Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι ο Χολεμπας πρεπει να κατσει παγκο κανα μηνα,να στανιαρει λιγο..
Η εμφανιση του ηταν απαραδεκτη για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που πληρωνεται και ειδικα σε ενα ντερμπι
διοτι ρε φιλε δεν επαιζες ματς κυπελλου με τα ασπρα χωματα..
Το παλικαρι σας ηταν ο ορισμος του παρταλιου χτες.
Ηταν μια ευχαριστη νοτα στον αγωνα παντως η εμφανιση του Χολεμπας :grin:

H εμφάνιση του Χολέμπα ηταν κάκιστη,αλλά μήπως είδε κάποιος στον συγκεκριμένο αγώνα οτι δεν είχε καμιά βοήθεια απο το κέντρο με αποτέλεσμα να τον βάζουν δυο στη μέση;

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
προβλημα εχεις αλλα δεν ξερεις ποιο ειναι...
και ξεμεθυστος εγραψε και αληθειες λεει...
το προβλημα ειναι που δεν μπορεις να το αντιληφθεις... ;)
τυπε μια χαρα καταλαβα τι θελει να πει ο καρτακης απλα ηθελα να τον τσιγκλισω λιγο για να μην γινει σαν εσενα που δεν βλεπεις τις πρωτοφανεις μαλακιες πουεκανε φετος ο χοντρος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τυπε μια χαρα καταλαβα τι θελει να πει ο καρτακης απλα ηθελα να τον τσιγκλισω λιγο για να μην γινει σαν εσενα που δεν βλεπεις τις πρωτοφανεις μαλακιες πουεκανε φετος ο χοντρος.
τυπε ο χοντρος ηξερε το χαλι τν απεναντι και εκανε οτι εκανε, δεν ειχε λογο να κρατησει τα ακριβα συμβολαια των ισπανων και του μακουν απο την στιγμη που ηξερε οτι τι πρωταθλημα το εχει απο περισυ και στο τσαμπιονς λιγκ αντε να παει στους 16, οσο για τον ζαρντιμ δεν το συζηταμε, ''υπνε που παιρνεις τα παιδια ελα παρε και τουτο''

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
τυπε ο χοντρος ηξερε το χαλι τν απεναντι και εκανε οτι εκανε, δεν ειχε λογο να κρατησει τα ακριβα συμβολαια των ισπανων και του μακουν απο την στιγμη που ηξερε οτι τι πρωταθλημα το εχει απο περισυ και στο τσαμπιονς λιγκ αντε να παει στους 16, οσο για τον ζαρντιμ δεν το συζηταμε, ''υπνε που παιρνεις τα παιδια ελα παρε και τουτο''
εγω ξερω οτι εβαλε 35 εκ. στην τσεπη...οτι διελυσε την καλυτερη ομαδα που υπηρχε....οτι αμα λεγεσαι ολυμπιακος δεν κοιταζεις το τι κανουν οι αλλοι..αλλα για το πως θα γινεις ακομη καλυτερος...λεγε μαι ευρωπη..... παιζεις μετα μπαλα σε αλλο επιπεδο..και εισαι ποια στην elite της ευρωπης  :rockon: εγω ξερω οτι μου εκοψε την μπαλα..και αν μη τι αλλο αυτο με ποναει :'( διοικηση με μωραλη - καραπαππα - θεοδωριδη - kovacevitch οκ να ειστε καλα..αλλα εγω ευχαριστω δεν θα παρω.... :headbang:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
docrx συμφωνω σ ολα εκτος απ το μας εκοψε την μπαλα.κανενα αρχιδι δεν  αγαπαει πιο πολυ απο μας την ερυθρολευκη.ΔEN μας κοβουν την μπαλα ουτε με σφαιρες.
aigeas καλα τα λες αλλα και η κοροιδια πρεπει να εχει ενα οριο.εχουν πονεσει τα ματακια μας ρεεεέεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Η αληθεια ειναι οτι ο Χολεμπας πρεπει να κατσει παγκο κανα μηνα,να στανιαρει λιγο..
Η εμφανιση του ηταν απαραδεκτη για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που πληρωνεται και ειδικα σε ενα ντερμπι
διοτι ρε φιλε δεν επαιζες ματς κυπελλου με τα ασπρα χωματα..
Το παλικαρι σας ηταν ο ορισμος του παρταλιου χτες.
Ηταν μια ευχαριστη νοτα στον αγωνα παντως η εμφανιση του Χολεμπας :grin:
οχι διαφωνω...εκτος απο την μαλακια που εκανε στο δευτερο γκολ οι υπολοιπες φασεις που εκτεθηκε ηταν λαθος του ζρντιμ...
με ενα μαυρια σε τετοια μερα επρεπε να παιξει οπωσδηποτε ο γκρεκο που βοηθαει απο αριστερα και δεν θα εμπαινε μονιμως στη μεση ο χολεμπας,γιατι ο χολεμπας πρεπει να βοηθαει και μπροστα...
δες αντιστοιχα πως πεφτανε μονιμως δυο πανω σε αμπντουν,,,,
ενω σε μενα ηταν ο χοσε μονος του ...οπως γινοτανε και με την εθνικη και πεσανε ολοι να τον φανε...
δεν μπορει ενς παιχτης που βοηθαει και επιθετικα να εχει ολη την πλευρα μονος του αμυβ=ντικα...
δυστυχως καλος και αγιος ο αμντουν αλλα αμυντικα δεν βοηθαει...
το λκαθος ειναι του ζαρντιμ...
που επιμενει σε κατι γατακια στυλ φουστερ κλπ και δεν βαζει μασαντους και ρεστα επειδη δεν κανουν σε μπραουδακηδες και δηματους  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω ξερω οτι εβαλε 35 εκ. στην τσεπη...οτι διελυσε την καλυτερη ομαδα που υπηρχε....οτι αμα λεγεσαι ολυμπιακος δεν κοιταζεις το τι κανουν οι αλλοι..αλλα για το πως θα γινεις ακομη καλυτερος...λεγε μαι ευρωπη..... παιζεις μετα μπαλα σε αλλο επιπεδο..και εισαι ποια στην elite της ευρωπης  :rockon: εγω ξερω οτι μου εκοψε την μπαλα..και αν μη τι αλλο αυτο με ποναει :'( διοικηση με μωραλη - καραπαππα - θεοδωριδη - kovacevitch οκ να ειστε καλα..αλλα εγω ευχαριστω δεν θα παρω.... :headbang:
φιλε μην ψηνεσαι...κοιταζεις και παρακοιταζεις τι κανουν οι αλλοι...δεν παιζεις και δεν ζεις μονος σου σε αυτη τη ζωη...
εχω ξαναπει αφηστε τις μαγκιες και τις υπερφιαλες δηλωσεις σεβαστειτε τους υπολοιπους και μην εχετε παραλογες απαιτησεις...
εχεις κανει ενα απο τα καλυτερα ξεκινηματα σαιζον στην ιστορια σου (αηττητος στο πρωταθλημα με 8 ποντους απο τον πρωτο και 16 απο τον βαζελο και συνεχιζεις ευρωπη στο γκρουπ των ισχυρων) και εσυ θετεις θεμα προπονητη σκαουτερ παιχτων μεχρι και κηπουρου στο ρεντη...
καλα τα ειπε ο καρτακης...ειστε τρελλοι και θελετε δεσιμο...
προσγειωθειτε και πατηστε την γη....
ολοι πικραθηκαμε με το χ ολοι βλεπουμε τα λαθη του ζαρντιμ (οπως βλεπαμε και του μετεπειτα αποθεωμενου βαλβερδε) ολοι αγαπαμε τον γαυρο ολοι θελουμε να μην δινουμε ουτε χι πουθενα αλλα ελεος...αυτο απλα δεν γινεται...
βαζω στοιχημα τυπε οτι εχεις αποδοκιμασει βαλβερδε ,κοκκαλη ,μαρινακη ,ζαρντιμ ,αμπντουν ,ντουντου μασαντο κλπ κλπ ο καταλογος ειναι ατελειωτος...
φιλικη συμβουλη με σεβασμο στο προσωπο σου...
αν θες παρτο και λιγο αλλοιως...ολοι εδω ψηφιζουμε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
docrx συμφωνω σ ολα εκτος απ το μας εκοψε την μπαλα.κανενα αρχιδι δεν  αγαπαει πιο πολυ απο μας την ερυθρολευκη.ΔEN μας κοβουν την μπαλα ουτε με σφαιρες.
aigeas καλα τα λες αλλα και η κοροιδια πρεπει να εχει ενα οριο.εχουν πονεσει τα ματακια μας ρεεεέεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυστυχως αναγαζομαι να ακουγομαι σαν δικηγορος του διαβολου...
ποιος ακριβως ρε τυπε σε κοροιδευει;;
μην τρελλαθουμε γιατι η αχαριστια εχει και ορια...
αν δηλαδη καποιος σε σωσει απο καταστροφη και θανατο και την αλλη μερα σου σερβιρει στο τραπεζι μπριζολα εσυ του βαζεις χερι γιατι δεν σου σερβιρε φιλετο;; :headbang: :headbang:
ρε κλασσικες ελληναρες πατε καλαςςσυνηδειτοποιειτε τι λετε και τι γραφετε;;
ξερετε οτι αυτος που σας ''κοροιδευει'' σας πληρωσε τα χρεη για να μην ειστε τωρα υπο καθεστως κοκκινου αλ-αφουζ;;η βιντιαδη;;η να παλευετε με τον πανθρακα για την παραμονη...
μαλλον σε σας δεν αξιζει να ειστε υποστηριχτες του μεγαλυτερου συλλογου στην ελλαδα και οχι το αντιθετο...
επειδη ειστε μιζεροι και κλαψομουνηδες περισσοτερο σας παει κατι σε βαζελο η χανουμα...
αιντε τελικα...
αυτα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε συ Hristidis 7 καλές όλες οι αναλύσεις που κάνατε οι περισσότεροι.Εγώ απλά ρωτάω.
Μπάλα παίζουμε? (ρητορική ερώτηση).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τα γκολ που έχουμε βάλει φέτος είναι είτε από μπούκες του Αμπντούν, είτε από πρωτοβουλίες του Μήτρουγλου είτε από στημένες φάσεις. Προβλεπόμενος τελείως εν ολίγοις 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα γκολ που έχουμε βάλει φέτος είναι είτε από μπούκες του Αμπντούν, είτε από πρωτοβουλίες του Μήτρουγλου είτε από στημένες φάσεις. Προβλεπόμενος τελείως εν ολίγοις 
Έτσι.Χωρίς αξιόπιστο τέρμα,χωρίς αξιόπιστα σέντερ μπακ,χωρίς αξιόπιστο κόφτη,χωρίς αξιόπιστο 8άρι,χωρίς αξιόπιστα άκρα(πλην Αμπντούν).Οκ επίθεση φωτιά, όσα φάμε κι όσα βάλουμε.Σαν ομάδα της Β Ολλανδίας  :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Αυτά λέω και εγώ και χτυπιέμαι γιατι αποδυναμώθηκες απο επιλογή, ενω άλλα ειχε πει και υποσχεθεί ο πρόεδρος. Διαφωνώ 100% για κόψιμο της μπάλλας,την ομάδα θα την παρακολουθούμε πάντα οτι και να γίνει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστοης!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε μην ψηνεσαι...κοιταζεις και παρακοιταζεις τι κανουν οι αλλοι...δεν παιζεις και δεν ζεις μονος σου σε αυτη τη ζωη...
εχω ξαναπει αφηστε τις μαγκιες και τις υπερφιαλες δηλωσεις σεβαστειτε τους υπολοιπους και μην εχετε παραλογες απαιτησεις...
εχεις κανει ενα απο τα καλυτερα ξεκινηματα σαιζον στην ιστορια σου (αηττητος στο πρωταθλημα με 8 ποντους απο τον πρωτο και 16 απο τον βαζελο και συνεχιζεις ευρωπη στο γκρουπ των ισχυρων) και εσυ θετεις θεμα προπονητη σκαουτερ παιχτων μεχρι και κηπουρου στο ρεντη...
καλα τα ειπε ο καρτακης...ειστε τρελλοι και θελετε δεσιμο...
προσγειωθειτε και πατηστε την γη....
ολοι πικραθηκαμε με το χ ολοι βλεπουμε τα λαθη του ζαρντιμ (οπως βλεπαμε και του μετεπειτα αποθεωμενου βαλβερδε) ολοι αγαπαμε τον γαυρο ολοι θελουμε να μην δινουμε ουτε χι πουθενα αλλα ελεος...αυτο απλα δεν γινεται...
βαζω στοιχημα τυπε οτι εχεις αποδοκιμασει βαλβερδε ,κοκκαλη ,μαρινακη ,ζαρντιμ ,αμπντουν ,ντουντου μασαντο κλπ κλπ ο καταλογος ειναι ατελειωτος...
φιλικη συμβουλη με σεβασμο στο προσωπο σου...
αν θες παρτο και λιγο αλλοιως...ολοι εδω ψηφιζουμε  ;)
δικε μου μιλας στον γαυρο μεσα μου  :rockon:
χυσεεεε και ασε της καριολες να φωναζουν οτι δικαια πηραν το χι και εμας τους κωλογαυρους ναι κλαιμε εστω και ημασταν η μπαρτσελονα...

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
εμενα παντως μου την εκοψε..ενταξει ο ρομαντισμος και η φανελα..αλλα φιλε μου  ;) απο καποιο σημειο και μετα..λες... δεν πατε να ¨γαμ...............¨μαλακας και εις γνωσης μου..οκ just enough.....καποτε τα ματια μας τα ανοιγουμε και πρεπει να κοιταξουμε ¨δυστηχως ¨την πραγματικοτητα καταματα  :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αν δηλαδη καποιος σε σωσει απο καταστροφη και θανατο και την αλλη μερα σου σερβιρει στο τραπεζι μπριζολα εσυ του βαζεις χερι γιατι δεν σου σερβιρε φιλετο;; :headbang: :headbang:
ξερετε οτι αυτος που σας ''κοροιδευει'' σας πληρωσε τα χρεη για να μην ειστε τωρα υπο καθεστως κοκκινου αλ-αφουζ;;η βιντιαδη;;η να παλευετε με τον πανθρακα για την παραμονη...
μαλλον σε σας δεν αξιζει να ειστε υποστηριχτες του μεγαλυτερου συλλογου στην ελλαδα και οχι το αντιθετο...
επειδη ειστε μιζεροι και κλαψομουνηδες περισσοτερο σας παει κατι σε βαζελο η χανουμα...
αιντε τελικα...
αυτα...
τυπε πρωτη και τελευταια που μου απανταςμε χαρακτηρισμους(μιζεροι,κλαψομουνηδες)ξερω και γω να σε προσβαλω αλλα βλεπεις οτι δεν το κανω.
και αυτα τα μαλλον δεν σαςαξιζει να ειμαστε γαυροι.ΠΟΙΟΣ εισαι εσυ που θα μας κρινεις;λεμε την αποψη μας και απ οτιξερω το τσαρδι δεν ειναι δικο σου.γραψε εσυ τα δικα σου και μεις τα δικα μας.-

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
αιντε τελικα...
αυτα...
ρε εσυ φιλε xristidi δεν ξερω τι ζορι τραβας  :idiot: ή εισαι τελικα ρομαντικος οπαδος του θρυλου..ή δυστηχως εκαστοτε εκπροσωπος της καθε διοικησης του ολυμπιακου..για ποια αχαριστια μου μιλας ? οτι παντελονιασε ο χονδρος 35 εκ. ? οτι εδωσε τον μιραλας απο το καλοκαιρι και πηρε ποιον στην θεση του ? τον βλαχοδημο ? οτι εδιωξε τους δανεικους που μαλιστα τα παλικαρια επαιξαν για την φανελα... και την τιμησαν με το παραπανω ? τους εδιωξε και κρατησε τον feisa που στα 3 χρονια δεν εχει ακουμπησει μπαλα ? για να παιζω με τον καθε greco ? οτι καταντησε η γαυροφροσυνη μου συμφωνα με εσενα και τα παπαγαλακια του προεδρου π.χ νικολαλακοπουλος και σια να εχω καταντησει ομαδα των μουσουλμανων ? οτι ο melmerg εφυγε αλλα εχουμε τον μανωλα  :uglystupid: οτι και να μου πεις ..οτι και να μου πειτε... ματια εχω και βλεπω..το ασπρο-μαυρο δεν θα μου το κανετε....οσο και να θελεις  ;) οσο και να θελετε.....και ολους αυτους που ανεφερες σημειωτεον...του μονου που του βγαζω το καπελο ειναι του βαλβερδε..ανθρωπος και προπονητης ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...και οχι ολους τους αλλους που βαφτιζαν προπονητες η καθε εκαστοτε διοικηση.....  και οσο για τον ζαρντιμ που λες και θαβεις  ;) επιλογη του προεδρου σου ηταν..και στο κατω-κατω ακομη πως τολμας και τον κρινεις οταν πηρε μια ομαδα χωρις καμια του μεταγραφη  :rockon: λοιπον γιουσαφακι καλη η κριτικη σου και σεβαστη  ;) αλλα το ασπρο-μαυρο να προσπαθεις - προασπαθειτε να το κανετε.... αλλου  ;)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
τι να μας πει ο χριστιδης και ο καθε χριστιδης..ο καθε θεοδωριδης ,ο καθε μαρινακης , ο καθε κοκκαλης κ.τ.λ.π...απλα καποτε μεγαλωνεις αφηνεις τον ρομαντισμο και την τρελλα στην ακρη..και κοιταζεις καταματα την πραγματικοτητα...μιλαω εγω γεννημα-θρεμμα ¨ερυθρολευκης στρατιας¨δεκαετιας 87 - 97 δεν θελω να πω περισσοτερα  ;) και αστα τα γιουσοφακια εκει που τους παιρνει να λενε τις ομορφιες τους  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε εσυ φιλε xristidi δεν ξερω τι ζορι τραβας  :idiot: ή εισαι τελικα ρομαντικος οπαδος του θρυλου..ή δυστηχως εκαστοτε εκπροσωπος της καθε διοικησης του ολυμπιακου..για ποια αχαριστια μου μιλας ? οτι παντελονιασε ο χονδρος 35 εκ. ? οτι εδωσε τον μιραλας απο το καλοκαιρι και πηρε ποιον στην θεση του ? τον βλαχοδημο ? οτι εδιωξε τους δανεικους που μαλιστα τα παλικαρια επαιξαν για την φανελα... και την τιμησαν με το παραπανω ? τους εδιωξε και κρατησε τον feisa που στα 3 χρονια δεν εχει ακουμπησει μπαλα ? για να παιζω με τον καθε greco ? οτι καταντησε η γαυροφροσυνη μου συμφωνα με εσενα και τα παπαγαλακια του προεδρου π.χ νικολαλακοπουλος και σια να εχω καταντησει ομαδα των μουσουλμανων ? οτι ο melmerg εφυγε αλλα εχουμε τον μανωλα  :uglystupid: οτι και να μου πεις ..οτι και να μου πειτε... ματια εχω και βλεπω..το ασπρο-μαυρο δεν θα μου το κανετε....οσο και να θελεις  ;) οσο και να θελετε.....και ολους αυτους που ανεφερες σημειωτεον...του μονου που του βγαζω το καπελο ειναι του βαλβερδε..ανθρωπος και προπονητης ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...και οχι ολους τους αλλους που βαφτιζαν προπονητες η καθε εκαστοτε διοικηση.....  και οσο για τον ζαρντιμ που λες και θαβεις  ;) επιλογη του προεδρου σου ηταν..και στο κατω-κατω ακομη πως τολμας και τον κρινεις οταν πηρε μια ομαδα χωρις καμια του μεταγραφη  :rockon: λοιπον γιουσαφακι καλη η κριτικη σου και σεβαστη  ;) αλλα το ασπρο-μαυρο να προσπαθεις - προασπαθειτε να το κανετε.... αλλου  ;)
:jerking: :jerking: :jerking:
και ξανα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ειχα καλη προθεση αλλα μιλησες για γιουσουφακια...
κλαψιαρη μπουλη που θες απο τον μπαμπα προεδρο πατερουλη ακριβες και ξακουστες μεταγραφες - παιχνιδια- αφορμες για να κανεις τον μαγκα σε φιλους σου βαζελους -τζαμπα μαγκα που μεσα απο την ομαδα (που υποτιθεται οτι εισαι σαπορτερ) να αποκαταστησεις καθε κομπλεξ που εχεις σαν ατομο τραβα γινε χανουμα να κλαις που σεν σου εδωσε την βουτια του παυλη πεναλτι και αλφουζοβαζελος να σε κυνηγανε ανεμομυλοι...
γιουσουφακι ρε κακομοιρη θα πεις εμανα που σου λεω ανυπαρκτε και αχαριστε και κακομαθημενε αληθειες;;;
ρε ''απιτητικε'' γαυρε ...φιλα πρωτα το χερι αυτουνου που σε σωνει και μετα ζητα ελληναρα...κακομαθημενε βουτυροπαιδο διακοσα ΔΝΤ σου χρειαζονται και παλι χαμπαρι δεν θα παρεις...
τι να μου πεις ρε κακομοιρο για στρατια;;
εμενα;;κανετε τους μαγκες χωρις να ξερετε κακομοιροι σε ποιους απευθυνεστε...
μακαρι να ηξερες τι ημουνα κακομοιρη στην στρατια που μου κοκορευεσαι  ;)
αιντε ερμο....
θα με πεις και γιουσουφακι μαλακα ανυπαρκτε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom