Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
type εκτιθεσαι...η συμμετοχη παιχτη ειτε τιμωρημενου ειτε που δεν εχει δικαιωμα για οποιονδηποτε λογο συμμετοχης ειναι αποκλειστικα της ομαδας...καμμια ομοσπονδια δεν εχει ευθυνη...ουτε επο ουτε ουεφα(περιπτωση παοκ)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αποψεις δημοσιογραφου μου βαζεις που τα ερμηνευει οπως αυτος θελει....

οταν ερχεται η μπλε καρτα ενος ποδοασφαιριστη αναφερει ξεκαθαρα που εχει παιξει ο ποδοσφαιριστης τον τελευταιο χρονο και τι τιμωριες μπορει να  κουβαλα...

η καλαμαρια ποτε δεν μπορεσε να αποδειξει οτι δεν την ενημερωσε η επο εξαλλου.
η επο ενημερωνει σε ποιες ομαδες εχει παιξει...τιποτα αλλο...απο εκει και περα πρεπει η ομαδα να γνωριζει τους κανονισμους της ουεφα και ποιος εχει δικαιωμα συμμετοχης και ποιος οχι...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και τις τιμωριες αναφερει...

θυμησου το καλοκαιρι την περιπτωση κοντρερας που ειχε παοβληθει στο τελευταιο ματς με την κολο κολο αλλα η μπλε καρτα ηρθε "καθαρη"...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
type εκτιθεσαι...η συμμετοχη παιχτη ειτε τιμωρημενου ειτε που δεν εχει δικαιωμα για οποιονδηποτε λογο συμμετοχης ειναι αποκλειστικα της ομαδας...καμμια ομοσπονδια δεν εχει ευθυνη...ουτε επο ουτε ουεφα(περιπτωση παοκ)
Η επο εχει υποχρεωση να ενημερωσει την ομαδα σε ποιες αλλες ομαδες εχει παιξει,
οπως και επισης η επο εκδιδει τα δελτια.Θα αλλαξουμε και αυτα τωρα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και τις τιμωριες αναφερει...

θυμησου το καλοκαιρι την περιπτωση κοντρερας που ειχε παοβληθει στο τελευταιο ματς με την κολο κολο αλλα η μπλε καρτα ηρθε "καθαρη"...
δεν το θυμαμαι αυτο...αλλα προφανως...απο εκει και περα δεν υπαρχει ευθυνη στην επο γιαυτο και δικαιωθηκε ο γαυρος απο το κας στο οποιο προσεφυγε η συντεχνια...
και για οποιους λενε για το ματς με πανιωνιο να πω το εξης///
πρωτον κακως δεν εγινε απο ''υπερβαλλοντα ζηλο'' του διαιτητη μιας και τα επεισοδεια ειχαν ληξει πολυ ωρα και ο διοικητης των μπατσων ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα...

και δευτερον ..για αυτους που υποστηριζουν οτι καλως δεν ξεκινησε να ρωτησω γιατι ξεκινησε ο τελικος κυπελλου στο οακα μεταξυ ποα και αρη που σκοτωθηκαν στο ξυλο οπως και στο αεκ ατρομητος...ρητορικη ερωτηση απανταω μονος μου...γιατι μονο την καμπουρα του θρυλου βλεπουμε...ειμαι λαθος;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Η επο εχει υποχρεωση να ενημερωσει την ομαδα σε ποιες αλλες ομαδες εχει παιξει,
οπως και επισης η επο εκδιδει τα δελτια.Θα αλλαξουμε και αυτα τωρα;
μα αυτο ειπα και εγω...απο εκει και περα οφειλει να γνωριζει η ομαδα οτι ο παιχτης δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μα αυτο ειπα και εγω...απο εκει και περα οφειλει να γνωριζει η ομαδα οτι ο παιχτης δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης

τυπικά/θεωρητικά, αν δεν την ενημερώσει η επο πως θα ξέρει η ομάδα που αλλού έχει παίξει;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καβλιαρηδες στο σιενα καχα τι μας συμφερει;;γνωριζετε;;

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καβλιαρηδες στο σιενα καχα τι μας συμφερει;;γνωριζετε;;
πιστευω οτι ειναι καπως αδιαφορο ματς για εμας γιατι θεωρω οτι η πορεια της σιενα ειναι τελειως πλασματικη και θα καταρρευσει στο β γυρο. θα εχει να παει κιμκι- 1 φορα τουρκια , ισραηλ και καχα εκτος.

για αυτο θα ελεγα οτι ακομα και να κανει το 6-1 η σιενα δεν θα μου φανει και παραξενο να κανει μονο μια νικη ή νατα χασει ολα στο β γυρο.

απο την αλλη αν χασει η καχα παει στο 4-3 , που ειναι το ιδιο με μας και δεν θα εχουμε το προβλημα της διαφορας των 8 ποντων στο επομενο ματς.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μεγαλη νικη για τον θρυλο σε μια πολυ δυσκολη εδρα.απιστευτη αποδοση απ τον χαινς και απιστευτος μαλακας  ο παουελ.θελουμε γκαρντ στην θεση του μαντζαρη και σεντερ στην θεση του αδιαφορου παουε,αμυντικα ειναι οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια.το πλεονεκτημα εδρας ειναι πλεον εφικτο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν το θυμαμαι αυτο...αλλα προφανως...απο εκει και περα δεν υπαρχει ευθυνη στην επο γιαυτο και δικαιωθηκε ο γαυρος απο το κας στο οποιο προσεφυγε η συντεχνια...
και για οποιους λενε για το ματς με πανιωνιο να πω το εξης///
πρωτον κακως δεν εγινε απο ''υπερβαλλοντα ζηλο'' του διαιτητη μιας και τα επεισοδεια ειχαν ληξει πολυ ωρα και ο διοικητης των μπατσων ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα...

και δευτερον ..για αυτους που υποστηριζουν οτι καλως δεν ξεκινησε να ρωτησω γιατι ξεκινησε ο τελικος κυπελλου στο οακα μεταξυ ποα και αρη που σκοτωθηκαν στο ξυλο οπως και στο αεκ ατρομητος...ρητορικη ερωτηση απανταω μονος μου...γιατι μονο την καμπουρα του θρυλου βλεπουμε...ειμαι λαθος;;
Τυπε εχω πει πολλες φορες οτι ο τελικος Ατρομητος-ΑΕΚ επρεπε να ειχε διακοπει απο την πρωτη στιγμη που πατησαν μεσα στο γηπεδο τα οριτζιναλια και κακως δεν διακοπηκε εις βαρος της ΑΕΚ.Αλλα πως να τον διακοψει ρε φιλε οταν υπηρξε ΕΝΑΣ διαιτητης με αρχιδια που εκανε αυτο που επρεπε να κανει στην νεα σμυρνη και συ μου λες οτι εδειξε υπερβαλλον ζηλο επειδη εκανε το αυτονοητο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και να λεμε και του στραβου το δικιο χρηστιδη οταν λες οτι οι αγωνες πρεπει να παιζονται στα γηπεδα και οχι στα γραφεια,και μετα απο 1,5 χρονο το αναιρεις δεν μπορεις να θεωρησαι παντελονατο σωματειο,πιστευω σε αυτο συμφωνεις.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
3.5 χρονια μετα...
χειμωνα του '05 το ειπε ο τεραστιος αυτο που λες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλη εμφανιση σημερα ...παπαζογλου δυναμη λυκογιαννης καλος βλαχοδημος καλος αλλα χασογκολης...
η πιο φορμαρισμενη ομαδα λεγανε οι ειδικοι για την ξανθη,,,καλα λεω εγω....μια χορτα την εκανε ο θρυλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom