Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Που εχουν ξεφυγει ρε;Υπερ του γαυρου γραφουν.Ενας μαλιστα εβγαλε οτι ο ολυμπιακος ειναι ο πιο αδικημενος απο την διαιτησια.Ασε που ειχαν βγαλει την μουφα οπως αποδειχτηκε διαμαχη του φαμπρι με τον σω.
παντως ρε μπαγασα βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...αποδικωποιεις ευκολα...γραφω και ποιες ανωνυμες στηλες ξευτιλιζουν προσωπικοτητες οπως και τα σχολια που περνανε με την ΑΔΕΙΑ και τον ΕΛΕΓΧΟ των συνρακτων....
αν θεωρεις (απο αυτα που γραφεις )οτι αβανταρουν γαυρο και κυνηγανε βαζελο ειναι δικαιωμα σου...εγω ειπα την αποψη μου...αν εσυ τα θεωρεις ομορφα αυτα που γραφουν ειναι προφανες οτι συμφωνειτε και εχετε την ιδια αισθητικη ...πραγμα που στην ουσια επιβεβαιωνει αυτα που εγω λεω μιας και εισαι γνωστος αντιολυμπιακος...
αυτο τουλαχιστον ας εχεις την στοιχειωδη νοημοσυνη και μην το αρνηθεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

αυτο να υποθεσω συναδει με την αισθητικη σου ετσι;;ειναι χιουμορ ετσι;;δηλ.ειναι τοσο ατσικι ο συγκεκριμενος και εχει δωσει τοοοοσα δικαιωματα ωστε να γινει ανεκδοτο;;συγνωμη αλλα η ειμαι ασχετος η δεν αξιζει στον συγκεκριμενο τετοια συμπεριφορα και διαωμωωδηση...
ισως να του αξιζει στα πλαισια οτι ειναι ο ''αντικαταστατης'' του τορο που σημαινει αυτοματα οτι ο εμπαιγμος του οδηγει την σκεψη σε λαθος απο πλευρας διοιησεως με την αποχωρηση του τορο...
δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι τι εννοω...
εχω ξαναπει εχουν αναγαγει την συκοφαντια σε επιστημη που σημαινει οτι λιγοι αντιλαμβανονται το πονηρο των προθεσεων τους ;)
εκτος αν μου πεις οτι η στοχοποιηση του ντιακιτε ειναι αποτελεσμα αποδοσης του παιχτη...
αι αλλα πολλα ορεξη να'χεις...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Να φτιάξετε ομάδα στην Ευρώπη να κερδίζετε και τα κοράκια  :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

`

Συνημμένα

• mitsel.jpg
    mitsel.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 11

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

αυτο να υποθεσω συναδει με την αισθητικη σου ετσι;;ειναι χιουμορ ετσι;;δηλ.ειναι τοσο ατσικι ο συγκεκριμενος και εχει δωσει τοοοοσα δικαιωματα ωστε να γινει ανεκδοτο;;συγνωμη αλλα η ειμαι ασχετος η δεν αξιζει στον συγκεκριμενο τετοια συμπεριφορα και διαωμωωδηση...
ισως να του αξιζει στα πλαισια οτι ειναι ο ''αντικαταστατης'' του τορο που σημαινει αυτοματα οτι ο εμπαιγμος του οδηγει την σκεψη σε λαθος απο πλευρας διοιησεως με την αποχωρηση του τορο...
δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι τι εννοω...
εχω ξαναπει εχουν αναγαγει την συκοφαντια σε επιστημη που σημαινει οτι λιγοι αντιλαμβανονται το πονηρο των προθεσεων τους ;)
εκτος αν μου πεις οτι η στοχοποιηση του ντιακιτε ειναι αποτελεσμα αποδοσης του παιχτη...
αι αλλα πολλα ορεξη να'χεις...
με την δικη σου λογικη δηλαδη πολεμουν τον βαζελο γιατι εβγαλαν αυτο.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=PvivdvkuFss[/video[/video]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γαμώ τα κόλπα ο Φάμπρι-Θεοχάρης για να τους ξεγελάσει και να μείνει μόνος με τον Σω  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ημουνα σφης...σατυρα ειναι οταν κατι δινει αφορμη για αυτο...αλλοιμονο αν δεν ειναι ο βαζελος τετοιο...οταν ομως εξισωνεται ενα νοικοκυρεμενο μαγαζι με ενα μπουρδελο και εχι την ιδια η χειροτερη αντιμετωπιση τοτε προφανως στοχοποιειται...τι δεν αταλαβαινεις;;εξ'αλλου ρε τυπε αν θεωρεις οτι το γγκαζετα ειναι υπερ γαυρου και κατα βαζελου ολα αλα δεν εχω προθεση να σου αλλαξω την αποψη...απλα εγραψα την δικη μου που κατ'εσε ενια λαθος...ας προσεχουν ομως καλυτερα στο γκαζετα...ισως και τους βαζελους κατα την δικη σου αποψη μιας αι ανουν πολεμο στον ποα... :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν ειναι ρε φιλε το γκαζετα ουτε υπερ γαυρου,ουτε υπερ βαζελου,ουτε υπερ ΑΕΚ,αντικειμενικο ειναι.Αποδειξη ειναι οτι το βριζουν φιλοι και των 3 ομαδων.Σε πειραξε ενα χιουμοριστικο βιντεακι που βαλαν για τον ντιακιτε ημαρτον δηλαδη.Και δηλαδη επειδη τωρα εισαι το πιο νοικοκυρεμενο σωματειο,δεν εχει  κανεις το δικαιωμα να σου κανει κριτικη;Εισαι σοβαρος;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Δεν ειναι ρε φιλε το γκαζετα ουτε υπερ γαυρου,ουτε υπερ βαζελου,ουτε υπερ ΑΕΚ,αντικειμενικο ειναι.Αποδειξη ειναι οτι το βριζουν φιλοι και των 3 ομαδων.Σε πειραξε ενα χιουμοριστικο βιντεακι που βαλαν για τον ντιακιτε ημαρτον δηλαδη.Και δηλαδη επειδη τωρα εισαι το πιο νοικοκυρεμενο σωματειο,δεν εχει  κανεις το δικαιωμα να σου κανει κριτικη;Εισαι σοβαρος;
το κουρασαμε...θεωρ οτι κανει πολεμο στον γαυρο και εσυ οχι...αλλο η ριτικη και αλλο η πουστια και ο πολεμος...
ναι ενα νοικοκυρεμενο σωματειο δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα μπουρδελο...απλα γιατι δεν ειναι τα ιδια πραγμτα...τι δεν μπορεις να αταλαβεις;;
σου λεει κατι οτι ενω οι γαυροι ειναι οι περισσοτεροι στην ελλαδα στο γκαζζετα ειναι σχεδον οι μισοι (μελη κοινοτητας) απο τους βαζελους;;αν οχι παλι ολα καλα...δεν εχω σκοπο να σε πεισω για κατι αν μονος σου δεν καταλαβαινεις...δεν εχω απαιτηση απο σενα να συμφωνησεις μαζι μου...η μαλλον ακριβως το αντιθετο θα ελεγα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ρε μαλακες αληθεια τωρα θελω να αγιασω και δεν με αφηνουν...βλεπω το μπασκετ και βλεπω παλι μαλακιες των γκρι...αντε ολα καλα ...στο τελος του ημιχρονου ξεχυνεται στην κοντρα ο παπ και του κατεβαζουν πεντακαθαρα το χερι και χανει λει απ...τι διολο γιατι δεν το δινουν;;ειναι αδυνατον τρεις μαλακες να μην το ειδαν...τι γινεται ρε πουστη;; :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το κουρασαμε...θεωρ οτι κανει πολεμο στον γαυρο και εσυ οχι...αλλο η ριτικη και αλλο η πουστια και ο πολεμος...
ναι ενα νοικοκυρεμενο σωματειο δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα μπουρδελο...απλα γιατι δεν ειναι τα ιδια πραγμτα...τι δεν μπορεις να αταλαβεις;;
σου λεει κατι οτι ενω οι γαυροι ειναι οι περισσοτεροι στην ελλαδα στο γκαζζετα ειναι σχεδον οι μισοι (μελη κοινοτητας) απο τους βαζελους;;αν οχι παλι ολα καλα...δεν εχω σκοπο να σε πεισω για κατι αν μονος σου δεν καταλαβαινεις...δεν εχω απαιτηση απο σενα να συμφωνησεις μαζι μου...η μαλλον ακριβως το αντιθετο θα ελεγα...
Ρε χρηστιδη εσυ θεωρεις οτι πολεμο κανουν ολες οι εφημεριδες και τα σαιτ στον γαυρο οχι μονο η γκαζετα.Και δεν το πιστευεις εσυ μονο αυτο αλλα και πολλοι γαυροι.Κριτικη εχει κανει και στον βαζελο,και στην ΑΕΚ,και στον παοκ.Αν εκανε μονο στον γαυρο θα σου ελεγα οτι εχεις ενα δικιο..Ξεχωρα που η κριτικη που ασκει ειναι περα για περα σωστη.Φανηκε εχθες που σαν ομαδα απεναντι σε μια ομαδα χωρις εμπειριες ειχες χτυπητες αδυναμιες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πολύ σπρώξιμο υπέρ του γαύρου στο μπάσκετ ρε πούστη μου. Καθαρό επιθετικό φάουλ του Σπανούλη το δίνουν αμυντικό και τον στέλνουν σε βολές, ενώ τελειώνει η επίθεση! Πάει ο ψηλός της Κίμκι να διεκδικήσει μπάλα, τον σπρώχνουν κι οι διαιτητές το αφήνουν με αποτέλεσμα να φύγει ο Παπανικολάου στο αιφνιδιασμό

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Ρε χρηστιδη εσυ θεωρεις οτι πολεμο κανουν ολες οι εφημεριδες και τα σαιτ στον γαυρο οχι μονο η γκαζετα.Και δεν το πιστευεις εσυ μονο αυτο αλλα και πολλοι γαυροι.Κριτικη εχει κανει και στον βαζελο,και στην ΑΕΚ,και στον παοκ.Αν εκανε μονο στον γαυρο θα σου ελεγα οτι εχεις ενα δικιο..Ξεχωρα που η κριτικη που ασκει ειναι περα για περα σωστη.Φανηκε εχθες που σαν ομαδα απεναντι σε μια ομαδα χωρις εμπειριες ειχες χτυπητες αδυναμιες.
ρε συ ειπαμε οκ...ατεθεσα την αποψη μου κατεθεσες και συ την δικη σου...σεβαστο...δεν υπαρχει ατι αλλο να πουμε γιαυτο...οπως δεν εχω απαιτηση να σε κανω να αλλαξεις αποψη ετσι πιστευω και εσυ να μην εχεις απαιτηση να αλλαξω την δικη μου...πιστευεις οτι ενω ειμαι καβαλλαρης και τρεχω στην ουσια μονος μου εγω φαντασιωνομαι οτι με κυνηγανε ενω εσυ λες οτι αυτο δεν συμβαινει...οκ... προφανως ενας απο τους δυο μας κανει λαθος...τι να κανουμε τωρα...
μια ερωτηση μονο ...χωρις να προσπαθησεις να το αιτιολογησεις...
πιστευεις οτι αν ενα σφυριγμα ευνοησει τον γαυρο και ενα τον βαζελο η την αεκ θα συζητηθουν το ιδιο απο τα μεσα που ανεφερες;;
αυτο μονο και αν θες χωρις να μπεις σε διαδικασιες γιατι μπορει να συμβαινει οτι συμβαινει...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και μιας και δεν μπορεί να βάλει σουτ (0/9 3ποντα), του δίνουν αβέρτα βολές (6 οι άλλοι, 13 ο γαύρος) για να κρατηθεί στον αγώνα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
500 λει απ εχουμε χασει..το διολο ματοασμενοι ειναι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ξερει κανεις τι εχει γινει με την εφεση για την ενσταση;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε συ ειπαμε οκ...ατεθεσα την αποψη μου κατεθεσες και συ την δικη σου...σεβαστο...δεν υπαρχει ατι αλλο να πουμε γιαυτο...οπως δεν εχω απαιτηση να σε κανω να αλλαξεις αποψη ετσι πιστευω και εσυ να μην εχεις απαιτηση να αλλαξω την δικη μου...πιστευεις οτι ενω ειμαι καβαλλαρης και τρεχω στην ουσια μονος μου εγω φαντασιωνομαι οτι με κυνηγανε ενω εσυ λες οτι αυτο δεν συμβαινει...οκ... προφανως ενας απο τους δυο μας κανει λαθος...τι να κανουμε τωρα...
μια ερωτηση μονο ...χωρις να προσπαθησεις να το αιτιολογησεις...
πιστευεις οτι αν ενα σφυριγμα ευνοησει τον γαυρο και ενα τον βαζελο η την αεκ θα συζητηθουν το ιδιο απο τα μεσα που ανεφερες;;
αυτο μονο και αν θες χωρις να μπεις σε διαδικασιες γιατι μπορει να συμβαινει οτι συμβαινει...
Δεν συζητηθηκε το πεναλτυ που δεν δοθηκε στην ξανθη την κυριακη;Δεν συζητηθηκε το οφσαιντ γκολ που βαλαμε με τον Αρη;Μαλλον επειδη δεν συμετεχεις στις συζητησεις οταν κραζουν τους αλλους τα προσπερνας. Ειναι γεγονος οτι οτι εσας σας σπρωχνουν συνεχως,δεν το εχεις παραδεχτει εσυ αλλα πολοι δικοι σου.Και λογικο ειναι να γραφουν για εσας περισσοτερο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Δεν συζητηθηκε το πεναλτυ που δεν δοθηκε στην ξανθη την κυριακη;Δεν συζητηθηκε το οφσαιντ γκολ που βαλαμε με τον Αρη;Μαλλον επειδη δεν συμετεχεις στις συζητησεις οταν κραζουν τους αλλους τα προσπερνας. Ειναι γεγονος οτι οτι εσας σας σπρωχνουν συνεχως,δεν το εχεις παραδεχτει εσυ αλλα πολοι δικοι σου.Και λογικο ειναι να γραφουν για εσας περισσοτερο.
απαντησες στην ερωτηση μου γιατι δεν καταλαβα...λες δηλαδη οτι συζητιουνται το ιδιο η οχι;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom