Καλυτερα μαλακας παρα χουλιγκαν του πληκτρολογιου και επιδειξειας του πουλιου μου συνεχως ειπαμε περαστικα σου φευγω σε βαρεθηκα νουμεροτωρα εσυ μπορεις να μου εξηγησεις ποιανης συνομοταξιας μαλακας εισαι;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
μην παρεξηγιέσαι όταν σου λέω ότι είσαι πόντιος Πιλάτος απο τη μια λες τα καταδικάζω απο την άλλη λες ότι μα και σε έμενα έχουν γίνει.μα φυσικά έχουν ξαναγίνει και ΘΑ ξαναγίνουν.μήπως εσείς δεν τα έχετε ξανακάνει;το πρόβλημα σου είναι πόσες φορές τα έχουν κάνει οι ότι κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο πρέπει να σταματήσουν;και μόνο και μόνο που λες ότι είσαι πουτάνα και λες ...δεν ξερό είσαι σίγουρος αν ηταν ολυμπιακοί...εγω λοιπόν σου λέω ότι δεν ηταν και ηταν παναθηναϊκού που θέλανε να μην γιν ει το ματς να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ολυμπιακό και να μην αρχίσει ποτέ το ματς....είδες πόσο μαλάκας μπορώ να γίνω ;)και για να σοβαρευτούμε όταν όλοι εσείς οι οπαδοί βγάλετε ''θυμάστε τι μας κάνατε όποτε μη μιλάτε'' αυτά που έγιναν δεν είναι τίποτα ..ίσως λέω τότε δούμε άσπρη μέρα όχι στο μπασκετ η στον αθλητισμό αλλα σε όλη τη κοινωνία.αλλα επειδή ζούμε Ελλάδα εδώ θα ειμαι και ελα να δεις τι θα γίνει στον αντιστιχο αγώνα στο οακα.παρε πισω το αν καταδικαζω τετοιες ενεργειες γιατι εισια καραγκιοζης χωρις να ξερεις τον αλλο...
εγω πουτανα δεν ειμαι...εκατο τοις εκατο τις καταδικαζω και ευχομαι να σαπισει το χερι της πουτανας που πεταξε τις πετρες...
ξεκολλα και καταλαβε τι λεω...αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
εχουν γινει σε παιχτες του ολυμπιακου και φυσικα με πειραξε αλλα φυσικα το ιδιο ελεγα και λεω...
και με τον αγγλο βιαστη εκαψαν το πουλμαν και πεταγαν ντουλαπες...λες οτι δεν θα μπορουσαν δυο μαλακες να πανε στο κρατικο;;
με την αεκ δυο φορες το πουλμαν στη φιλαδελφεια το εκαναν καλοκαιρινο....
με τα αεροβολα στο οακα;;;με τον ξυλοδαρμο μπουρουση και κεσελ στο οακα ;;
μη λες μαλακιες και μην εισαι ξερολας...
με γεωργιου με τρυπημενο μαγουλο;;με καστιγιο στο κεφαλι με την ομπρελλα;;
με σε ηλιας με την καρεκλα στην λεωφορο;;
μη λες μαλακιες να σκεφτεσαι...
και φυσικα δεν λεω οτι ηταν προβοκατορες απο την στιγμη που δεν εχουν πιαστει...
αλλα μπορει να ηταν και γαυροι μπορει και προβοκατορες...
εσυ ξερεις τι ητανε;;;
μεχρι να συλληφθουν ομως (και αν ποτε συλληφθου) για μενα περισσοτερο γαυροι μου κανει να ηταν παρα προβοκατορες...
Επισκέπτης
Λοιπον ριχτε βλεφαρο ποιο φρουτο εχει μπει στο θρεντ απο χτες και το παιζει και βαρυς.Οταν εγω εμπαινα στο διαδικτυο τριλιγουρα εσυ ετρωγες αυγο μελατο βλακακο χεστη
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
« Απάντηση #26522 στις: 17/08/10, 21:09 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παιδια ειμαι 27 χρονων και δεν εχω παει με κοπελα((δεν εχει σημασια γιατι και πως))απλα θελω να μοθ πειτε καποια-ες κοπελες απο studio που θα μπορουσανε να με βοηθησουνε.
αν θελετε να κραξετε ας μην απαντησετε please θελω απλα να μου απαντησετε μονο σε αυτο που ρωταω αν υπαρχουν βεβαια κοπελες
Ρε μαλακα ΜAR78 δεν γαμεις που δεν γαμεις μη μας πριζεις τα αρχιδια κεφτε.
οκ σε αυτα που λες,αλλα απορησα γιατι διαφωνησες με το κανεις χοντραδα μεσα στο γηπεδο???μεσα,τελοςEγω δεν ειμαι Υπερ τετοιων ενεργειων αλλα να σου πω και την αληθεια ψιλο στα αρχιδια μου δεν στεναχωρηθηκα κιολας.
Αυτο που ενοχλει ειναι να βγαινει το μουνι ο Σαρας και να βριζει την Ελλαδα λες και εχει ερθει απο τη Ζυριχη,αν δεν σου αρεσει να παιρνεις το ενα χαρτι το χρονο εστω και σε τετοιες συνθηκες αντε γαμησου και σηκω φυγε.Στην Ελλαδα ζουνε αυτα τα μουνια σαν βασιλιαδες,με τα μπουζουκια τους,τους αστερες για μπανιο και ρακετες το καλοκαιρι και οταν γινει κανενα σκηνικο αναρωτιουνται που βρισκονται.Αντε γαμηθητε μουνια που το παιζετε ηθικοι,οταν τα κανουν οι δικοι σας λενε για τον υπεροχο κοσμο της ομαδας.Θα μας διδακσει ηθος ο Μπατιστ που επρεπε να ειναι στη φυλακη?Να παει να γαμηθει και αυτος.Αν δεν τους αρεσει εδω στα αρχιδια μας και τον πουλο.Του Ελληνα βραζει το αιμα του καριολες και δεν μπαινει σε καλουπια.Μας την κανατε,θα σας γαμησουμε επι 2.
Επισκέπτης
εγώ σου λέω ότι λέει ψέμματα ..αυτό σημαίνει ότι αυτό που έγινε δεν μπορεί να είναι εκτός απο καταδικαστέο και επικίνδυνο..δηλαδή ρε μαλάκα μόνο αν κάποιος χτυπήσει σοβαρά θα πρέπει να συζητάμε;και σε ρωταω επειδη μαλλον εσυ το παιζεις ποντιος πιλατος...
ο παπαρογλου δηλωσε οτι εβλεπε στο πουλμαν παντου αιματα...
για σεν λεει αληθεια η ψεμματα;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ εννοειται...εγω το λεω ευθεως..αυτονων των μουνιων να τους κοπει το χερι...αλλα ρε φιλε αν δεν γινουν τα ματς στην ουσια θα ειναι νικη δικη τους...περα απο τη πλακα και ολα αυτα που λεμε,το να δεχεσε πετρες σε λεωφορειο ή ηλεκτρικο ειναι απο τα πιο ασχημα πραγματα.
το εχω ζησει και εγω οταν πηγαινα ο.α.κ.α πριν πολλα πολλα χρονια.
σε ενα αγωνα με παοκ θυμαμαι,
αν θυμαμαι καλα στη σταση του περισσου αρχισαν να πεφτουν βροχη οι πετρες.σπαγανε τα τζαμια και αυτος ο θορυβος ειναι ολιγον τρομακτιικος.
θυμαμαι ειχε βρει το μπροστα μου στο βαγονι μια πετρα στο σαγονι.πλυμηρησαμε στο αιμα.
πρεπει να γινουν τα παιχνιδια...με κοσμο κανονικα...τι να κανουμε;;με αυτον τον κοσμο και τον δικο μου και τον δικο σου...τους μαλακες...αλλα πρεπει να γινουν
ειχα φτιαχτει χτες να δω ματσακι και ξαφνικα ερχεται ενας ασχετος και λεει αναβαλλεται...
αφου οι δυο παιχτες δεν ειχαν τιποτα ας αναβαλλανε την ωρα εναρξης...ας το ξεκιναγαν πιο αργα...η σημερα...κατι τελος παντων...ενταξει πηγαν νοσοκομειο ,ενταξει δεν ειχαν κατι σοβαρο το ματς γινεται...
κατι μου λεει πως θα απογοητευτουμε απο την αποφαση.ρε συ εννοειται...εγω το λεω ευθεως..αυτονων των μουνιων να τους κοπει το χερι...αλλα ρε φιλε αν δεν γινουν τα ματς στην ουσια θα ειναι νικη δικη τους...
πρεπει να γινουν τα παιχνιδια...με κοσμο κανονικα...τι να κανουμε;;με αυτον τον κοσμο και τον δικο μου και τον δικο σου...τους μαλακες...αλλα πρεπει να γινουν
ειχα φτιαχτει χτες να δω ματσακι και ξαφνικα ερχεται ενας ασχετος και λεει αναβαλλεται...
αφου οι δυο παιχτες δεν ειχαν τιποτα ας αναβαλλανε την ωρα εναρξης...ας το ξεκιναγαν πιο αργα...η σημερα...κατι τελος παντων...ενταξει πηγαν νοσοκομειο ,ενταξει δεν ειχαν κατι σοβαρο το ματς γινεται...
να το αναβαλουν για μετα απο 10 ημερες χλωμο λογω εθνικης.
για να δειξουν πως και καλα υπαρχει πολιτεια κλπ θα πρεπει να δειξουν πως κανουν κατι.αρα προβλεπω δυστυχως αγωνες με θεατες παιδια κλπ.
λεω δυστυχως για το λογο που ανεφερα πριν.χανει την εδρα η ομαδα που την κερδισε ολη τη χρονια και δευτερον γουσταρω τρελα οργανομενους στο γηπεδο χωρις καφριλικια.
τι να κανουμε μου αρεσει η ατμοσφαιρα στα ελληνικα γηπεδα χωρις καφριλες.
Επισκέπτης
Το εργο το εχουμε ξανα δει,τοτε που δεν δωσαν ειστηρια στο ματς της Λεοφωρου που ειχε πεσει η εντολη απο τον Βουλγαρακη.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πρωτα πρωτα σε παρακαλεσα να ανακαλεσεις αυτο το οτι επικροτω τις πετρες και οτι παραμυθι τα καταδικαζω...θελω να το κανεις γιατι μαζι μιλαμε συχνα και ομορφα και οχι σαν την αλλη την κωλοτρυπα που εμφανιστηκε χτες για να σπαμαρει...εγώ σου λέω ότι λέει ψέμματα ..αυτό σημαίνει ότι αυτό που έγινε δεν μπορεί να είναι εκτός απο καταδικαστέο και επικίνδυνο..δηλαδή ρε μαλάκα μόνο αν κάποιος χτυπήσει σοβαρά θα πρέπει να συζητάμε;
κατα δευτερον κατι εχεις πιει σημερα...
ειπα εγω να μην συζηταμε;;ειπα εγω οτι δεν ειναι τεραστιο προβλημα η βια στα γηπεδα;;ειπα εγω οτι οι μαλακες που θεωρουν τσιφλικι το γηπεδο και επιτιθενται ακομα και σε ομοιδεατες τους ''φλωρους'' δεν ειναι καρκινος;;
φυσικα να συζηταμε...αλλα καταλαβε οτι αλλο μορφη βιας στο δρομο και αλλο αναβολη των πρωταθληματων...
τοτε και οι προβοκατσιες νομιμοποιουνται αλλα και ουσιαστικα η βια εχει νικησει τους υγιεις φιλαθλους
δεν καταλαβαινεις οτι χτες στο γηπεδο εκτος απο τους πεντε μαλακες στην παραλια ηταν και 12000 κοσμος που διψαγε για μπασκετ και εκατομμυρια στις οθονες που θα ρουφαγαν και θα απολαμβαναν το ματς;;και τι εγινε;;οι πεντε μαλακες γαμησαν εκατομμυρια κοσμο...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν εχω να πω κατι...συμφωνω σε ολα απολυτα!!!κατι μου λεει πως θα απογοητευτουμε απο την αποφαση.
να το αναβαλουν για μετα απο 10 ημερες χλωμο λογω εθνικης.
για να δειξουν πως και καλα υπαρχει πολιτεια κλπ θα πρεπει να δειξουν πως κανουν κατι.αρα προβλεπω δυστυχως αγωνες με θεατες παιδια κλπ.
λεω δυστυχως για το λογο που ανεφερα πριν.χανει την εδρα η ομαδα που την κερδισε ολη τη χρονια και δευτερον γουσταρω τρελα οργανομενους στο γηπεδο χωρις καφριλικια.
τι να κανουμε μου αρεσει η ατμοσφαιρα στα ελληνικα γηπεδα χωρις καφριλες.
Ρε ΜΑΛΑΚΑ χαροβλακα αμα ψαξεις και αλλο στο profil μπορεις να βρεισ και θησαυρο αλλα τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ που εισαι δεν θα τον γνωρισεις....Εγω γαμαω εκτος forum τωρα παι αντιθετως με εσενα που γαμας το χερι σου εξω και εδω μεσα το παιζεις μαγκας και νταης γιατι εξω σου ριχνουμε φαπα απο μικρο με το κιλο και δεν μιλας γιαυτο λοιπον συνεχισε τον αγωνα εδω μεσα..Δεν ξανασχολουμε μαζι σου εισαι τοσο λιγοςΛοιπον ριχτε βλεφαρο ποιο φρουτο εχει μπει στο θρεντ απο χτες και το παιζει και βαρυς.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαρε ξερεις οτι σε αγαπαω...ξερεις οτι θεωρω τον αλλο καραγκιοζη και ανυπαρκτο...Λοιπον ριχτε βλεφαρο ποιο φρουτο εχει μπει στο θρεντ απο χτες και το παιζει και βαρυς.
αλλα θα σου πω οτι προσωπικα θεωρω ανφεαρ να σκαλιζεις παλια ποσταρισματα για να χτυπησεις ...το θεωρω χτυπημα κατω απο την ζωνη....καλυτερα διεγραψε το και συνεχιζουμε να τον γαμαμε παρεα χωρις σαλιο...αλλα το αλλο σβηστο αν θελεις...
χωρις παρεξηγηση και παντα φιλικα...
Επισκέπτης
καταρχήν εγώ δε είπα ότι δεν το εννοείς άπλα λέω ότι δεν μπορεί να λες από τη μια καταδικάζω και από την άλλη να δικαιολογείς και να λες ότι όλο αυτό που έγινε δεν ηταν τίποτα αου δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.τώρα αν δεις το πρώτο ποστ είπα ότι η αναβολή είναι αδικη για τους υγειεις φιλάθλους αλλα και για τις ομάδες όποτε δεν διαφωνούμε σε αυτό που λες...όμως και πες μου αν έχω λάθος αν δεν γίνει κάτι ειμαι 100%σίγουρος ότι στο επόμενο η σε κάποιο επόμενο παιχνίδι οι δικοί σου παίχτες θα έχουν την ίδια τύχη και ίσως χειρότερη απο τους δυο παίχτες του παναθηναϊκού.και επειδή έχεις πει ότι πήγαινες γήπεδο και ξέρεις τι γίνετε όπως και εγώ πήγαινα όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά είτε είναι ολυμπιακοί είτε παναθηναϊκού είτε πανιώνιοι είναι ολα βάση σχεδίου οργανωμένων και οχι μεμονωμένα περιστατικά.μόνο στο ίντερνετ να μπεις θα δεις ότι οργανωμένα κλαμπ δίνουν ραντεβού θανάτου και απειλές στο τι θα κάνουν.για μένα λύση μπορούν να δώσουν μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί όταν αποφασίσουν να σταματήσουν όλο αυτό που γίνετε εδω και χρόνια.αλλιώς θα επικρατεί...σου έκανα ..τώρα θα δεις τι θα σου κάνω εγώ την επόμενη ;)πρωτα πρωτα σε παρακαλεσα να ανακαλεσεις αυτο το οτι επικροτω τις πετρες και οτι παραμυθι τα καταδικαζω...θελω να το κανεις γιατι μαζι μιλαμε συχνα και ομορφα και οχι σαν την αλλη την κωλοτρυπα που εμφανιστηκε χτες για να σπαμαρει...
κατα δευτερον κατι εχεις πιει σημερα...
ειπα εγω να μην συζηταμε;;ειπα εγω οτι δεν ειναι τεραστιο προβλημα η βια στα γηπεδα;;ειπα εγω οτι οι μαλακες που θεωρουν τσιφλικι το γηπεδο και επιτιθενται ακομα και σε ομοιδεατες τους ''φλωρους'' δεν ειναι καρκινος;;
φυσικα να συζηταμε...αλλα καταλαβε οτι αλλο μορφη βιας στο δρομο και αλλο αναβολη των πρωταθληματων...
τοτε και οι προβοκατσιες νομιμοποιουνται αλλα και ουσιαστικα η βια εχει νικησει τους υγιεις φιλαθλους
δεν καταλαβαινεις οτι χτες στο γηπεδο εκτος απο τους πεντε μαλακες στην παραλια ηταν και 12000 κοσμος που διψαγε για μπασκετ και εκατομμυρια στις οθονες που θα ρουφαγαν και θα απολαμβαναν το ματς;;και τι εγινε;;οι πεντε μαλακες γαμησαν εκατομμυρια κοσμο...
Επισκέπτης
Στους κλωνους δεν υπαρχει ελεοςχαρε ξερεις οτι σε αγαπαω...ξερεις οτι θεωρω τον αλλο καραγκιοζη και ανυπαρκτο...
αλλα θα σου πω οτι προσωπικα θεωρω ανφεαρ να σκαλιζεις παλια ποσταρισματα για να χτυπησεις ...το θεωρω χτυπημα κατω απο την ζωνη....καλυτερα διεγραψε το και συνεχιζουμε να τον γαμαμε παρεα χωρις σαλιο...αλλα το αλλο σβηστο αν θελεις...
χωρις παρεξηγηση και παντα φιλικα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οκ...ευχαριστω που το ανακαλεσες...καταρχήν εγώ δε είπα ότι δεν το εννοείς άπλα λέω ότι δεν μπορεί να λες από τη μια καταδικάζω και από την άλλη να δικαιολογείς και να λες ότι όλο αυτό που έγινε δεν ηταν τίποτα αου δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.τώρα αν δεις το πρώτο ποστ είπα ότι η αναβολή είναι αδικη για τους υγειεις φιλάθλους αλλα και για τις ομάδες όποτε δεν διαφωνούμε σε αυτό που λες...όμως και πες μου αν έχω λάθος αν δεν γίνει κάτι ειμαι 100%σίγουρος ότι στο επόμενο η σε κάποιο επόμενο παιχνίδι οι δικοί σου παίχτες θα έχουν την ίδια τύχη και ίσως χειρότερη απο τους δυο παίχτες του παναθηναϊκού.και επειδή έχεις πει ότι πήγαινες γήπεδο και ξέρεις τι γίνετε όπως και εγώ πήγαινα όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά είτε είναι ολυμπιακοί είτε παναθηναϊκού είτε πανιώνιοι είναι ολα βάση σχεδίου οργανωμένων και οχι μεμονωμένα περιστατικά.μόνο στο ίντερνετ να μπεις θα δεις ότι οργανωμένα κλαμπ δίνουν ραντεβού θανάτου και απειλές στο τι θα κάνουν.για μένα λύση μπορούν να δώσουν μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί όταν αποφασίσουν να σταματήσουν όλο αυτό που γίνετε εδω και χρόνια.αλλιώς θα επικρατεί...σου έκανα ..τώρα θα δεις τι θα σου κάνω εγώ την επόμενη ;)
ειπαμε...μαζι σου να βρεθει λυση για τον καρκινο...αλλα λυση ...οχι αντιβιωση...
δεν ειναι λυση οι αναβολες και οι διακοπες...αυτες ειναι τιμωρια για τους υπολοιοπους τους υγιεις...
εμενα στον τελικο πιαστηκανε τα χερια μου να χειροκροταω τον ατρομητο...στο καραισκακης εχω χειροκροτησει παιχτη του βαζελου (νινης) μαζι με σχεδον το μισο γηπεδο την ωρα της αλλαγης του...
προχτες καποιοι (ελαχιστοι αλλα υπηρχαν) χειροκροταγαν τον αιωνιο αντιπαλο που σηκωνε ευρωπαικη κουπα (αυτο δεν μπορω να το κανω με τιποτα )
αυτοι γιατι να τιμωρουντε με το να τους στερεις κατι που αγαπανε;;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
χαρε ξερεις οτι σε αγαπαω...ξερεις οτι θεωρω τον αλλο καραγκιοζη και ανυπαρκτο...
αλλα θα σου πω οτι προσωπικα θεωρω ανφεαρ να σκαλιζεις παλια ποσταρισματα για να χτυπησεις ...το θεωρω χτυπημα κατω απο την ζωνη...
γιατι αραγε? επειδη εισαι η προσωποποιηση του ετσι γιουβετσι κοκορετσι. επικες γυναικειες κωλοτουμπες και σημερα εχε χαρη που βαριεμαι να σε κανω ρομπα. καθε μερα αλλιωτικα.
Επισκέπτης
Τα ραντεβου δινονται αλλιως και οχι απο το ιντερνετ,επισης το χτεσινο δεν ηταν οργανωμενο αλλα ναι το χτεσινο οχι..και επειδή έχεις πει ότι πήγαινες γήπεδο και ξέρεις τι γίνετε όπως και εγώ πήγαινα όλοι αυτοί που τα κάνουν αυτά είτε είναι ολυμπιακοί είτε παναθηναϊκού είτε πανιώνιοι είναι ολα βάση σχεδίου οργανωμένων και οχι μεμονωμένα περιστατικά.μόνο στο ίντερνετ να μπεις θα δεις ότι οργανωμένα κλαμπ δίνουν ραντεβού θανάτου και απειλές στο τι θα κάνουν.
Επισκέπτης
ολα καλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις μπλοκάρει τα προσωπικά σου μηνύματα...ειμαι φαίνεται στους ανεπιθύμητους ήθελα κάτι να πούμε εκτός αλλα τες πα αφού λύθηκε το θέμα ολα ο.κ ;)μακάρι πάντως να βρεθεί λύση αλλα σου ξαναλέω και ΜΑΚΑΡΙ να βγω λάθος θα δούμε χειρότερα από αυτόοκ...ευχαριστω που το ανακαλεσες...
ειπαμε...μαζι σου να βρεθει λυση για τον καρκινο...αλλα λυση ...οχι αντιβιωση...
δεν ειναι λυση οι αναβολες και οι διακοπες...αυτες ειναι τιμωρια για τους υπολοιοπους τους υγιεις...
εμενα στον τελικο πιαστηκανε τα χερια μου να χειροκροταω τον ατρομητο...στο καραισκακης εχω χειροκροτησει παιχτη του βαζελου (νινης) μαζι με σχεδον το μισο γηπεδο την ωρα της αλλαγης του...
προχτες καποιοι (ελαχιστοι αλλα υπηρχαν) χειροκροταγαν τον αιωνιο αντιπαλο που σηκωνε ευρωπαικη κουπα (αυτο δεν μπορω να το κανω με τιποτα )
αυτοι γιατι να τιμωρουντε με το να τους στερεις κατι που αγαπανε;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αν δεν μπορει να με κανεις γιατι ρομπα δεν με κανεις μαγκα;;γιατι αραγε? επειδη εισαι η προσωποποιηση του ετσι γιουβετσι κοκορετσι. επικες γυναικειες κωλοτουμπες και σημερα εχε χαρη που βαριεμαι να σε κανω ρομπα. καθε μερα αλλιωτικα.
ξεκινα παιρνοντας μια ωραια και απολαυστικη πιπα...προκανεις;;
Επισκέπτης
το είπα για να τονίσω ότι όλα αυτά που γίνονται είναι οργανωμένα τύπε..ακόμα και το χθεσινό ηταν σχεδιασμένο ;) το ιδιο έχει συμβεί και με παναθηναϊκούς ..ολοι δρουν οργανωμενα ;)Τα ραντεβου δινονται αλλιως και οχι απο το ιντερνετ,επισης το χτεσινο δεν ηταν οργανωμενο αλλα ναι το χτεσινο οχι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις