Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατι στον τελικο τι εγινε;;το ιδιο δεν εγινε;;
δηλαδή στα πόσα σπασμένα κεφάλια , βάζουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι ?
αναρωτιέμαι

εγώ δεν ξαναπάω γήπεδο , να πα να γαμηθούνε ,
ας πάνε οι χουλιγκανς

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε τυπε αγριευεις;;εγω ισα ισα ενδιαφερον δειχνω για τα παιδια...που ειδες να ειμαι χουλιγκαν;;αληθεια ποιος εισαι θα μας πεις;;ελα λεγε μην μας εχεις σε αγωνια...
τυπε ο σμιθ πρεπει να ειναι ψυχαρα...κατι σαν τον δικο μου τον εισι λο που επαιξε τελικο με μισο ποδι ετσι;;;
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ρε κεφτε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυριο εχει προπονηση η ομαδα ρε εξυπνακια δεν θα εχει κοσμο
ποιος εισαι ρε τυπε λεγε...μη με εχεις σε αγωνια...παρακολουθεις καιρο το μπου;;
πως με βλεπεις εμενα;;τα λεω ομορφα;;

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποιος εισαι ρε τυπε λεγε...μη με εχεις σε αγωνια...παρακολουθεις καιρο το μπου;;
πως με βλεπεις εμενα;;τα λεω ομορφα;;
Μαλακιες γραφεις συνεχεια και μετα τα μαζευεις οταν ξεμεθας...3,5 χρονια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οι γνωστοί παπάρες φίλε...όλο τα ίδια και τα ίδια
μα την παναγία
χωρίς υπερβολή μπορούσε άνετα να βάλει μέσα κάποιος , χειροβομβίδες και μπαζούκας

αφού αστυνομία , ελεγκτές κτλ είναι οπαδοί και συνεννοημένοι , τι να λέμε τώρα...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
ΤO CSI γρήγορα για αποτυπώματα από την πέτρα.
Τον Οράτιο καλέστε που δεν τα ανέχεται αυτά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαλακιες γραφεις συνεχεια και μετα τα μαζευεις οταν ξεμεθας...3,5 χρονια
α τυπε δεν με παρακολουθεις...μαλλον εκανες τσεκ σε αυτον τον λογαριασμο γιαυτο και λες για τρισημιση χρονια
ειχα και αλλον πιο παλια ...δεν με παρακολουθουσες τοτε τυπε;;;
μπηκες κουφαλιτσα στο προφιλ και εριξες βλεφαρο ετσι;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :kissass:

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι χαλας το στομα σου ρε τυπε;;;δωσε καμμια πληροφορια τι εγινε την στιγμη του χτυπηματος;;
Απλα φιλε δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες και οι μαλακιες που γραφει ο καθενας αν το χτυπαγανε οι παιχτεσ σου θα μας εσπαγες τα αρχιδια...οπως χυνεις οταν χανει ο ΠΑΟ και μας ζαλιζεισ τα παπαρια εγω και χρονια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απλα φιλε δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες και οι μαλακιες που γραφει ο καθενας αν το χτυπαγανε οι παιχτεσ σου θα μας εσπαγες τα αρχιδια...οπως χυνεις οταν χανει ο ΠΑΟ και μας ζαλιζεισ τα παπαρια εγω και χρονια
συγνωμη ρε τυπε...να σου πω μη μου χαλασεις το ονειρο...δεν πιστευω να εισαι εκεινος ο κοντοχοντρος καραφλας με την φορμα που κουβαλαει τις πετσετες ετσι;;πες μου πως δεν εισαι αυτος ...

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
α τυπε δεν με παρακολουθεις...μαλλον εκανες τσεκ σε αυτον τον λογαριασμο γιαυτο και λες για τρισημιση χρονια
ειχα και αλλον πιο παλια ...δεν με παρακολουθουσες τοτε τυπε;;;
μπηκες κουφαλιτσα στο προφιλ και εριξες βλεφαρο ετσι;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :kissass:
Δεν ξερω καν πως γινεται αυτο που λες και θα μπω σε διαδικασια να δω τις μαλακιες σου...εχουμε ξανατσακωθει παλια

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη ρε τυπε...να σου πω μη μου χαλασεις το ονειρο...δεν πιστευω να εισαι εκεινος ο κοντοχοντρος καραφλας με την φορμα που κουβαλαει τις πετσετες ετσι;;πες μου πως δεν εισαι αυτος ...
Οποιοσ και αν ειμαι δεν εχει σημασια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ξερω καν πως γινεται αυτο που λες και θα μπω σε διαδικασια να δω τις μαλακιες σου...εχουμε ξανατσακωθει παλια
δεν το θυμαμαι αληθεια...για λεγε τωρα τι εισαι στην ομαδα;;μην πεις ονομα...παιχτης εισαι;;μασερ γιατρος τι;;βοηθος προπονητη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom