Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εννοειται...και μενα ειναι φιλαρακια μου και αυτοι και αλλοι πολλοι που δεν λεει ο μαλακας...ειδες ποτε να γραφω τετοιες μαλακιες;;
τι ειδους καραγκιοζης μπορει να ειναι που στο πρωτο ποστ αρχιζει να λεει ο ενας και ο αλλος και ετσι κιαλλοιως...
τεσπα διαφορετικη εκτιμηση για το ιδιο πραγμα τι να κανουμε...
ειδες next gen;;
Νταξ μωρε καθενας μπορει να λεει ξερω τον ενα ξερω τον αλλο για να ανεβει,δεν ειδα (το εδειχνε πουθενα?),1-0 διαβασα,περασε στον επομενο γυρο?Τωρα ειναι νοκ αουτ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εννοειται...και μενα ειναι φιλαρακια μου και αυτοι και αλλοι πολλοι που δεν λεει ο μαλακας...ειδες ποτε να γραφω τετοιες μαλακιες;;

εσενα σημερα. εισαι τοσο βλακας που το κραζεις στον αλλο κιολας?  :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Νταξ μωρε καθενας μπορει να λεει ξερω τον ενα ξερω τον αλλο για να ανεβει,δεν ειδα (το εδειχνε πουθενα?),1-0 διαβασα,περασε στον επομενο γυρο?Τωρα ειναι νοκ αουτ?
ναι το εδειχνε η νοβα...στο 2 νομιζω...
ωραιο παιχνιδι, μαγκες οι πιτσιρικαδες ...το σημερινο ηταν σιγουρα καλυτερο απο το πλατανιας βεροια...
ρε τυπε εχουμε περασει στους δεκαξι ...νοκ αουτ πρεπει να ειναι ...αλλα σα να μου φανηκε οτι ειπε ο σπηκερ για ενα ματς και αυτο στο καραισκακης...
με επιφυλαξη παντα γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα καλα...
θα το δουμε ...
παντως μαζευει αρκετο κοσμο ...ειχε και σημερα ειχε και με την μαρσειγ...
εγω στο επομενο ματς θα κοιταξω να παω,,,καλη φαση ...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
τεραστια νικη - προκριση των πιτσιρικαδων της νεξτ τζεν..απεναντι στους πολυ καλους βασκους της μπιλμπαο...
τεραστια νικη τεραστια προκριση
στο επομενο ματς ολοι εκει...
εγω προσωπικα θα ειμαι...
Μονο να εκει να πηγαινεις, ΛΕΚΕ
χρονια πολλα , ειναι κ η επετειος του 7-0

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μονο να εκει να πηγαινεις, ΛΕΚΕ
χρονια πολλα , ειναι κ η επετειος του 7-0
καλως τον κυριο πρεσβη...
μιας και μας εκανες την τιμη να μας επισκεφτεις να σε τραταρουμε το κατιτις μας...

Συνημμένα

• φαε λαγουδακο μου.jpg
    φαε λαγουδακο μου.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 31

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
εγω ενα εχω να πω..σε κανενα απο τα post που εγραψα ο ενταλμενος της διοικησης δεν απαντησε..παρα μονο με τις αερολογιες και τις παπαριες που ξερει να γραφει και να λεει γενικοτερα οπως συνιθιζει βεβαια και κανει ολα αυτα τα χρονια....το μουνακι τα ονοματα αυτα τα εψαξε και τα βρηκε απο καποιο παλιο μου post που ειχα γραψει οπως και ο οδιος αναφερει..τa συμπερασματα δικα σας...τωρα για το αν ειχα σκυψει και εδενα τα κορδονια των φιλων που αναφερονται..οκ τιμη μου...oσο ακομη και για το ποιος ξερει και κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του internet...σε p.m ο ολυμπιακαρας οπως και ο ιδιος αναφερει δεν απανταει  ;) κριμα γιατι θα του εδινα και την ευκαιρια να με γνωριζε ή και να με αναγνωριζε..αντε καλυνυχτα μαλακα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω ενα εχω να πω..σε κανενα απο τα post που εγραψα ο ενταλμενος της διοικησης δεν απαντησε..παρα μονο με τις αερολογιες και τις παπαριες που ξερει να γραφει και να λεει γενικοτερα οπως συνιθιζει βεβαια και κανει ολα αυτα τα χρονια....το μουνακι τα ονοματα αυτα τα εψαξε και τα βρηκε απο καποιο παλιο μου post που ειχα γραψει οπως και ο οδιος αναφερει..τa συμπερασματα δικα σας...τωρα για το αν ειχα σκυψει και εδενα τα κορδονια των φιλων που αναφερονται..οκ τιμη μου...oσο ακομη και για το ποιος ξερει και κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του internet...σε p.m ο ολυμπιακαρας οπως και ο ιδιος αναφερει δεν απανταει  ;) κριμα γιατι θα του εδινα και την ευκαιρια να με γνωριζε ή και να με αναγνωριζε..αντε καλυνυχτα μαλακα  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* :-*

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι ωρα παιζει η αρρωστια;το δειχνει η νετ;;

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ενα δεν καταλαβα εχθες το βραδυ,γιατι εκραζαν τον Μπουρουση?????????? :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαστε τοσο εκστασιασμενοι απο την μεγαλειωδες εμφανιση τυποι που δεν εχετε το κουραγιο ουτε να πανηγυρισετε; :2funny: :2funny: :2funny:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενα δεν καταλαβα εχθες το βραδυ,γιατι εκραζαν τον Μπουρουση?????????? :jerking:

Ο Μπουρουσης, στα ματια του μεσου οπαδου, αντιπροσωπευει την loser και ακριβοπληρωμενη γενια του μπασκετικου Ολυμπιακου (μαζι με Παπαλουκα, Σχορτσανιτη, Βασιλοπουλο κ.α).
Ηταν η εποχη οπου οι Αγγελοπουλοι ξοδευαν εκατομμυρια για να κατακτησουν τελικα δυο κυπελακια Ελλαδας.
Αν προσθεσεις στην εξισωση τις εξης παραμετρους α) φημες περι ντοπαρισματος (που ποτε δεν απεδειχθησαν), β) συνομιλιες με τον Μακαρο ("κατεβηκαν οι βλακες να με συγχαρουν αλλα εκανα οτι δεν τους ειδα"), γ) το περιφημο "10 μερες μετα", καταλαβαινει κανεις γιατι ο Γιανναρος δεν ειναι ιδιαιτερα αγαπητος στις ταξεις των φιλαθλων του Ολυμπιακου.
Λιγο αδικα βεβαια, καθως ο συγκεκριμενος ειχε παιξει σε αγωνες με πυρετο, με σπασμενο χερι κτλ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αλλη μια φανταστικη εμφανιση απ την ομαδα μας :jerking:τι στο διαλο προπονηση τους κανει ο σερβιτορος ολοι την βδομαδα.χωρις συστημα,χωρις παθος γενικα δεν γουσταρει κανεις.πουστη χοντρε μονος σου θα μεινεις στο καραισκακη

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
αλλη μια φανταστικη εμφανιση απ την ομαδα μας :jerking:τι στο διαλο προπονηση τους κανει ο σερβιτορος ολοι την βδομαδα.χωρις συστημα,χωρις παθος γενικα δεν γουσταρει κανεις.πουστη χοντρε μονος σου θα μεινεις στο καραισκακη

Τουλάχιστον να τα χώνουμε εκεί που πρέπει.Ας ελπίσουμε σε κανένα μπάλωμα σε αυτή τη μεταγραφική και πάμε για καλοκαίρι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φιλε ψιλοδιαφωνω...ακουω για χαλια εμφανιση και μαλακιες...δηλ. τιν θα πει χαλια;;στο μισο γηπεδο το ματς τι συστηματα και μαλακιες...ο πανθηρας δεν εκανε φαση δεν επαιξε ποδοσφαιρο δεν ανοιχτηκε ,εντεκα κορμια πισω απο την μπαλλα...
δεν υπαρχει παγκοσμια συστημα που να εφαρμοζεται σε τετοια περιπτωση...μια χαρα σταθηκε η ομαδα...επνιξε τον αντιπαλο τρια δοκαρια 100 κορνερ καμμια 20ρια τελικες πεναλτυ δεν δοθηκε (με αποβολη) εκανε φασεις ειδικα στο δευτερο ,οπωσδηποτε σταθηκε τυχερη στην ισοφαριση αλλα επισης τυχερος ητανε και ο πανθηρας με την κοντρα που πηρε ο αραβιδης και του στρωθηκε η μπαλλα λουκουμι...στην μοναδικη φαση σε 95 λεπτα...
τι απαιτησεις ειναι αυτες που εχουμε;;δηλ. τι ειναι τιποτα υπερανθρωποι;;
τι σκατα μονιμως και μονο γκρινιαζουμε...
η ομαδα εχει μονο νικες και τρια χ εκ των οποιων στα 2 εχει χασει τα ''αχαστα'' για να ερθουν...
μονο με τον βαζελο αξιζε το χι...
καλυτερο ξεκινημα στην ιστορια εχουμε και παλι μουρμουραμε...
αρρωστεια...
ακουσα τον χελακη χτες και τα εχωσε στον ζαρντιμ γιατι λεει πανηγυρισε την ισοπαλια επειδη ηρθε με αυτογκολ...
στο τελος θα τρελλαθουμε δηλαδη...
ο καθε μαλακας για να δικαιολογησει ενα μεροκαματο αρχιζει το μακρυ του και το κοντο του...
Υ.Γ. ΣΕΒΟΜΑΙ απολυτα τον ανθρωπο και αθλητη καρολ...αλλα αν αυτο το γκολ το ειχε φαει ο κοσταντζο θα εγραφαν κανενα μηνα οι φυλλαδες  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τουλάχιστον να τα χώνουμε εκεί που πρέπει.Ας ελπίσουμε σε κανένα μπάλωμα σε αυτή τη μεταγραφική και πάμε για καλοκαίρι.
ρε παιδια δεν μπορω να μην σχολιασω...στο ιδιο γηπεο πριν 15 μερες ο πανθηρας ολο το δευτερο ημιχρονο βιαζε τον βαζελο...διθυραμβοι για ανγεννησεις και αλλα ωραια...
χτες ο γαυρος ειχε κατηφορα...πανθηρας δεν υπηρχε...
και εσεις ελπιζετε σε κανενα μπαλωμα μπας και... σωσετε την κατασταση  :headbang: :headbang:
ρε σεβαστειτε λιγο και τους αλλους...σας - μας ακουνε και αλλοι...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε χυσίδη?.....με το χέρι τόβαλε ο μήτρογλου?......για πε μέχρι το βράδυ που θα δω τηνφάση.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom