Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (0 μέλη και 282 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τι λε ρε μαγκα;;ωραιο;ς ρε...ξαφνικα στο 2012 ανακαλυψες οτι ειμαστε ουννοι και να σταματησουν οι τ΄λικοι η να γινουν με παιδακια...ξαφνικα και ολοως τυχα;ιως οταν γνωριζουν ολοι οτι εχει γυρισει σελιδα και ο αυτοκρατορας πεθανε ζητω ο νεος...σοβαρα ε;;τους περιμεναμε να τους γαμησουμε ,αναβαλλανε νταηλικι τα παιχνιδια πριν το φ4 γραφοντας στα αρχιδια τους τον ολυμπιακο και τωρα με αφορμη μια μαλακια μεθοδευουν αναβολη αγωνων...σωπα ρε...τοσα χρονια ηταν ολα καλα οταν πηγαιναμε με μειονεκτημα εδρας στη ζουγκλα ....οταν παιζαμε σε τουλαχιστον δεκα παιχνιδια που θα επρεπε να ειχαν διακοπει εις βαρος τους...τοτε ολα ηταν καλα ,ο υπεροχος κοσμος του τριαστερου του τετραστερου κλπ κλπ...
σωπα ρε ...τωρα ανακαλυψες ξαφνικα τη βια στο μπασκετ...
ρε εχετε πιαστει κοροιδα...το πρωταθλημα αυτο θα το παρουμε και θα το παρουμε τσαμπουκα γιατι ειμαστε απλα καλυτεροι...
το ξερουνε και οι πουτανες με τα πρασινα που τρεχανε με ''κεφαλαλγιες'' στα κρατικα...
και οι αλλες οι πουτανες με τους προβληματικους σιελλογονους που μολις μυριστηκαν καμερα και προβολη εσπευσαν να ασπαστουν τον πριντεζη και καλα φερπλειστες...οι ιδιες πουτανες που στον τελικο καθισμενοι στην 13 πανηγυριζαν τα καλαθια της αρκουδας...
αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε νταηλικι...ΤΕΛΟΣ
και μονο οτι εχουν ξεχυθει ολοι οι αντιολυμπιακοι ολμοι μπραουδακης βεργης παπαθεοδωρου ασπρουλιας σκουντης παπαδογιαννης κλπ να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να γινουν οι τελικοι δειχνει τον πανικο τους...
και ρωταω εγω...διαβαστε σχολια βαζελων αλλα και πρασινων δημοσιογραφων...ολοι γραφουν να μη γινεουν τα ματς...σε αντιθεση με μας που θελουμε σαν τρελλοι να γινουν...
γιατι αραγε;;ειναι αυτοι ηθικοι και εμεις ανηθικοι;;θελουν αυτοι να προστατευσουν το αθλημα και εμεις οχι;;τοσα χρονια γιατι δεν λεγανε για αναβολη τελικων η με παιδακια η κεκλεισμενων;;;φετος χαλασε το αθλημα;;παλι ολως τυχαιως;;μες εναν ολυμπιακο με αιμα νεο και διψασμενο για να παρει την κουπα με πλεονεκτημα εδρας;;
χου ρε κωλοτρυπιδες...ειμαστε οι εφιαλτες σας....δεν θα σταματησουν τα αθληματα επειδη θελετε εσεις...θα σταματησετε εσεις να ασχολειστε με τα αθληματα...

ο αλλος ειδε τον χαρο μα τα ματια και του εδωσαν...αντιβιωση...ειχε και...κεφαλαλγιες...
απο μαυρες πουτανες παντως ξερει καλα ο συλλογος με την αλογοτροφη...
εχει μαθει απο τον ταχυδρομο των ντιβιντι...

ο αλλος εβλεπε παντου λεει τζαμια σπασμενα και αιματ,,,και στην βωτο δειχνει δυο χαλικακια που δεν τρυπανε ουτε χαρτι..
που ειναι ρε μαλακα μυνχαουζεν οι φωτο με τα αιματα;;κωλοτρυπιδα γκαιμπελισκε...δειξε μας...
ενας μαλακας εισαγγελεας να σε φωναξει για να τα πεις αυτα δεν υπαρχει;;ποιοι ειχαν αιματα;;οι κεφαλαλγιες;;;μαλακα ε μαλακα...

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Ξαφνικά εκεί που καθόμουν, άκουσα ένα απίστευτο θόρυβο. Δεν ήξερα τι ήταν. Πέτρες; Πυροβολισμός;
Έβλεπα τα αίματα και τα τζάμια παντού και αν ακουμπούσα εκείνη την ώρα πάνω στο τζάμι τώρα δεν θα ήμουν εδώ
σωμφωνω στη λογικη οτι πρεπει να γινουν κανονικα τα παιχνιδια με κοσμο.
δε μπορω να καταλαβω μια ματαιωση,η κεκλεισμενων των θυρων.
αν θελουν τοσο πολυ οι εξυγνιατες οι πολιτεια-αστυνομια μπορει να κανει τη δουλεια της καλα μεσα στο γηπεδο και εξω.
αν γινουν χωρις θεατες,ή παιδια κλπ ειναι αδικια για την ομαδα που παλεψε να παρει το πλεονεκτημα.

στο αλλο κομματι ως συνηθως υπερβολικος.
δηλαδη εαν εβλεπες σπασμενο κεφαλι θα ελεγες οκ.

μη μου γραψεις για αντιβιωσης κλπ.μονο και μονο που κανουμε τους γιατρους απο το πι-σι φτανει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δες εδω...

Βροχή έπεσαν οι πέτρες κατά του πούλμαν της Ρεάλ Μανδρίτης κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο, ενόψει του αγώνα – ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Σοβαροί τραυματισμοί δεν υπήρξαν από τις πέτρες που έσπασαν το τζάμι στις θέσεις των, [size=20pt]Αρμπεόλα και Αλμπιολ.[/size]

οπυ αλμπιολα και αρμπελοα βαλε παπαρογλου και μαυρο κωστετσο... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι λε ρε μαγκα;;ωραιο;ς ρε...ξαφνικα στο 2012 ανακαλυψες οτι ειμαστε ουννοι και να σταματησουν οι τ΄λικοι η να γινουν με παιδακια...ξαφνικα και ολοως τυχα;ιως οταν γνωριζουν ολοι οτι εχει γυρισει σελιδα και ο αυτοκρατορας πεθανε ζητω ο νεος...σοβαρα ε;;τους περιμεναμε να τους γαμησουμε ,αναβαλλανε νταηλικι τα παιχνιδια πριν το φ4 γραφοντας στα αρχιδια τους τον ολυμπιακο και τωρα με αφορμη μια μαλακια μεθοδευουν αναβολη αγωνων...σωπα ρε...τοσα χρονια ηταν ολα καλα οταν πηγαιναμε με μειονεκτημα εδρας στη ζουγκλα ....οταν παιζαμε σε τουλαχιστον δεκα παιχνιδια που θα επρεπε να ειχαν διακοπει εις βαρος τους...τοτε ολα ηταν καλα ,ο υπεροχος κοσμος του τριαστερου του τετραστερου κλπ κλπ...
ρε εχετε πιαστει κοροιδα...το πρωταθλημα αυτο θα το παρουμε και θα το παρουμε τσαμπουκα γιατι ειμαστε απλα καλυτεροι...
το ξερουνε και οι πουτανες με τα πρασινα που τρεχανε με ''κεφαλαλγιες'' στα κρατικα...
και οι αλλες οι πουτανες με τους προβληματικους σιελλογονους που μολις μυριστηκαν καμερα και προβολη εσπευσαν να ασπαστουν τον πριντεζη και καλα φερπλειστες...οι ιδιες πουτανες που στον τελικο καθισμενοι στην 13 πανηγυριζαν τα καλαθια της αρκουδας...
και μονο οτι εχουν ξεχυθει ολοι οι αντιολυμπιακοι ολμοι μπραουδακης βεργης παπαθεοδωρου ασπρουλιας σκουντης παπαδογιαννης κλπ να μας πεισουν οτι δεν πρεπει να γινουν οι τελικοι δειχνει τον πανικο τους...
και ρωταω εγω...διαβαστε σχολια βαζελων αλλα και πρασινων δημοσιογραφων...ολοι γραφουν να μη γινεουν τα ματς...σε αντιθεση με μας που θελουμε σαν τρελλοι να γινουν...
γιατι αραγε;;ειναι αυτοι ηθικοι και εμεις ανηθικοι;;θελουν αυτοι να προστατευσουν το αθλημα και εμεις οχι;;τοσα χρονια γιατι δεν λεγανε για αναβολη τελικων η με παιδακια η κεκλεισμενων;;;φετος χαλασε το αθλημα;;παλι ολως τυχαιως;;μες εναν ολυμπιακο με αιμα νεο και διψασμενο για να παρει την κουπα με πλεονεκτημα εδρας;;
χου ρε κωλοτρυπιδες...ειμαστε οι εφιαλτες σας....δεν θα σταματησουν τα αθληματα επειδη θελετε εσεις...θα σταματησετε εσεις να ασχολειστε με τα αθληματα...

ο αλλος ειδε τον χαρο μα τα ματια και του εδωσαν...αντιβιωση...ειχε και...κεφαλαλγιες...

ο αλλος εβλεπε παντου λεει τζαμια σπασμενα και αιματ,,,και στην βωτο δειχνει δυο χαλικακια που δεν τρυπανε ουτε χαρτι..
που ειναι ρε μαλακα μυνχαουζεν οι φωτο με τα αιματα;;κωλοτρυπιδα γκαιμπελισκε...δειξε μας...
ενας μαλακας εισαγγελεας να σε φωναξει για να τα πεις αυτα δεν υπαρχει;;ποιοι ειχαν αιματα;;οι κεφαλαλγιες;;;μαλακα ε μαλακα...

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Ξαφνικά εκεί που καθόμουν, άκουσα ένα απίστευτο θόρυβο. Δεν ήξερα τι ήταν. Πέτρες; Πυροβολισμός;
Έβλεπα τα αίματα και τα τζάμια παντού και αν ακουμπούσα εκείνη την ώρα πάνω στο τζάμι τώρα δεν θα ήμουν εδώ
εσύ κατά τα αλλα τα καταδικάζεις :jerking: ρε πούστη πραγματικά θέλω να συνεχιστούν τα παιχνίδια με κόσμο να γίνει κάτι ανάλογο με τους δικούς σου παίχτες ..και μετά θέλω να σε δω εδώ στο μπου.κομ να γράφεις μύθους  :2funny: για σένα δηλαδή μόνο αν κάποιος πάθει κάτι σοβαρό τρέχει λόγος η διακοπής η τιμωρίας :jerking:μιλαμε είσαι ο ορισμός της καφριλας που θέλει να το παίξει πόντιος Πιλάτος δήθεν ότι τα καταδικάζει...αρχίδια καταδικάζεις ..και ειμαι σίγουρος πως αν  τσιγκλιζόσουν εδώ  θα έλεγες  ότι αυτά ηταν  προβοκατορες του παναθηναϊκού πυ ήθελαν να μην γίνει το ματς  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σωμφωνω στη λογικη οτι πρεπει να γινουν κανονικα τα παιχνιδια με κοσμο.
δε μπορω να καταλαβω μια ματαιωση,η κεκλεισμενων των θυρων.
αν θελουν τοσο πολυ οι εξυγνιατες οι πολιτεια-αστυνομια μπορει να κανει τη δουλεια της καλα μεσα στο γηπεδο και εξω.
αν γινουν χωρις θεατες,ή παιδια κλπ ειναι αδικια για την ομαδα που παλεψε να παρει το πλεονεκτημα.

στο αλλο κομματι ως συνηθως υπερβολικος.
δηλαδη εαν εβλεπες σπασμενο κεφαλι θα ελεγες οκ.

μη μου γραψεις για αντιβιωσης κλπ.μονο και μονο που κανουμε τους γιατρους απο το πι-σι φτανει.
ξερω οτι συμφωνεις γιατι δεν εισαι αρρωστος και σκεφτεσαι...
ρε κιρωνα αν ειχα;ν χτυπησει οι αθλητες να ξερεις οτι ουτε θα ειρωνευομουνα ουτε θα εκραζα...αλλα δεν χτυπησαν και εκαναν θεατρο...τι να κανω εγω τωρα;;;
συμφωνω οτι θα μπορουσαν να χτυπησουν και εχω πει χιλιες φορες οτι αυτοι που πεταξαν τις πετρες ειναι καννιβαλοι και υπανθρωποι...
αλλα αλλο αυτο και αλλο να εκμεταλλευεσαι τον καννιβαλισμο για να μεθοδευσεις καταστασεις που σε εξυπηρετουν...
τι να κανουμε τωρα;;ντε και καλα οτι χτυπησαν;;;ποιους γιατρους ρε κιρωνα να κανουμε;;λεει ο αλλος οτι επηξε στο αιμα και μια φωτο δεν υπαρχει παρα μια απο μακρια στο κρατικο οπου δειχνει μια χαρα η εν πασει περιπτωσει χωρις κατι να φαινεται...
ξερεις καλα οτι σε αυτες τις περιπτωσεις μια φωτο να υπηρχε οι αιμοσταγεις δημοσιοκαφροι θα την εκαναν καδρο σε ολα τα σαιτ...
πες μου τι πιστευεις;;λεει αληθεια ο παπαρογλου οτι γεμισε το πουλμαν αιματα η ειναι αυτος υπερβολικος αντι για μενα που κατηγορεις;;;

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Μπραβο προαγεις και καταδικαζεις και σημερα την βια...συγχαρητηρια

Επισκέπτης
ρε κιρωνα αν ειχα;ν χτυπησει οι αθλητες να ξερεις οτι ουτε θα ειρωνευομουνα ουτε θα εκραζα...αλλα δεν χτυπησαν και εκαναν θεατρο...τι να κανω εγω τωρα;;;
συμφωνω οτι θα μπορουσαν να χτυπησουν και εχω πει χιλιες φορες οτι αυτοι που πεταξαν τις πετρες ειναι καννιβαλοι και υπανθρωποι...
αλλα αλλο αυτο και αλλο να εκμεταλλευεσαι τον καννιβαλισμο για να μεθοδευσεις καταστασεις που σε εξυπηρετουν...
τι να κανουμε τωρα;;ντε και καλα οτι χτυπησαν;;;ποιους γιατρους ρε κιρωνα να κανουμε;;λεει ο αλλος οτι επηξε στο αιμα και μια φωτο δεν υπαρχει παρα μια απο μακρια στο κρατικο οπου δειχνει μια χαρα η εν πασει περιπτωσει χωρις κατι να φαινεται...
ξερεις καλα οτι σε αυτες τις περιπτωσεις μια φωτο να υπηρχε οι αιμοσταγεις δημοσιοκαφροι θα την εκαναν καδρο σε ολα τα σαιτ...
πες μου τι πιστευεις;;λεει αληθεια ο παπαρογλου οτι γεμισε το πουλμαν αιματα η ειναι αυτος υπερβολικος αντι για μενα που κατηγορεις;;;
ρε μαλάκα ο παναθηναϊκός ειπε το ματς να γίνει κανονικά αλλα όλα αυτά που λες περί θεάτρου είναι απλά μαλακίες.επίσης διαβασε τις δηλώσεις του μαντζαρη που λέει ότι να μην γίνουν τα ματς...εκτός αν αυτός δεν μετράει επειδή πέρσι είχε παρακολουθήσει το φ4 και ηταν με τον παναθηναϊκό :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσύ κατά τα αλλα τα καταδικάζεις :jerking: ρε πούστη πραγματικά θέλω να συνεχιστούν τα παιχνίδια με κόσμο να γίνει κάτι ανάλογο με τους δικούς σου παίχτες ..και μετά θέλω να σε δω εδώ στο μπου.κομ να γράφεις μύθους  :2funny: για σένα δηλαδή μόνο αν κάποιος πάθει κάτι σοβαρό τρέχει λόγος η διακοπής η τιμωρίας :jerking:μιλαμε είσαι ο ορισμός της καφριλας που θέλει να το παίξει πόντιος Πιλάτος δήθεν ότι τα καταδικάζει...αρχίδια καταδικάζεις ..και ειμαι σίγουρος πως αν  τσιγκλιζόσουν εδώ  θα έλεγες  ότι αυτά ηταν  προβοκατορες του παναθηναϊκού πυ ήθελαν να μην γίνει το ματς  :2funny:
παρε πισω το αν καταδικαζω τετοιες ενεργειες γιατι εισια καραγκιοζης χωρις να ξερεις τον αλλο...
εγω πουτανα δεν ειμαι...εκατο τοις εκατο τις καταδικαζω και ευχομαι να σαπισει το χερι της πουτανας που πεταξε τις πετρες...
ξεκολλα και καταλαβε τι λεω...αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
εχουν γινει σε παιχτες του ολυμπιακου και φυσικα με πειραξε αλλα φυσικα το ιδιο ελεγα και λεω...
και με τον αγγλο βιαστη εκαψαν το πουλμαν και πεταγαν ντουλαπες...λες οτι δεν θα μπορουσαν δυο μαλακες να πανε στο κρατικο;;
με την αεκ δυο φορες το πουλμαν στη φιλαδελφεια το εκαναν καλοκαιρινο....
με τα αεροβολα στο οακα;;;με τον ξυλοδαρμο μπουρουση και κεσελ στο οακα ;;
μη λες μαλακιες και μην εισαι ξερολας...
με γεωργιου με τρυπημενο μαγουλο;;με καστιγιο στο κεφαλι με την ομπρελλα;;
με σε ηλιας με την καρεκλα στην λεωφορο;;
μη λες μαλακιες να σκεφτεσαι...
και φυσικα δεν λεω οτι ηταν προβοκατορες απο την στιγμη που δεν εχουν πιαστει...
αλλα μπορει να ηταν και γαυροι μπορει και προβοκατορες...
εσυ ξερεις τι ητανε;;;
μεχρι να συλληφθουν ομως (και αν ποτε συλληφθου) για μενα περισσοτερο γαυροι μου κανει να ηταν παρα προβοκατορες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα ο παναθηναϊκός ειπε το ματς να γίνει κανονικά αλλα όλα αυτά που λες περί θεάτρου είναι απλά μαλακίες.επίσης διαβασε τις δηλώσεις του μαντζαρη που λέει ότι να μην γίνουν τα ματς...εκτός αν αυτός δεν μετράει επειδή πέρσι είχε παρακολουθήσει το φ4 και ηταν με τον παναθηναϊκό :2funny:
εισαι μαλακας με περικεφαλαια...τους εχεις για μαλακες
στελνουν παπαρογλου και τον αλλο με ''κεφαλαλγιες'' και μετα λενε θελουμε να γινει ματς ...
ας μην τους στελνανε και ας το ελεγαν...αυτο λεω...τοτε θα γινοτανε σιγουρα το ματς...
ειδες απο την ρεαλ να παει κανεις νοσοκομειο με κεφαλαλγιες;;
οπως και με το θεμα των αγωνων πριν το φ4
ο ντουντα εσκουζε και αυτοι ελεγαν θελουμε και ψηφιζαν δεν...
αιντε τυρι...

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι μαλακας με περικεφαλαια...τους εχεις για μαλακες
στελνουν παπαρογλου και τον αλλο με ''κεφαλαλγιες'' και μετα λενε θελουμε να γινει ματς ...
ας μην τους στελνανε και ας το ελεγαν...αυτο λεω...τοτε θα γινοτανε σιγουρα το ματς...
ειδες απο την ρεαλ να παει κανεις νοσοκομειο με κεφαλαλγιες;;
οπως και με το θεμα των αγωνων πριν το φ4
ο ντουντα εσκουζε και αυτοι ελεγαν θελουμε και ψηφιζαν δεν...
αιντε τυρι...
Διδαξε ηθος χρηστιδη Λ7 αυτος εισαι δεν κρατιεσε να γραφεις για την καυλα που νοιωθεις για τι πετρες που φαγαμε...Συγχαρητηρια εισαι πολυ αντρας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και σε ρωταω επειδη μαλλον εσυ το παιζεις ποντιος πιλατος...
ο παπαρογλου δηλωσε οτι εβλεπε στο πουλμαν παντου αιματα...
για σεν λεει αληθεια η ψεμματα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Διδαξε ηθος χρηστιδη Λ7 αυτος εισαι δεν κρατιεσε να γραφεις για την καυλα που νοιωθεις για τι πετρες που φαγαμε...Συγχαρητηρια εισαι πολυ αντρας
πουτανα μην πολυμπερδευεσαι με την παρτη μου γιατι θα βαλω το καβλι μου να σε φτυσει...αιντε αρχιδακι παραεχεις παρει αερα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα μπορει να γινοταν ο αγωνας.να σου εσκαγε μυτη ο παο με 8 παιχτες να εχανε και να ειχε δικαιολογια.αμα κερδιζε, εκει θα υπηρχε προβλημα για εσας.
τελος παντων εγω περιμενω αγωνιωδως να δω τους αγωνες ,με τις 2 καλυτερες ευρωπαικες ομαδες.
προσωπικα σα παναθηναικος θελω να γινουν με κοσμο,γιατι ο οσφπ μοχθησε να παρει το πλεονεκτημα.
αν δε γινει αυτο,τον επομενο χρονο δε θα ενδιαφερεται κανεις για το πλεονεκτημα και θα δουμε παρωδια πρωταθλημα.
στη λογικη δεν εχω πλεονεκτημα?δυο πετρες στο πουλμαν και ειμαστε οκ.

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πουτανα μην πολυμπερδευεσαι με την παρτη μου γιατι θα βαλω το καβλι μου να σε φτυσει...αιντε αρχιδακι παραεχεις παρει αερα
Βαλτο να με φτυσει ρε χουλιγκανακο..Δεν εχω παρει αερα απλα φυσαει αερα πολυς σημερα...Περαστικα σου και αντε γεια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και αυτος μαλακας ετσι;;και αυτος υποθαλπτει την βια ετσι;;ο φιλιππου ..ασχετος με ολυμπιακο μπασκετικος 100%
παιχτης του μεγαλου αρη της εθνικης και προπονητης στην εθνικη..
απο το gazzeta.gr

«Δεν προσφέρει τίποτα το σχόλιο του Σάρας»

ια την αναβολή του πρώτο τελικού της Α1, τις ευθύνες τις πολιτείας αλλά και τον κ. Μπιτσαξή μίλησε στο Gazzetta On Air ο Νίκος Φιλίππου. Ο μάνατζερ της Εθνικής έκανε μάλιστα και... επίθεση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διαβάστε τα όσα είπε για την αναβολή του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στην εκπομπή του gazzetta.gr, ο Νίκος Φιλιππου:

«Θέλαμε να ζήσουμε ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό μπασκετικό γεγονός όπου θα συμμετείχαν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που συνέβη ξεπερνάει τα όριο του μπάσκετ. Δεν βγαίνει αποτέλεσμα με τις απαγορεύσεις και τις αναβολές. Οι απαγορεύσεις βγάζουν νικητή αυτόν που θέλει να χαλάσει το γεγονός. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε το ματς αφού ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Τους αγώνες πρέπει να τους βλέπουν σαν εκτόνωση και όχι αιτία μεγαλύτερης έντασης και να μην προχωράνε σε αναβολές.Όσον αφορά τον κ. Μπιτσαξή, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει κρίση αφού δεν έχει γνώση για το τι συμβαίνει στα γήπεδα. Δεν τον έχω δει σε κανένα ματς τα 3 χρόνια που είναι Γενικός Γραμματέας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως το χάντμπολ και το βόλεϋ. Δεν είναι θέμα αθλήματος.

Επίσης δεν πρέπει να ρίχνουμε τα βάρη και τις ευθύνες στους 5 αναγκέφαλους ή τον ΕΣΑΚΕ. Ο καθένας έχει την ευθύνη του. Οι αναβολές όμως δεν είναι λύση. Δηλαδή αν υπήρχε επίθεση σε έναν πολιτικό δεν θα κάνουμε εκλογές; Δεν το καταλαβαίνω τι λογική της χθεσινής αναβολής» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Φιλίππου που συνέχισε λέγοντας:

«Όντως το μπάσκετ δεν μας αξίζει. Το μπάσκετ όμως έξω από τις 4 γραμμές και όχι μέσα. Οι αθλητές προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο και ουσιαστικά ακόμα και χθες ήταν αγκαλιασμένοι. Επίσης θέλω να πω για το σχόλιο του Γιασικεβίτσιους ότι δεν είμαστε χειρότεροι από την Βενεζουέλα. Μακάρι να μην γίνουμε έτσι. Αν δεν του αρέσει ας φύγει. Δεν προσφέρει τίποτα το σχόλιο αυτό»

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει με τους τελικούς: «Τα παιχνίδια είναι υποχρεωμένη η πολιτεία με κάθε μέσο να προσπαθήσει να τα κάνει. Η αστυνομία οφείλει να είναι έτοιμη και εέχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την δουλειά της όταν την αφήνουν. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμοστούν για να χαρούμε όλοι το άθλημα. Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι όχι. Γιατί δηλαδή να μην ζήσουμε παρόμοια παιχνίδια με εκείνα που είδαμε την Πόλη και στην Α1; Έχουμε το καλύτερο αθλητικό προϊόν της Ευρώπη στην Ελλάδα»

Επίσης ο Νίκος Φιλίππου υπογράμμισε ότι: «Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές αλλά έχουμε πέντε καλά πράγματα που οφείλουμε να προσπαθήσουμε να γίνουν αψεγάδιαστα. Ένα από αυτά είναι και το μπάσκετ».

Τέλος μίλησε και για την Εθνική ομάδα: «Διαχρονικά η Εθνική ομάδα μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές. Μεγάλη πρόκληση το προολυμπιακό και είναι επιθυμία όλων η πρόκριση. Το ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή μας είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες σε αρκετά καλή κατάσταση. Σημαντικό πρόβλημα όμως αποτελεί το γεγονός ότι παίκτες του εξωτερικού θα αργήσουν να μπουν στην προετοιμασία. Προεξάρχουσα σε αυτό η Ιταλία όπου υπάρχουν τρεις παίκτες μας και θα αργήσει να τελειώσει. Ελπίζουμε να μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα και στους τελικούς της Α1».
ΧΡ.Ελκος, Τραυμα, Εγκαυμ

5

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα μπορει να γινοταν ο αγωνας.να σου εσκαγε μυτη ο παο με 8 παιχτες να εχανε και να ειχε δικαιολογια.αμα κερδιζε, εκει θα υπηρχε προβλημα για εσας.
τελος παντων εγω περιμενω αγωνιωδως να δω τους αγωνες ,με τις 2 καλυτερες ευρωπαικες ομαδες.
προσωπικα σα παναθηναικος θελω να γινουν με κοσμο,γιατι ο οσφπ μοχθησε να παρει το πλεονεκτημα.
αν δε γινει αυτο,τον επομενο χρονο δε θα ενδιαφερεται κανεις για το πλεονεκτημα και θα δουμε παρωδια πρωταθλημα.
στη λογικη δεν εχω πλεονεκτημα?δυο πετρες στο πουλμαν και ειμαστε οκ.
α ρε κιρωνα ...εισαι οαση ...που να πει αλλος βαζελος τετοιες μεγαλες αληθειες...
μαλλον και συ υποθαλπτεις την βια επειδη θελεις να γινουν τα ματς...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Βαλτο να με φτυσει ρε χουλιγκανακο..Δεν εχω παρει αερα απλα φυσαει αερα πολυς σημερα...Περαστικα σου και αντε γεια
τωρα εσυ μπορεις να μου εξηγησεις ποιανης συνομοταξιας μαλακας εισαι;;

Επισκέπτης
+1000
δε καταλαβα γιατι διαφωνει ο φιλος χαρος.

αλλα και σε χουλιγκανισμο του κωλου ειναι και οι οπαδοι ολων των ομαδων.
κρυβονται πισω απο τον οχλο και το παιζουν μαγκες.
αφου οι ολυμπιακοι εχουν τοσο αχτι τους παιχτες του παναθηναικου και του οσφπ του παναθηναικου γιατι δε πανε 1vs1.
εξω κυκλοφορουν και αυτοι.
γιατι δε παει το παλικαρακι που πεταγε με αεροβολο στο οακα να βρει το ντορσευ?
ο χθεσινος ας παει να βρει το μπατιστ?
κοκοκο ειναι ολοι τους
ρε ουστ.
χουλιγκανια της πλακας και του κωλου ειναι.
ρε ουστ.
και μονο που μπηκα στη διαδικασια να γραψω αυτο το ποστ ειμαι ηδη συγχησμενος. :tickedoff:
Eγω δεν ειμαι Υπερ τετοιων ενεργειων αλλα να σου πω και την αληθεια ψιλο στα αρχιδια μου δεν στεναχωρηθηκα κιολας.
Αυτο που ενοχλει ειναι να βγαινει το μουνι ο Σαρας και να βριζει την Ελλαδα λες και εχει ερθει απο τη Ζυριχη,αν δεν σου αρεσει να παιρνεις το ενα χαρτι το χρονο εστω και σε τετοιες συνθηκες αντε γαμησου και σηκω φυγε.Στην Ελλαδα ζουνε αυτα τα μουνια σαν βασιλιαδες,με τα μπουζουκια τους,τους αστερες για μπανιο και ρακετες το καλοκαιρι και οταν γινει κανενα σκηνικο αναρωτιουνται που βρισκονται.Αντε γαμηθητε μουνια που το παιζετε ηθικοι,οταν τα κανουν οι δικοι σας λενε για τον υπεροχο κοσμο της ομαδας.Θα μας διδακσει ηθος ο Μπατιστ που επρεπε να ειναι στη φυλακη?Να παει να γαμηθει και αυτος.Αν δεν τους αρεσει εδω στα αρχιδια μας και τον πουλο.Του Ελληνα βραζει το αιμα του καριολες και δεν μπαινει σε καλουπια.Μας την κανατε,θα σας γαμησουμε επι 2.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
περα απο τη πλακα και ολα αυτα που λεμε,το να δεχεσε πετρες σε λεωφορειο ή ηλεκτρικο ειναι απο τα πιο ασχημα πραγματα.
το εχω ζησει και εγω οταν πηγαινα ο.α.κ.α πριν πολλα πολλα χρονια.
σε ενα αγωνα με παοκ θυμαμαι,
αν θυμαμαι καλα στη σταση του περισσου αρχισαν να πεφτουν βροχη οι πετρες.σπαγανε τα τζαμια και αυτος ο θορυβος ειναι ολιγον τρομακτιικος.
θυμαμαι ειχε βρει το μπροστα μου στο βαγονι μια πετρα  στο σαγονι.πλυμηρησαμε στο αιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom