηταν ακριβώς το ίδιο γιατί αυτός ο αγώνας κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταιο δευτερόλεπτο.αντίθετα ο αγώνας με τι σιενα δεν κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ούτε καν στην τελευταία επίθεση.αυτό ηταν το βασικό σκεπτικό.σωστό λάθος αυτό το κρίνει ο καθένας απο τι δική του μεριά πάντα.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τεραστια νίκη μέσα στην έδρα της κχίμκι που είχε να χάσει 2 ολόκληρα χρονια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λάθος αναγωγές που δεν οδηγουν πουθενά.το σκεπτικό του ολυμπιακού στηρίχθηκε στον αγώνα της μπεσικτας και δεν ηταν ακριβώς το ίδιο γιατί αυτός ο αγώνας κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταιο δευτερόλεπτο.αντίθετα ο αγώνας με τι σιενα δεν κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ούτε καν στην τελευταία επίθεση.αυτό ηταν το βασικό σκεπτικό.σωστό λάθος αυτό το κρίνει ο καθένας απο τι δική του μεριά πάντα.
ο.κ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οκ, έχεις πάρει φόρα και θεωρείς ότι μπορείς να βρίζεις όποιον θες. Αφού σε αφήνουν, καλά κάνεις. Νο πρόμπλεμ, συνέχισε
ζητησα συγνωμη...τι αλλο να κανω;;
πες μας τωρα για την σφαγη της κιμκι  :2funny: :2funny:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτο το μουνι στην κερκίδα με τα ερυθρολευκα ελληνίδα να ταν ή ρωσσίδα της σπαρτάκ??? :tits:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να μιλησω μωρη πουτανα σοβαρα...
ποιοι μοντ και τι να κανουν με μενα που μου εχουν βρισει μανα πατερα αδερφη και ξαδερφη και δεν εχει κανει κανενας τιποτα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ουτε εγω ποτε ...
γιατι εγω αρχιδια κια ξερω πως οταν προκαλω θα μου την πουνε...
καταλαβες στρακο την διαφορα μας;;
εσυ περιμενεις ποτε θα γραψω για να βγαλεις κομπλεξ και μετα κλαις σαν παλιοπουτανα...κυριοι μοντς ο χρηστιδης με βριζει...
χου μωρη λουλα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας κοιταξει καποιος τα μηνυματα του και θα καταλαβει...χωρις να ασχολουμαι μαζι του παντα σκαει ξαφνικα να πει την παπαρια του και να με προκαλεσει....με το που γραψω κατι να΄σου και ο πουστης... :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τεραστια νίκη μέσα στην έδρα της κχίμκι που είχε να χάσει 2 ολόκληρα χρονια
ετσι...και σε παιχνιδι που πηγε να στραβωσει ασχημα...
ολα τα λεφτα σημερα η εκπομπη του κυριου φιλιππου στις 23.30 νομιζω

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
αυτο το μουνι στην κερκίδα με τα ερυθρολευκα ελληνίδα να ταν ή ρωσσίδα της σπαρτάκ??? :tits:

σιγα μην ηταν Ελληνιδα , εγω οσους ειδα στην κερκιδα με τα ερυθρολευκα , 100 % ρωσοφατσες μου μοιαζανε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom