Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ντροπιαστική εμφάνιση. Ντροπή για παίκτες και προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιζαν μπάλα!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Ντροπιαστική εμφάνιση. Ντροπή για παίκτες και προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιζαν μπάλα!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι κ δεν μου εδωσε καθαρο πεναλτι πανω στον πετροπουλο τυχερη ειστε που δεν φαγατε τεσερα που εισαι ρε τζιμπριλαρε να τους γλεντισουμε οπως μονο εσυ ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι κ δεν μου εδωσε καθαρο πεναλτι πανω στον πετροπουλο τυχερη ειστε που δεν φαγατε τεσερα που εισαι ρε τζιμπριλαρε να τους γλεντισουμε οπως μονο εσυ ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................

Ο Πετρόπουλος έχει κάνει σπουδές στο εθνικό ρε σακαφλιά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πεναλτυ,καρτες,αποβολες,φαουλ εξω απο την περιοχη εναντιον του γαυρου εχουν καταργηθει τυπε απο τον νεο ΚΑΠ.

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
πεναλτυ,καρτες,αποβολες,φαουλ εξω απο την περιοχη εναντιον του γαυρου εχουν καταργηθει τυπε απο τον νεο ΚΑΠ.
ετσι ειναι τι να πουμε ματια εχουμε κ βλεπουμε για 4 ηταν τα πτωματα του λιμανιου σημερα ....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ζαρντίμ γαμώ το σπίτι σου ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.
Μαρινάκη ΜΑΛΑΚΑ ξύπνα γαμώ τα λεφτά σου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παιδια μεγαλη υπεροψια βλεπω απο τον κοσμο και τις φυλλαδες...κατι μου λεει οτι σημερα θα νικησει ο βαζελος η θα ερθει κανα χ και θα λεμε οτι ειμαστε μεσα στον στοχο του αητητου στην ελλαδα..και θα γελαει ο κοσμος...παιζει ρολο και η βροχη,τεσπα μακαρι να διαψευτω..
τα ελεγα εγω!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχα....ηρεμηστε ρε μαλακες ...και εγω ντρεπομαι που μας πηρε Χ ο ζελας αλλα τι να κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;συμβαινουν αυτα...
παλια μας κερδιζε και καμμια φορα τωρα ενα γαμημενο Χ πηρε ...ελεος μην τρελλαινεστε..........................εσι και αλλοιως για φετο ο στοχος ειναι ενας...
αηττητη κουπα...
και αν δεν χασουμε απο την χανουμα στο τηγανι  :grin: μαλλον θα τον πετυχουμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σωστα τα ελεγες...ντροπιαστικο το Χ και συμφωνω...αλλα η ζωη συνεχιζεται...
ο στοχος ειναι αηττητο πρωταθλημα...
και μια 5ρα στη ζελα στο Β γυρο να ξεπλυθει η σημερινη ντροπη...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
πριν λιγο δηλωσε ο σερβιτορος οτι καναμε σημαντικα λαθη και δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με την ισοπαλια :headbang:για την μπαλα που παιζουμε απ την αρχη της χρονιας θα πεικατι ο παλιομαλακας.για τους παιχτες που παιζουν σαν γατακια θα πει κατι το σουργελο
ΖΑΡΝΤΙΜ ΦΥΓΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σωστα τα ελεγες...ντροπιαστικο το Χ και συμφωνω...αλλα η ζωη συνεχιζεται...
ο στοχος ειναι αηττητο πρωταθλημα...
και μια 5ρα στη ζελα στο Β γυρο να ξεπλυθει η σημερινη ντροπη...

η σημερινή ξεφτίλα μεγάλε είναι ότι πάλι χρειάστηκες τον διαιτητή για να πάρεις το χ!!!!!!!!!!!!!τέτοιες ξεφτίλες δεν ξεπλένονται με πεντάρες και τους γνωστούς τραμπουκισμούς των καλόπαιδών μας...ξεπλένονται μόνο με το να φύγουμε από το πρωτάθλημα για 20 χρόνια μπάς και σταματήσουμε να διασυρόμαστε κάθε κυριακή...άει σιχτήρ με την κωλοομάδα!!!!να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες και τα τσογλάνια!

Επισκέπτης
η σημερινή ξεφτίλα μεγάλε είναι ότι πάλι χρειάστηκες τον διαιτητή για να πάρεις το χ!!!!!!!!!!!!!τέτοιες ξεφτίλες δεν ξεπλένονται με πεντάρες και τους γνωστούς τραμπουκισμούς των καλόπαιδών μας...ξεπλένονται μόνο με το να φύγουμε από το πρωτάθλημα για 20 χρόνια μπάς και σταματήσουμε να διασυρόμαστε κάθε κυριακή...άει σιχτήρ με την κωλοομάδα!!!!να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες και τα τσογλάνια!
Το γαμησες ρε man :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι θεος...υποκλινομαι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαχαχαχαχα....ηρεμηστε ρε μαλακες ...και εγω ντρεπομαι που μας πηρε Χ ο ζελας αλλα τι να κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;συμβαινουν αυτα...
παλια μας κερδιζε και καμμια φορα τωρα ενα γαμημενο Χ πηρε ...ελεος μην τρελλαινεστε..........................εσι και αλλοιως για φετο ο στοχος ειναι ενας...
αηττητη κουπα...
και αν δεν χασουμε απο την χανουμα στο τηγανι  :grin: μαλλον θα τον πετυχουμε...
παλια ειχε και μια ομαδουλα τωρα..τεσπα για μενα αδιαφορο ματς ηταν ειχα βγει να το δω κ ουτε που εριξα ματια στην οθονη ενω παλια..μονο η ευρωπη με ενδιαφερει τα τελευταια τρεια τεσσερα χρονια

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλα ρε 20 τελικες σας εκανε αυτος ο παναθαναικος δε ντρεπεται λιγο ο ζαρντιμ που η βασικη ενδεκαδα του βαζελου μπροστα στη δικια σας ειναι για γελια. αν εβαζε τον μητρογλου απ την αρχη θα το ειχε καθαρισει το ματσακι, τον ειχε ολο το ματς και μαλακιζοτανε στο ζεσταμα. παρτε το πρωταθλημα τωρα αηττητοι να δουμε τι θα καταλαβατε. τον μαρινακη τον βλεπω του χρονου να κουναει μαντηλι για premier league.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom