Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 420
- Πόντοι
- 3.275
Θα είναι και ο Σμιθ τύπεή είναι ακόμα ξάπλα;αυριο εχει προπονηση η ομαδα ρε εξυπνακια δεν θα εχει κοσμο
Θα είναι και ο Σμιθ τύπεή είναι ακόμα ξάπλα;αυριο εχει προπονηση η ομαδα ρε εξυπνακια δεν θα εχει κοσμο
δηλαδή στα πόσα σπασμένα κεφάλια , βάζουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι ?γιατι στον τελικο τι εγινε;;το ιδιο δεν εγινε;;
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ρε κεφτεγιατι ρε τυπε αγριευεις;;εγω ισα ισα ενδιαφερον δειχνω για τα παιδια...που ειδες να ειμαι χουλιγκαν;;αληθεια ποιος εισαι θα μας πεις;;ελα λεγε μην μας εχεις σε αγωνια...
τυπε ο σμιθ πρεπει να ειναι ψυχαρα...κατι σαν τον δικο μου τον εισι λο που επαιξε τελικο με μισο ποδι ετσι;;;
ποιος εισαι ρε τυπε λεγε...μη με εχεις σε αγωνια...παρακολουθεις καιρο το μπου;;αυριο εχει προπονηση η ομαδα ρε εξυπνακια δεν θα εχει κοσμο
θα παει και ο λοβερδος με το ραπιντ στο χερι να δει μην τους κολλησαν ειτζ απτα αιματα τυπε'Εμαθα πως κάλεσαν και τον Χάουζ... αληθεύει;
Πιο γραφικος πεθαινειςΕιχε βαλει air condition ο οδηγος και ηταν κλειστα τα τζαμια?
Πες μας καμια λεπτομερια.
Θα ειναι καυλωμενος ελα ξεβρακωτοςΘα είναι και ο Σμιθ τύπεή είναι ακόμα ξάπλα;
γιατι χαλας το στομα σου ρε τυπε;;;δωσε καμμια πληροφορια τι εγινε την στιγμη του χτυπηματος;;Σιγα μην σου δωσω αναφορα ρε κεφτε
Μαλακιες γραφεις συνεχεια και μετα τα μαζευεις οταν ξεμεθας...3,5 χρονιαποιος εισαι ρε τυπε λεγε...μη με εχεις σε αγωνια...παρακολουθεις καιρο το μπου;;
πως με βλεπεις εμενα;;τα λεω ομορφα;;
Εσυ τι εκανες στο πουλμαν δεν μας ειπες.Πιο γραφικος πεθαινεις
μα την παναγίαοι γνωστοί παπάρες φίλε...όλο τα ίδια και τα ίδια
ειναι ενταξει τωρα το παλληκαρι;;τι σου ειπε;; τα ειδε ολα;;ποσο κοντα περασε ηΘα ειναι καυλωμενος ελα ξεβρακωτος
α τυπε δεν με παρακολουθεις...μαλλον εκανες τσεκ σε αυτον τον λογαριασμο γιαυτο και λες για τρισημιση χρονιαΜαλακιες γραφεις συνεχεια και μετα τα μαζευεις οταν ξεμεθας...3,5 χρονια
Απλα φιλε δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες και οι μαλακιες που γραφει ο καθενας αν το χτυπαγανε οι παιχτεσ σου θα μας εσπαγες τα αρχιδια...οπως χυνεις οταν χανει ο ΠΑΟ και μας ζαλιζεισ τα παπαρια εγω και χρονιαγιατι χαλας το στομα σου ρε τυπε;;;δωσε καμμια πληροφορια τι εγινε την στιγμη του χτυπηματος;;
συγνωμη ρε τυπε...να σου πω μη μου χαλασεις το ονειρο...δεν πιστευω να εισαι εκεινος ο κοντοχοντρος καραφλας με την φορμα που κουβαλαει τις πετσετες ετσι;;πες μου πως δεν εισαι αυτος ...Απλα φιλε δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες και οι μαλακιες που γραφει ο καθενας αν το χτυπαγανε οι παιχτεσ σου θα μας εσπαγες τα αρχιδια...οπως χυνεις οταν χανει ο ΠΑΟ και μας ζαλιζεισ τα παπαρια εγω και χρονια
Δεν ξερω καν πως γινεται αυτο που λες και θα μπω σε διαδικασια να δω τις μαλακιες σου...εχουμε ξανατσακωθει παλιαα τυπε δεν με παρακολουθεις...μαλλον εκανες τσεκ σε αυτον τον λογαριασμο γιαυτο και λες για τρισημιση χρονια
ειχα και αλλον πιο παλια ...δεν με παρακολουθουσες τοτε τυπε;;;
μπηκες κουφαλιτσα στο προφιλ και εριξες βλεφαρο ετσι;;
Οποιοσ και αν ειμαι δεν εχει σημασιασυγνωμη ρε τυπε...να σου πω μη μου χαλασεις το ονειρο...δεν πιστευω να εισαι εκεινος ο κοντοχοντρος καραφλας με την φορμα που κουβαλαει τις πετσετες ετσι;;πες μου πως δεν εισαι αυτος ...
δεν το θυμαμαι αληθεια...για λεγε τωρα τι εισαι στην ομαδα;;μην πεις ονομα...παιχτης εισαι;;μασερ γιατρος τι;;βοηθος προπονητη;;Δεν ξερω καν πως γινεται αυτο που λες και θα μπω σε διαδικασια να δω τις μαλακιες σου...εχουμε ξανατσακωθει παλια