Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:2funny:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    165 KB · Εμφανίσεις: 22

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Γενικα ειμαι κατα των μετεγγραφων υπερηλικων ποσφαιριστων αλλα για τον Μεγαλεξανδρο θα κανω μια εξαιρεση,παιδικη καψουρα ο  τεραστιος Ιταλος,σε καποια σημαντικα ματς νομιζω οτι μπορει να  προσφερει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε φούστη Χρηστίδη, τα χρόνια περνάνε αλλά μυαλό δε βάζεις. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, να μαζέψουμε λεφτά να σου κάνουμε εγχείρηση εγκεφάλου (+ πρωκτοραφή δώρο);
αχχαχαχαχ...καλο ομολογουμενως...
αλλα γνμιλησουμε σοβαρα πριν μου κανετε ολα αυτα δεν ξεκινατε παιρνοντας μου μια πιπα;;πως βλεπεις την προταση μου;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ειδα στο γκαζετα...εμεινε 5 λεπτα και αποσυρθηκε...τεσπα εδω ειναι απο αλλη πηγη,,,,

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το προσεχές διάστημα στον Παναθηναϊκό καθώς, όπως προκύπτει από το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ, η ομάδα είναι "μέσα" 23.5 εκατομμύρια ευρώ.
Την Παρασκευή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε την έγκριση της για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ με τον Γιάννη Αλαφούζο να βγαίνει στους δρόμους προσπαθώντας να μαζέψει το ποσό που απαιτείται.
Βάσει του ενημερωτικού δελτίου της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό
πρόβλημα βιωσιμότητας και επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει τόσο την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Έκι Γκονζάλες στην FIFA ζητώντας 1.369 εκατομμύρια ευρώ όσο και την προσφυγή της Παλμέιρας που ζητά 40 εκατομμύρια δολάρια για τον Ντέιβιντ.
Μέχρι χθες βράδυ είχε συγκεντρωθεί το 38% του ποσού της ΑΜΚ με την "Παναθηναϊκή Συμμαχία" να έχει μαζέψει 2.162.410 ευρώ και τον Αλαφούζο να ξεκινά επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες προκειμένου να συγκεντρώσει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για τους υπόλοιπους μετόχους, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχουν με τον Βγενόπουλο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να δέχεται να συμμετάσχει βάσει του ποσοστού του.
Ο Παναθηναϊκός έχει προεισπράξει την βασική χορηγία, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, για την σεζόν 2012-2013 ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θα εισπράξει και 2.1 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA.

και εδω ειναι το σκανδαλο βασει του οποιου πηρε αδειοδοτηση ο βαζελος...πρωτον ειχε ληξει κατα 2 μηνες η ημερομηνια που ειχε δοθει για καταθεση αιτησης και κατα δευτερον σκανδαλωδως ΠΡΟΕΙΣΕΠΡΑΞΕ (γιατι αραγε;;) την χορηγια του οπαπ ωστε να την παρουσιασει στο πλανο βιωσιμοτητας και να παρει αδεια ....
τα ακους γιαννακη καραφλο αγορακι που κανεις μαγκιες;;εχεις να τιτιβισεις τιποτα για το σκανδαλο που σου επιτρεπει να παιζεις στην κατηγορια και να κανεις και τον κοκκορα;; ε καραφλο αγορακι ακους;;;
τουιτι....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Γενικα ειμαι κατα των μετεγγραφων υπερηλικων ποσφαιριστων αλλα για τον Μεγαλεξανδρο θα κανω μια εξαιρεση,παιδικη καψουρα ο  τεραστιος Ιταλος,σε καποια σημαντικα ματς νομιζω οτι μπορει να  προσφερει.

Μακάρι να 'ρθει γιατί έχει ωραία γυναίκα

_44663911_sonia2_del-pierojpg.jpg

sonia8wp9.jpg

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
καλός να έρθει αλλα μπορεί να μου πει κάποιος σε πιάνου την θέση θα παίζει όταν είμαστε κομπλε και ποιος θα μαρκάρει επιτέλους σε αυτό το ρημάδι το κέτρο μας

Επισκέπτης
:rockon:

Πάντως μια σεζόν την έχει άνετα ακόμα, παρόλο τα 37 του χρόνια
Mαζι με τον Ζινταν ηταν οι καλυτεροι ευρωπαιοι παικτες απο το 95 και μετα.
Για Ελλαδα δεν κανω καν συζητηση,πιστευω οτι και στον ομιλο που εχουμε πεσει στο Τσ.Λιγκ μπορει να κανει την διαφορα.
Εδω τα περσινα του γκολ.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ξεχαστε τον ! !

Ντελ... θέλει!
Η βόμβα δεν σκάει, μιας και πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
O Oλυμπιακός έκανε τα πάντα για ρίξει τη βόμβα μεγατόνων, ωστόσο οι Ιταλοί τονίζουν πως μόνο μια... τεράστια έκπληξη θα φέρει τον Ντελ Πιέρο στον Πειραιά. Το στενό πρέσινγκ των «ερυθρόλευκων», η πρόταση που έκανε τη διαφορά έκαναν τον Ιταλό σούπερ σταρ να το σκεφτεί, όμως η απάντηση δεν είναι και η επιθυμητή για τον Ολυμπιακό. Οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ντελ Πιέρο δεν είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα, με την Σίδνεϊ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Το ραντεβού που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τορίνο είναι πιθανό να φέρει και συμφωνία με τους Αυστραλούς,  ενώ αν... στραβώσει το πράγμα, τότε την pole position έχει η Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» έχουν καταθέσει και αυτή πρόταση για τον 38χρονο παιχταρά περιμένοντας με τη σειρά του την απάντηση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα ειπες ολα..αθανατος ο ελληνικος λαος,μια προταση με τρεις λεξεις λεει πολλα περισσοτερα απο το αν θα εγραφες ολοκληρες σελιδες :rockon:
για βρες μου ποσοι έλεγαν πως ο Μιραλάς είναι επιθετικός. Πες μου πόσοι έλεγαν πως θα πετύχει και πως θα είναι αναντικατάστατος.

μα κάθε χρόνο λέω τα ίδια...

περιμένετε μέχρι Οκτώβρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

μετά κρίνουμε τι έχει γίνει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΝ έρθει τη μισή σεζόν θα την βγάλει στο γήπεδο την άλλη μισή στο βέρτη.
η ουσια είναι πως δεν τον χρειάζεται η ομάδα τον επιθετικό

πλάγιο χρειάζεται - εκτός αν αποφασίσει να βάλει ένα μικρό και να τον στηρίξει
και είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει φέτος με το Φέισα... γιατί μου φαίνεται πως θα πάει άκλαφτος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι τρεχει με Κριστιανο;

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
αχχαχαχαχ...καλο ομολογουμενως...
αλλα γνμιλησουμε σοβαρα πριν μου κανετε ολα αυτα δεν ξεκινατε παιρνοντας μου μια πιπα;;πως βλεπεις την προταση μου;;

H προτασή σου είναι σαν την κωλοτρυπίδα σου, μπάζει από παντού.

Σκέψου το πάντως, εμείς πληρώνουμε και σου κάνουμε δύο δώρα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μείναμε με τον Ντελ Πιέρο στο χέρι τελικά  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ο Ντιακιτε που πηρε ο γαβρος παντως ειναι πολυ καλη μεταγραφη. Και μεγαλο πουλεν στο manager 2008  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom