Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε πούστη μου, είχα παίξει τον γαυρο να σηκώσει το γιουρόπα.... Πάνε τα λεφτάκια μου και τα είχα σίγουρα...  >:(
Ενταξει δικαιοληγησε εδω μεχρι πριν λιγα χρονια η συντριπτικη πλειοψηφια πιστευε οτι καποια στιγμη ο γαυρος θα σηκωσει τσαμπιονς λιγκ. :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πλάκα πλάκα 0-2 η Ρουμπιν! Με βασικούς Ορμπάιθ και Μαρκάνο  :rockon:
τωρα μην με προκαλεις να ψαξω και να βρω τι εγραφα για ορμπαιθ στους ιδιους τους γνωστους που παλι λεγανε τις γνωστες μαλακιες και γκρινιαζανε για τα ''παλτα'' του ''μιζαδορου''...ρε μιλαμε για αρρωστεια ξερω τι λεω...εδωω λεμε τους δουλευουν οι πρασινοκιτρινες πουτανες και αυτοι ροχαλιζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ενταξει δικαιοληγησε εδω μεχρι πριν λιγα χρονια η συντριπτικη πλειοψηφια πιστευε οτι καποια στιγμη ο γαυρος θα σηκωσει τσαμπιονς λιγκ. :2funny: :2funny: :2funny:
μονο;;εδω καποιοι αλλοι πριν απο μερικα χρονια το '08 αν δεν κανω λαθος πιστεψαν οτι ειχαν σηκωσει κιολας την κουπα του πρωταθληματος  :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ελα πουτανα...πουλο ...ξεβρακωθηκες...φανηκες αμα σου καιγεται καρφι ...πουλο λεμε...αλλα οι δικοι μου φταινε που πιανονται κωτσοι και δε νοιωθουν  ;)
 :jerking:  βγαλε με και γαυρο τωρα :jerking: τη μπαλα που επαιξε η αεκ το 90-95 δε θα τη παιξετε ποτε :uglystupid:   τα εγκληματα που κανατε εναντιον μας τα τελευταια 15 χρονια (με αποκορυφωμα το κλεμμενο πρωταθλημα (οχι το μονο) του 2008) και η σαπιλα που εχετε γεμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο, θα επρεπε να σε κανουν πιο ταπεινο :idiot:   ουτε οι αλλοι ολυμπιακοι δε αγοραζουν πλεον την ολυμπιακοφροσυνη που πουλας :jerking:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Πέρυσι αποκλεισαμε τη ρουμπιν, που πήρε δυο παίχτες που εμείς θεωρούσαμε σαπακια στην αρχή, ορμπαιθ και μαρκανο και κραζαμε το βαλβερδε που μας πήγε στους 16..
Φέτος η ρουμπιν περνάει για πλάκα από τη Μαδρίτη και εμείς τρώμε τρία από το λεβαδειακο της Ισπανίας και λέμε και του χρόνου σπίτια μας...
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω... :think:
Η καλύτερα κάποιοι μας δουλεύουν!.. :tickedoff:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
εγω ειχα παιξει τον πουστη με τα πρασινα για πρωταθλημα...γυρναει;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα ρε, σοβαρά? Και εγώ έχω παίξει τον γαύρο. Από πότε άρχισε να παίζεται τίμια το πρωτάθλημα για να το πάρει αυτός που το αξίζει?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μονο;;εδω καποιοι αλλοι πριν απο μερικα χρονια το '08 αν δεν κανω λαθος πιστεψαν οτι ειχαν σηκωσει κιολας την κουπα του πρωταθληματος  :2funny: :2funny: :2funny:
Εντος γηπεδου το πηρε,δεν νομιζω οτι κανεις διαφωνει σε αυτο.
Εσεις το πηρατε λογω μιας ενστασης.Και δεν νομιζω να αμφισβητεις οτι η ΑΕΚ εκεινης της εποχης ηταν πολυ ανωτερη απο εσας/

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
 :jerking:  βγαλε με και γαυρο τωρα :jerking: τη μπαλα που επαιξε η αεκ το 90-95 δε θα τη παιξετε ποτε :uglystupid:   τα εγκληματα που κανατε εναντιον μας τα τελευταια 15 χρονια (με αποκορυφωμα το κλεμμενο πρωταθλημα (οχι το μονο) του 2008) και η σαπιλα που εχετε γεμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο, θα επρεπε να σε κανουν πιο ταπεινο :idiot:   ουτε οι αλλοι ολυμπιακοι δε αγοραζουν πλεον την ολυμπιακοφροσυνη που πουλας :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πουλο λεμε μωρη πουτανα...σε ξεβρακωσα...πουλο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εσεις το πηρατε λογω μιας ενστασης.Και δεν νομιζω να αμφισβητεις οτι η ΑΕΚ εκεινης της εποχης ηταν πολυ ανωτερη απο εσας/
τι κοπηκανε τα γελακια και το χιουμορ;;σοβαρεψατε τωρα;;αχαχαχαχχα
χρηστιδης λεμε ρε μωρα ...που πατε;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έλα ρε, σοβαρά? Και εγώ έχω παίξει τον γαύρο. Από πότε άρχισε να παίζεται τίμια το πρωτάθλημα για να το πάρει αυτός που το αξίζει?  :think:
τι εγινε ρε τυπε;;δεν εχει αλλη ατακα;;σοβαρεψες τωρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πουτανες ειστε ρεεεεεε....μια χαψια σας εχω... :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πουλο λεμε μωρη πουτανα...σε ξεβρακωσα...πουλο
 παιζει να εισαι το ιδιο σουργελο με το τσουκαλα, μονο που αυτος καλοπληρωνετε κιολας :uglystupid:  εσυ χανεις το χρονο σου στο ιντερνετ :idiot:  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι κοπηκανε τα γελακια και το χιουμορ;;σοβαρεψατε τωρα;;αχαχαχαχχα
χρηστιδης λεμε ρε μωρα ...που πατε;;
σαλεψες ρε;Για ποιο χιουμορ λες,αμφισβητεις οτι υπηρξαν γαυροι που πιστευαν οτι θα παιρνατε τσαμπιονς λιγκ;Οταν βγαινατε τριτοι εβγαιναν καποιοι και ελεγαν τωρα για εξιλεωση,κατακτηστε το Γιουροπα Λιγκ.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

και συ το πρωταθλημα του 1979 στα χαρτια το πηρες....

και παπαρια ανωτερος ησουν. οργια ειχες κανει εσυ εκεινη τη χρονια για να διατηρηθεις σε αυτη τη θεση.

και στην ευρωπη εγω επαιξα με τσελσι ενω εσυ εφαγες τρια απο την χεταφε...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
σαλεψες ρε;Για ποιο χιουμορ λες,αμφισβητεις οτι υπηρξαν γαυροι που πιστευαν οτι θα παιρνατε τσαμπιονς λιγκ;Οταν βγαινατε τριτοι εβγαιναν καποιοι και ελεγαν τωρα για εξιλεωση,κατακτηστε το Γιουροπα Λιγκ.
οχι ο χρηστιδης παντως, αλλοι τα λεγανε :2funny:  ο χρηστιδης ηταν ταπεινος :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
τι εγινε ρε τυπε;;δεν εχει αλλη ατακα;;σοβαρεψες τωρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι πουτανες ειστε ρεεεεεε....μια χαψια σας εχω... :2funny: :2funny: :2funny:

:think: Ατάκα, τι ατάκα λες?  Η αλήθεια είναι ατάκα? :dunno:
Εγώ κλαίω τα λεφτά μου και εσύ γελάς?  :tickedoff:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πέρυσι αποκλεισαμε τη ρουμπιν, που πήρε δυο παίχτες που εμείς θεωρούσαμε σαπακια στην αρχή, ορμπαιθ και μαρκανο και κραζαμε το βαλβερδε που μας πήγε στους 16..
Φέτος η ρουμπιν περνάει για πλάκα από τη Μαδρίτη και εμείς τρώμε τρία από το λεβαδειακο της Ισπανίας και λέμε και του χρόνου σπίτια μας...
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω... :think:
Η καλύτερα κάποιοι μας δουλεύουν!.. :tickedoff:
τιποτα ρε τυπε...ετσι ειναι η μπαλλα..εχεις αλλα 90 λεπτα ...εξαντλεις οτι πιθανοτητες εχεις και μετα ειτε ετσι ετε αλλοιως κοιτας μπροστα...
στη συλλογιστικη σου ξεχασες να προσθεσεις οτι η ομαδα εφαγε τρια απο λεβαδειακο της ισπανιας καθαρισε τον κυριο αρσεν και δυο φορες την πρωταθλητρια γλλιας...
ανεις δεν σε δουλευει ρε τυπε..ετσι ειναι το τοπι...
η ναπολη εφαγε τρια κομματια μεσα στο σπιτακι της...απλα...δεν χρειαζεται να τρελλαινομαστε και να προσπαθουμε ολα να τα εξηγησουμε...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και συ το πρωταθλημα του 1979 στα χαρτια το πηρες....

και παπαρια ανωτερος ησουν. οργια ειχες κανει εσυ εκεινη τη χρονια για να διατηρηθεις σε αυτη τη θεση.

και στην ευρωπη εγω επαιξα με τσελσι ενω εσυ εφαγες τρια απο την χεταφε...
ρε ησασταν (και ειστε ) οτι πιο σαπιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο :uglystupid:  χειροτεροι απ ολους  τους  πολιτικους  του πασοκονουδου μαζι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ σαλεψες;;αμφισβητεις οτι καποιοι ανανε γυρο θριαμβου στο οακα; :2funny: :2funny: :2funny:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε ησασταν (και ειστε ) οτι πιο σαπιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο :uglystupid:  χειροτεροι απ ολους  τους  πολιτικους  του πασοκονουδου μαζι
πηγαινε ρε παπαρι να παρεις καμια πιπα στους φιλους σου τους πακιστανους και δρομο απο το thread..

σε δουλευουν ολοι γιδι στα πολιτικα και ηρθες εδω τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom