Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ντροπιαστική εμφάνιση. Ντροπή για παίκτες και προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιζαν μπάλα!!!!!!!!!
ο τορογιδης ειναι και νουνου και light δεν επρεπε να ειναι αρχηγοςπρωτος αρχηγος αυτος στο θρυλο?ελεος.
τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι κ δεν μου εδωσε καθαρο πεναλτι πανω στον πετροπουλο τυχερη ειστε που δεν φαγατε τεσερα που εισαι ρε τζιμπριλαρε να τους γλεντισουμε οπως μονο εσυ ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................Ντροπιαστική εμφάνιση. Ντροπή για παίκτες και προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιζαν μπάλα!!!!!!!!!
τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι κ δεν μου εδωσε καθαρο πεναλτι πανω στον πετροπουλο τυχερη ειστε που δεν φαγατε τεσερα που εισαι ρε τζιμπριλαρε να τους γλεντισουμε οπως μονο εσυ ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................
πεναλτυ,καρτες,αποβολες,φαουλ εξω απο την περιοχη εναντιον του γαυρου εχουν καταργηθει τυπε απο τον νεο ΚΑΠ.τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι κ δεν μου εδωσε καθαρο πεναλτι πανω στον πετροπουλο τυχερη ειστε που δεν φαγατε τεσερα που εισαι ρε τζιμπριλαρε να τους γλεντισουμε οπως μονο εσυ ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς................
τι να σας κανω εγω παλι εκανε το θαυμα του το μαυρο κορακι ..............
ετσι ειναι τι να πουμε ματια εχουμε κ βλεπουμε για 4 ηταν τα πτωματα του λιμανιου σημερα ....πεναλτυ,καρτες,αποβολες,φαουλ εξω απο την περιοχη εναντιον του γαυρου εχουν καταργηθει τυπε απο τον νεο ΚΑΠ.
Ζαρντίμ γαμώ το σπίτι σου ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.
Μαρινάκη ΜΑΛΑΚΑ ξύπνα γαμώ τα λεφτά σου.
τα ελεγα εγω!!!!παιδια μεγαλη υπεροψια βλεπω απο τον κοσμο και τις φυλλαδες...κατι μου λεει οτι σημερα θα νικησει ο βαζελος η θα ερθει κανα χ και θα λεμε οτι ειμαστε μεσα στον στοχο του αητητου στην ελλαδα..και θα γελαει ο κοσμος...παιζει ρολο και η βροχη,τεσπα μακαρι να διαψευτω..
σωστα τα ελεγες...ντροπιαστικο το Χ και συμφωνω...αλλα η ζωη συνεχιζεται...τα ελεγα εγω!!!!
και μια 5ρα στη ζελα στο Β γυρο να ξεπλυθει η σημερινη ντροπη...
σωστα τα ελεγες...ντροπιαστικο το Χ και συμφωνω...αλλα η ζωη συνεχιζεται...
ο στοχος ειναι αηττητο πρωταθλημα...
και μια 5ρα στη ζελα στο Β γυρο να ξεπλυθει η σημερινη ντροπη...
Το γαμησες ρε man ,που ευνοηθηκε ο ολυμπιακος?η σημερινή ξεφτίλα μεγάλε είναι ότι πάλι χρειάστηκες τον διαιτητή για να πάρεις το χ!!!!!!!!!!!!!τέτοιες ξεφτίλες δεν ξεπλένονται με πεντάρες και τους γνωστούς τραμπουκισμούς των καλόπαιδών μας...ξεπλένονται μόνο με το να φύγουμε από το πρωτάθλημα για 20 χρόνια μπάς και σταματήσουμε να διασυρόμαστε κάθε κυριακή...άει σιχτήρ με την κωλοομάδα!!!!να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες και τα τσογλάνια!
η σημερινή ξεφτίλα μεγάλε είναι ότι πάλι χρειάστηκες τον διαιτητή για να πάρεις το χ!!!!!!!!!!!!!τέτοιες ξεφτίλες δεν ξεπλένονται με πεντάρες και τους γνωστούς τραμπουκισμούς των καλόπαιδών μας...ξεπλένονται μόνο με το να φύγουμε από το πρωτάθλημα για 20 χρόνια μπάς και σταματήσουμε να διασυρόμαστε κάθε κυριακή...άει σιχτήρ με την κωλοομάδα!!!!να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες και τα τσογλάνια!
παλια ειχε και μια ομαδουλα τωρα..τεσπα για μενα αδιαφορο ματς ηταν ειχα βγει να το δω κ ουτε που εριξα ματια στην οθονη ενω παλια..μονο η ευρωπη με ενδιαφερει τα τελευταια τρεια τεσσερα χρονιαχαχαχαχαχα....ηρεμηστε ρε μαλακες ...και εγω ντρεπομαι που μας πηρε Χ ο ζελας αλλα τι να κανουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;συμβαινουν αυτα...
παλια μας κερδιζε και καμμια φορα τωρα ενα γαμημενο Χ πηρε ...ελεος μην τρελλαινεστε..........................εσι και αλλοιως για φετο ο στοχος ειναι ενας...
αηττητη κουπα...
και αν δεν χασουμε απο την χανουμα στο τηγανι μαλλον θα τον πετυχουμε...
μονο η ευρωπη με ενδιαφερει τα τελευταια τρεια τεσσερα χρονια