Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τυπε πηγες κρατικο;;τι λεει ο σμιθ;;συνηλθε καθολου...πρεπει να ειδε τον χαρο με τα ματια ετσι;;;
Μπραβο φιλε μια ζωη ετσι να ειναι η ζωη σου ξεφτιλα και ανανδρεια γιατι μονο ετσι μπορεις να ζεις και να επιβιωνεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν και ο Ολυμπιακος.. ειναι μαλακια τετοια φαινομενα...
Καλα το 8εατρο με τα νοσκομεια απο τα βαζελακια ηταν αναμενομενο... αλλα δεν επρεπε να γινουν καν ολα αυτα!
ναι ρε το ειπαμε αυτο...τι να λεμε τα αυτονοητα;;να καταδικαζουμε την επιθεση;;
περα απο την μαλακια το θεμα ειναι να βγαλουμε και λιγο γελιο...
ενταξει ολο το βραδυ θα λεμε για τους μαλακες που πηγαν και πεταξαν πετρες στο πουλμαν;;και τι καταλαβαν;;αντε και σπασανε τα τζαμια...και τι εγινε;;καμψανε το ηθικο των παιχτων;; :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πωωωω ρε τυπε...γαμα τα ....απο θαυμα γλυτωσανε...
αλλα η ανακοινωση ρε τυπε με μπερδευει...
λεει διαγνωστηκαν κεφαλαλγιες και πομοι στα ματια...
δεν ειμαι γιατρος ...αλλα νομιζω οτι αυτα ειναι συμπτωματα που λεει ο ασθενης οτι νοιωθει...οποτε κανει εξετασεις και μετα ο γιατρος κανει διαγνωση και λεει που οφειλονταν τα συμπτωματα...δηλαδη διαγνωσκει την αιτια...
τωρα ρε τυπε κεφαλαλγια ειναι διαγνωση;; :think: :think:πονοι στα ματια ειναι διαγνωση;;
δηλαδη αμα παω εγω και πω ποναει η κοιλια μου θα βγαλει ανακοινωση ο παο και θα πει οτι γιατροι διεγνωσαν πονους στην κοιλια;;;
κλαιω τυπε...μες στην μαλακια που τραβαμε σε αυτη την κωλοχωρα εχουν πλακα κατι τετοια σκηνικα...
γεματοι αιματα λεει και μια φωτο δεν παιζει...που αμα ηταν αληθεια θα ειχαν κανει τον γυρο του κοσμου σαν τις κασετες του σισε  :2funny: :2funny:
ρε τυπε ειχε λεμε ψυχικα τραυματα ο ανθρωπος
δεν εισαι καθολου ανθρωπιστης δικε μου :S

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν και ο Ολυμπιακος.. ειναι μαλακια τετοια φαινομενα...
Καλα το 8εατρο με τα νοσκομεια απο τα βαζελακια ηταν αναμενομενο... αλλα δεν επρεπε να γινουν καν ολα αυτα!
Το θεατρο ειναι πιο χαμηλα αν θες πηγαινε και πες το στους παιχτες απο κοντα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπραβο φιλε μια ζωη ετσι να ειναι η ζωη σου ξεφτιλα και ανανδρεια γιατι μονο ετσι μπορεις να ζεις και να επιβιωνεις
ευχαριστω ρε φιλε που με κατανοεις...να εισαι καλα...
δεν μου ειπες τελικα πηγες κρατικο;;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το θεατρο ειναι πιο χαμηλα αν θες πηγαινε και πες το στους παιχτες απο κοντα
τυπε θα με δειρουνε....αυτο θες να γινει;;;εισαι υπερ της βιας;;δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μόλις γύρισα απο ΣΕΦ , μου κλέψανε το εισιτήριο με τις ευλογίες των stewart και της αστυνομίας
έβλεπα πολλούς "αλήτες" να μπαίνουν τζάμπα μέσα χωρίς κανένα έλεγχο και γενικότερα όλα ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την καφρίλα που έγινε στο πούλμαν του παναθηναικού...

μερικοί δεκάδες κανίβαλοι , χαλάνε την ευχαρίστηση χιλιάδων , με άλλα λόγια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τυπε ειχε λεμε ψυχικα τραυματα ο ανθρωπος
δεν εισαι καθολου ανθρωπιστης δικε μου :S
και καλα ρε τυπε ...αν εχει ψυχικα τραυματα πως εβγαλε διαγνωση ο ορθοπεδικος οτι ειναι ενταξει για την κυριακη;;τον ειδε ψυχολογος;;;

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω ρε φιλε που με κατανοεις...να εισαι καλα...
δεν μου ειπες τελικα πηγες κρατικο;;;
ναι φιλε ημουν και εγω στο πουλμαν χουλιγκανακο του bourdela.tv και αν θες ελα και εσυ απο το οακα αυριο το απογευμα να τα πεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μόλις γύρισα απο ΣΕΦ , μου κλέψανε το εισιτήριο με τις ευλογίες των stewart και της αστυνομίας
έβλεπα πολλούς "αλήτες" να μπαίνουν τζάμπα μέσα χωρίς κανένα έλεγχο και γενικότερα όλα ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την καφρίλα που έγινε στο πούλμαν του παναθηναικού...

γιατι στον τελικο τι εγινε;;το ιδιο δεν εγινε;;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
ναι φιλε ημουν και εγω στο πουλμαν χουλιγκανακο του bourdela.tv και αν θες ελα και εσυ απο το οακα αυριο το απογευμα να τα πεις
Ολόκληρο ΟΑΚΑ θα γεμίσεις για τον χρηστίδη τύπε;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Την περίπτωση να είναι προβοκάτσια των οπαδών του ΠΑΟ επειδή φοβόταν μην τυχόν και χάσουν από την υπερομάδα του παππού?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και καλα ρε τυπε ...αν εχει ψυχικα τραυματα πως εβγαλε διαγνωση ο ορθοπεδικος οτι ειναι ενταξει για την κυριακη;;τον ειδε ψυχολογος;;;
θαταν ορθοπεδικος/ψυχολογος τυπε :rolleyes:

Επισκέπτης
Ειχε βαλει air condition ο οδηγος και ηταν κλειστα τα τζαμια?
Πες μας καμια λεπτομερια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι ρε τυπε αγριευεις;;εγω ισα ισα ενδιαφερον δειχνω για τα παιδια...που ειδες να ειμαι χουλιγκαν;;αληθεια ποιος εισαι θα μας πεις;;ελα λεγε μην μας εχεις σε αγωνια...
τυπε ο σμιθ πρεπει να ειναι ψυχαρα...κατι σαν τον δικο μου τον εισι λο που επαιξε τελικο με μισο ποδι ετσι;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.875
Πόντοι
46.232

οι γνωστοί παπάρες φίλε...όλο τα ίδια και τα ίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom