Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι να μας πει ο χριστιδης και ο καθε χριστιδης..ο καθε θεοδωριδης ,ο καθε μαρινακης , ο καθε κοκκαλης κ.τ.λ.π...απλα καποτε μεγαλωνεις αφηνεις τον ρομαντισμο και την τρελλα στην ακρη..και κοιταζεις καταματα την πραγματικοτητα...μιλαω εγω γεννημα-θρεμμα ¨ερυθρολευκης στρατιας¨δεκαετιας 87 - 97 δεν θελω να πω περισσοτερα  ;) και αστα τα γιουσοφακια εκει που τους παιρνει να λενε τις ομορφιες τους  ;)
απλα αστειος... :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πουνε εσενα του docrx8 ο κοκαλης και μαλακας ο μαρινακης που εσκασε 220 ζεστα προπερσυ...
μαλακας εισαι;;σιγα να μην σου πουνε κατι εσενα...
200 αυτοι;;ενα σεντονι ο docrx8 στο μπου....
ζεστα αυτοι;;αλλο ενα σεντονι ο μαλακας ο docrx8
σιγα να μην εχει να σου πει εσενα κατι ο κοκκαλης και ο μαρινακης και ο σαββας που επαιζε με σπασμενο κεφαλι στον γαυρο πριν εσυ γεννηθεις  :jerking: :jerking:
ρε μαλακα σου λεω...
γαμω τη ρατσα σου που ελγε και καποια ψυχη...
οχι ενα...διακοσα ΔΝΤ και παλι χαμπαρι δεν θα παρεις...
τι να του πουνε ρε ο κοκκαλης και ο μαρινακης;; :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος ρε πουστη...ειπαμε αλλα εσυ το παραγαμησες ρε...επαναστατη και ανεναταχτε του πληκτρολογιου...

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
τελικα εισαι μαλακας και με το παραπανω  ;) και αν εσυ εχεις παει γηπεδο ποτε σου..το ξερεις εσυ και η μανα σου  ;) τελικα βλεπεις για το ποσο γιουσουφακι και ενταλμενο μουνοπανο της καθε διοικησης εισαι ?? αντε αρχιδακο  :pipa2: και μην μας σπας τα αρχιδια  :rockon: πηγαινε να συνεχισεις να γραφεις στην κολοφυλλαδα σου τον gayro γιατι εκει ολα μαζωμενα ειστε...αντε με τις υγειες μου ¨νακι¨ :smitten:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τελικα εισαι μαλακας και με το παραπανω  ;) και αν εσυ εχεις παει γηπεδο ποτε σου..το ξερεις εσυ και η μανα σου  ;) τελικα βλεπεις για το ποσο γιουσουφακι και ενταλμενο μουνοπανο της καθε διοικησης εισαι ?? αντε αρχιδακο  :pipa2: και μην μας σπας τα αρχιδια  :rockon: πηγαινε να συνεχισεις να γραφεις στην κολοφυλλαδα σου τον gayro γιατι εκει ολα μαζωμενα ειστε...αντε με τις υγειες μου ¨νακι¨ :smitten:
στρακο η τελευταια μου κουβεντα γιατι εισαι μεγαλο αρχιδακι και δεν γουσταρω...
σαλτα και γαμη...
αν εχω παει και πως και ποτε γηπεδο ειναι δικο μου κουμαντο...
στον πουτσαο μου τι θα ηθελες εσυ να ισχυει...
ουτε για μαγκια το λεω ουτε για τιποτα...
δεν εχω αναφερει εδω ποτε για την παρτη μου ιστοριες και καμποιλικια σχεδον εφτα χρονια και δεν προκειται να το κανω ουτε τωρα...
μπηκες με το καλημερα και μας ψαρωσες με την στρατια...
σου ξαναλεω και ειναι η τελευταια φορα...
στην στρατια εσυ ουτε απεξω ΠΟΤΕ...υπογραφω...
και τελος απο μενα....

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
απλα αστειος... :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πουνε εσενα του docrx8 ο κοκαλης και μαλακας ο μαρινακης που εσκασε 220 ζεστα προπερσυ...
μαλακας εισαι;;σιγα να μην σου πουνε κατι εσενα...
200 αυτοι;;ενα σεντονι ο docrx8 στο μπου....
ζεστα αυτοι;;αλλο ενα σεντονι ο μαλακας ο docrx8
σιγα να μην εχει να σου πει εσενα κατι ο κοκκαλης και ο μαρινακης και ο σαββας που επαιζε με σπασμενο κεφαλι στον γαυρο πριν εσυ γεννηθεις  :jerking: :jerking:
ρε μαλακα σου λεω...
γαμω τη ρατσα σου που ελγε και καποια ψυχη...
οχι ενα...διακοσα ΔΝΤ και παλι χαμπαρι δεν θα παρεις...
τι να του πουνε ρε ο κοκκαλης και ο μαρινακης;; :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος ρε πουστη...ειπαμε αλλα εσυ το παραγαμησες ρε...επαναστατη και ανεναταχτε του πληκτρολογιου...
ωραιος σε παω..αλομη περισσοτερο  :2funny: εισαι τελικα γιγαντας..... :pipa2: :pipa2: :pipa2: βρε μαλακα να εξειρες τωρα με ποιον μιλας.... :dancing: στειλε p.m για τα περαιτερω μουνακι  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε πρωτη και τελευταια που μου απανταςμε χαρακτηρισμους(μιζεροι,κλαψομουνηδες)ξερω και γω να σε προσβαλω αλλα βλεπεις οτι δεν το κανω.
και αυτα τα μαλλον δεν σαςαξιζει να ειμαστε γαυροι.ΠΟΙΟΣ εισαι εσυ που θα μας κρινεις;λεμε την αποψη μας και απ οτιξερω το τσαρδι δεν ειναι δικο σου.γραψε εσυ τα δικα σου και μεις τα δικα μας.-
εχεις δικιο...αλλα ξερεις οτι καμμια φορα λεω κανενα χαρακτηρισμο πανω στην κουβεντα χωρις διαθεση να προσβαλλω...βεβαια αν προσβαλλω τελικα ζηταω συγνωμη...εχεις δικιο παντως ...οκ..

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
στρακο η τελευταια μου κουβεντα γιατι εισαι μεγαλο αρχιδακι και δεν γουσταρω...
σαλτα και γαμη...
αν εχω παει και πως και ποτε γηπεδο ειναι δικο μου κουμαντο...
στον πουτσαο μου τι θα ηθελες εσυ να ισχυει...
ουτε για μαγκια το λεω ουτε για τιποτα...
δεν εχω αναφερει εδω ποτε για την παρτη μου ιστοριες και καμποιλικια σχεδον εφτα χρονια και δεν προκειται να το κανω ουτε τωρα...
μπηκες με το καλημερα και μας ψαρωσες με την στρατια...
σου ξαναλεω και ειναι η τελευταια φορα...
στην στρατια εσυ ουτε απεξω ΠΟΤΕ...υπογραφω...
και τελος απο μενα....
ετσι ακριβως..ειμαι μεγαλο αρχιδακι..οποτε γραφε και ποσταρε τις μαλακιες σου εκει που σε παιρνει...με τον καλημερα δεν μπηκα απλα δεν παρακολουθεις το forum...απλα παρακολουθεις αυτα που σου λενε να κανεις..αντε παπαγαλακι (δεν σε ειπα γιουσουφακι τωρα  ;)) αυτο σου ακουγεται ποιο ωραιο τωρα πιστευω...αντε ολυμπιακαρα μου καλο βραδυ να εχεις  :smitten:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εχεις δικιο...αλλα ξερεις οτι καμμια φορα λεω κανενα χαρακτηρισμο πανω στην κουβεντα χωρις διαθεση να προσβαλλω...βεβαια αν προσβαλλω τελικα ζηταω συγνωμη...εχεις δικιο παντως ...οκ..
οκ παιχτη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με αυτην την κινηση...δεν κατλαβαινω ποια πως σκεφτεται ο μαρινακης  :think: αλλα και ο βαλβερδε ποια...... :dancing: τον κουμουρτζι δεν τον ηθελε επειδη ηταν αφρικανος..οκ και εγω μαζι του.....αλλα να παρουν τον αλλοπροσαλο και συναμα παπαρα τζιμπουρ που καποια στιγμη θα κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια......και να φανε συναμα και τον πιστιρικα (που εγω τον θεωρω  αστερι νεμεθ)μα στον πουτσο δεν το καταλαβαινω  :headbang: κριμα Μαρινακη και σε ειχα σε εκτιμηση  :headbang:
θα σε κανω πουτανα...ας προσεχες...
:tooth: :tooth: :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παιδες μετα απο ολα αυτα που διαβασα..θα σας πω και εγω μερικα λογια..ημουν οργανωμενος στην ερυθρολευκη στρατια (μαζι με τον νικο με την τρομπετα οπως αναφερατε)..τα ατομα που αξιζανε ηταν κυριως ο οικοδομος..ο δαβουρλης..ο αεροπορος...ο λιοφαγος (κυριως με την τρελα του και οχι σαν σωματοτυπος).. τα ουφακια (λεγε με ακης  :dancing:) ο βουκελατος  :dancing: )ο κουρεας κ.τ.λ.π οσον αφορα τον υποβρυχιο εκεινες τις εποχες τον ειχαν για σφαλιαρες στα σκαλια της θυρας 7 ασχετως μετα για το που εφτασε ..και δεν το αμφισβητω αυτο...ηταν εποχες ρομαντικες που μας ενδιαφερε ο θρυλος και μονο αυτος!!! τωρα με τον π.... τον κοκκαλη πολλοι ξενερωσαμε ..πολλοι καναμε οικογενειες..πολλους μας εθαψαν τα ναρκωτικα και παει λεγοντας >:(.εχω να παω στο γηπεδο εδω και 6 χρονια ...με αυτον την π..... γιος  προεδρο που εχουμε ..που εχει κανει τσιφλικι του τον ολυμπιακο....και που ντρεπομαστε για αυτο που ειμαστε)..(τιμουρ κετσπαγια και σωκρατη το ακουτε??/ :tickedoff:) αδερφια δεν ειναι πολυ μακρια η στιγμη που με κατι τσουκαλαδες  :jerking: μωραληδες  :jerking: μπροστα σας θα μας βρειτε...ηρθε η στιγμη να ξαναρθουμε (καποιοι καλοι..ακη το ακους :)) ...ο θρυλος  ανηκει στον λαο του και οχι στον μ.. τον προεδρο του..τσουκαλα μας ακους we ll be back   :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν εισαι εσυ απο στρατια θα πηδηχτω...
χου ρε που εισαι ''μη βαρατε γιατι ξεχναω''
μονο διευθυνσεις δεν εχεις δωσει...
πρωτο η δευτερο ποσταρισμα στο μπου με...εμετο  :2funny: :2funny: :2funny:
που τα εχεις ακουσει αυτα τα ονοματα εσυ ρε;; :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου ως παλαιότερος.
Και όμως σύνγαυροι ο Χρηστίδης, αν και παρασύρεται ενίοτε και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα έχεις δίκαιο.
Καλώς ή κακώς η εποχή Γουλανδρή πέρασε ανεπιστρεπτί. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πλέον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και οφείλει να λειτουργεί όπως ακριβώς μια επιχείρηση με πρώτιστο γνώμονα το κέρδος. Γιατί λοιπόν ο κάθε πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ρίξει του κόσμου τα λεφτά για να φέρει τους παικταράδες αφ΄ης στιγμής οι στόχοι είναι περιορισμένης εμβέλειας (νταμπλ εδώ και άντε καμιά πρόκριση μέχρι τους 8!! στο ΟΥΕΦΑ) και είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθούν ?
Και ναι και εγώ δεν γουστάρω την ομάδα όπως παίζει, αλλά βλέπω ότι είναι με διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ή μόνη ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς (οικονομικά, οργάνωση, Δημ. Σχέσεις, συμβόλαια παικτών  κλτ) , όταν κάποιοι χρωστάνε ακόμα και στο φούρναρη της γειτονιάς.
Αν ήταν ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα, αν έμενε ο Βαλβέρδε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Με θλίψη μου όμως βλέπω φιλάθλους της ομάδας να τα απαξιώνουν όλα αυτά και να έχουν την απαίτηση να πουλήσει ο Μαρινάκης τα τάνκερ του για να μας φέρει τους παικταράδες και τον προπονηταρά για να γουστάρουν. Ε δεν γίνεται.
Και δεν είναι συμπεριφορά ολυμπιακών οπαδών να λένε "εμένα μόνο η Ευρώπη με ενδιαφέρει¨. Ο Θρύλος πάνω από όλα και ας παίζει με τον Αλμωπό Αρδαίας. Και νάμαστε δίπλα του στα γήπεδα ( σε όλα τα αθλήματα) και να τον υποστηρίζουμε με πάθος και δυναμισμό.
Εχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν τυχόν του την βαρέσει του Μαρινάκη και αποχωρήσει ?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου ως παλαιότερος.
Και όμως σύνγαυροι ο Χρηστίδης, αν και παρασύρεται ενίοτε και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα έχεις δίκαιο.
Καλώς ή κακώς η εποχή Γουλανδρή πέρασε ανεπιστρεπτί. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πλέον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και οφείλει να λειτουργεί όπως ακριβώς μια επιχείρηση με πρώτιστο γνώμονα το κέρδος. Γιατί λοιπόν ο κάθε πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να ρίξει του κόσμου τα λεφτά για να φέρει τους παικταράδες αφ΄ης στιγμής οι στόχοι είναι περιορισμένης εμβέλειας (νταμπλ εδώ και άντε καμιά πρόκριση μέχρι τους 8!! στο ΟΥΕΦΑ) και είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθούν ?
Και ναι και εγώ δεν γουστάρω την ομάδα όπως παίζει, αλλά βλέπω ότι είναι με διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ή μόνη ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς (οικονομικά, οργάνωση, Δημ. Σχέσεις, συμβόλαια παικτών  κλτ) , όταν κάποιοι χρωστάνε ακόμα και στο φούρναρη της γειτονιάς.
Αν ήταν ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα, αν έμενε ο Βαλβέρδε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Με θλίψη μου όμως βλέπω φιλάθλους της ομάδας να τα απαξιώνουν όλα αυτά και να έχουν την απαίτηση να πουλήσει ο Μαρινάκης τα τάνκερ του για να μας φέρει τους παικταράδες και τον προπονηταρά για να γουστάρουν. Ε δεν γίνεται.
Και δεν είναι συμπεριφορά ολυμπιακών οπαδών να λένε "εμένα μόνο η Ευρώπη με ενδιαφέρει¨. Ο Θρύλος πάνω από όλα και ας παίζει με τον Αλμωπό Αρδαίας. Και νάμαστε δίπλα του στα γήπεδα ( σε όλα τα αθλήματα) και να τον υποστηρίζουμε με πάθος και δυναμισμό.
Εχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν τυχόν του την βαρέσει του Μαρινάκη και αποχωρήσει ?

Καταρχάς δεν νομίζω ότι υπάρχει υπάρχει Ολυμπιακός που να λέει ΜΟΝΟ η Ευρώπη με ενδιαφέρει, η Ευρώπη είναι όμως η καταξίωση και ανέβασμα επιπέδου και χρήμα και όνομα, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο πάντα ήσουν το αφεντικό σε όλες τις εποχές.
Φυσικά και θέλω και πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά δεν μπορώ να μένω εκεί, ζητάω το παραπάνω όπως είναι φυσικό. Όσο για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός «αν τυχόν του την βαρέσει του Μαρινάκη και αποχωρήσει» ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που ήταν πάντα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τεράστιο το μέγεθος για να κρέμεται απο τα αρχ.... του κάθε Μαρικάκη.

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
x :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν εισαι εσυ απο στρατια θα πηδηχτω...
χου ρε που εισαι ''μη βαρατε γιατι ξεχναω''
μονο διευθυνσεις δεν εχεις δωσει...
πρωτο η δευτερο ποσταρισμα στο μπου με...εμετο  :2funny: :2funny: :2funny:
που τα εχεις ακουσει αυτα τα ονοματα εσυ ρε;; :2funny: :2funny:
φιλε τελικα εισαι τελειως για τον π.......ντροπη σου μονο και μονο που αναφερθηκες σε αυτα τα ονοματα. .δεν αξιζει νακι να ασχολουμαι μαζι σου..σου εχω στειλει. p.m...μια αδερφη του ελεους εισαι..ουστ αποβρασμα της εκαστοτε διοικησης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
x :s&m_3:φιλε τελικα εισαι τελειως για τον π.......ντροπη σου μονο και μονο που αναφερθηκες σε αυτα τα ονοματα. .δεν αξιζει νακι να ασχολουμαι μαζι σου..σου εχω στειλει. p.m...μια αδερφη του ελεους εισαι..ουστ αποβρασμα της εκαστοτε διοικησης.
με πι μι δεν ασχολουμαι γιατι δεν εχω να πω τιποτα που δεν μπορω να το πω δημοσια...
ασχοληθηκα τοσο με αυτα τα ονοματα που ειναι ολοι κολληταρια μου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ  :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα εισαι πολυ ηλιθιος και αν εμπαινες στο δωματιακι εσυ θα ηταν μονο για να δεσεις τα κορδονια καποιου...
αυτα...
εσυ αρχισες να λες ονοματα απο το πρωτο ποστ για να το ''παιξεις'' και καλα...
εγω 7 χρονια εδω δεν εχω ανοιξει για τετοια νταραβερια ποτε το στρομα...
εσυ μονο διευθυνσεις δεν εδωσες...
δεν ξερω αν το εχεις κανει αλλου και οχι εδω...πιστευω πως οχι αλλα θελει λιγο προσοχη στα δημοσια φοαρα τι λεμε και σε ποιον
αυτα..
Υ.Γ. ουτε απ'εξω λεμε δεν εχεις περασει και μην το διαλαλεις γιατι χαλας το ονομα  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γαμω τους γυφτοβουλγαρους εκαιγαν ελληνικες σημαιες σημερα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τεραστια νικη - προκριση των πιτσιρικαδων της νεξτ τζεν..απεναντι στους πολυ καλους βασκους της μπιλμπαο...
τεραστια νικη τεραστια προκριση
στο επομενο ματς ολοι εκει...
εγω προσωπικα θα ειμαι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σε μενα δεν εχεις πει συγγνωμη ακομα τρελοκοτσιδου  :birdman:

Επισκέπτης
με πι μι δεν ασχολουμαι γιατι δεν εχω να πω τιποτα που δεν μπορω να το πω δημοσια...
ασχοληθηκα τοσο με αυτα τα ονοματα που ειναι ολοι κολληταρια μου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ  :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα εισαι πολυ ηλιθιος και αν εμπαινες στο δωματιακι εσυ θα ηταν μονο για να δεσεις τα κορδονια καποιου...
αυτα...
εσυ αρχισες να λες ονοματα απο το πρωτο ποστ για να το ''παιξεις'' και καλα...
εγω 7 χρονια εδω δεν εχω ανοιξει για τετοια νταραβερια ποτε το στρομα...
εσυ μονο διευθυνσεις δεν εδωσες...
δεν ξερω αν το εχεις κανει αλλου και οχι εδω...πιστευω πως οχι αλλα θελει λιγο προσοχη στα δημοσια φοαρα τι λεμε και σε ποιον
αυτα..
Υ.Γ. ουτε απ'εξω λεμε δεν εχεις περασει και μην το διαλαλεις γιατι χαλας το ονομα  ;)
Χαλαρωσε ρε Χριστιδη αυτα τα παρατσουκλια τα ξερει ολος ο κοσμος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ειναι κολλητος λεει  :2funny:

λες να τους στελνει εμαιλ αγαπης σε κανα μπλογκ και να τους αποκαλει κολλητους?  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοειται...και μενα ειναι φιλαρακια μου και αυτοι και αλλοι πολλοι που δεν λεει ο μαλακας...ειδες ποτε να γραφω τετοιες μαλακιες;;
τι ειδους καραγκιοζης μπορει να ειναι που στο πρωτο ποστ αρχιζει να λεει ο ενας και ο αλλος και ετσι κιαλλοιως...
τεσπα διαφορετικη εκτιμηση για το ιδιο πραγμα τι να κανουμε...
ειδες next gen;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom