Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα παιζουμε καλα ρε κουφαλες κρυβοσαστε...μονο για γκρινια ειστε...και μουρμουρα...σημερα τι να πειτε;;
α...ξεχασα και ο φεισα δυναμη...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλη εμφανιση σημερα ...παπαζογλου δυναμη λυκογιαννης καλος βλαχοδημος καλος αλλα χασογκολης...
η πιο φορμαρισμενη ομαδα λεγανε οι ειδικοι για την ξανθη,,,καλα λεω εγω....μια χορτα την εκανε ο θρυλος...
Μεγαλη μπαλα οντως στο φιλικο με την Ξανθη.
Βασικα φανηκε οτι το τσιρκο σας ειναι υπερπληρη σε ολες τις θεσεις και δεν χρειαζεται καμια μεταγραφη.
Η τριαρα απο την Λεβαντε ηταν απλα μια κακη παρενθεση.
Ασε που σας εσφαξε και η διαιτησια.
Αντε νανακια τωρα και αυριο παλι ξαναφορας το κοκκινο φουστανακι σου :birdman:
puffball_red_whi.jpg

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Μεγαλη μπαλα οντως στο φιλικο με την Ξανθη.
Βασικα φανηκε οτι το τσιρκο σας ειναι υπερπληρη σε ολες τις θεσεις και δεν χρειαζεται καμια μεταγραφη.
Η τριαρα απο την Λεβαντε ηταν απλα μια κακη παρενθεση.
Ασε που σας εσφαξε και η διαιτησια

βγαλτε πικρα στερημενααα.. δεν εχετε τι να πειτε και βγαζετε αναρθρες κραυγες..στην ελλαδα υπαρχουν ολυμπιακοι που ασχολουνται με την ομαδα τους, και αντιολυμπιακοι που αχολουνται με τον ΘΡΥΛΟ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συμπτωματικά τελείως ο ΛΑΓΟΣ μπαίνει στο θρεντ μας μόνο όταν έχουν εξαφανιστεί όλοι από αυτό και βρίζει με την ησυχία του.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Με πήρε φίλος μου γελώντας νωρίς το πρωί και μου είπε να διαβάσω το πρωτοσέλιδο του αθλητικού ένθετου της "Εφημερίδας των Συντακτών". Δεν μου έλεγε τι γράφει και αναγκαστικά να πάω να το αγοράσω. Ολόκληρο το πρωτοσέλιδο του αθλητικού ένθετου της εφημερίδας  ήταν αφιερωμένο στον Ολυμπιακό!  Είχε δε ένα τεράστιο τίτλο: "Οι νίκες τύπου Ξάνθης δεν γεμίζουν κανέναν!"

Ο πικραμένος πρασινούλης Ν. Ασημακόπουλος προσπαθούσε, με ένα κείμενο της πλάκας που είχε εμφανώς γραφτεί μόνο και μόνο για να υποστηρίξει τον τίτλο, να υποστηρίξει πως αυτές οι νίκες δεν παίζουν κανένα ρόλο αφού ο Ολυμπιακός έχασε από την Λεβάντε στην Ισπανία! Αν αυτό δεν είναι δημοσιογραφική εμπάθεια τότε τι είναι; (το δημοσιογραφική είναι ένας καταχρηστικός προσδιορισμός)

Δεν αξίζουν  λοιπόν νίκες σαν και αυτή στη Ξάνθη όταν σύμφωνα με την μορφή του αγώνα το σκορ έπρεπε να είναι τουλάχιστον 5-0 ! Δεν αξίζουν οι νίκες αυτές ,παρότι η Ξάνθη είχε νικήσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και την ταλαιπωρημένη κακόμοιρη φέτος ομάδα του κ. Ασημακόπουλου, τον Παναθηναϊκό!

Καθορίζει μόνος του ο μέγιστος αθλητικός αναλυτής, ποιο είναι το μέτρο για να βγάλει αποτυχημένο τον Ολυμπιακό μετά την νίκη του στην Ξάνθη. Και με τον τρόπο αυτό κατορθώνει να αποφύγει την πρωτοσέλιδη αναφορά στην ήττα του ΠΑΟ από τον ΑΡΗ και για το φάσμα του υποβιβασμού που αντικρίζει! Αλήθεια πόσο υγιές είναι ένα μυαλό για να σκεφτεί σαν κεντρικό θέμα ενός πολυσέλιδου αθλητικού ένθετου αυτό το θέμα;

Και φυσικά πόσο υγιές είναι ένα μυαλουδάκι να κάτσει να γράψει Κυριακή βράδυ (και ενώ τα αθλητικά γεγονότα είναι δεκάδες και ορισμένα από αυτά πρωτοφανώς ιστορικά: Όπως η πορεία του ΠΑΟ ή ο αρνητικός συντελεστής τερμάτων που έχει μετά τα 2/3 του πρωταθλήματος) για το πώς νίκες σαν αυτή που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη δεν γεμίζουν κανέναν;

Δεν θα απαντήσω εγώ σε αυτά τα ερωτήματα! Άλλωστε δεν νομίζω πως χρήζουν -ως ευκόλως εννοούμενης  -  καμίας απάντησης !

ΥΓ: Όταν βλέπεις οπαδούς - της Ξάνθης(;) επί τω προκειμένω - να ασχημονούν και να βρίζουν τον διαιτητή μετά την λήξη του αγώνα όταν η μοναδική αδικία που υπήρξε χτες στα τρία πηγάδια ήταν πως το σκορ δεν πήρε αστρονομικές διαστάσεις υπέρ του Ολυμπιακού,  καταλαβαίνεις πως λίγες ντουζίνες παράγοντες και τάχα δημοσιογράφοι έχουν καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό το ελληνικό ποδόσφαιρο προσφέροντας μια παρανοϊκού τύπου  παραμύθα  σε εύκολους δέκτες  μειωμένης κρίσης  για να την βγάζουν αυτοί καθαρή. Ότι και αν σημαίνει για τον καθένα τους το, καθαρή.

Θα μου πείτε καμιά δεκαριά ήταν αυτοί οι ηλίθιοι χτες στην Ξάνθη που προσπαθούσαν να εκτονώσουν τα απωθημένα τους που τους έχουν δημιουργήσει οι μπαχαλάκηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα κρατώντας και δήθεν τη σημαία της εξυγίανσής τ

το υπογραμμισμενο ολη η αληθεια εδω και χρονια...μια προταση 1000 αληθειες!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά... ας κάνει να ανοιχτεί να βάλει γκολ και βλέπουμε πόσα θα ρουφήξει

το όλο θέμα φυσικά είναι το αν θα παιξει φυσιολογικά... γιατί την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιζε..τον έπαιζε

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
καλά... ας κάνει να ανοιχτεί να βάλει γκολ και βλέπουμε πόσα θα ρουφήξει

το όλο θέμα φυσικά είναι το αν θα παιξει φυσιολογικά... γιατί την προηγούμενη εβδομάδα δεν έπαιζε..τον έπαιζε
Δεν πιστεύω ότι θα παίξει χειρότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.Αρκει να μην παρασυρθεί ή αγχωθεί.Ένα πέναλτι πιστεύω πως θα του δοθεί σίγουρα. Η πρόκριση πάντως πληρώνει 7,5..όχι άσχημα.Προσωπικά μου έχει κολλήσει η ιδέα ό,τι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός και θα το ρισκάρω (απλά είμαι μεταξύ 50 ή 100 ευρώ)..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό το σενάριο είναι που μπορώ να σου πω πως δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ σίγουρα
πρόκριση; δυστυχώς με τίποτα...

theiislostinme

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω ότι θα παίξει χειρότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.Αρκει να μην παρασυρθεί ή αγχωθεί.Ένα πέναλτι πιστεύω πως θα του δοθεί σίγουρα. Η πρόκριση πάντως πληρώνει 7,5..όχι άσχημα.Προσωπικά μου έχει κολλήσει η ιδέα ό,τι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός και θα το ρισκάρω (απλά είμαι μεταξύ 50 ή 100 ευρώ)..
δεν ειναι καλυτερα να τα βαλεις στο over; εκτος και αν εχει κατω απο 2

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Εχουν παιχτεί πολλά λεφτά στο 7+ και δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκύπτει αυτό.

Συμφωνώ με τον φίλο ούτε καν over δεν θα γίνει

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Στοιχημάτισα 200 ευρώ στη πρόκριση της Λεβάντε.  :boobies:

Επισκέπτης
Τουλαχιστον θα ξεκινησει με Καρολ,αν ειναι να το φαμε ας το φαμε με αξιοπρεπεια οχι κατω απο ταποδια η μεσα απ τα χερια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....
το βράδυ θα ανεβάσω φώτος απο το Καραϊσκάκης....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Παιξτε σκορ 4-1!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Στοιχημάτισα 200 ευρώ στη πρόκριση της Λεβάντε.  :boobies:
τα συγχαρητήριά μας

και καλά κέρδη
επίσης μπορείς να στοιχηματίσεις και στο οτι δεν μετέχει στη διοργάνωση ο ΠΑΟ.
το ίδιο σίγουρο στοίχημα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom