Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4045800#msg4045800 date=1347020890]
κακο σκυλι,ψοφο δεν εχει..
[/quote]ακονισε το καβλι σου γιατι οι τρεχαλατζηδες πανε για κουπα και το πιστευουνε κιολα...
ετοιμασου για ονειρικο χειμωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ακονισε το καβλι σου γιατι οι τρεχαλατζηδες πανε για κουπα και το πιστευουνε κιολα...
ετοιμασου για ονειρικο χειμωνα  :2funny: :2funny: :2funny:
Βόμβα» λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ ρίχνει ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Σαρρής ήταν επί χρόνια πρόεδρος της ΠΕΦ Ολυμπιακού Χίου.

Βολές κατά εκείνων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Σαρρή, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ στις 6 Οκτωβρίου, έριξε ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.

:2funny: :2funny:
και ο αλλος υποψηφιος ο Γκαγκατσης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακες δεν παιζεστε μονο στο Ελλαντα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Βόμβα» λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ ρίχνει ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, υποστηρίζοντας πως ο Γιώργος Σαρρής ήταν επί χρόνια πρόεδρος της ΠΕΦ Ολυμπιακού Χίου.

Βολές κατά εκείνων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Σαρρή, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ στις 6 Οκτωβρίου, έριξε ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς.

:2funny: :2funny:
και ο αλλος υποψηφιος ο Γκαγκατσης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακες δεν παιζεστε μονο στο Ελλαντα αυτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωστα...ωραια τα γελακια δε λεω....μου θυμιζεις μιας και εμεις δεν παιζομαστε εσεις που παιζεστε ποιος και τι ηταν ο τελευταιος (και ακομα ειναι) προεδρος της επο;;
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα γελανε βρε μαλακαααααα....οχι πριν...
παμε ξανα...αχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ  ο πιλαβιος λεει πρων μελος του δσ του παο αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρομπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
το παραμυθακι ξεκινησε...το ξεκινησαν οι ''δημοσιογραφοι'' ειρωνια και μπηχτες για καβουρια ,ψεμματα κλπ κλπ....ο ''κυριος'' βεργης μαλιστα αγχωθηκε γιατι η γκελα του ζελα δεν αφησε να πεσουν τα φωτα της δημοσιοτητας στα ''εγκληματα'' του μαρινακη αλλα αυτος σαν πιστος λειτουργος της αντικειμενικης δημοσιογραφιας μας υποσχεται οτι θα επανελθει απο...δευτερα...πιστος στο καθηκον της ΄΄καθοδηγησης μας'' και της αναγκης να μας αποδειξει ποσο θυματα και προβατα ειμαστε στις ορεξεις του κακου αιμοσταγους και καβουρια προεδρου μας και ποσο δυστυχεις θα πρεπει να νοιωθουμε σαν οπαδοι του θρυλου και φυσικα εμμεσα να μας σπρωξει να γκρινιαξουμε - αποδοκιμασουμε τον προεδρο και ολη τη διοικηση γατον τον εμπαιγμο ...
μαλιστα οι βαζελοι στα σχολια τον κραζουν και σαν υποστηρικτη του γαυρου για να δουμε σε ποια εικονικη πραγματικοτητα ζουμε... :jerking: :jerking:

φιλε μου ...αμφισβητεις οτι η προταση στν μελλμπεργκ εγινε ,ητανε καλυτερη απο αυτη που τελικα αποδεχτηκε αλλα προτι,ησε να παει σε β εθ. ισπανιας;;(δεν με ενδιαφερει ο λογος που το εκανε με ενδιαφερει να μου πεις αν εγινε ετσι η οχι;;)
που σου ειπαν εδω ψεματα;;
αμφισβητεις οτι εγιναν ΕΠΙΣΗΜΕΣ προτασεις στα ονοματα που ακουστηκαν;;(επισημες προτασεις σημαινει φαξ απο αλεξανδρας με νουμερο και χρονικη διαρκεια συμβολαιου)οχι ενδιαφερον ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...
μην αμφιβαλλεις καθολου γιατι το παραδεχτηκαν επισημα με δηλωσεις τους και οι περισσοτεροι παιχτες...λες λοιπον οτι η διοικηση μπηκε σε διαδικασια ΕΠΙΣΗΜΗΣ προτασης εχοντας στον νου της να σε κοροιδεψει και εχοντας στο νου της οτι θα απαντησουν οι παιχτες σιγουρα αρνητικα;;
που ακριβως σου ειπαν ψεμματα;;;
ειναι προφανες οτι καποιους συγκεκριμενους παιχτες ηθελαν αυτοι για τον Α η τον Β λογο δεν ηθελαν να ερθουν και τι να εκαναν;;να επαιρναν εναν οποιοδηποτε ετσι απλα για να κανουν μια μεταγραφη και να μην αισθανεσαι εσυ (και ο καθε εσυ) κοριδεμενος και εξαπατημενος;;
βλαχοδημος φετφα λυκογιαννης κλπ κλπ ...ποτε θα παιξουν;;ποτέ;;
τι λεγαμε τοσο καιρο;;για ομαδα ξενων χωρις ελληνες που δεν πονανε την φανελλα κλπ κλπ ...(δες αντιστοιχα αρθρα ακομα και του καραγκιοζη που μας υποσχεται οτι θα επανελθει απο δευτερα για να μας διαφωτισει) που ειρωνευονται τον γαυρο που επαιζε με ενα δυο ελληνες κλπ κλπ
θυμασαι την περσινη μοδα να μετραμε ποσοι ελληνες παιζουν στην ενδεκαδα;;θυμασαι τα ''ρεπορταζ'' για τον αφελληνισμο τομαδας;;
τωρα;;καβουριας,ψευτης ,ανακολουθος κλπ κλπ...οτι να'αναι αρκει να υπαρχει γκρινια και διχονοια...ο μοναδικος τροπος για να βγει η συγκεκριμενη ομαδα εκτος στοχων (οποιοι και αν ειναι αυτοι)
αμφιβαλλεις οτι θα δεις ενα καραισκακης ετοιμο για μουρμουρα και για γκρινια;;
πουλησε λεει μιραλλας κυριακο ριερα συζηταει με τοροσιδη κλπ κλπ...
μαλι...οταν οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι (και επιμενω σε αυτους γιατι αυτοι κανουν και σενα και τους αλλους τους ''κοροιδεμενους'' και εξαπατημενους να αισθανονται ετσι με τα μπλογκς και τα σαιτ και οσο και αν θα προσπαθησεις σιγουρα να το αρνηθεις προκαταβολικα σου λεω δεν θα με πεισεις για το αντιθετο)
οταν λοιπον οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι μας ζαλιζαν τα αρχιδια για τα μοντελα πορτο και αγιαξ (να πουλανε παιχτες που ειτε εβγαλαν απο ακαδημιες ειτε ειχαν αγορασει σε χαμηλη τιμη και πουλησαν ακριβα) και εκθειαζαν αυτη την τακτικη και μας ζαλιζαν το πουλι οτι το μοντελο προεδρος-πατερουλης δεν υφισταται στο συγχρονο ποδισφαιρο ερχονται τωρα και γκρινιαζουν που ενας πρροεδρος (μια ομαδα μαλλον) πουλαει και εχει κερδος και παραλληλα επενδυει σε νεους παιχτες που πιθανα ευελπιστει και αυτους καποτε (οχι ολους αλλλα καποιους) να πουλησει και να πατησει πανω στο συγκεκριμενο μονοπατι,αυτους λοιπον τους ΄΄καθοδηγητες'' που θελουν να μας δειξουν την ''κοροιδια'' πως τους κρινεις;;
αδερφε...
σημερα μια ομαδα δεν μπορει να στηριζεται σε προεδρο πατερουλη...δεν μπορει να εξαρταται απο τα κεφια ενος λεφτα...
και θα σου εξηγησω γιατι(που θεωρω το καταλαβαινεις και μονος σου)
αν αυριο φυγει αυτος ο λεφτας (δεν εχουν υπογραψει και συμβολαιο) τι γινεται αν δεν βρεθει αλλος λεφτας;;
θα ψαχνεις μαλλον για ''ολυμπιακη συμμαχια'' για να σωθεις και θα ζητιανευεις απο οποιο μπορεις ετσι;;
θα βγεις στην επαιτεια και θα ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ χορηγιες απο τον οπαπ οπως καναν καποιο αλλοι για να τις παρουσιασουν σα;ν ιδια κεφαλαια στα οποια στηριζουν τα ΄΄πλανα΄΄ τους ωστε να παρουν αδειοδοτηση ετσι;;
αυτο θες;;
δεν ειναι πιο καλα να εχεις την καβατζουλα σου ,να πουλας (προσεξε με επιχειρηματικο κερδος γιατι εισαι εταιρια οχι να σκοτωνεις) και να εχεδις υγεια στα ταμεια σου και να εχεις εναν προεδρο διαχειριστη και οχι αγιο βασιλη απο τον οποιο θα περιμενεις ενα δωρακι - ''μεγαλο'' που θα σε στειλει στο βενιζελος για πανηγυρακι;;
τι λες;;
ητανε του ριερα καλη μεταγραφη η του μιραλλας;;(για τον συλλογο εννοω)
για τον ριερα (που μπηκες μεσα) πηγες (ενδεικτικα λεω δεν εννοω συγκεκριμενα εσενα) βενιζελος για τον ιραλλας;;
ποια ηταν καλυτερη και ποιο συμφερουσα μεταγραφη απο τις δυο;;
την πατησε ο χοντρος την πρωτη χροινια αλλα σαν γνησιος γατος που ειναι την πηρε χαμπαρι και πλεον βαδιζει στο σωστο δρομο αυτο που εγγυαται το μελλον του συλλογου και οχι αυτον που θα στελνει τους πανηγυρτζηδες οπαδους της ΝΙΚΗΣ (και οχι της ομαδας) στον δρομο για το βενιζελος
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι εισια εξαπατημενος...
ξανασκεψου το...
βεβαια την δευτερα εχουμε εμπεριστατωμενη αναλυση απο το διαφωτιστη κυριο βεργη (αυτον ντε που μιλαγε για οσκαρ αλητειας στο τηγανι οταν για τα ιδια και χειροτερα στο οακα εκανε την παπια) οποτε ισως αυτα που λεω εγω να φανταζουνε γραφικα...
Υ.Γ.απο γονιδιακη ανωμαλι εγινες μαλακας...αυτο ειναι το σιγουρο...
ΥΓ.1δεν απευθυνομαι με το Υ.Γ. σε σενα φιλε που εκανα την παραθεση...ξερει αυτος στον οποιο απευθυνομαι...

Σου χρωστάω μια απάντηση έστω μόνο γιατί  κάθισες να γράψεις αναλυτικά και εμπεριστατωμένα σε απάντηση δικού μου post.
  Φίλε μου, θα μου επιτρέψεις να σε πω φίλο γιατί όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό είναι φίλος, και φαίνεται από το γράψιμο σου ότι αγαπάς τον Ολυμπιακό και ενημερωμένος είσαι, και το ψάχνεις.

Είμαι αρκετά μεγάλος ώστε να μην επηρεάζομαι από οτιδήποτε γράφεται, από κανένα πούστη, είτε καλόπιστα είτε κακόπιστα. Διακηρυγμένη θέση της διοίκησης για φέτος ήταν η ενίσχυση της ομάδας, ειδικά στη θέση του σεντερμπάκ για τους γνωστούς λόγους, αμυντικό χαφ, και κάποιον σε στυλ Ιμπαγάσα, αλλά και προσδοκία μας είναι πάντα το καλύτερο.Γενικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η διοίκηση δεν κατάφερε να φέρει κανένα από τους μεταγραφικούς στόχους της, πλην Μασάδο. Για να μην έρθει κανένας ,εφόσον έγιναν επίσημες προτάσεις, σημαίνει ότι τα προσφερθέντα χρήματα ήταν κάτω από το κασέ τους, άρα πως θα έρχονταν; Για να λέμε μετά ότι δεν ήρθαν; Υπάρχουν δυσκολίες; Διαβλέπεις κινδύνους;  Αν για τον Α η Β λόγο δεν μπορείς η δεν θέλεις να ξοδέψεις, απλά πες το, εξήγησε το, και ο κόσμος θα σε καταλάβει και θα σε υποστηρίξει. Το παρελθόν του Μαρινάκη άλλα έδειξε, ειδικά την πρώτη χρονιά ,με συνοπτικές διαδικασίες και λεφτά βεβαίως, όποιον ήθελε τον έπαιρνε αμέσως, να θυμίσω ότι πήρε το αεροπλάνο και έφερε «σηκωτό» τον Βαλβέρδε. Έτσι κατάφερε αμέσως από την διαλυμένη ομάδα του Κόκκαλη να κάνει ξανά πανίσχυρο και κυρίαρχο τον Ολυμπιακό, με τα γνωστά αποτελέσματα στην Ελλάδα και πολύ καλή μπάλα και αποτελέσματα στην Ευρώπη, και κυρίως παρακαταθήκες για το μέλλον.
Για τον Μέλμπεργκ δεν μπορώ να αμφισβητήσω αυτά που λες αλλά δεν μπορώ να δεχτώ από την άλλη ότι αποφάσισε να πάει σε άλλη ομάδα με λιγότερα χρήματα αγνοώντας τα μπόνους και το δέλεαρ του Champion league. Και καλά έφυγε, στην θέση του ποιον πήρες; Τον Κοντρέρας, το Μανωλά η τον Σιόβα; Καμιά σχέση. Και άντε να «βγει» κάποιος, πότε; και οι υποχρεώσεις της ομάδας; Θα περιμένουν μέχρι να βγει; Κακά τα ψέματα, στη μεγάλη ομάδα το ταλέντο δύσκολα θα πιάσει, η θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, η φτασμένος. Ακούω για Ελληνοποίηση της ομάδας, ξέρεις να υπάρχουν εδώ τίποτα παιχταράδες και δεν το ξέρουμε, και άντε εμείς είμαστε άσχετοι, είδες κάποιες προτάσεις από ξένες ομάδες της προκοπής σε κανένα Ελληνόπουλο; Πριν από πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, η Τσέλσι με Βιάλι νομίζω προπονητή κατέβασε ενδεκάδα χωρίς ούτε ένα Άγγλο, άπλα το παραθέτω. Αν έχεις 2 ισάξιους παίχτες και ο ένας είναι Έλληνας, να τον προτιμήσεις, αν όμως όχι, γιατί; Μου λες πότε θα παίξουν Λυκογιάννης, Φέτβα, Βλαχοδήμος κλπ. Όπως είδες ο προπονητής δεν τους βάζει, και στην Ευρώπη τους πιο πολλούς ούτε καν τους δήλωσε. Μήπως να φέρουμε τον Αλέφαντο για να κάνει την Ελληνοποίηση;
Συμφωνώ ότι η ομάδα πρέπει να είναι υγιής οικονομικά, αλλά αυτό πως θα γίνει; Με το να πάρεις παιχτάκια και ταλέντα και να περιμένεις να σου βγει κάποιος, να τον πουλήσεις για να τη βγάλεις; Δηλαδή ότι κάνει ο Πανιώνιος, η Ξάνθη κ.α. και ο κάθε κακομοίρης; Μην ξεχνάς ότι ο έτοιμος, ο μεγάλος ο παίχτης, έκτος από την ποδοσφαιρική αξία, σου προσθέτει και την εμπορική [προσελκύει κόσμο ,πουλάει φανέλες, ακούγεται το όνομά σου περισσότερο, μπορεί να έρθει και κανένας άλλος ξέροντας ότι ο τάδε παίζει εκεί]. Οι μεγάλοι παίχτες κάνουν τις μεγάλες ομάδες. Φτηνοί παίχτες, μικρές ομάδες. Πρόσεξε δεν λέω να φέρνεις άκριτα ονόματα, η λεγεωνάριους τελειωμένους, αλλά παίχτες που κατά πάσα βεβαιότητα θα προσφέρουν και θα σε ανεβάσουν. Είπα προηγουμένως ότι μεγάλοι παίχτες κάνουν μεγάλες ομάδες, πρόσθεσε ακόμα και μεγάλοι πρόεδροι. Θυμήσου για μας τον Ολυμπιακό του Γουλανδρή, του Νταϊφά, του Κόκκαλη, για το εξωτερικό τρανταχτά παραδείγματα, τα ξέρουμε δεν είναι ανάγκη τα  πούμε. Κανένας δεν βάζει λεφτά για την ψυχή του, κάτι κερδίζει είτε σε χρήμα ,είτε σε πράγματα που αν αποτιμηθούν σε χρήμα, πάντα κερδισμένος βγαίνει. Π χ όταν ο Κόκκαλης μιλούσε για εμπορικές συμφωνίες, με οργανισμούς κολοσσούς και κυβερνήσεις, μετρούσε μόνο το γεγονός ότι ήταν πρόεδρος της Intracom και της Intrasoft, ότι ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έλεγε τίποτα, δεν του έδινε αποδοχή, αναγνωσιμότητα, επιρροή, δύναμη; Οι ομάδες ειδικά στην Ελλάδα δεν είναι αεροπλάνα να πηγαίνουν με αυτόματο πιλότο, η να έχουν κάποιο που απλά  να κάνει διαχείριση. Πάντα η ισχυρή ηγεσία είναι επιθυμητή.
Τελειώνοντας θα πω ότι όσον αφορά εμένα ποτέ δεν αποδοκίμασα την ομάδα. Έχω όμως το δικαίωμα να κρίνω και να αποδοκιμάσω ενέργειες, πράξεις η παραλείψεις της διοίκησης που θεωρώ ότι δεν είναι προς το συμφέρον του Ολυμπιακού. Φίλος μεν ο Μαρινάκης, φίλτατος όμως ο Ολυμπιακός.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πήραν στο κυνήγι τον Τζιμπούρ (VIDEO)

Ο τρόπος που πανηγύρισε ο επιθετικός του Ολυμπιακού την νίκη της Αλγερίας εξόργισε τους Λίβυους.

Πανδαιμόνιο επικράτησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Λιβύη και την Αλγερία με τους Λίβυους να κυνηγάνε τον Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισε την νίκη των Αλγερινών.
Ο Τζιμπούρ είχε περάσει στον αγώνα στις καθυστερήσεις και αμέσως μετά την λήξη πανηγύρισε με τέτοιο τρόπο την νίκη της εθνικής του ομάδας που έκανε έξαλλους τους παίκτες της Λιβύης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού την γλίτωσε καθώς απομακρύνθηκε από δυο συμπαίκτες του ενώ δεν συνέβη τίποτα και λίγο αργότερα όταν τον πλησίασαν απειλητικά δυο διεθνείς παίκτες της Λιβύης.
Ο Αλγερινός επιθετικός λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Αλγερίας αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους πως είναι καλά ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δήλωσε: "Ο Τζιμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στον λαιμό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές".
Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν τεταμένη από την αρχή του αγώνα μιας και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Λίβυοι, οι Αλγερινοί ήταν προκλητικοί αφού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο κρατώντας φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι γεγονός που εξόργισε τους Λίβυους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
  :grin:

www.aek365.com/a-217042/phran-sto-kunhgi-ton-tzimpour-video.htm]http://www.aek365.com/a-217042/phran-sto-kunhgi-ton-tzimpour-video.htm[/url]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πήραν στο κυνήγι τον Τζιμπούρ (VIDEO)

Ο τρόπος που πανηγύρισε ο επιθετικός του Ολυμπιακού την νίκη της Αλγερίας εξόργισε τους Λίβυους.

Πανδαιμόνιο επικράτησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Λιβύη και την Αλγερία με τους Λίβυους να κυνηγάνε τον Ράφικ Τζιμπούρ του Ολυμπιακού για τον τρόπο που πανηγύρισε την νίκη των Αλγερινών.
Ο Τζιμπούρ είχε περάσει στον αγώνα στις καθυστερήσεις και αμέσως μετά την λήξη πανηγύρισε με τέτοιο τρόπο την νίκη της εθνικής του ομάδας που έκανε έξαλλους τους παίκτες της Λιβύης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού την γλίτωσε καθώς απομακρύνθηκε από δυο συμπαίκτες του ενώ δεν συνέβη τίποτα και λίγο αργότερα όταν τον πλησίασαν απειλητικά δυο διεθνείς παίκτες της Λιβύης.
Ο Αλγερινός επιθετικός λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Αλγερίας αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους πως είναι καλά ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δήλωσε: "Ο Τζιμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στον λαιμό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές".
Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν τεταμένη από την αρχή του αγώνα μιας και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Λίβυοι, οι Αλγερινοί ήταν προκλητικοί αφού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο κρατώντας φωτογραφίες του Μουαμάρ Καντάφι γεγονός που εξόργισε τους Λίβυους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
  :grin:

www.aek365.com/a-217042/phran-sto-kunhgi-ton-tzimpour-video.htm]http://www.aek365.com/a-217042/phran-sto-kunhgi-ton-tzimpour-video.htm[/url]
Δίο.... τελικά τα βιβλία των 2 χρόνων τα βρήκατε;

Επισκέπτης
στο μόνο που θα ήθελα να σου απαντήσω ειναι στο χαρακτηρισμό ''κακομοίρης'' που έδωσες για ομάδες τύπου πανιώνιος και ξανθη.επειδή οπως ειδα εχεις μια ηλικια και εγω εχω να σου θυμίσω ότι από τους κακομοίρηδες εσυ σαν ομαδα εχεις πάρει και εχεις μεγαλουργήσει στην Ελλάδα με παίχτες θρύλους.ονόματα δεν χρειάζεται να πω αφού ειναι γνωστά.επίσης για να σε φρενάρω λιγο καταλαβαίνω απόλυτα την αγάπη σου για τον ολυμπιακό αλλα δυστυχώς εσείς είστε κακομοίρηδες για την ευρωπη.μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις την τσελσι η την πορτο η όποια ομαδα ευρωπαικη με τον ολυμπιακό.άποψη μου λοιπόν ότι ο μαρινακης καλώς κάνει και δεν ξοδεύει άσκοπα λεφτά να φέρει παίχτες με μεγάλα συμβόλαια αφού για να πετύχεις διάκριση δεν θες ενα η δυο αλλα 4-5 μεγαλα συμβόλαια.οπότε εξασφαλίζει τα λεφτά του τσαμπιον λιγκ και κρατάει την ομαδα πρώτη στο χωριό.αυτή ειναι η γνώμη μου.και όπως σου είπα καλό θα ειναι να μιλάς με περισσότερο σεβασμό για ομάδες που έχουν δώσει παιχταραδες θρύλους και ειδικά ο πανιώνιος που εχει δώσει παίχτες που εσύ χαιρόσουν να βλέπεις στο γήπεδο.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
στο μόνο που θα ήθελα να σου απαντήσω ειναι στο χαρακτηρισμό ''κακομοίρης'' που έδωσες για ομάδες τύπου πανιώνιος και ξανθη.επειδή οπως ειδα εχεις μια ηλικια και εγω εχω να σου θυμίσω ότι από τους κακομοίρηδες εσυ σαν ομαδα εχεις πάρει και εχεις μεγαλουργήσει στην Ελλάδα με παίχτες θρύλους.ονόματα δεν χρειάζεται να πω αφού ειναι γνωστά.επίσης για να σε φρενάρω λιγο καταλαβαίνω απόλυτα την αγάπη σου για τον ολυμπιακό αλλα δυστυχώς εσείς είστε κακομοίρηδες για την ευρωπη.μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις την τσελσι η την πορτο η όποια ομαδα ευρωπαικη με τον ολυμπιακό.άποψη μου λοιπόν ότι ο μαρινακης καλώς κάνει και δεν ξοδεύει άσκοπα λεφτά να φέρει παίχτες με μεγάλα συμβόλαια αφού για να πετύχεις διάκριση δεν θες ενα η δυο αλλα 4-5 μεγαλα συμβόλαια.οπότε εξασφαλίζει τα λεφτά του τσαμπιον λιγκ και κρατάει την ομαδα πρώτη στο χωριό.αυτή ειναι η γνώμη μου.και όπως σου είπα καλό θα ειναι να μιλάς με περισσότερο σεβασμό για ομάδες που έχουν δώσει παιχταραδες θρύλους και ειδικά ο πανιώνιος που εχει δώσει παίχτες που εσύ χαιρόσουν να βλέπεις στο γήπεδο.

Το κακομοίρης αναφερεται και στην οικονομικη κατασταση ομαδων,αλλα και στην νοοτροπια.Για μενα ακομα και η πιο μικρη ομαδα ειναι απολυτως σεβαστη.Τα ονοματα των ομαδων ηταν ενδεικτικα.Η Ξανθη ειναι υποδειγμα για το μεγεθος της.Γνωστο ειναι ακομα και το μεγεθος της προσφορας της καθε ομαδας.Το "ενδοξο" παρελθον δεν εγγυαται το μελλον.Τι εγινε ο Εθνικος, ο Απολλων, η Δοξα Δραμας;Για την Ευρωπη ο Ολυμπιακος ειναι μια μεσαια ομαδα.Αυτο δειχνει η καταταξη της ουεφα.Το κακομοιρης απο που προκυπτει;Μπορεις να το τεκμηριωσεις;Διακριση δεν ειναι μονο να παρεις το Ευρωπαικο η να φτασεις στην τετραδα.Και σε καθε περιπτωση στοχος της καθε ομαδας πρεπει να ειναι η βελτιωση.Για τον Ολυμπιακο που με ενδιαφερει,θελω η ομαδα μου να κανει βηματα μπροστα,σταδιακα,να ανεβαινει επιπεδο.Για την Ελλαδα παντα πρωτη ηταν, και θα ειναι,το παραπανω ζηταω,αυτο που ζηταει ο κοσμος του Ολυμπιακου,και γι'αυτο εγραψα την αποψη μου και την τεκμηριωσα.Το ποιος εχει δικιο θα το δειξει η πραγματικοτητα.

Επισκέπτης
Το κακομοίρης αναφερεται και στην οικονομικη κατασταση ομαδων,αλλα και στην νοοτροπια.Για μενα ακομα και η πιο μικρη ομαδα ειναι απολυτως σεβαστη.Τα ονοματα των ομαδων ηταν ενδεικτικα.Η Ξανθη ειναι υποδειγμα για το μεγεθος της.Γνωστο ειναι ακομα και το μεγεθος της προσφορας της καθε ομαδας.Το "ενδοξο" παρελθον δεν εγγυαται το μελλον.Τι εγινε ο Εθνικος, ο Απολλων, η Δοξα Δραμας;Για την Ευρωπη ο Ολυμπιακος ειναι μια μεσαια ομαδα.Αυτο δειχνει η καταταξη της ουεφα.Το κακομοιρης απο που προκυπτει;Μπορεις να το τεκμηριωσεις;Διακριση δεν ειναι μονο να παρεις το Ευρωπαικο η να φτασεις στην τετραδα.Και σε καθε περιπτωση στοχος της καθε ομαδας πρεπει να ειναι η βελτιωση.Για τον Ολυμπιακο που με ενδιαφερει,θελω η ομαδα μου να κανει βηματα μπροστα,σταδιακα,να ανεβαινει επιπεδο.Για την Ελλαδα παντα πρωτη ηταν, και θα ειναι,το παραπανω ζηταω,αυτο που ζηταει ο κοσμος του Ολυμπιακου,και γι'αυτο εγραψα την αποψη μου και την τεκμηριωσα.Το ποιος εχει δικιο θα το δειξει η πραγματικοτητα.
το κακομοίρης πάει την ευρωπη για τον απλό λόγο ότι το μέγεθος οποιασδήποτε ελληνικής ομαδας ειναι μέχρι να μπει στους ομίλους.υπήρξαν περιπτώσεις που όταν χρειάστηκε ελληνική ομαδα να παίξει την είσοδο της στους ομίλους και μάλιστα μπαίνοντας στους ισχυρούς να μην μπορέσει να το καταφέρει μένοντας έξω από ομαδα που ειναι και βαθμολογικά αλλα και σαν υπόβαθρο μικρότερη.τρανο παράδειγμα ολυμπιακός ανορθωση και παναθηναϊκός οντενσε.αυτό λοιπόν εννοώ οτι είμαστε σαν ελληνικές ομάδες κακομοίρηδες μπροστά στις ευωραπαικες δυνάμεις.οσο για βαθμολογίες που λες νομίζω ότι ειναι αστείο.δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ο ολυμπιακός οικονομικά αλλα και σαν μέγεθος ειναι μεγαλύτερος η σε καλύτερη κατάσταση απο την γερμανική ντορτμουντ που ηταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.άρα λοιπόν όπως μου απαντάς στο κακομοίρης πάει στην οικονομική κατάσταση βαλε και την τραγική κατασταση που ειναι το ελληνικό ποδοσφαιρο και δες για ποιο λόγο μιλάω για κακομοίρηδες στην ευρωπη.το να είσαι πρώτος στην Ελλάδα χωρις να υπαρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ει9σαι σίγουρος ότι και στην ευρωπη θα είσαι μια ζωη κακομοίρης αφού δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ερθει στο πρωτάθλημα που παίζεις παίχτης με φιλοδοξίες και σε μικρή ηλικία.μόνο κάτι παίχτες που θέλουν να συμπληρώσουν ένσημα τύπου ντελπιερο που και αυτοί σε αγνόησαν.αυτά θέλω να πω με την λέξη ''κακομοίρης'' και δυστυχώς δεν βλεπω να αλλάζουν τα πράγματα αφού όπως βλέπεις το πρωτάθλημα το ελληνικό αν ηταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε καν ξεκινήσει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το κακομοίρης πάει την ευρωπη για τον απλό λόγο ότι το μέγεθος οποιασδήποτε ελληνικής ομαδας ειναι μέχρι να μπει στους ομίλους.υπήρξαν περιπτώσεις που όταν χρειάστηκε ελληνική ομαδα να παίξει την είσοδο της στους ομίλους και μάλιστα μπαίνοντας στους ισχυρούς να μην μπορέσει να το καταφέρει μένοντας έξω από ομαδα που ειναι και βαθμολογικά αλλα και σαν υπόβαθρο μικρότερη.τρανο παράδειγμα ολυμπιακός ανορθωση και παναθηναϊκός οντενσε.αυτό λοιπόν εννοώ οτι είμαστε σαν ελληνικές ομάδες κακομοίρηδες μπροστά στις ευωραπαικες δυνάμεις.οσο για βαθμολογίες που λες νομίζω ότι ειναι αστείο.δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ο ολυμπιακός οικονομικά αλλα και σαν μέγεθος ειναι μεγαλύτερος η σε καλύτερη κατάσταση απο την γερμανική ντορτμουντ που ηταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.άρα λοιπόν όπως μου απαντάς στο κακομοίρης πάει στην οικονομική κατάσταση βαλε και την τραγική κατασταση που ειναι το ελληνικό ποδοσφαιρο και δες για ποιο λόγο μιλάω για κακομοίρηδες στην ευρωπη.το να είσαι πρώτος στην Ελλάδα χωρις να υπαρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να ει9σαι σίγουρος ότι και στην ευρωπη θα είσαι μια ζωη κακομοίρης αφού δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ερθει στο πρωτάθλημα που παίζεις παίχτης με φιλοδοξίες και σε μικρή ηλικία.μόνο κάτι παίχτες που θέλουν να συμπληρώσουν ένσημα τύπου ντελπιερο που και αυτοί σε αγνόησαν.αυτά θέλω να πω με την λέξη ''κακομοίρης'' και δυστυχώς δεν βλεπω να αλλάζουν τα πράγματα αφού όπως βλέπεις το πρωτάθλημα το ελληνικό αν ηταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε καν ξεκινήσει.
λες μαλακιες και προσπαθησε να νοιωσεις...ξεκινας με μια λαθος συλλογιστικη και αποτελεσμα αυτης ειναι να κανεις στη συνεχεια λαθος συμπερασμα...
ξεκινας με μεγα λαθος λεγοντας οι ομαδες μας...που σημαινει οτι μαζι με τους αλλους τσουβαλιαζεις και τον γαυρο...ατοπημα...ο θρυλος ειναι επιπεδο η επιπεδα μπροστα...κακομοιρης δεν ειναι σε καμμια περιπτωση στην ευρωπη...η κακομοιρια δεν φαινεται με τα παραδειγματα που εφερες γιατι τοτε εγω θα μπορουσα να σου πω για εξαρες σε φιναλιστ τσου λου(λεβερκουζεν) για πενταρες σε μπενφικα τεσσαρες σε χερτα και εσυ αντιστοιχα για μολντε χερενφειν κλπ
δεν βγαινουν ετσι τα συμπερασματα...
ενας τροπος για να δεις αν καποιος ειναι ακομοιρης η οχι ειναι για παραδειγμα οτι σαν κλαμπ ο θρυλος εχει συνεχεις συμμετοχες σε ομιλους μιας και τους ευρωπαιους ουδολως τους απασχολουν οι κατινιες των γαυροβαζελων για παραγκες και ρεστα αλλα το αποπτελεσμα και η πραγματικοτητα και αυτα λενε μια ομαδα (γαυρος) καταξιωμενη και με συνεχεις παρουσιες σε ομιλους και με σχετικα διαχρονικα καλα αποτελεσματα...
αλλος τροπος να δεις ειναι οτι ο προπονητης του γαυρου φετο (αλλα και αλλες χρονιες) συμμετειχε στο μητινγκ των κορυφαιων κλαμπ της ευρωπης μαζι με μουρινιο κλπ...
δυστυχως και εσυ δεν εχεις τα αρχιδια να ξεφυγεις απο την ελληνικη μιζερη '' πραγματικοτητα ''που προυποθετει παραγκες ,κακους και αιμοσταγεις συλλογους που λυμαινονται εχοντας επικεφαλης τους λαμογια και εγκληματιες προεδρους τους αγνους και ασπιλους (υπολοιπους) συλλογους της χωρας και μονιμως αδικουν και σφαζουν στο γονατο...
επιλογη σου και επιλογη τους...
εχω ξαναπει...η ιστορια γραφεται...και ειναι σκληρη....
ενας συλλογος ξεχωριζει σε αυτη την ιστορια και το ξερεις...θες δεν θες αυτο συμβαινει...
απο εκει και περα η προσπαθεια γενικης απαξιωσης του ελληνικου ποδοσφαιρου μιας και με αυτο τον τροπο καποιοι θεωρουν οτι απαξιωνουν και τον πρωταθλητη αυτου συνεχιζεται και καλα κρατει...δικαιωα σας να ζειτε σε δικη σας πραγματικοτητα οπου ολοι ειναι ιδιοι και το ποδοσφαιρο μα ς βρωμαει και η σουπερλιγδα και η γκαγκατσοεπο και μπλα μπλα μπλα...
δικαιωμα ομως και της ουεφα να φωναζει τον προπονητη του γαυρου στα μητινγκ και να κανει συνεδρια στο καραισκακης...
και να τελειωσω λεγοντας οτι ολοι εσεις οι γραφικοι που πετωντας συλληβδην λασπη στο ποδοσφαιρο με σκοπο να απαξιωσετε αυτον που παιρνει την κουπα μου θυμιζετε εντονα τον κουφοντινα (τον οποιο κατα τα αλλα εκτιμω και σεβομαι) που φωναζε στο δικαστηριο οτι δεν το αναγνωριζει (το δικαστηριο) αλλα εφαγε και εκτιει ποινη 100 φορες ισοβια...
δεν το αναγνωριζεις;;καλα...κατσε τωρα απο αυτο που δεν αναγνωριζεις και φαε φασολια την υπολοιπη ζωη σου....
θελω να πω οτι οταν κατι συμβαινει με το να μην  το αναγνωριζουμε εμεις δεν σημαινει οτι αυτο δεν υπαρχει...με αλλα λογια αυτο λεγεται στρουθοκαμηλισμος...
θες δεν θες κυριε μποντο για την ουεφα ο γαυρος δεν ειναι κακομοιρης...σορρυ αν σου χαλασα το κεφι αλλα ειναι μια αληθεια...οπως σου ειπε ο φιλος αντριους δεν ειναι σιγουρα κορυφη αλλα κακομοιρης ποτε...μια μετρια κατασταση ισως...
αυτα...

Επισκέπτης
λες μαλακιες και προσπαθησε να νοιωσεις...ξεκινας με μια λαθος συλλογιστικη και αποτελεσμα αυτης ειναι να κανεις στη συνεχεια λαθος συμπερασμα...
ξεκινας με μεγα λαθος λεγοντας οι ομαδες μας...που σημαινει οτι μαζι με τους αλλους τσουβαλιαζεις και τον γαυρο...ατοπημα...ο θρυλος ειναι επιπεδο η επιπεδα μπροστα...κακομοιρης δεν ειναι σε καμμια περιπτωση στην ευρωπη...η κακομοιρια δεν φαινεται με τα παραδειγματα που εφερες γιατι τοτε εγω θα μπορουσα να σου πω για εξαρες σε φιναλιστ τσου λου(λεβερκουζεν) για πενταρες σε μπενφικα τεσσαρες σε χερτα και εσυ αντιστοιχα για μολντε χερενφειν κλπ
δεν βγαινουν ετσι τα συμπερασματα...
ενας τροπος για να δεις αν καποιος ειναι ακομοιρης η οχι ειναι για παραδειγμα οτι σαν κλαμπ ο θρυλος εχει συνεχεις συμμετοχες σε ομιλους μιας και τους ευρωπαιους ουδολως τους απασχολουν οι κατινιες των γαυροβαζελων για παραγκες και ρεστα αλλα το αποπτελεσμα και η πραγματικοτητα και αυτα λενε μια ομαδα (γαυρος) καταξιωμενη και με συνεχεις παρουσιες σε ομιλους και με σχετικα διαχρονικα καλα αποτελεσματα...
αλλος τροπος να δεις ειναι οτι ο προπονητης του γαυρου φετο (αλλα και αλλες χρονιες) συμμετειχε στο μητινγκ των κορυφαιων κλαμπ της ευρωπης μαζι με μουρινιο κλπ...
δυστυχως και εσυ δεν εχεις τα αρχιδια να ξεφυγεις απο την ελληνικη μιζερη '' πραγματικοτητα ''που προυποθετει παραγκες ,κακους και αιμοσταηεις συλλογους που λυμαινονται εχοντας στο κεφαλι τους λαμογια και εγκληματιες προεδρους τους αγνους και αθλητικους συλλογους της χωρας και μονιμως αδικουν και σφαζουν στο γονατο...
επιλογη σου και επιλογη τους...
εχω ξαναπει...η ιστορια γραφεται...και ειναι σκληρη....
ενας συλλογος ξεχωριζει σε αυτη την ιστορια και το ξερεις...θες δεν θες αυτο συμβαινει...
απο εκει και περα η προσπαθεια γενικης απαξιωσης του ελληνικου ποδοσφαιρου μιας και με αυτο τον τροπο καποιοι θεωρουν οτι απαξιωνουν και τον πρωταθλητη αυτου συνεχιζεται και καλα κρατει...δικαιωα σας να ζειτε σε δικη σας πραγματικοτητα οπου ολοι ειναι ιδιοι και το ποδοσφαιρο μα ς βρωμαει και η σουπερλιγδα και η γκαγκατσοεπο και μπλα μπλα μπλα...
δικαιωμα ομως και της ουεφα να φωναζει τον προπονητη του γαυρου στα μητινγκ και να κανει συνεδρια στο καραισκακης...
και να τελειωσω λεγοντας οτι ολοι εσεις οι γραφικοι που πετωντας συλληβδην λασπη στο ποδοσφαιρο με σκοπο να απαξιωσετε αυτον που παιρνει την κουπα μου θυμιζετε εντονα τον κουφοντινα (τον οποιο κατα τα αλλα εκτιμω και σεβομαι) που φωναζε στο δικαστηριο οτι δεν το αναγνωριζει (το δικαστηριο) αλλα εφαγε και εκτιει ποινη 100 φορες ισοβια...
δεν το αναγνωριζεις;;καλα...κατσε τωρα απο αυτο που δεν αναγνωριζεις και φαε φασολια την υπολοιπη ζωη σου....
θελω να πω οτι οταν κατι συμβαινει με το να μην εμεις το αναγνωριζουμε δεν λεει οτι αυτο δεν υπαρχει...με αλλα στρουθοκαμηλισμος...
θες δεν θες κυριε μποντο για την ουεφα ο γαυρος δεν ειναι κακομοιρης...σορρυ αν σου χαλασα το κεφι αλλα ειναι μια αληθεια...οπως σου ειπε ο φιλος αντριους δεν ειναι σιγουρα κορυφη αλλα κακομοιρης ποτε...μια μετρια κατασταση ισως...
αυτα...
to αν λεω μαλακίες η οχι άστο να το ξέρω εγώ.το ίδιο μπορώ να πω οτι λες και εσύ μεσιε χρηστιδη.δεν θα μακρηγορήσω απλα θα σου πω το εξής παίζεις συνεχεία τσαμπιον λιγκ γιατί πολύ απλά παίρνεις το πρωτάθλημα όπως το παίρνεις .μια φορά χρειάστηκε να παίξεις προκριματικά για τους ομίλους και νομίζω θυμάσαι τα αποτελέσματα με τους κυπριους τα θηρία της ευρωπης.τα ίδια φυσικά έπαθε και ο παναθηναϊκός,τώρα αν εσύ θες να παραμυθιάζεσαι ότι είσαι κάθε χρόνο στην διοργάνωση και με αυτό νομίζεις ότι εχεις αλλαξει επίπεδο και θεωρείς τον ολυμπιακό μέτρια ομαδα για την ευρωπη δεν θα σου αλλάξω εγώ άποψη.αλλα ούτε και εσυ θα μου αλλάξεις την δική μου άποψη.μέτρια ομαδα ειναι αυτή που στις 20 συμμετοχές της μπορεί να πει ότι έχει κάτι να επιδείξει.εσυ με μια συμμετοχή στους 8 και δυο στους 16 δεν νομίζω να μπορείς να πεις κάτι τετοιο.όσο για το να μου χάλασες το κέφι ποτέ με τέτοια πράγματα δεν μου χαλάει το κέφι.τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις ότι ο ολυμπιακός ειναι μεσαία ομαδα τότε εγώ δεν θα σου χαλάσω το κέφι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
to αν λεω μαλακίες η οχι άστο να το ξέρω εγώ.το ίδιο μπορώ να πω οτι λες και εσύ μεσιε χρηστιδη.δεν θα μακρηγορήσω απλα θα σου πω το εξής παίζεις συνεχεία τσαμπιον λιγκ γιατί πολύ απλά παίρνεις το πρωτάθλημα όπως το παίρνεις .μια φορά χρειάστηκε να παίξεις προκριματικά για τους ομίλους και νομίζω θυμάσαι τα αποτελέσματα με τους κυπριους τα θηρία της ευρωπης.τα ίδια φυσικά έπαθε και ο παναθηναϊκός,τώρα αν εσύ θες να παραμυθιάζεσαι ότι είσαι κάθε χρόνο στην διοργάνωση και με αυτό νομίζεις ότι εχεις αλλαξει επίπεδο και θεωρείς τον ολυμπιακό μέτρια ομαδα για την ευρωπη δεν θα σου αλλάξω εγώ άποψη.αλλα ούτε και εσυ θα μου αλλάξεις την δική μου άποψη.μέτρια ομαδα ειναι αυτή που στις 20 συμμετοχές της μπορεί να πει ότι έχει κάτι να επιδείξει.εσυ με μια συμμετοχή στους 8 και δυο στους 16 δεν νομίζω να μπορείς να πεις κάτι τετοιο.όσο για το να μου χάλασες το κέφι ποτέ με τέτοια πράγματα δεν μου χαλάει το κέφι.τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις ότι ο ολυμπιακός ειναι μεσαία ομαδα τότε εγώ δεν θα σου χαλάσω το κέφι.
καλα...για μενα για σενα για τον αλλο για τον πουτσο...ειπα λες κακομοιρη τον ολυμπιακο λες μαλακιες...τελος...δεν καλει ο πλατινι τον προπονητη μιας ομαδας που ειναι κακομοιρικη ...ΤΕΛΟΣ...
εννοειται οτι παιρνει καθε χρονο το πρωταθλημα και γιαυτο παιζεο ομιλους και γιαυτο εχει καθιερωθει...
οπως εννοειται οτι η μερια που ανατελλει ο ηλιος λεγεται ανατολη  ;)
πως αλλοιως θα παιξεις ομιλους;;και αυτο ειναι που τελικα σε καθιερωνει απεναντι σε εναν που εχει να καυχιεται για ενα τελικο πριν τον πολεμο και για μια εισοδο στα ημιτελικα πριν 18 χρονια...σεβαστα επιτευγματα (μιλαω για την πιο προσφατη εισοδο στους 4 ξερω οτι υπαρχει και αλλη) αλλα μπαγιατικα κουλουρια...τι να κανουμε οταν πας ομονοια ο κουλουρας σου λεει σημερινα και φρεσκα τα κουλουρια οχι προχτεσινα που ητανε καλα....
αυτη ειναι η ζωη ,μιλησα για στρουθοκαμηλισμο και μιλησα και για ανθρωπους που εχουν χομπυ την απαξιωση και την λασπη...απλα ...και φυσικα σε συμπεριελαβα μεσα γιατι ετσι το εκρινα....
αν δεν νοιωθεις οτι παρα τον πολεμο και τις γραφικοτητες και τις σπασμωδικες ενεργειες των εδω αντιπαλων ο θρυλος προχωραει (τηρουμενων των αναλογιων) ,αν δεν νοιωθεις οτι τα ονειρα και οι στοχοι ζωης των αλλων για μας ειναι μια απλη καθημερινοτητα ,τοτε το προβλημα ειναι δικο σου και οχι δικο μου...και σιγουρα οχι της ιστοριας που ειναι αμειλικτη και γραφει...ωραιες οι ανακοινωσεις του βαζελου ωραιες οι διαμαρτυριες του σεντερ φορ της κιου πι αρ ,ωραιες οι μαγκιες της κιτρινης κοττας αλλα για την ουεφα αποτελουν γραφικα ξεσπασματα και φτηες δικαιολογιες μικρων ομαδων που προσπαθουν να δικαιολογησουν την απωλεια στοχων και την ελλειψη πλανων...
αυτη ειναι η αληγθεια ...θες να την δεχτεις καλως δεν θες παλι καλως...
αλλο κατι δεν μπορω να κανω...περισσοτερο δεν μπορω να βοηθησω...
εχεις δικαιωμα και δεν αποτελει ποινικο αδικημο να ονομαζεις τον ολυμπιακο κακομοιρη και παραγκαρχη και και και....
αυτο δεν σημαινει οτι για τον υπολοιπο εκτος ψωρωκωσταινας κοσμο ισχυει...
εκει κοιτανε πραξεις εργα και αποτελεσματα...
και θες δεν θες αυτα δειχνουν τον θρυλο σταθερα στις καλες ομαδες των ευρωπαικων τουρνουα...
καλη σου συνεχεια ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε κοντε αλαφουζε επειδή δεν εχεις ομάδα και πηγές σε ένα καφενείο να βγάλεις κανένα φράγκο λες συνεχεια την ίδια και την ίδια καραμέλα.
Ελεος
Εχεις γίνει κουραστικός
Αν ήταν βρώμικο το πρωταθλημα
μην έμπαινες στον Παναθηναϊκό
Κάνεις δεν αγοράζει μαγαζί που δεν πάει καλα
Κανείς
Αρεστός έγινες σε μερικά πρόβατα
Βάλανε από την τσέπη τους για να σώσεις το κανάλι
και τώρα δεν έχει αλλά
Ότι και να λες λεφτά αλλά δεν βλέπεις
Με τις κλωτσιές θα φύγεις από την Παιανία
Που μου έγινες και παναθας απότομα
Επειδή βγαίνεις συνεχεια και λες αερολογίες γιατί
δεν λες και τι ομάδα υποστηρίζει τρέλα ο γιος σου
Άντε παπαγαλε τελείωνε το πια έχεις γίνει κουραστικός
Τέσσερις βαθμούς διαφορα και οτι και να
κανείς η κλωστή έχει μπει στην βελόνα
και ραβετε το τέταρτο αστέρι
Άντε γεια κοντε

σχολιο απο το γκαζετα που μου αρεσε και συμφωνω

Επισκέπτης
καλα...για μενα για σενα για τον αλλο για τον πουτσο...ειπα λες κακομοιρη τον ολυμπιακο λες μαλακιες...τελος...δεν καλει ο πλατινι τον προπονητη μιας ομαδας που ειναι κακομοιρικη ...ΤΕΛΟΣ...
εννοειται οτι παιρνει καθε χρονο το πρωταθλημα και γιαυτο παιζεο ομιλους και γιαυτο εχει καθιερωθει...
οπως εννοειται οτι η μερια που ανατελλει ο ηλιος λεγεται ανατολη  ;)
πως αλλοιως θα παιξεις ομιλους;;και αυτο ειναι που τελικα σε καθιερωνει απεναντι σε εναν που εχει να καυχιεται για ενα τελικο πριν τον πολεμο και για μια εισοδο στα ημιτελικα πριν 18 χρονια...σεβαστα επιτευγματα (μιλαω για την πιο προσφατη εισοδο στους 4 ξερω οτι υπαρχει και αλλη) αλλα μπαγιατικα κουλουρια...τι να κανουμε οταν πας ομονοια ο κουλουρας σου λεει σημερινα και φρεσκα τα κουλουρια οχι προχτεσινα που ητανε καλα....
αυτη ειναι η ζωη ,μιλησα για στρουθοκαμηλισμο και μιλησα και για ανθρωπους που εχουν χομπυ την απαξιωση και την λασπη...απλα ...και φυσικα σε συμπεριελαβα μεσα γιατι ετσι το εκρινα....
αν δεν νοιωθεις οτι παρα τον πολεμο και τις γραφικοτητες και τις σπασμωδικες ενεργειες των εδω αντιπαλων ο θρυλος προχωραει (τηρουμενων των αναλογιων) ,αν δεν νοιωθεις οτι τα ονειρα και οι στοχοι ζωης των αλλων για μας ειναι μια απλη καθημερινοτητα ,τοτε το προβλημα ειναι δικο σου και οχι δικο μου...και σιγουρα οχι της ιστοριας που ειναι αμειλικτη και γραφει...ωραιες οι ανακοινωσεις του βαζελου ωραιες οι διαμαρτυριες του σεντερ φορ της κιου πι αρ ,ωραιες οι μαγκιες της κιτρινης κοττας αλλα για την ουεφα αποτελουν γραφικα ξεσπασματα και φτηες δικαιολογιες μικρων ομαδων που προσπαθουν να δικαιολογησουν την απωλεια στοχων και την ελλειψη πλανων...
αυτη ειναι η αληγθεια ...θες να την δεχτεις καλως δεν θες παλι καλως...
αλλο κατι δεν μπορω να κανω...περισσοτερο δεν μπορω να βοηθησω...
εχεις δικαιωμα και δεν αποτελει ποινικο αδικημο να ονομαζεις τον ολυμπιακο κακομοιρη και παραγκαρχη και και και....
αυτο δεν σημαινει οτι για τον υπολοιπο εκτος ψωρωκωσταινας κοσμο ισχυει...
εκει κοιτανε πραξεις εργα και αποτελεσματα...
και θες δεν θες αυτα δειχνουν τον θρυλο σταθερα στις καλες ομαδες των ευρωπαικων τουρνουα...
καλη σου συνεχεια ...
σου είπα δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες.από τι μια το καταλαβαίνω αφού όταν είσαι οπαδός το συναίσθημα σε κυριεύει.από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στα είπα την άποψη μου.τώρα όσο αφορά την παράγκα εγω δεν ανέφερα πουθενά αυτή τι λεξη αλλα φαίνεται ότι και εσυ ο ίδιος μέσα σου βαθιά  :grin: πιστεύεις οτι κάτι τετοιο δεν ειναι απλά ούτε κακοήθειες ουτε απλά φαντασία.ειναι κάτι που συμβαίνει είτε σου αρέσει είτε όχι.τώρα η αλήθεια όπως σου έγραψα και το απέφευγες έντεχνα με ωραία ντρίπλα ειναι ότι όταν χρειάστηκε να αποδείξεις μια φορά οτι είσαι μεσαία αμάδα όπως λες έφαγες τα μούτρα σου.και προσεξε δεν έπαιξες με κανένα θηρίο απο ισπανια ιταλια αγγλια γερμανια ..έπαιξες με μια ομαδα που δεν την ήξερε κανείς.και απέτυχες να μπεις στους ομίλους.αυτή ειναι η αλήθεια λοιπόν και αν δεν την βλέπεις ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι.το γεγονός ότι κάθε χρόνο μπαίνεις στους ομίλους λόγο πρωταθλήματος δεν ειναι κατόρθωμα.το θέμα ειναι τι κάνεις 20 χρόνια που είσαι στον κορυφαίο θεσμό.εκτός αν η συνεχόμενη παρουσία σημαίνει ότι είσαι και μεσαία ομαδα.μεσιε δυστυχώς η ευτυχώς οι διακρίσεις κανουν μια ομαδα πετυχημένη η αποτυχημένη.και εσύ σε αυτο το θεσμό εκτός ελαχίστων περιπτώσεων σε σχέσει με τις συμμέτοχες δεν εχεις να δείξεις κάτι που θα σε κάνει μεσαία ομαδα.το ότι εχεις ξεφύγει στην Ελλάδα αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί νομίζω .ούτε καν ο πιο φανατικός παναθηναϊκός ..τον τρόπο όμως έχουν κάθε λόγο να τον αμφισβητούν.τώρα αν ούτε αυτό δε θες να το δεις δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανείς να στο δωσει να το καταλάβεις.αλλωστε όπως εσύ εχεις δηλώσει πάνω από όλα είσαι οπαδός . να είσαι καλά μεσιε.... 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σου είπα δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες.από τι μια το καταλαβαίνω αφού όταν είσαι οπαδός το συναίσθημα σε κυριεύει.από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στα είπα την άποψη μου.τώρα όσο αφορά την παράγκα εγω δεν ανέφερα πουθενά αυτή τι λεξη αλλα φαίνεται ότι και εσυ ο ίδιος μέσα σου βαθιά   :grin: πιστεύεις οτι κάτι τετοιο δεν ειναι απλά ούτε κακοήθειες ουτε απλά φαντασία.ειναι κάτι που συμβαίνει είτε σου αρέσει είτε όχι.τώρα η αλήθεια όπως σου έγραψα και το απέφευγες έντεχνα με ωραία ντρίπλα ειναι ότι όταν χρειάστηκε να αποδείξεις μια φορά οτι είσαι μεσαία αμάδα όπως λες έφαγες τα μούτρα σου.και προσεξε δεν έπαιξες με κανένα θηρίο απο ισπανια ιταλια αγγλια γερμανια ..έπαιξες με μια ομαδα που δεν την ήξερε κανείς.και απέτυχες να μπεις στους ομίλους.αυτή ειναι η αλήθεια λοιπόν και αν δεν την βλέπεις ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι.το γεγονός ότι κάθε χρόνο μπαίνεις στους ομίλους λόγο πρωταθλήματος δεν ειναι κατόρθωμα.το θέμα ειναι τι κάνεις 20 χρόνια που είσαι στον κορυφαίο θεσμό.εκτός αν η συνεχόμενη παρουσία σημαίνει ότι είσαι και μεσαία ομαδα.μεσιε δυστυχώς η ευτυχώς οι διακρίσεις κανουν μια ομαδα πετυχημένη η αποτυχημένη.και εσύ σε αυτο το θεσμό εκτός ελαχίστων περιπτώσεων σε σχέσει με τις συμμέτοχες δεν εχεις να δείξεις κάτι που θα σε κάνει μεσαία ομαδα.το ότι εχεις ξεφύγει στην Ελλάδα αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί νομίζω .ούτε καν ο πιο φανατικός παναθηναϊκός ..τον τρόπο όμως έχουν κάθε λόγο να τον αμφισβητούν.τώρα αν ούτε αυτό δε θες να το δεις δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε κανείς να στο δωσει να το καταλάβεις.αλλωστε όπως εσύ εχεις δηλώσει πάνω από όλα είσαι οπαδός . να είσαι καλά μεσιε.... 
ρε συ ολιβερ ξερω καλα τι λεω και τι γραφω ...αυτοαναιρεισαι και κωλοτουμπιαζεις σε δικο σου ποστ  :2funny:
απο την μια δεν λες για παραγκα αλλα απο την αλλη παιρνω πρωταθλημα με τροπο που εχουν λογο οι αντιπαλοι να αμφισβητουν  :2funny: :2funny: :2funny:πιασ'τ'αυτγο και κουρευ'το με αλλα λογια...σου ειπα ...μπλ μπλα μπλα....
δεν εχεις δυο στρογγυλα που εχουν απο κατω σου που συνηθως φορανε οι αντρες να πεις ναι ρε παντελονατα και αντρικια ο γαυρος ξεχωριζει ειναι μαγκας και η ιστορια γραφει...δεν μπορεις δεν εχεις τα κοτσια δεν το αντεχεις....ναι ξερεις εισαι μεν πρωτος αλλα ...να ...δεν λεω για παραγκες αλλα δεν εισαι και τιμιος το παιρνεις με πλαγιους τροπους (λεγε με παραγκα  :2funny: :2funny: :2funny: ) εισαι καλυτερος αλλα εχεις και βοηθεια και σου ξου μου μανταλακια...προχωρα ρε παρακατω που θα μου πεις εμενα μα και μου...αιντα...
που ειμαι εγω οπαδος και δεν εισαι εσυ που ειπες ο αλλος κακομοιρη τον πανιωνιο και θιχτηκες...και εγω δεν λεω...φυσικα δεν ειναι κακομοιρης ο πανθηρας...μια μετρια και καταξιωμενη ομαδα στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ...οτι ειναι ο γαυρος για την ουεφα ειναι ο πανθηρας για εδω...αλλα μολις σου θιθξανε τον πανθηρα ορμηξες ενω του γαυρου να του πεις οτι ειναι κακομοιρης επειδη δεν περασε την ανορθωση με χαμενο πεναλτι με γκολ οφσαιτ ανορθωσης και με δεκα τετ α τετ και στην κυπρο και εδω...τραβα ρε να δεις αν ερχομαι που επειδη δεν περασα την ανορθωση ειμαι κακομοθιρης στην ευρωπη...
πεστα στον κυριο μισελ τα παραπονα σου που εχει αλλη γνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom