ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.186
- Πόντοι
- 5.006
ελα ρε για το πατερα μιλασ?ολοι κοντα στη παραγκα, λαδωμα, εκβιασμοι, ορισμοι διαιτητων
ελα ρε για το πατερα μιλασ?ολοι κοντα στη παραγκα, λαδωμα, εκβιασμοι, ορισμοι διαιτητων
τυπε ειναι καλες ομαδες και τις παιζει στα ισια χωρις να τον αδικει η διαιτησιατωρα παλι πλατανιας,κερκυρα,πανιωνιος,καλονη,θρασυβουλος,βυζας.....
και επειδη μερικοι συγαυροι ειστε βιαστικοι αν περασουμε λεβαντε παμε φουλ για 8...μαλλον τα πελατακια της ρουμπιν θα περασουν απο το αλλο ματς
Και εισαι σιγουρος οτι ΑΝ περαστε την Λεβαντε θα περαστε μετα την Καζαν που 2 παιχτες της κοστιζουν οσο ολος ο ολυμπιακος μαζι. :Sκαι επειδη μερικοι συγαυροι ειστε βιαστικοι αν περασουμε λεβαντε παμε φουλ για 8...μαλλον τα πελατακια της ρουμπιν θα περασουν απο το αλλο ματς
Εχουν μαρκανο και ορμπαιθ. Δικά μας παιδιά είναι. Θα το στήσουν..Και εισαι σιγουρος οτι ΑΝ περαστε την Λεβαντε θα περαστε μετα την Καζαν που 2 παιχτες της κοστιζουν οσο ολος ο ολυμπιακος μαζι. :S
γιατι κατηγορεις τους συντροφους σου? υπαρχουν και γαυροι με ανοιχτο μυαλο που βλεπουν οτι και το παιδοβουβαλο (παρ ολα τα λεφτα του) δε θα φτιαξει την ευρωπαικη ομαδα που τους υποσχεθηκε, και θα αρκεστει με ολιγη απο παραγκα να παιρνει εδω τα πρωταθληματα αφου αεκ, παο, παοκ (μακαρι να κανει κατι ο ρωσος εκει) δεν εχουν σοβαρους επενδυτες) γιατι κατηγορεις οσους γαυρους θελουν το κατι παραπανω επειδη εσυ εισαι αρρωστος δε σημαινει οτι ολοι ειναι κολλημενοιπαντως καμμια φορα απορω με σας τους γαυρους...σας αξιζει εσας τοσο λιγοψυχους να ειστε οπαδοι της μεγαλυτερης ομαδας στην ελλαδα;;εσεις μου θυμιζετε κατι κοριτσακια μυξιαρικα...που ειναι ρε η πιστη στην ομαδα;;με την πρωτη ασχημη λυγατε και αρχιζετε τις κριτικες και το κλαμα...χου ρε...εσας σας πρεπει να ειστε λαγοι η χανουμες...αν και αυτοι σας κολατσιζουν απο οτι βλεπω...σας δουλευουν κανονικα...απολυτη ταυτιση εχουν οι αποψεις σας
ειπα παμε φουλ...δεν ειναι σιγουρο...αλλα περσι τους γαμησαμε γιατι οχι και φετος;;εγω θελω η σημερινη αδικια να λειτουργησει ανατνακλαστικα στον επαναληπτικο και να δουμε ματσαρα...και αν γινει ανενα λαθος και μπει κανενα γκολ στην αρχη δεν μου πολυγεμιζει το ματι η λεβαντε οτι θα αντεξει σε πιεση...αν βεβαια πανε τιποτα αντισθενηδες και παθιαρηδες να κλαψουν και να γιουχαρουν τοτε αντιο ζωηΚαι εισαι σιγουρος οτι ΑΝ περαστε την Λεβαντε θα περαστε μετα την Καζαν που 2 παιχτες της κοστιζουν οσο ολος ο ολυμπιακος μαζι. :S
μην είσαι φειδωλός. Πες ότι το πήρατε
επαγγελμα?
[move][size=90pt]ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ [/size][/move]
:'( :'( :'(
αρα να υποθεσω οτι εσυ που δεν γουσταρεις τον γαυρο θελεις να μεινει ο μαρινακης σωστα;;γιατι κατηγορεις τους συντροφους σου? υπαρχουν και γαυροι με ανοιχτο μυαλο που βλεπουν οτι και το παιδοβουβαλο (παρ ολα τα λεφτα του) δε θα φτιαξει την ευρωπαικη ομαδα που τους υποσχεθηκε, και θα αρκεστει με ολιγη απο παραγκα να παιρνει εδω τα πρωταθληματα αφου αεκ, παο, παοκ (μακαρι να κανει κατι ο ρωσος εκει) δεν εχουν σοβαρους επενδυτες) γιατι κατηγορεις οσους γαυρους θελουν το κατι παραπανω επειδη εσυ εισαι αρρωστος δε σημαινει οτι ολοι ειναι κολλημενοι
Αλλη ομαδα ειχατε περυσι,αλλη εχετε φετος,και η Ρουμπιν περυσι καμια σχεση με φετος και αυτη.Πιο δυνατη.ειπα παμε φουλ...δεν ειναι σιγουρο...αλλα περσι τους γαμησαμε γιατι οχι και φετος;;εγω θελω η σημερινη αδικια να λειτουργησει ανατνακλαστικα στον επαναληπτικο και να δουμε ματσαρα...και αν γινει ανενα λαθος και μπει κανενα γκολ στην αρχη δεν μου πολυγεμιζει το ματι η λεβαντε οτι θα αντεξει σε πιεση...αν βεβαια πανε τιποτα αντισθενηδες και παθιαρηδες να κλαψουν και να γιουχαρουν τοτε αντιο ζωη
καρφι δε μου καιγετε για τα διοικητικα σας εσυ επεσες να φας του αλλους γαυρους που την πεσαν στο παιδοβουβαλο και στις επιλογες του λιγοψυχους τους ειπες και ενα σωροαρα να υποθεσω οτι εσυ που δεν γουσταρεις τον γαυρο θελεις να μεινει ο μαρινακης σωστα;;
ρε...λεμε τουλαχιστον μην τους δουλευετε μεσα στη μουρη τους...κρατατε λιγο τα προσχηματα...
η να υποθεσω οτι θες και συ την αναγεννηση του θρυλου οποτε παρακαλας να φυγει ο μαρινακης;;
ρε πουστη μου τι τραβαμε σε αυτη τη ζωη
ελα πουτανα...πουλο ...ξεβρακωθηκες...φανηκες αμα σου καιγεται καρφι ...πουλο λεμε...αλλα οι δικοι μου φταινε που πιανονται κωτσοι και δε νοιωθουν ;)καρφι δε μου καιγετε για τα διοικητικα σας εσυ επεσες να φας του αλλους γαυρους που την πεσαν στο παιδοβουβαλο και στις επιλογες του λιγοψυχους τους ειπες και ενα σωρο
εγω ειχα παιξει τον πουστη με τα πρασινα για πρωταθλημα...γυρναει;;Ρε πούστη μου, είχα παίξει τον γαυρο να σηκώσει το γιουρόπα.... Πάνε τα λεφτάκια μου και τα είχα σίγουρα... >
ναι ρε...αλλα αν σου λεγανε ποια προτιμας απο ατλετικο η ρουμπιν εσυ ποια θα ελεγες;;Αλλη ομαδα ειχατε περυσι,αλλη εχετε φετος,και η Ρουμπιν περυσι καμια σχεση με φετος και αυτη.Πιο δυνατη.
επαγγελμα?
:'(
[size=90pt]ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΝΤΟΥ [/size]