georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εγω ειπα οτι αγιαξ και πορτο ειναι μακραν οι δυο ομάδες που εχουν σταθερή πορεια.οσο για τη γαλλια συμφωνώ μια ομάδα ειναι η λυων αλλα όχι σε διάρκεια,σκέψου οτι δεν ανέφερα άλλους δυο παίχτες που αγιαξ έβγαλε τρελά λεφτά τα τελευταία 5 χρονιά ο Χούντελαρ και ο Σνάιντερ ;)μην το ψάχνεις η πορτο διαθέτει το καλύτερο τμήμα σκαουτιγκ στο κόσμο παίρνει παίχτες ειδικά απο λατινική Αμερική τσάμπα και τους πουλάει με τρελό κέρδος άπειρα παραδείγματα.ο δε αγιαξ είναι εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια παίχτες και τους πουλάει.τέλος το ότι έκανα λάθος δυο ονόματα που εσυ κατάλαβες τη θέλω να πω και εσυ ειρωνεύτηκες το ίδιο έκανα και εγώ..φυσικά και δεν σε έβρισα άλλωστε ο ''χατζηαβατης'' είναι μια πολύ ωραία φιγούρα απο την καθημερινότητα που έχει βγει.ο αλεφαντος που με είπες εσύ τη να το λάβω ως βρισιά ;)ο καθένας απαντά με τον τρόπο του ;)
αλέφαντο σε αποκάλεσα γιατί αυτός είναι ο βασιλιάς της παραποίησης των ονομάτων (Μαντέλα αντί Μοντέλα, Μήτογλου αντί Μήτρογλου, Φετμετζίδης αντί Φετφατζίδης και δεν συμμαζεύεται).
επί της ουσίας πάλι, δεν έχεις βαρεθεί να αυτοαναιρείσαι; ωραία, η πόρτο έχει το καλύτερο τμήμα σκάουτερ στον κόσμο. αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έγραψες;:
[size=20pt]θελω να μου πεις μια ομάδα εκτός απο αυτές που ανέφερα που έχουν βγάλει και πουλήσει παίχτες έστω και ένα κάθε χρόνο;[/size]
σου απαντάω την ουντινέζε, μου λες εδώ μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια. σου λέω για γαλλικές ομάδες, μου λες μόνο η λυών είναι.
Σισέ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Νασρί, Γκαλάς, Μακελελέ, Ντεσαιγί, Μπαρτεζ, Ντεσαμπ, Τρεζεγκε, Παπέν, Τουράμ, Ζιντάν, Ανρί, Βιειρά, Μπενζεμά...
να συνεχίσω;