Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (2 μέλη και 306 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξερω ποσοι ηταν πανω...αλλα οσοι ηταν πανω αλλοι τοσοι πιστευω οτι ηταν κατω...απλη λογικη ρε ολιβερ...
οπως ξηγιουντε ολοι οι παρανομοι παντου και παντα..ενας μεσα ενας εξω ,δυο μεσα δυο εξω με αναμμενα τα σκηνικα...εγω στα λεω;;εννοειται οτι ειχαν απο κατω ομαδα που τους περιμενε...με αναμμενα τα μοτορια...
ετσι λες πηγανε;;
δεν το είπα γιαυτό..αλλα για να πω ότι όλο το σκηνικό ηταν οργανωμένο και το ηξεραν οχι μόνο αυτοί οι 6 η 8 αλλα πολύ περισσότεροι ;)πιστεύω πως σίγουρα δεν είχαν σκοπό να μην γίνει το ματς απλά ήθελαν να δείξουν οτι εδώ μόνο εμείς υπάρχουμε ..μαγκιά κλανιά ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παντως δεν ξερω τι ξερεις εσυ ολιβερ αλλα εγω ξερω και αυτο ειναι στανταρακι οτι τα σπαθολουρα της 7 κοιταζοντουσαν σα μαλακες οταν εμαθαν για το νταραβερι...

Επισκέπτης
παντως δεν ξερω τι ξερεις εσυ ολιβερ αλλα εγω ξερω και αυτο ειναι στανταρακι οτι τα σπαθολουρα της 7 κοιταζοντουσαν σα μαλακες οταν εμαθαν για το νταραβερι...
τύπε δεν το ξερω δεν ήμουν μέσα..αυτο που ξέρω σίγουρα γιατί ήμουν μέσα οτι στο περσινό ματς στο καραισκακη ηταν οργανωμενο να μπουν μεσα και να προκαλέσουν τους βαζελους παίχτες..αποδείξει οτι στο επόμενο ματς με την αεκ που επίσης ήμουν μέσα τέτοιος έλεγχος δεν υπήρχε ούτε όταν πας να μπεις ΣΤΗ ΓΑΔΑ :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε δεν το ξερω δεν ήμουν μέσα..αυτο που ξέρω σίγουρα γιατί ήμουν μέσα οτι στο περσινό ματς στο καραισκακη ηταν οργανωμενο να μπουν μεσα και να προκαλέσουν τους βαζελους παίχτες..αποδείξει οτι στο επόμενο ματς με την αεκ που επίσης ήμουν μέσα τέτοιος έλεγχος δεν υπήρχε ούτε όταν πας να μπεις ΣΤΗ ΓΑΔΑ :2funny:
δηλαδη αμα δεν εμπαινε το γκολ στο 90 θα εμπαιναν;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα λογικο αμα εχει γινει μαλακια μετα να παρεις μετρα...
και αφου μπηκαν να προκαλεσουν γιατι πανε κατευθειαν στους παιχτες του γαυρου και ''ασχολουνται'' με τους βαζελους μονο αφου πεταει πανω τους και χωρις λογο την μπαλλα ο καντε;;υπαρχουν βιντεα που το δειχνουν καθαρα...πεφτουν σε μελμπεργκ κλπ και ξαφνικα τους πεταει την μπαλλα ο καντε και κλωτσαει και ενα και αυτος και ο γκοβου...

Επισκέπτης
καλα λογικο αμα εχει γινει μαλακια μετα να παρεις μετρα...
και αφου μπηκαν να προκαλεσουν γιατι πανε κατευθειαν στους παιχτες του γαυρου και ''ασχολουνται'' με τους βαζελους μονο αφου πεταει πανω τους και χωρις λογο την μπαλλα ο καντε;;υπαρχουν βιντεα που το δειχνουν καθαρα...πεφτουν σε μελμπεργκ κλπ και ξαφνικα τους πεταει την μπαλλα ο καντε και κλωτσαει και ενα και αυτος και ο γκοβου...
δεν έγιναν έτσι ακριβώς.... όταν μπήκαν μεσα υπήρχαν άτομα που πήγαν κατευθείαν στους παίχτες του παο οχι να τους χτυπήσουν αλλα να τους χλευάσουν σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι είχε μπει το γκολ στο 90 τα αίματα άναψαν και ξέφυγε η κατάσταση.τώρα οσο αφορά αν γίνει μαλακία παίρνεις μέτρα..αυτό άστο και οι βαζελοι ήξεραν οτι θα γίνουν επεισόδια φέτος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ αποτελέσματος και είδες τελικά τι έγινε.πριν το ματς είχαν αρχίσει τα γλέντια και εδώ χωρίς να ξέρουν τι θα γίνει στο ματς ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
θ.γιαννακοπουλος:δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη για το τι μπορει να γινει στο ο.α.κ.α.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι γιατι ανελαβε ολες τις αλλες φορες κ τωρα ειπε να μεινει στην απ εξω

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι γιατι ανελαβε ολες τις αλλες φορες κ τωρα ειπε να μεινει στην απ εξω
παροτι προεδρος της ομαδας μου που εχει κανει πολλα καλα ΑΛΛΑ για αυτο το θεμα στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θ.γιαννακοπουλος:δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη για το τι μπορει να γινει στο ο.α.κ.α.
που στην ουσια τι σημαινει;;οτι δεν θελω να γινουν τελικοι η θελω να γινουν κεκλεισμενων...
αρα ;τωρα κυριε ολιβερ οταν λεει ευθεως ο βαζελος οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ε εγω θελω να αγιασω αλλα δεν μπορω...
οταν ο ενας θελει και ο αλλος δεν θελςι και γινεται ενα γεγονος που βοηθαει αυτον που δεν θελει εσυ θες να με πεισεις οτι το γεγονος το εκανε αυτος που θελει;;
ε οχι...ας φαινεται και τιμια η γυναικα του καισαρα ;)
και συγνωμη αυτος ο αστικος μυθος οτι ο παο ηθελε χτες να γινει το ματς κατερρευσε;; :2funny: :2funny: :2funny:
θελει η πουτανα να κρυφτει...

Επισκέπτης
που στην ουσια τι σημαινει;;οτι δεν θελω να γινουν τελικοι η θελω να γινουν κεκλεισμενων...
αρα ;τωρα κυριε ολιβερ οταν λεει ευθεως ο βαζελος οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ε εγω θελω να αγιασω αλλα δεν μπορω...
οταν ο ενας θελει και ο αλλος δεν θελςι και γινεται ενα γεγονος που βοηθαει αυτον που δεν θελει εσυ θες να με πεισεις οτι το γεγονος το εκανε αυτος που θελει;;
ε οχι...ας φαινεται και τιμια η γυναικα του καισαρα ;)
και συγνωμη αυτος ο αστικος μυθος οτι ο παο ηθελε χτες να γινει το ματς κατερρευσε;; :2funny: :2funny: :2funny:
θελει η πουτανα να κρυφτει...
αυτό εσυ το μεταφράζεις έτσι.αυτός σου λέει ότι και εδώ μπορεί να γίνουν ακριβώς η και χειρότερα δεν είπε ότι δεν θέλει να γίνουν ούτε άκουσα να πει ότι δεν θέλει κόσμο.μην σε προκαταβάλει ο οπαδισμος σου για μένα αυτή η δήλωση είναι άστοχη αλλά δυστυχώς όπως σου είπα αιτώ δεν θα σταματήσει όπως σου έλεγα μου έκανες...θα σου κάνω :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό εσυ το μεταφράζεις έτσι.αυτός σου λέει ότι και εδώ μπορεί να γίνουν ακριβώς η και χειρότερα δεν είπε ότι δεν θέλει να γίνουν ούτε άκουσα να πει ότι δεν θέλει κόσμο.μην σε προκαταβάλει ο οπαδισμος σου για μένα αυτή η δήλωση είναι άστοχη αλλά δυστυχώς όπως σου είπα αιτώ δεν θα σταματήσει όπως σου έλεγα μου έκανες...θα σου κάνω :uglystupid:

Με τα έως τώρα δεδομένα ο Ολυμπιακός θέλει να ληφθούν μέτρα, αλλά και να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή (20/5).

Ο Παναθηναϊκός είναι επιφυλακτικός ως προς τι πρέπει να γίνει, με δεδομένο τοκλίμα που επικρατεί μετά τα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη αλλά και φυσικά την Πέμπτη.

εξακολουθεις να κανεις τον χαζο;ο ενας θελει ο αλλος δεν θελει...απλα ομορφα και ωραια...αυτη ειναι η αληθεια...την κολοκυθια θα παιξουμες
αν ο παο ηθελε να γινουν τα ματς δεν θα εστελνε στο κρατικο τους δυο...
με τους δυο στο κρατικο η αναβολη ηταν κατι περισσοτερο απο σιγουρη...

Επισκέπτης
τυπε ουτε το χαζο κανω ουτε ειμαι..δες απλα τη δηλωσε ο θανασης μεσα στη συνεδριαση δεν μιλαει ουτε να μην γινουν αγωνες ουτε χωρις φιλαθλους...«Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνου ζημιές 5-6 εκατομμυρίων ευρώ και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους», ακούστηκε να λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην αστυνομία για τα ελλιπή μέτρα προστασίας της αποστολής της ομάδας κατά τη μετακίνησή της στο ΣΕΦ.''

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σκουντης τυπε...

ΥΓ.: Εάν η πνέουσα τα λοίσθια ελληνική πολιτεία θέλει να προσφέρει μια τελευταία καλή υπηρεσία στη βασανισμένη κοινωνία, ας ακυρώσει τους τελικούς, άλλωστε (εφόσον αυτό, διάβολε, είναι το διακύβευμα)

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom