Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και συ το πρωταθλημα του 1979 στα χαρτια το πηρες....

και παπαρια ανωτερος ησουν. οργια ειχες κανει εσυ εκεινη τη χρονια για να διατηρηθεις σε αυτη τη θεση.

και στην ευρωπη εγω επαιξα με τσελσι ενω εσυ εφαγες τρια απο την χεταφε...
Εκεινη την χρονια ηταν το 4-0 ενω στο καραισκακη ειχατε κερδισει 1-0 ενω η ΑΕΚ ηταν πολυ καλυτερη.οσο για τα οργια ποια ειναι που εκανε η ΑΕΚ;Στο πρωταθλημα που λες οτι πηρε η ΑΕΚ στα χαρτια,δεν κατεβηκε ο ολυμπιακος στον αγωνα μπαραζ που ηταν να παιξει.
Ψαχτο να δεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:think: Ατάκα, τι ατάκα λες?  Η αλήθεια είναι ατάκα? :dunno:
Εγώ κλαίω τα λεφτά μου και εσύ γελάς?  :tickedoff:
γιατι εγω με τον πουστη δεν τα κλαιω;;που να περιμενω οτι θα αρχισει παλι με παραγκες ο χοντρος και θα βαζει τρικλοποδιες στην πρασιμη αρμαδα;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εκεινη την χρονια ηταν το 4-0 ενω στο καραισκακη ειχατε κερδισει 1-0 ενω η ΑΕΚ ηταν πολυ καλυτερη.οσο για τα οργια ποια ειναι που εκανε η ΑΕΚ;Στο πρωταθλημα που λες οτι πηρε η ΑΕΚ στα χαρτια,δεν κατεβηκε ο ολυμπιακος στον αγωνα μπαραζ που ηταν να παιξει.
Ψαχτο να δεις.
για το '08 λεει που μανι μανι απο την αλαμαρια πηρες εξι ποντους με τα κορακια..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πηγαινε ρε παπαρι να παρεις καμια πιπα στους φιλους σου τους πακιστανους και δρομο απο το thread..

σε δουλευουν ολοι γιδι στα πολιτικα και ηρθες εδω τωρα?
αυτη ειναι η απαντηση ενος κολλημενου γαυρου (γιατι υπαρχουν και σωστοι) :uglystupid:  η αληθεια ποναει ετσι??? :uglystupid:  δε θα πεσω στο επιπεδο σου (πατωμα) :idiot:   ελλειψη επιχειρηματων να βριζω :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ σαλεψες;;αμφισβητεις οτι καποιοι ανανε γυρο θριαμβου στο οακα; :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε χριστιδη καναν γυρο θριαμβου γιατι αγωνιστικα βγηκαν πρωτοι.Εσεις πηρατε το πρωταθλημα γιατι σας χαρισαν 3 βαθμους που δεν πηρατε ποτε.Η ιστορια εδειξε εσας πρωταθλητες.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ψαχτο να δεις.

ο σεζαρ εχει ξεχρεωθει ή ακομα του χρωστατε για κεινο το 4-0?

θυμισου οργια με καλαμαρια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πηγαινε ρε παπαρι να παρεις καμια πιπα στους φιλους σου τους πακιστανους και δρομο απο το thread..

σε δουλευουν ολοι γιδι στα πολιτικα και ηρθες εδω τωρα?
αναρχα ειναι;;δικος μου;;κατσε καλα μαλακα θα σε πηδηξω...τι ρολο παιζει;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε χριστιδη καναν γυρο θριαμβου γιατι αγωνιστικα βγηκαν πρωτοι.Εσεις πηρατε το πρωταθλημα γιατι σας χαρισαν 3 βαθμους που δεν πηρατε ποτε.Η ιστορια εδειξε εσας πρωταθλητες.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο;
στα αγωνιστικα βαζεις και τις σφαγες της καλαμαριας και στα δυο ματς;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτη ειναι η απαντηση ενος κολλημενου γαυρου (γιατι υπαρχουν και σωστοι) :uglystupid:  η αληθεια ποναει ετσι??? :uglystupid:  δε θα πεσω στο επιπεδο σου (πατωμα) :idiot:   ελλειψη επιχειρηματων να βριζω :jerking:
τυπε εισαι αναρχα;;αυτο πες μου μονο και απο μενα ληξη συναγερμου...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
γιατι εγω με τον πουστη δεν τα κλαιω;;που να περιμενω οτι θα αρχισει παλι με παραγκες ο χοντρος και θα βαζει τρικλοποδιες στην πρασιμη αρμαδα;; :2funny: :2funny:

Πράσινη αρμάδα? Ρε πούστη μου άλλο πρωτάθλημα βλέπω?  :think: Ο βάζελος φέτος είναι χάλια και πίστεψα τα λόγια σας ότι πάτε για γιουρόπα, λέω και εγώ ότι κάνατε τα κονέ σας στην Ευρώπη όποτε γι αυτό το λέτε. Και λέω εδώ θα καταφέρουν να πάρουν το γιουρόπα, το ελληνικό θα χάσουν που είναι όλα κανονισμένα? Κάτι ξέρεις εσύ...Λέγε ρε, τι στήσατε πάλι?  Μπας και ρεφάρουμε την χασούρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για το '08 λεει που μανι μανι απο την αλαμαρια πηρες εξι ποντους με τα κορακια..
Mιλας για ματς που ηρθε 4-0 στο οακα και στην καλαμαρια στο 0-1 δεν μας μετρησαν κανονικο γκολ!!

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

ενας που μπαινει στα πολιτκα και υποστηριζει πακιστανους μαυρους αλβανους και λοιπους και γελανε ολοι μαζι του και τον δουλευουν.

ασχετο με το θεμα...

πως τον βλεπεις τον εξασφυριχτρο? θα μεινει απεξω?

η εφες κερδισε τη ρεαλ. νικησαν και οι ζαλγκιρις, μαλαγα...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε εισαι αναρχα;;αυτο πες μου μονο και απο μενα ληξη συναγερμου...
νοιωθω απιστευτη αηδια για τη συντηριτικη δεξια-ακροδεξια, αν αυτο με κανει αναρχικο τοτε ειμαι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πράσινη αρμάδα? Ρε πούστη μου άλλο πρωτάθλημα βλέπω?  :think: Ο βάζελος φέτος είναι χάλια και πίστεψα τα λόγια σας ότι πάτε για γιουρόπα, λέω και εγώ ότι κάνατε τα κονέ σας στην Ευρώπη όποτε γι αυτό το λέτε. Και λέω εδώ θα καταφέρουν να πάρουν το γιουρόπα, το ελληνικό θα χάσουν που είναι όλα κανονισμένα? Κάτι ξέρεις εσύ...Λέγε ρε, τι στήσατε πάλι?  Μπας και ρεφάρουμε την χασούρα...
αμα δινεις βαση τι λενε οι γαυροι με συγχωρεις αλλα καλος παπαρας εισαι...
εγω πιστεψα  κατι νικολογιαννηδες και σια και επαιξα βαζελο...αλλα μετα εβγαλαν στη φορα τις παραγκες και καταλαβα την μαλακια μου :headbang:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ενας που μπαινει στα πολιτκα και υποστηριζει πακιστανους μαυρους αλβανους και λοιπους και γελανε ολοι μαζι του και τον δουλευουν.
  :jerking:  καλος μαλακας εισαι, ποτε δε υποστηριξα παρανομους (αλλο οι νομιμοι) μεταναστες, απλα κατακεραυνωνω τα χρυσαυγουλα που τους μαχαιρωνουν ολους  αδιακριτως και εχουν θεωριες του στυλ ο σχορτσιανιτης δεν ειναι ελληνας :jerking:  τους θεωρω το παρακρατος του συστηματος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ασχετο με το θεμα...

πως τον βλεπεις τον εξασφυριχτρο? θα μεινει απεξω?

η εφες κερδισε τη ρεαλ. νικησαν και οι ζαλγκιρις, μαλαγα...
λογικα δεν περναει....τωρα δε εχω δει και βαθμολογιες αλλα ειδα οτι ο πουστης που περιγραφε στη νοβα το παιχνιδι με την μαλαγα εκλαιγε με το τριποντο οποτε εγω αυτοματως εχυσα  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αμα δινεις βαση τι λενε οι γαυροι με συγχωρεις αλλα καλος παπαρας εισαι...
εγω πιστεψα  κατι νικολογιαννηδες και σια και επαιξα βαζελο...αλλα μετα εβγαλαν στη φορα τις παραγκες και καταλαβα την μαλακια μου :headbang:

Έλα ντε. Καλά τα λες ρε hristidi... Δεν αξίζει να δίνεις βάση σε ότι λένε οι γαύροι. Ή οι δημοσιογράφοι. Αλήτες και ρουφιάνοι είναι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
  :jerking:  καλος μαλακας εισαι, ποτε δε υποστηριξα παρανομους (αλλο οι νομιμοι) μεταναστες, απλα κατακεραυνωνω τα χρυσαυγουλα που τους μαχαιρωνουν ολους  αδιακριτως και εχουν θεωριες του στυλ ο σχορτσιανιτης δεν ειναι ελληνας :jerking:  τους θεωρω το παρακρατος του συστηματος
συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο απο μονο του δεν σε κανει αναρχα..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
α και που εισαι?  ΓΑΜΙΕΣΕ  :knockinb:

Stories