Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ρε μαγκες το παρακανουμε νομιζω.Δεν τους εδιωξε ολους φιλε,δανεικοι ητανε οι πιο πολλοι.Εναν μοσχοπουλησε.Διαβαζοντας δεκα ποστ περιπου ανακαλυψα οτι ΟΛΟΙ (αναλογα με τον καθενα) παιχτες του θρυλου πρεπει να φυγουν.Πρεπει να φυγει ο προπονητης ασχετα αν εχει απο τα καλυτερα ξεκινηματα σαν κοουτς του ολυμπιακου.Πρεπει να φυγει ο προεδρος-να παρουμε εναν να απανταει στον τουιτυ βρε αδερφε...-.Πρεπει να φυγουμε εμεις οι οπαδοι του γαυρου....να φυγουν ολοι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα ολα γιατι?επειδη πειρε ενας μια ομαδα σκορποχωρι που ηταν και την εκανε να παιζει οσο μπορει τουλαχιστον...ουτε μαγος ουτε σερ ειναι....εντυπωσεις ολα
εχω ενα προβλημα που πρεπει να λυθει.ολα τα παραπανω τα εγραψες ξεμεθυστος;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τωρα μιλας σωστα...
οσο για τηην φαση του πετρογκολ ναι ειναι πεναλτυ..
δεν ξερω αν εχει προηγηθει επιθετικο φαουλ αλλα αφου δεν το δειχνει η καμερα και δειχνει το τραβηγμα ναι ειναι πεναλτυ και σωστα θα το ειχε δωσει και στον γαυρο γιτι δεν ειναι καθολου αμφισβητουμενο...
ειναι καθαρη φαση τραβηγμα απο την φανελλα μεσα στην περιοχη ισον πεναλτυ...
αν εχει προηγηθει φαουλ επιθετικο ας το δουμε...
μεχρι τοτε ειναι μαρς...
αν και οπως ειπες ειναι ενας μαλακας διαιτητης που ηθελε χι...
η φαση που κοβει με παραμυθι φαουλ τον γκρεκο ειναι μισο γκολ....
το ηθελε χι και το εφερε χι ...απλα...
Τελικα λες και τιποτα σωστο καμια φορα το χρονο.
Ηταν πεναλταρα και στο σημειο που εγινε αν δινοταν,το ματς δεν ειχε γυρισμο για την ομαδουλα σου.
Αφου το παραδεχεσαι αρκει.. :sunglasses:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τελικα λες και τιποτα σωστο καμια φορα το χρονο.
Ηταν πεναλταρα και στο σημειο που εγινε αν δινοταν,το ματς δεν ειχε γυρισμο για την ομαδουλα σου.
Αφου το παραδεχεσαι αρκει.. :sunglasses:
καλα, χαλαρωσε γκουσκουνη..
ενα Χ φερατε στην εδρα σας και μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια..

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα, χαλαρωσε γκουσκουνη..
ενα Χ φερατε στην εδρα σας και μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια..
Και καποιοι δικοι σας την προηγουμενη εβδομαδα μετραγαν τριαρες και τεσσαρες.
Εγω μιλαω βασει του αγωνα και της αποδοσης των 2 ομαδων.
Ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση,οχι απο το αποτελεσμα.
Αν κερδιζαμε θα ημουν ικανοποιημενος ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχω ενα προβλημα που πρεπει να λυθει.ολα τα παραπανω τα εγραψες ξεμεθυστος;
προβλημα εχεις αλλα δεν ξερεις ποιο ειναι...
και ξεμεθυστος εγραψε και αληθειες λεει...
το προβλημα ειναι που δεν μπορεις να το αντιληφθεις... ;)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε αλαφουζοτσακα παρα λιγο να πηγαινατε Ομονοια για να πανηγυρισετε που φερατε Χ. . .

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και καποιοι δικοι σας την προηγουμενη εβδομαδα μετραγαν τριαρες και τεσσαρες.
Εγω μιλαω βασει του αγωνα και της αποδοσης των 2 ομαδων.
Ειμαι ικανοποιημενος απο την εμφανιση,οχι απο το αποτελεσμα.
Αν κερδιζαμε θα ημουν ικανοποιημενος ;)
Μαν, εισαι αχαριστος και υπεροπτης..
Το παιχνιδι ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αβαβα, για να μη γινουν επεισοδια..
Αν κερδιζατε εσεις, θα σας τρεχαν τα δικα μας χουλιγκανια, αν κερδιζατε εσεις, το πρωταθλημα θα ειχε τελειωσει απο το Δεκεμβρη..
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο μαρινακης δεν εκανε καμια δηλωση για το ντερμπυ, ουτε πριν, ουτε μετα..
Τωρα, ο δικος σας ο αλαφουζος ειναι μεγαλος παπαρας.. Πηρε το βαζελο για να μπει στο ματι του μαρινακη και τωρα νομιζει του κουνιεται.. Ποιος? Ο αλαφουζος?!!! χαχαχαχαχα

Αν ηξερες την ιστορια τους, την φιλια τους και το κρεμασμα που του εκανε ο μαρινακης με τον ΣΚΑΙ, τωρα οχι μονο θα τον εβριζες τον αλαφουζο, αλλα μπουρλωτο θα του βαζες..
Σας χρησιμοποιει οπως ο βγενοπουλος μαν..

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε χρηστιδη αληθεια ειδες πεναλτυ μαρς :think:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαν, εισαι αχαριστος και υπεροπτης..
Το παιχνιδι ηταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αβαβα, για να μη γινουν επεισοδια..
Αν κερδιζατε εσεις, θα σας τρεχαν τα δικα μας χουλιγκανια, αν κερδιζατε εσεις, το πρωταθλημα θα ειχε τελειωσει απο το Δεκεμβρη..
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο μαρινακης δεν εκανε καμια δηλωση για το ντερμπυ, ουτε πριν, ουτε μετα..
Τωρα, ο δικος σας ο αλαφουζος ειναι μεγαλος παπαρας.. Πηρε το βαζελο για να μπει στο ματι του μαρινακη και τωρα νομιζει του κουνιεται.. Ποιος? Ο αλαφουζος?!!! χαχαχαχαχα

Αν ηξερες την ιστορια τους, την φιλια τους και το κρεμασμα που του εκανε ο μαρινακης με τον ΣΚΑΙ, τωρα οχι μονο θα τον εβριζες τον αλαφουζο, αλλα μπουρλωτο θα του βαζες..
Σας χρησιμοποιει οπως ο βγενοπουλος μαν..
Αφου το ηξερες οτι ηταν αβαβα ας το επαιζες στο στοιχημα να οικονομουσες κιολας.. ;)
Στα αρχιδια μου τι κανει ο Αλαφουζος,εγω υποστηριζω τον Παναθηναικο.
Αν εχεις προβλημα με τον Αλαφουζο βρες τον να του το πεις :sunglasses:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αφου το ηξερες οτι ηταν αβαβα ας το επαιζες στο στοιχημα να οικονομουσες κιολας.. ;)
Στα αρχιδια μου τι κανει ο Αλαφουζος,εγω υποστηριζω τον Παναθηναικο.
Αν εχεις προβλημα με τον Αλαφουζο βρες τον να του το πεις :sunglasses:
α, νταξ, βλεπεις μπαλα εσυ λεμε..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε χρηστιδη αληθεια ειδες πεναλτυ μαρς :think:
σπυρο ναι...απο την στιγμη που ο σιοβας τον πιανει απο την φανελλα ο κανονισμος το λεει πεναλτι...οπως και με την αεκ η φαση ειναι πεναλτι...
τωρα θα μου πεις τετοιες φασεις γινονται δεκα σε καθε ματς...συμφωνω αλλα αυτες που δειχνει η νοβα αυτες σχολιαζω...ας μην βαλει χερι ο αμυντικος ...εγω τι να κανω τωρα να γινω κωλοτρυπιδα και να πω επειδη δεν με συμφερει οτι δεν το ειδα;;δεν μπορω φιλε...
ξερω θα μου πεις οτι αποκλειεται σε δεκατοσες αγωνιστικες να μην εχει γινει αυτη η φαση υπερ γαυρου σε ενα κορνερ η σε ενα φαουλ;;ναι συμφωνω μαζι σου αλλα τα παραπονα σου στη νοβα...αν εχει γινει και το εχει δειξει...
εγω σου ξαναλεω επιθετικο φαουλ δεν βλεπω (που σφυριξε) αν εχει γινει πριν η καμερα δεν δειχνει και απο την στιγμη που του πιανει την φανελλα με το χερι ....φρου  ;)
τι να κανω ρε σπυρο;;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
σπυρο ναι...απο την στιγμη που ο σιοβας τον πιανει απο την φανελλα ο κανονισμος το λεει πεναλτι...οπως και με την αεκ η φαση ειναι πεναλτι...
τωρα θα μου πεις τετοιες φασεις γινονται δεκα σε καθε ματς...συμφωνω αλλα αυτες που δειχνει η νοβα αυτες σχολιαζω...ας μην βαλει χερι ο αμυντικος ...εγω τι να κανω τωρα να γινω κωλοτρυπιδα και να πω επειδη δεν με συμφερει οτι δεν το ειδα;;δεν μπορω φιλε...
ξερω θα μου πεις οτι αποκλειεται σε δεκατοσες αγωνιστικες να μην εχει γινει αυτη η φαση υπερ γαυρου σε ενα κορνερ η σε ενα φαουλ;;ναι συμφωνω μαζι σου αλλα τα παραπονα σου στη νοβα...αν εχει γινει και το εχει δειξει...
εγω σου ξαναλεω επιθετικο φαουλ δεν βλεπω (που σφυριξε) αν εχει γινει πριν η καμερα δεν δειχνει και απο την στιγμη που του πιανει την φανελλα με το χερι ....φρου  ;)
τι να κανω ρε σπυρο;;
ασε μας ρε χριστηδη που θα δωσει τετοιο πεναλτι
σοβαρεψου μαν
το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο σπορ, μην κοιτας που με τους καραγκουνηδες το κανανε μπαλετο..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ασε μας ρε χριστηδη που θα δωσει τετοιο πεναλτι
σοβαρεψου μαν
το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο σπορ, μην κοιτας που με τους καραγκουνηδες το κανανε μπαλετο..
βασει κανονισμου ειναι φιλε;;αυτο πες μου...συμφωνω οτι γινεται συνεχεια αυτο αλλα κακως... να μην γινεται...δεν εχει καμμια δουλεια ο αμυντικος να παιζει με τα χερια...τι να κανω εγω;;μαλακια μεν αλλα πεναλτι δε...
αποψη μου ...μπορει να εχω και λαθος...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
βασει κανονισμου ειναι φιλε;;αυτο πες μου...συμφωνω οτι γινεται συνεχεια αυτο αλλα κακως... να μην γινεται...δεν εχει καμμια δουλεια ο αμυντικος να παιζει με τα χερια...τι να κανω εγω;;μαλακια μεν αλλα πεναλτι δε...
αποψη μου ...μπορει να εχω και λαθος...
αν τα δινανε ολα σε καθε αγωνα μαν, τοτε απο τα 90 λεπτα, θα παιζανε μπαλα τα 5..
Σκεψου να εδινε και τα φαουλ εκτος φασης..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν τα δινανε ολα σε καθε αγωνα μαν, τοτε απο τα 90 λεπτα, θα παιζανε μπαλα τα 5..
το ξερω ...μαζι σου ειμαι...εξαλλου και εγω αυτο ειπα οτι γινονται συνεχεια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι...
και απο την στιγμη που η νοβα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να εστιαζει στις συγκεκριμενες φασεις και να δειχνει ριπλει εγω σαν χρηστιδης ειμαι υποχρεωμενος να πω αυτα που βλεπω...
αν θες ρωτα μου να σου πω αν πιστευω οτι εχουν γινει και απο την μερια του γαυρου τετοιες φασεις σε 14 αγωνιστικες...
θα σου απαντησω φυσικα ναι...
αν με ρωτησεις γιατι δεν εχει εστιασει η νοβα και δεν εχει δειξει 3 κασι 4 ριπλει θα σου απαντησω δεν ξερω  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εκανε λαθη χτες ο διαιτητης...το πρωτο ειναι η μη αποβολη του τοτσε για αγκωνια στον μανωλα εκτος φασης...και αυτο ο κανινισμος το λεει κοκκινη...
αλλα για το πεναλτυ μιλαμε για αυτο λεω...
και το φαουλ που δοθηκε στον γκρεκο ενω εχει παρει την μπαλλα και ειναι μεσα στην πειοχη σε φαση ''μισο γκολ'' ανυπαρκτο ειναι...
δεν λεω οτι ευνοησε ντε και καλα τον γαυρο...εκανε λαθη εκατερωθεν και ηθελε να ερθει το ματς χι... αυτο πιστευω εγω...αυτο μου εδειξε εμενα...χι και και να τελειωσουν και οι δυο με 11...να μην συζητηθει η διαιτησια...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εκανε λαθη χτες ο διαιτητης...το πρωτο ειναι η μη αποβολη του τοτσε για αγκωνια στον μανωλα εκτος φασης...και αυτο ο κανινισμος το λεει κοκκινη...
αλλα για το πεναλτυ μιλαμε για αυτο λεω...
και το φαουλ που δοθηκε στον γκρεκο ενω εχει παρει την μπαλλα και ειναι μεσα στην πειοχη σε φαση ''μισο γκολ'' ανυπαρκτο ειναι...
δεν λεω οτι ευνοησε ντε και καλα τον γαυρο...εκανε λαθη εκατερωθεν και ηθελε να ερθει το ματς χι... αυτο πιστευω εγω...αυτο μου εδειξε εμενα...χι και και να τελειωσουν και οι δυο με 11...να μην συζητηθει η διαιτησια...
;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προσεξτε τωρα εδω κομπλεξ...αν αυτο δεν ειναι εμμονη και στοχοποιηση τι ειναι;
κανεις δεν λεει οτι ο χολεμπας ηταν χτες καλος ...αλλα αυτο τωρα ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη και καλα με χιουμορ...δεκα χαβαλεδες για τον χολεμπας...ελεος ρε το καταλαβαμε μαλακα...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
προσεξτε τωρα εδω κομπλεξ...αν αυτο δεν ειναι εμμονη και στοχοποιηση τι ειναι;
κανεις δεν λεει οτι ο χολεμπας ηταν χτες καλος ...αλλα αυτο τωρα ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη και καλα με χιουμορ...δεκα χαβαλεδες για τον χολεμπας...ελεος ρε το καταλαβαμε μαλακα...

Η αληθεια ειναι οτι ο Χολεμπας πρεπει να κατσει παγκο κανα μηνα,να στανιαρει λιγο..
Η εμφανιση του ηταν απαραδεκτη για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που πληρωνεται και ειδικα σε ενα ντερμπι
διοτι ρε φιλε δεν επαιζες ματς κυπελλου με τα ασπρα χωματα..
Το παλικαρι σας ηταν ο ορισμος του παρταλιου χτες.
Ηταν μια ευχαριστη νοτα στον αγωνα παντως η εμφανιση του Χολεμπας :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
κι όμως θα έβλεπες πως αν ερχόταν ένας "Ρότσα" σε εμάς θα γινόμασταν άλλη ομάδα...

Πόσο καιρό νομίζεις οτι θα κρατήσει η άλλη ομάδα και ο ίδιος ο Ρότσα; Τόσα χρόνια έκανε κάτι ως προπονητής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom