Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (0 μέλη και 136 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η εοκ τυπε...δηλαδη βασιλακοπουλος  :2funny: :2funny:

ολιβερ...μαλλον πρεπει να ανοιξεις κανενα λεξικο στην λεξη προβοκατσια  ;)
και η δικη μου γνώμη αυτή ειναι ;)μπορεί να την πληρώσουν οιν ομάδες αλλα δυστυχώς εδω που φτάσαμε εγω άλλη λυση δεν βλεπω.αν συνεχιστούν βλεπω να γίνονται όργια.ειδες ο οπαδος του ολυμπιακού γύρισε απο τη τουρκιά με τη βοηθεια του θεου,,,,αν είναι να θρηνήσουμε θύματα ας μην γίνουν τα ματς μπας και καποιοι βάλουν μυαλό.και θες τη γνώμη μου ας δώσουν το πρωτάθλημα σε αυτόν που τερμάτισε πρώτος να τελειωνουμε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο σκεπτικό του διαφωνείς;
αν μου δειξεις ενα αντιστοιχο αρθρο του οταν γινονταν οργια στο οακα ναι θα συμφωνησω...
αλλα σου λεω ο χρονος ,η χρονικη στιγμη το γυρισμα σελιδας ειναι που κανουν την πουτανα την γυναικα του καισαρα να μην φαινεται τιμια...
να γινονται επι χρονια οργια και ξαφνικα οταν ειναι καβαλλαρης ο ολυμπιακος ενα ολοκληρο συστημα να προσπαθει να ματαιωσει ενα πρωταθλημα ε...ειναι λιγο καπως.. :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και η δικη μου γνώμη αυτή ειναι ;)μπορεί να την πληρώσουν οιν ομάδες αλλα δυστυχώς εδω που φτάσαμε εγω άλλη λυση δεν βλεπω.αν συνεχιστούν βλεπω να γίνονται όργια.ειδες ο οπαδος του ολυμπιακού γύρισε απο τη τουρκιά με τη βοηθεια του θεου,,,,αν είναι να θρηνήσουμε θύματα ας μην γίνουν τα ματς μπας και καποιοι βάλουν μυαλό.και θες τη γνώμη μου ας δώσουν το πρωτάθλημα σε αυτόν που τερμάτισε πρώτος να τελειωνουμε
τυπε  :2funny: :2funny: παλι το ιδιο θα σου πω...μετα απο 16 χρονων οργια ξαφνικα ανακαλυψαν οτι το μπασκετ εχει παρει κατρακυλα και θελουν να το ισιωσουν ετσι; :2funny: :2funny:
δεν με πειθεις ρε μεγαλε...συγνωμη...
βασιλακο σκουντης μπραου παπαδογιαννης... :2funny: :2funny:
σορρυ αλλα δεν θα παρω....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ο Συρίγος που είναι; Δεν έγραψε τίποτα;

Επισκέπτης
αν μου δειξεις ενα αντιστοιχο αρθρο του οταν γινονταν οργια στο οακα ναι θα συμφωνησω...
αλλα σου λεω ο χρονος ,η χρονικη στιγμη το γυρισμα σελιδας ειναι που κανουν την πουτανα την γυναικα του καισαρα να μην φαινεται τιμια...
να γινονται επι χρονια οργια και ξαφνικα οταν ειναι καβαλλαρης ο ολυμπιακος ενα ολοκληρο συστημα να προσπαθει να ματαιωσει ενα πρωταθλημα ε...ειναι λιγο καπως.. :2funny: :2funny:
σου είπα ας δώσουν το πρωτάθλημα σε αυτόν που τερμάτισε πρώτος στη κανονική περίοδο.η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα μακάρι να κάνω λάθος αλλα αν αρχίσουν τα ματς σίγουρα θα έχουμε άσχημα πράγματα να δούμε και από τους δυο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σου είπα ας δώσουν το πρωτάθλημα σε αυτόν που τερμάτισε πρώτος στη κανονική περίοδο.η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει επικίνδυνα μακάρι να κάνω λάθος αλλα αν αρχίσουν τα ματς σίγουρα θα έχουμε άσχημα πράγματα να δούμε και από τους δυο.
συμφωνω...εχουν ξεφυγει αλλα τι να γινει;;να σταματησουν τα πρωταθληματα;;ειναι λυση αυτη;;

Επισκέπτης
τυπε  :2funny: :2funny: παλι το ιδιο θα σου πω...μετα απο 16 χρονων οργια ξαφνικα ανακαλυψαν οτι το μπασκετ εχει παρει κατρακυλα και θελουν να το ισιωσουν ετσι; :2funny: :2funny:
δεν με πειθεις ρε μεγαλε...συγνωμη...
βασιλακο σκουντης μπραου παπαδογιαννης... :2funny: :2funny:
σορρυ αλλα δεν θα παρω....
μην τους διαβάζεις.διάβαζε Διαμαντόπουλο καβαλιερατο ιωαννου που τα λένε σωστά :grin:.δηλαδή δεν βλέπεις ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει.αν αρχίσουν και λεω γίνει κάτι άσχημο μετά τι θα λες;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην τους διαβάζεις.διάβαζε Διαμαντόπουλο καβαλιερατο ιωαννου που τα λένε σωστά :grin:.δηλαδή δεν βλέπεις ότι το πράγμα πάει να ξεφύγει.αν αρχίσουν και λεω γίνει κάτι άσχημο μετά τι θα λες;
αν βγεις εξω και σε πατησει ενα αμαξι τι θα γινει;;

Επισκέπτης
αν βγεις εξω και σε πατησει ενα αμαξι τι θα γινει;;
το γάμησες τύπε.σου λεω την άποψη μου μπορεί να μην συμφωνείς μπορεί να έχω άδικο αλλα αυτή είναι και την είπα από την αρχή.από εκεί και πέρα ας αποφασίσουν άλλοι τι θα γίνει.απλά δεν ξέρω τι θα λες αν κάτι πάει στραβά και δεν μιλάω μόνο απο την πλευρά την πράσινη αλλα και από τη δική σου ομαδα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τραγικες καταστασεις,
ειπαν τις αποψεις τους σκινδηλιας - γιαννακοπουλος
τους εβγαλαν εξω και θα αποφασισουν -εσακε-εοκ-αστυνομια το τι θα γινει.

θα τους ανακοινωσουν την αποφαση αυριο.
απο οτι καταλαβα και παο και οσφπ τα ριχνουν στην αστυνομια.οχι μονο για το χθεσινο.

χαιρετισματα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Την Δευτέρα το πρώτο τζάμπολ, παρουσία φιλάθλων

Τη Δευτέρα στο ΣΕΦ θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν οι αγώνες, όπως δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση επεισοδίων να ματαιωθεί οριστικά η σειρά.

Το τελευταίο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει τη σειρά θα γίνει στις 2 Ιουνίου. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το πρόγραμμα θα ξεκινά Δευτέρα (21/5) και θα συνεχίζεται Πέμπτη (24/5), Κυριακή (27/5), Τετάρτη (30/5) και Σάββατο (2/6). Οι αποφάσεις που λήφθηκαν στη σύσκεψη ανακοινώθηκαν από τον Πάνο Μπιτσαξή, ο οποίος ξεκινώντας τόνισε ότι «η χθεσινή επίθεση δε μπορεί να αμαυρώσει την εκπληκτική πορεία που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες στην Ευρώπη. Είναι από τις δύο καλύτερες στην Ευρώπη. Έχουν τιμήσει το ελληηνικό μπάσκετ κι έχουν δώσει χαρά και περηφάνεια σε κάθε Έλληνα. Μας έχουν δώσει αρθριστικά 8 ευρωπαϊκά τρόπαια. Εκφράζω τη λύπη μου για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και την απόλυτη αποδοκιμασία»

Αναφερόμενος στα όσα αποφασίστηκαν, εξήγησε ότι «έγινε μία σύσκεψη λεπτομερεής και σε βάθος, εξετάστηκε το σύνολο των παραμέτρων. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:

Θα αρχίσουν κανονικά.
Το πρώτο ματς θα γίνει τη Δευτέρα (21/5) και το τελευταίο στις 2/6, εφόσον χρειαστεί ο αριθμός των πέντε αγώνων.

Μέχρι αύριο (19/5) το μεσημέρι η Αστυνομία θα έχει τελειώσει την εκπόνηση του σχεδίου για την ασφάλεια των φιλάθλων και των αθλητών. Κανένας αγώνας δεν πρόκειται να ξεκινήσει, να διεξαχθεί, αν η κάθε ομάδα δεν έχει εγγυηθεί για την τήρηση του σχεδίου.

Η Ε.Ο.Κ. δεσμεύτηκε ότι ο Κ.Α.Π. θα εφαρμοστεί στην ολότητά του, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων διακοπής αγώνων μη ομαλής διεξαγωγής, εκκένωσης κι ό,τι άλλο προβλέπεται.

Η Γ.Γ.Α. με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας επιφυλλάσεται να πάρει αποφάσεις για κάθε πρόσθετο μέτρο και για τη διακοπή της διεξαγωγής της σειράς.

Αυτές οι αποφάσεις λήφθηκαν, μ' αυτές θα πορευτούμε. Είναι ομόφωνες. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».
Η -αναμενόμενη- ερώτηση που δέχθηκε, καθώς δεν το είχε ξεκαθαρίσει, είναι αν τα παιχνίδια θα διεξαχθούν παρουσίας φιλάθλων, με τον Πάνο Μπιτσαξή να απαντά «θα γίνουν κανονικά, με φιλάθλους».

Νωρίτερα στη σύσκεψη ειπώθηκαν:

Με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς αναμενόταν η άφιξη του Πάνου Μπιτσαξή. Σε αυτή το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο διευθυντής του, Γιώργος Κονδήλης, αλλά και εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ. Από πλευράς Παναθηναϊκού παρέστησαν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο μάνατζερ της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Από εκείνη του Ολυμπιακού, παρευρέθησαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας και ο νομικός σύμβουλος της κ. Πράσος. Εκτός αυτών βέβαια, συμμετείχαν και οι Αστυνομία εκπροσωπούμενη από τον Επιθεωρητή της ΕΛ.ΑΣ., Γρηγόρη Μπαλάκο και τον Αττικάρχη, Ιωάννη Λουκά, αλλά και οι κ.κ.Κάκος και Βαλασιάδης του Ο.Α.Κ.Α.

Τα αίματα άναψαν νωρίς, καθώς το λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Η πρώτη τοποθέτηση του, μετά τα χθεσινά έκτροπα που προκάλεσαν την αναβολή του τελικού και τον τραυματισμό παικτών του Παναθηναϊκού, ήταν κάτι παραπάνω από οργισμένη. Απέδωσε σημαντικές ευθύνες στην Αστυνομία για την ελλειπή φύλαξη της αποστολής των «πρασίνων», λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο 3.000 αστυνομικοί να μην μπορούν να προστατεύσουν μια ομάδα και απορώ πως γίνεται πάντα αυτές οι επιθέσεις να συμβαίνουν εις βάρος του Παναθηναϊκού». Η φωνή του εξακολούθησε να ακούγεται μέχρι και εκτός αίθουσας, στην προσπάθεια του να ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να διασφαλίσει την τήρηση της τάξης. Παράλληλα, εξήγησε πως δε γίνεται να αναλάβουν οι ομάδες την περιφρούρηση των γηπέδων. «Κύριε γενικέ, δεν μπορώ εγώ να αναλάβω καμία ποινική, αστική ή άλλη ευθύνη για 20.000 κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι δουλειά της Αστυνομίας», έλεγε χαρακτηριστικά. Εκετός αυτού, ζήτησε να διεξαχθούν κανονικά οι τελικοί, αλλά ζήτησε να σημειωθεί στα πρακτικά ότι ο ίδιος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για 20.000... χουλιγκάνους.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:
Π. Μπιτσαξής: Δεν κατάλαβαν οι δημοσιογράφοι. Ο νόμος δεν προβλέπει καμία ποινική ευθύνη στους προέδρους

Θ. Γιαννακόπουλος: Τότε γιατί ο Μαρινάκης παραιτήθηκε
Μπιτσαξής: Δεν ξέρω.

Θ. Γιαννακόπουλος: Εγώ αν γίνει οτιδήποτε στο ΟΑΚΑ, ισχύει η αστική ευθύνη;
Π. Μπιτσαξής: Ναι.

Θ. Γιαννακόπουλος: Δηλαδή αν γίνουν ζημιές 5-6 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να τις πληρώσω εγώ;

Απάντηση από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή δεν έλαβε. Γι' αυτό και αναρωτήθηκε: «Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω» εξακολουθώντας να είναι οργισμένος, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» συνέχισε: «Ελεος, τι άλλο να πω; Πως αλλιώς να σας τα πω. Ελληνικά μιλάω. Να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια, αλλά χωρίς να έχω καμία ευθύνη. Να αναλάβει η αστυνομία την τήρηση και την εφαρμογή των νόμων».

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε προς Παναγιώτη Μπιτσαξή κι Αστυνομία ήταν «να λάβετε όσα μέτρα θέλετε και απαιτούνται. Αλλά να μην έρθετε μετά και φάμε δέκα αγωνιστικές».

Τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού δεν ακούστηκαν εκτός αίθουσας, όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι του Τύπου -καθώς δεν τους επετράπη η είσοδος. Πάντως, από πριν έλεγαν ότι μεγάλη ευθύνη φέρει η Αστυνομία και πως και οι ίδιοι θέλουν να διεξαχθούν οι τελικοί, αρκεί να υπάρξουν εγγυήσεις πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δη εκτός γηπέδου.

Στη συνέχεια, τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όο και εκείνοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν, και μετά ακολούθησε ο ΠΣΑΚ.

novasports.gr

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ευτυχως θα δουμε λιγο μπασκετακι τελικα.

αναρωτιεμαι αν ο παναθηναικος <κινει ακομη τα νηματα> γιατι δε μεσολαβησε που θα ηταν ευκολο με τα χθεσινα δεδομενα,να γινουν χωρις θεατες οι αγωνες ή με παιδια?

δεν αμφιβαλλω πως εχει παρει σφυριγματα ο παναθηναικος αλλα απο οτι φαινεται, σας το υπογραφω θα αλλαξουν τα κοζια.

ολοι οι παρατρεχαμενοι συνηθως πανε μαζι με τους ισχυρους,τα τελευταια 10-15 χρονια ηταν ο παναθηναικος.

τα δεδομενα αλλαζουν και θα δειτε τους παρατρεχαμενους στον οσφπ.

Επισκέπτης
η εοκ τυπε...δηλαδη βασιλακοπουλος  :2funny: :2funny:

ολιβερ...μαλλον πρεπει να ανοιξεις κανενα λεξικο στην λεξη προβοκατσια  ;)
τελικά ο Βασιλόπουλος είναι προβοκάτορας η όχι;ο μπιτσαξης τελικά ποια συμφέροντα υπηρετεί;είδες που ο παρορμητισμος σου πολλές φορές σε κάνει να λες πράγματα που τελικά δεν είναι έτσι.και στο λέω εντελώς φιλικά ..είδες τελικά ότι και οι τελικοί θα γίνουν αλλα και με κόσμο..άρα το παραμύθι περί εύνοιας του παναθηναϊκού  τώρα που πήρες πλεονέκτημα δεν ισχύει :grin:.άποψη μου ότι η απόφαση αυτή δεν είναι σωστή και ότι μπορεί να μην βγει σε καλό.μακάρι να βγω λάθος και να δούμε παιχνίδια ανταξια των δυο ομάδων γιατί στο αγωνιστικό κομμάτι αν αφήσουν οι γνωστοί άγνωστοι θα δούμε εκπλητικα παιχνίδια.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τελικά ο Βασιλόπουλος είναι προβοκάτορας η όχι;ο μπιτσαξης τελικά ποια συμφέροντα υπηρετεί;είδες που ο παρορμητισμος σου πολλές φορές σε κάνει να λες πράγματα που τελικά δεν είναι έτσι.και στο λέω εντελώς φιλικά ..είδες τελικά ότι και οι τελικοί θα γίνουν αλλα και με κόσμο..άρα το παραμύθι περί εύνοιας του παναθηναϊκού  τώρα που πήρες πλεονέκτημα δεν ισχύει :grin:.άποψη μου ότι η απόφαση αυτή δεν είναι σωστή και ότι μπορεί να μην βγει σε καλό.μακάρι να βγω λάθος και να δούμε παιχνίδια ανταξια των δυο ομάδων γιατί στο αγωνιστικό κομμάτι αν αφήσουν οι γνωστοί άγνωστοι θα δούμε εκπλητικα παιχνίδια.
ολιβερ κατα τη γνωμη σου ποια επρεπε να ειναι η αποφαση?

Επισκέπτης
ολιβερ κατα τη γνωμη σου ποια επρεπε να ειναι η αποφαση?
τύπε την είπα την άποψη μου... θα σταμάταγα τους τελικούς η στην καλύτερη χωρίς κοσμώ.ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν φταίνε οι ομάδες ο κόσμος ο υγειεις και συμφωνώ...αλλα πλέον έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα..και σε ρωτάω είσαι σίγουρος οτι στο δεύτερο παιχνίδι στο οακα όλα θα κυλήσουν ομαλά; ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τύπε την είπα την άποψη μου... θα σταμάταγα τους τελικούς η στην καλύτερη χωρίς κοσμώ.ξέρω τι θα μου πεις ότι δεν φταίνε οι ομάδες ο κόσμος ο υγειεις και συμφωνώ...αλλα πλέον έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα..και σε ρωτάω είσαι σίγουρος οτι στο δεύτερο παιχνίδι στο οακα όλα θα κυλήσουν ομαλά; ;)
εγω δε δεχομαι να κανουν κουμαντο 30-40 τσογλανια για αρχη.
μετα ολοι ξερουμε πως εαν θελουν καποιοι γινετε να μην ανοιξει μυτη.
δε μπορει να σταματαει ο αθλητισμος για 30-40 τσογλανια που οι προεδροι των ομαδων ξερουν ποιοι ειναι κιολας.

συν ολα τα αλλα αυτα που γινονται μεσα στα κλειστα τα θεωρω χειροτερα παο το χθεσινο.

Επισκέπτης
εγω δε δεχομαι να κανουν κουμαντο 30-40 τσογλανια για αρχη.
μετα ολοι ξερουμε πως εαν θελουν καποιοι γινετε να μην ανοιξει μυτη.
δε μπορει να σταματαει ο αθλητισμος για 30-40 τσογλανια που οι προεδροι των ομαδων ξερουν ποιοι ειναι κιολας.

συν ολα τα αλλα αυτα που γινονται μεσα στα κλειστα τα θεωρω χειροτερα παο το χθεσινο.
αυτά τα 30-40 τσογλάνια ξέρεις τι μου θυμίζουν;τους γνωστούς άγνωστους που όλοι τους ξέρουν αλλα ποτέ κανείς δεν τους πιάνει ;)το έγραψα ότι όλοι τους ξέρουν αλλα προφανώς κανείς δεν κάνει τίποτα ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αυτά τα 30-40 τσογλάνια ξέρεις τι μου θυμίζουν;τους γνωστούς άγνωστους που όλοι τους ξέρουν αλλα ποτέ κανείς δεν τους πιάνει ;)το έγραψα ότι όλοι τους ξέρουν αλλα προφανώς κανείς δεν κάνει τίποτα ;)
με λιγα λογια συμφωνουμε πως ξερουν ποιοι ειναι ,αλλα δε τους κανουν τιποτα.

δε μπορει να μου βγαινει ο γιαννακοπουλος σημερα και να αποποιειται των ευθυνων του και να συμεπριφερεται σα να μη ξερει ποιοι κανουν τα επεισοδια στο οακα.
επισης μετα το 3 τελικο περυσι?προπερσι? που παραλιγο να καψουν ζωντανους 2 παιχτες το οσφπ ,μετα το τελος του αγωνα να δινει συγχαρητηρια στον 6ο παιχτη,το κοσμο.
οπως π.χ ο μαρινακης περυσι με το διδαξαμε ηθος.
δε λεω για αγγελοπουλους, γιατι ακομη δεν εχουν φτασει σε επιπεδο καφριλας το γιαννακοπουλο.
ειμαι σιγουρος ομως πως αργα ή γρηγορα θα το κανουν και αυτοι.

το εχω πει παλι.η τιμωρια για δραση ειναι μια.
εξωπραγματικο προστιμο στην ομαδα ,που να της διαλυση το ταμειο και μη εξοδος στην ευρωπη,που σημαινει οχι τηλεοπτικα,οχι δοξα οχι οχι οχι.

εκει να δεις το γιαννακοπουλο,αγγελοπουλο πως θα παρει ο κωλος τους φωτια.μη σου πω μπορει να κανουν και τους steward :grin:

Επισκέπτης
με λιγα λογια συμφωνουμε πως ξερουν ποιοι ειναι ,αλλα δε τους κανουν τιποτα.

δε μπορει να μου βγαινει ο γιαννακοπουλος σημερα και να αποποιειται των ευθυνων του και να συμεπριφερεται σα να μη ξερει ποιοι κανουν τα επεισοδια στο οακα.
επισης μετα το 3 τελικο περυσι?προπερσι? που παραλιγο να καψουν ζωντανους 2 παιχτες το οσφπ ,μετα το τελος του αγωνα να δινει συγχαρητηρια στον 6ο παιχτη,το κοσμο.
οπως π.χ ο μαρινακης περυσι με το διδαξαμε ηθος.
δε λεω για αγγελοπουλους, γιατι ακομη δεν εχουν φτασει σε επιπεδο καφριλας το γιαννακοπουλο.
ειμαι σιγουρος ομως πως αργα ή γρηγορα θα το κανουν και αυτοι.

το εχω πει παλι.η τιμωρια για δραση ειναι μια.
εξωπραγματικο προστιμο στην ομαδα ,που να της διαλυση το ταμειο και μη εξοδος στην ευρωπη,που σημαινει οχι τηλεοπτικα,οχι δοξα οχι οχι οχι.

εκει να δεις το γιαννακοπουλο,αγγελοπουλο πως θα παρει ο κωλος τους φωτια.μη σου πω μπορει να κανουν και τους steward :grin:
συμφωνώ..... βλεπεις ομως οτι οσο μεγάλα πρόστιμα και να τους βάζουν με κάποιο μαγικό τρόπο αυτά στην έφεση μειώνονται. ;)οπότε τι μένει για να τσούξει ο κώλος και των ομάδων και των γνωστών αγνώστων;στο ποδόσφαιρο δεν είδες τι γίνετε απο τη μια πέφτουν τα βαριά πρόστιμα και στην έφεση και μάλιστα χωρίς να παίρνει δημοσιότητα μεγάλη τα πρόστιμα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.δυστυχώς όσο και αν φωνάζουν οι δυο μεγάλοι αυτοί είναι που διοικούν και το ποδόσφαιρο και το μπασκετ εντός και εκτός γηπέδων..οπότε αν δεν κάνει κάτι η πολιτεία γαματα...η πολιτεία απο την άλλη επειδή έχει συμφέροντα πελατειακά με τους οπαδούς λόγο ψήφων καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα..τυχαίο οτι πάρθηκε αυτή η απόφαση προεκλογική περίοδο; ;)και ρωταω αν στη θέση οσφπ και παο ηταν ο πανιώνιος και το περιστέρι νομίζεις ότι η απόφαση θα ηταν η ίδια; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom