ρε μαλακες θα τρελλαθουμε τελειως...οχι θρασος...αυτη η λεξη ειναι μικρη για να περιγραψει τους ''ιθυνοντες'' του βρωμερου συλλογου...το θρασος το εχουν ξεπερασει προ πολλου...
ακουστε τι θελει ο αλαφουζος...
να παρει ο δημος αθηναιων 60 μυρια δανειο να χτισει γηπεδο και να το ''νοικιαζει'' στον παο...
και δεν βγαινει ενας πουστης συριγος π.χ, να τον ρωτησει τα εξης:
1)λες οτι εχεις γηπεδο δικο σου (που δεν εχεις αλλα για την οικονομια της συζητησης λεμε πως εχεις)
γιατι δεν παιζεις σε αυτο;;γιατι θελεις αλλο;;και γιατι αν εσυ θελεις αλλο πρεπει να υποχρεωσεις (μεσω αυτου του σκανδαλου που βαφτισανε ''διπλη αναπλαση'' ) την πολιτεια να σου φτιαξει αλλο μεγαλυτερο και πιο συγχρονο;;δηλ.εχω εγω (λεμε τωρα) ενα σπιτι στα πατησια και λεω νταηλικι (χωρις να μου το ζητησει αυτη) στην πολιτεια οτι παρε το σπιτι στα πατησια να το κανεις παρκο (επαναλαμβανω χωρις να μου το ζητησει αυτη απο μονος μου ) και δωσε μου μια μαιζονετα στην κηφισια...
κυριε φιλιππα ειστε εδω;;;
2)αν θελεις μεσω του εκτρωματος της διπλης αναπλασης πηγαινε ΠΑΡΕ ΣΥ δανειο και χτισε γηπεδο σε χωρο (βοτανικο) που θα σου ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ η πολιτεια...
3)αν προκειται (που δεν) καραφλε κλοουν να δινεις ενοικιοο γιατ δεν καθεσαι στο ΟΑΚΑ που ετσι και αλλοιως δεν πληρωνεις μιας και τους εχεις δαγκωμενους και χρωστας ενοικια δεκαδων μηνων;;;
κυριε φιλιππα ειπατε κατι και δεν σας ακουσα;;
αλλα μαλλον σκεφτεσαι αρχιλαμογιο λαμογιστικα...
κατσε να παρει ο δημος δανειο (δηλαδη στην ουσια οι δημοτες δηλ.εγω και ο ενας και αλλος) τα κοροιδα ,να κανω εγω ενα συμβολαιο ενοικιασης πεινας που ετσι και αλλοιως δεν προκειται να πληρωνω και ουτε γατα ουτε ζημια...
και γηπεδο τζαμπα θα εχω,και να κλαιω οτι δεν ειναι δικο μου θα μπορω ,και θα καβατζωσω και την λεωφορο για ωρα αναγκης να εχω να απειλω γαυρους και διαιτητες οτι θα τους βαζω εκει μεσα να παιζουν (που μακαρι να γινοτανε δηλαδη αλλα που;)
ομαδα της πουστιας της κλεψιας και του ψεμματος...μια ζωη μποχα βρωμα
φιλιπαααααα/....ουουου...δανει ο δημος ακους;;;
Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έχει διαγράψει το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό και για αυτό έχει επαφές με τον δήμαρχο Αθηναίων για το θέμα. Οπως φαίνεται από τη σύμβαση πώλησης των μετόχων από τον Τζίγγερ, ο Γιάννης Αλαφούζος κρατάει τη ΓΗΠΕΛ.
Σύμφωνα με τη Sportday, ο Αλαφούζος πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει το δικό του σπίτι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σύντομα. Για αυτό και η ΓΗΠΕΛ διατηρείται στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση κατασκευής γηπέδου, υπάρχει προφορική διαβεβαίωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι θα πληρώσει το κόστος της ρήτρας που φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Βέβαια, αν προχωρήσει το γήπεδο στον Βοτανικό δεν θα υπάρξουν και οι οφειλές προς τον ΑΚΤΩΡΑ και τον Βωβό. Ομως, μέχρι να προχωρήσει η «Διπλή Ανάπλαση» στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν την επιστροφή στη Λεωφόρο.
[size=20pt]Ο Αλαφούζος στις ομιλίες που έχει με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, καλοβλέπει το σενάριο να καταφέρει ο Δήμος μέσω ξένων τραπεζών να βρει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κατασκευή του γηπέδου και να το νοικιάσει στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 50 με 60 εκατομμύρια και παρότι πρόκειται για πάρα πολλά λεφτά στις μέρες μας, υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά Καμίνη.[/size]
Υ,Γ.και σιγα να μην ειναι μονο 60 το δανειο που θα παρει ο δημος...πριν δεκα χρονια αυτα που πηρε ο κοκκαλης (καραισκακης αε) ηταν 70...αυτοι τωρα θελουν καλυτερο γηπεδο και θα στοιχισει; μονο 60