Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οποιοσ και αν ειμαι δεν εχει σημασια
απο περιεργεια ρε τυπε...εισαι κατι στην ομαδα η τυχαια απλα βρεθηκες σημερα;;
εγω τυπε τα καταδικαζω αυτα να το ξεριες...αλλα πες την αληθεια τωρα...δεν κανανε και λιγο θεατρακι οι παιχτες;;;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλα φιλε δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες και οι μαλακιες που γραφει ο καθενας αν το χτυπαγανε οι παιχτεσ σου θα μας εσπαγες τα αρχιδια...οπως χυνεις οταν χανει ο ΠΑΟ και μας ζαλιζεισ τα παπαρια εγω και χρονια
...και θα συνεχίσει για πολλά ακόμη κατά πως φαίνεται  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
...και θα συνεχίσει για πολλά ακόμη κατά πως φαίνεται  :2funny:
μη γελας καθολου...πηγα στον γιατρο και μου ειπε πως αν συνεχισω να ασχολιεμαι με τα αθλητικα θα παθω προστατη...
απο το πολυ χυσιμο...

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν το θυμαμαι αληθεια...για λεγε τωρα τι εισαι στην ομαδα;;μην πεις ονομα...παιχτης εισαι;;μασερ γιατρος τι;;βοηθος προπονητη;;
Απλα ηρεμηστε λιγο και μην γραφετε βλακιες για το συμβαν...εχω διαβασει πολλα sites και παντου τα ιδια απο τους γαβρους((προβοκατσια--θεατρινισμοι-κοτες που δεν κατεβαινουν))ειναι ντροπη ρε μαγκα πρεπει επιτελουσ να τα καταδικασουμε  ολα αυτα και να μην γινομαστε γραφικοι και μαλακες...απο τις πετρες πολλα μπορει να γινουν..εδψ βοτσαλο στην παραλια σου πεταξανε καποτε και εβαλες τα κλαμματα καιν τωρα το παιζεις καμποσος εδω μεσα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απλα ηρεμηστε λιγο και μην γραφετε βλακιες για το συμβαν...εχω διαβασει πολλα sites και παντου τα ιδια απο τους γαβρους((προβοκατσια--θεατρινισμοι-κοτες που δεν κατεβαινουν))ειναι ντροπη ρε μαγκα πρεπει επιτελουσ να τα καταδικασουμε  ολα αυτα και να μην γινομαστε γραφικοι και μαλακες...απο τις πετρες πολλα μπορει να γινουν..εδψ βοτσαλο στην παραλια σου πεταξανε καποτε και εβαλες τα κλαμματα καιν τωρα το παιζεις καμποσος εδω μεσα
ρε τυπε σοβαρα τωρα,,,σιγουρα διαβασες αυτα που εγραψα;;πες μου...σιγουρα;;και μου λες οτι πρεπει να τα καταδικασουμε;;;δηλαδη εγω δεν το εκανα αυτο;; :think: :think:

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τυπε σοβαρα τωρα,,,σιγουρα διαβασες αυτα που εγραψα;;πες μου...σιγουρα;;και μου λες οτι πρεπει να τα καταδικασουμε;;;δηλαδη εγω δεν το εκανα αυτο;; :think: :think:
Καταδικασες το συμβαν αλλα συνεχισες αυτο το ηληθιο αστειακι για θεατρινισμους και καραγκιοζιλικια..δεν ειναι ετσι μαγκακο η πετρα σκοτωνει ή δημιουργει σοβαρο προβλημα ...με το θεατρινισμους επικροτεις τον μεγαλυτερο τραυματισμο των παιχτων την αλλη φορα και ποιος ξερει ακομα και αν ανοιξουν κεφαλια μπορει να γραψεις για κετσαπ και οι κοτεσ το σκασαν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καταδικασες το συμβαν αλλα συνεχισες αυτο το ηληθιο αστειακι για θεατρινισμους και καραγκιοζιλικια..δεν ειναι ετσι μαγκακο η πετρα σκοτωνει ή δημιουργει σοβαρο προβλημα ...με το θεατρινισμους επικροτεις τον μεγαλυτερο τραυματισμο των παιχτων την αλλη φορα και ποιος ξερει ακομα και αν ανοιξουν κεφαλια μπορει να γραψεις για κετσαπ και οι κοτεσ το σκασαν...
το συμβαν ειναι καταδικαστεο αλλα οι βαζελοι δεν επαθαν τιποτα αλλο το ενα αλλο το αλλο οπως δεν επαθε τιποτα και η εποπτης στο βικελιδης...και εκιε καταδικαστεο ηταν αλλα δεν χτυπησε ...τι να κανουμε τωρα να επικροτουμε καποιους που κανουν θεατρο;;
αν για σενα χτυπησαν τι να σου πω;;;μια φωτο  θα δουμε;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε την κανω γιατι πρεπει να σηκωθω πρωι...να μη χαθουμε ετσι;;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
βρε τρομπα ρεσπεκτ στον αρη αλλα οταν εμεις και οι βαζελες φτανανε στο...φιναλ σιξ? του ευρωπαικου εσεις ακουγατε καλαθια και πιανατε κερασια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο που γινοταν με τον αρη στην δεκαετια του 80 δεν εχει ξαναγινει απο αλλη ομαδα
ολη η ελλαδα καθε πεμπτη εβλεπε τον αρη και ολοι υποστηριζανε αρη (εκτος απο παοκτζηδες)
οι μισοι παναθηναικοολυμπιακοαεκτζηδες τοτε στο μπασκετ ηταν αρης(μαζι με αυτους και εγω)
θυμαμαι τον εαυτο μου 6 χρονων να βλεπω αρη και να με περνει ο υπνος στον καναπε γιατι οι αγωνες παντα ηταν μετα τις 21.00 καιτην αλλη μερα ειχε σχολειο
με μακαμπι του τζαμσι με μπαρτσελονα του νορις και σαν επιφανειο με σκαβολινι του ριβας και του μαγνιφικο (η καπως ετσι) με την γιουγκοπλαστικα(την ποιο ταλαντουχα ομαδα που εχει βγαλει ποτε το ευρωπαικο μπασκετ) με τρεισερ μιλανο την ορτεζ την ολλανδικη ντε μπος κλπ
ωραιες εποχες  :)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μια ζωη κοτες...τελος...
κακως εννοειται η μαλακια που κανανε οι ουννοι...απο εκει και περα απολυτε ασε τις μαλακιες...η καε παο κανενα παιχνιδι δεν ηθελε να γινει...αν ηθελε δεν θα ηθελε τον σμιθ στο νοσοκομειο επειδη εχει ενοχλησεις στη μεση απο ....το φρεναρισμα....ξερεις και ξερω οτι αρχιδια τραυματισμοι ητανε...μη κοροιδευομαστε...αν ηθελε ο παο το ματς θα γινοτανε τελος...
απο εκει και περα βλεπω μια μανια να απαξιωθει η εδρα τωρα που ολως τυχαιως την εχει ο γαυρος...τι θελω να πω...να γινουν κεκλεισμενων λεει η με μαθητες ...στην ουσια δηλαδη πεντε ματς ''ουδετερα'' που σημαινει οποιος εχει πλεονεκτημα εδρας το χανει αφου οι οροι θα ειναι ισοι....
και ρωταω τωρα εγω...οτι εγινε εγινε στο δρομο...αν γινουνε κεκλεισμενων η με μαθητες εξασφαλιζουν οτι δεν θα ξανακανουν τιποτα οι ανεγκεφαλοι παλι στο δρομο;;;
μια ζωη αυτη η ομαδα οπως τα θελει...δε λεω βεβαια υπαρχουν οι μαλακες που τους δινουν το δικαιωμα να κανουν αυτες τις μαγκιες...
αλλα μη μας τρελλανεις κιολας ρε απολυτε οτι ηθελε η καε να γινει το ματς...ελεος για χανους μας περνας...μια χαρα τους εκατσε η παπαρια των πρεζακηδων...βουτυρο στο ψωμι...
εχουν γινει τοσα χρονια οργια στο οακα παιρνεις την μια κουπα μετα την αλλη με συνθηκες ζουγκλας και εγω ο μαλακας εχω μια διακοπη και παω μαλλον για χασιμο πλεονεκτηματος εδρας...
τι να πω....
παναθηναικοι ηταν τυπε προβοκατσια μεσα απο την καε για να αναβληθει ο αγωνας  :jerking:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Χριστιδη σε αυτο το θρεντ κατα καιρους εχεις γραψει μαλακιες για οσκαρ πρωτου αντρικου ρολου αλλα σημερα επεσες 100% κεντρο.
Φετο δεν του παιρνει να αδικησουν την ομαδα γιατι και οι γκρι ξερουν οτι τα ψεματα τελειωσαν και αν πανε να κανουν καμια ομορφια δεν θα εχει διακοπη το ματς,στα σπιτια τους θα πανε και θα τους χτυπανε τα κουδουνια
το καλτσον μην ξεχασεις τυπε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
και για να εξηγηθω και να μην παρεξηγηθω η θεση μου ειναι πεντακαθαρη...
σημερα ειχαμε δυο γεγονοτα...
το ενα ειναι η ανανδρη ηλιθια εγκληματικη και εκατο τα εκατο καταδικαστεα επιθεση απο καμποσους μαλακες στο πουλμαν του παναθηναικου...
το αλλο ειναι ο ΔΗΘΕΝ τραυματισμος που εχριζε νοσοκομειακης περιθαλψης για δυο παιχτες του παο...
το οποιο για μενα ειναι επισης κατακριτεο (οχι στον ιδιο βαθμο σιγουρα με μια βιαιη επιθεση) και γελοιο
ο θεατρινισμος και το φεικ για μενα δεν εχουν θεση στον αθλητισμο...
κακως εγινε η επιθεση αλλα κακως μετα παιχτηκε θεατρικη παρασταση απο δυο αθλητες...
αυτη ειναι η θεση μου...
εχει αναγκη αυτη η ομαδα να κανει θεατρο  :jerking: :jerking: :jerking:
ετσι και αλλιως δεν ειναι η πρωτη φορα που τραυματιζονται παικτες ετσι πριν δεκα χρονια το ιδιο εγινε παλι  ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Μου είπαν ότι στη Βενεζουέλα είναι επκίνδυνα (σ.σ. θα είναι παρών με τη Λιθουανία στο Προολυμπιακό Τουρνουά), πραγματικά επικίνδυνα και πρέπει να πάμε εκεί, αλλά σαν την Ελλάδα, φίλε, πουθενά! Λένε ότι η Βενεζουέλα είναι πέντε φορές πιο επικίνδυνη απ' το Ιράκ, φαντάσου η Ελλάδα» είπε χαριτολογώντας ο «Σάρας», που γλίτωσε απ' τα θραύσματα του ενός τζαμιού, επειδή καθόταν... απλώς εκεί όπου έσκασε η μία πέτρα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στράτο Περπέρογλου στην απέναντι πτέρυγα, ενώ η άλλη πέτρα προσγειώθηκε στα πόδια του Ίαν Βουγιούκα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στίβεν Σμιθ.

Ως πατέρας δύο παιδιών πια ο Λιθουανός γκαρντ αντιλαμβάνεται διαφορετικά αρκετές καταστάσεις κι αυτή είναι ανάμεσά τους.

«Όταν έχεις δύο μικρά πλασματάκια, που εξαρτώνται από σένα, έχεις άλλα συνασθήματα, κάνεις άλλες σκέψεις. Ήταν σοκαριστικός ο θόρυβος, νιώσαμε ότι μας επιτίθενται» συμπλήρωσε.

Γιατι δεν πατε στην πατριδα σας κυριε Γιασκεβιτσιους?
Οταν πυροβολαγαν με αεροβολο τους παιχτες του Ολυμπιακου λεγατε "συνχαρητηρια στον υπεροχο κοσμο"
Και στα μπουζουκια ειναι επικινδυνα,μπορει να πατησετε κανενα γαρυφαλλο και να στραμπουληξετε το ποδι σας.
Οπωςστρωσατε θα κοιμηθητε..
εσενα αγορινα μου η μαλακια σου εχει περασει σε αλλη διασταση
εσυ λες για πυροβολισμους με αεροβολο ο αλλους θα σου πει για μαχαιρια στην φισουνα στην ριζουπολη που αποθεωνες τον κοσμο σου
για δολοφονια φιλοπουλου κλπ κλπ
αλλα εισαι ο κλασικο ο μαλακας ο ελληνας που οταν γινετε κατι αντι να το κραξεις καθεσαι και λες "ναι αλλα θυμασαι εκει εσυ ειχες κανει αυτα τα επεισοδια ¨
επιστημονα  :birdman:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και φυσικά όλες τις αναβολές και τις καφρίλες των κανίβαλων τις πληρώνει το μοναδικό υγειές κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ, η Εθνική.
Όπως πάντα.
Εις ανώτερα.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
αυτο που γινοταν με τον αρη στην δεκαετια του 80 δεν εχει ξαναγινει απο αλλη ομαδα
ολη η ελλαδα καθε πεμπτη εβλεπε τον αρη και ολοι υποστηριζανε αρη (εκτος απο παοκτζηδες)
οι μισοι παναθηναικοολυμπιακοαεκτζηδες τοτε στο μπασκετ ηταν αρης(μαζι με αυτους και εγω)
θυμαμαι τον εαυτο μου 6 χρονων να βλεπω αρη και να με περνει ο υπνος στον καναπε γιατι οι αγωνες παντα ηταν μετα τις 21.00 καιτην αλλη μερα ειχε σχολειο
με μακαμπι του τζαμσι με μπαρτσελονα του νορις και σαν επιφανειο με σκαβολινι του ριβας και του μαγνιφικο (η καπως ετσι) με την γιουγκοπλαστικα(την ποιο ταλαντουχα ομαδα που εχει βγαλει ποτε το ευρωπαικο μπασκετ) με τρεισερ μιλανο την ορτεζ την ολλανδικη ντε μπος κλπ

eight-τιλα τυπε,οντως ωραιες εποχες πιο αγνες ή τουλαχιστον ετσι φαινοντουσταν σε μας μας που μασταν τοτε μικροι σε ηλικια :grin:..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.929
Πόντοι
46.232
ναι συμφωνώ.....

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Μου είπαν ότι στη Βενεζουέλα είναι επκίνδυνα (σ.σ. θα είναι παρών με τη Λιθουανία στο Προολυμπιακό Τουρνουά), πραγματικά επικίνδυνα και πρέπει να πάμε εκεί, αλλά σαν την Ελλάδα, φίλε, πουθενά! Λένε ότι η Βενεζουέλα είναι πέντε φορές πιο επικίνδυνη απ' το Ιράκ, φαντάσου η Ελλάδα» είπε χαριτολογώντας ο «Σάρας», που γλίτωσε απ' τα θραύσματα του ενός τζαμιού, επειδή καθόταν... απλώς εκεί όπου έσκασε η μία πέτρα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στράτο Περπέρογλου στην απέναντι πτέρυγα, ενώ η άλλη πέτρα προσγειώθηκε στα πόδια του Ίαν Βουγιούκα, για να βρουν τα θραύσματα τον Στίβεν Σμιθ.

Ως πατέρας δύο παιδιών πια ο Λιθουανός γκαρντ αντιλαμβάνεται διαφορετικά αρκετές καταστάσεις κι αυτή είναι ανάμεσά τους.

«Όταν έχεις δύο μικρά πλασματάκια, που εξαρτώνται από σένα, έχεις άλλα συνασθήματα, κάνεις άλλες σκέψεις. Ήταν σοκαριστικός ο θόρυβος, νιώσαμε ότι μας επιτίθενται» συμπλήρωσε.

Γιατι δεν πατε στην πατριδα σας κυριε Γιασκεβιτσιους?
Οταν πυροβολαγαν με αεροβολο τους παιχτες του Ολυμπιακου λεγατε "συνχαρητηρια στον υπεροχο κοσμο"
Και στα μπουζουκια ειναι επικινδυνα,μπορει να πατησετε κανενα γαρυφαλλο και να στραμπουληξετε το ποδι σας.
Οπωςστρωσατε θα κοιμηθητε
..

πιο μαλακας πεθαινεις!!!! :2funny: :2funny: :2funny: δειγμα οτι η μαλακια μερικων ειναι ανεξαντλητη!!! :grin:

Επισκέπτης
εσενα αγορινα μου η μαλακια σου εχει περασει σε αλλη διασταση
εσυ λες για πυροβολισμους με αεροβολο ο αλλους θα σου πει για μαχαιρια στην φισουνα στην ριζουπολη που αποθεωνες τον κοσμο σου
για δολοφονια φιλοπουλου κλπ κλπ
αλλα εισαι ο κλασικο ο μαλακας ο ελληνας που οταν γινετε κατι αντι να το κραξεις καθεσαι και λες "ναι αλλα θυμασαι εκει εσυ ειχες κανει αυτα τα επεισοδια ¨
επιστημονα  :birdman:
Εσυ ρε μουνοπανακι δεν μας ελεγες ποσο κολαση θα κανετε το ματς στο ΟΑΚΑ,και οτι δεν θα ληξει αν νικαμε.
Χαιροσουν τοτε καριολιτσα..
Οπως στρωσατε θα κοιμηθητε καριολες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom