εισαι σχεδον γραφικος...σαφως θεωρω οτι εχω παρει αξια τα πρωταθληματα αν ειναι δυνατον...ειχα την καλυτερη ομαδα και τα πηρα...το οτι οι φασεις που ευνοουνταν ο ολυμπιακος μπαιναν παντα σε συζητηση δεν μου λεει τιποτα...ολες οι λαθος (και οχι αμφισβητουμενες γιατι μια αμφισβητουμενη μπορει να ειναι λαθος και μια αλλη σωστη)ηταν υπερ του ολυμπιακου;;οχι φυσικα απλα αυτες γινονταν θεμα...δεν υπαρχει να κατσουμε να δουμε σε βαθος δεκαπεντε χρονων ποιες λαθος αποφασεις ευνοησαν (με αλλοιωση αποτελεσματος) τον γαυρο η τον βαζελο...η ουσια παραμενει οτι θεμα γινεται οταν ευνοειται ο γαυρος(γιατι φυσικα και οπως ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΕς ΤΙς ΕΠΟΧΕς ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ!!! )και ποτε οταν αδικειται...
και φυσικα περσι ευνοηθηκε ο ναζελος και αντιστοιχα αδικηθηκα εγω (μην με ρωτησεις συγκεκριμενα που γιατι εχω ετοιμες φασεις οπως δευτερο γκολ οφασιτ σε οφη μη καταλογισμος πεναλτι σε τορο σε ξανθη σε αβρααμ σε τριπολη ,και βουτιες λετο και ζεκα και τριποοντα με μουσαντα πεναλτι) και ομως πηρα κουπα....
εσυ εχεις μια μανια (οπως και ολοι οι αλλοι που δεν ανηκουν στην κοκκινη οικογενεια) να στεκεσται μονο στις φασεις που ευνοουν τον γαυρο και και αδικουν τον βαζελο και εκει να σταματατε...δεν προχωρατε στις φασεις που αδικειται ο γαυρος και ευνοοειται ο βαζελος///ειναι δικαιωμα σας...δεν μπορω να πω οτι δεν λετε αληθεια οταν λετε οτι σε διαφορες φασεις εχει ευνοηθει ο γαυρος απλα δεν λετε ολοκληρη την αληθεια και αναγκαστικα καταληγετε σε λαθος συμπερασμα μιας και η μιση αληθεια ισουται με ενα ολοκληρο ψεμμα...
σαφως ηταν μεροληπτικη μεταχειρηση υπερ του γαυρου η αναβολη με οφη και το δεχομαι...δεν μου απαντας ομως ευθεως (αν και εχω επιμεινει) η παραταση της επο στις μεταγραφες ελευθερων ωστε να προλαβει να παρει τον ''ελευθερο'' κοτσολη ο παο ηταν ναι η οχι μεροληπτικη υπερ του βαζελου μεταχειρηση;;και αν ναι γιατι η δικια μου δειχνει κατι ενω του βαζελου οχι;;μηπως γιατι ετσι το θες;;
και να σου υπενθυμισω για να μην κανεις λαθακια και παραπληροφορεις την αναβολη του αγωνα την ειχε αποφασισει η επο και οχι η σουπερλιγκ!!!
μαλλον ανηκεις στην κατηγορια των ανθρωπων που οταν αυτα που λες δεν συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα το προβλημα ειναι της πραγματικοτητας και οχι δικο σου