Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγω ειπα οτι αγιαξ και πορτο ειναι μακραν οι δυο ομάδες που εχουν σταθερή πορεια.οσο για τη γαλλια συμφωνώ μια ομάδα ειναι η λυων αλλα όχι σε διάρκεια,σκέψου οτι δεν ανέφερα άλλους δυο παίχτες που αγιαξ έβγαλε τρελά λεφτά τα τελευταία 5 χρονιά ο Χούντελαρ και ο Σνάιντερ ;)μην το ψάχνεις η πορτο διαθέτει το καλύτερο τμήμα σκαουτιγκ στο κόσμο παίρνει παίχτες ειδικά απο λατινική Αμερική τσάμπα και τους πουλάει με τρελό κέρδος άπειρα παραδείγματα.ο δε αγιαξ είναι εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια παίχτες και τους πουλάει.τέλος το ότι έκανα λάθος δυο ονόματα που εσυ κατάλαβες τη θέλω να πω και εσυ ειρωνεύτηκες το ίδιο έκανα και εγώ..φυσικά και δεν σε έβρισα άλλωστε ο ''χατζηαβατης'' είναι μια πολύ ωραία φιγούρα απο την καθημερινότητα που έχει βγει.ο αλεφαντος που με είπες εσύ τη να το λάβω ως βρισιά ;)ο καθένας απαντά με τον τρόπο του ;)

αλέφαντο σε αποκάλεσα γιατί αυτός είναι ο βασιλιάς της παραποίησης των ονομάτων (Μαντέλα αντί Μοντέλα, Μήτογλου αντί Μήτρογλου, Φετμετζίδης αντί Φετφατζίδης και δεν συμμαζεύεται).
επί της ουσίας πάλι, δεν έχεις βαρεθεί να αυτοαναιρείσαι; ωραία, η πόρτο έχει το καλύτερο τμήμα σκάουτερ στον κόσμο. αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έγραψες;:
[size=20pt]θελω να μου πεις μια ομάδα εκτός απο αυτές που ανέφερα που έχουν βγάλει και πουλήσει παίχτες έστω και ένα κάθε χρόνο;[/size]

σου απαντάω την ουντινέζε, μου λες εδώ μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια. σου λέω για γαλλικές ομάδες, μου λες μόνο η λυών είναι.
Σισέ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Νασρί, Γκαλάς, Μακελελέ, Ντεσαιγί, Μπαρτεζ, Ντεσαμπ, Τρεζεγκε, Παπέν, Τουράμ, Ζιντάν, Ανρί, Βιειρά, Μπενζεμά...
να συνεχίσω;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειλικρινά υπάρχει κανείς μαλάκας που πιστεύει ότι θα υπάρχουν στην ελλάδα επαγγελματικά αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου και της σπυριάρας απο του χρόνου;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
διαφωνώ φίλτατέ μου...αλλά δεν πειράζει..καλό είναι να διαφωνούμε πού και πού ;) ;).Αν είχε κερδίσει ο άγιαξ μέσα στο αρίνα το πιό πιθανό είναι να έτρωγε τεσσάρα στο ολντ τράφορντ αν και η γιουνάιτεντ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος και της λείπουν οι παίκτες των προηγούμενων ετών που έκαναν τρομερή διαφορά.(ρονάλντο,σκοοουλς,νεος κιγκς,γκαρι νεβιλ κλπ).Αν είχε την ομάδα προ τετραετίας ας πούμε αυτός ο άγιαξ θα μπορούσε να φύγει με 10-0 απο εκεί μέσα αν ήθελαν να τον ξεφτιλίσουν...ο άγιαξ πέθανε!είναι ένα ιστορικό μαυσωλείο που κάποτε παρήγαγε πολλούς παίκτες κλάσσης...τώρα βγάζει σουλειμάνι,μαχλάδες,χαριστέες,αναστασίου και τα συναφή...δεν υπάρχει!ο φετινός ολυμπιακός μέ τις όποιες ατέλειες αυτόν τον άγιαξ θα του έπαιρνε την σούφρα μέσα έξω...μέχρι και ο πάναθηναικός μή σου πώ....καλά ο πάοκ με βιερινια και κοντρερας εννοείται..
Ιμπραιμοβιτς-Φαν ντε φαρτ-Χειτινγκα-Γκιγκερα-Πιιναρ-Εμανουελσον-Βερμαλεν-Σναιντερ-Χουντελαρ-Ροσενμπεργκ-Μπαμπελ-Λομποτ-Στεκελεμπουργκ
Βαν ντε βιλ-Σουαρεζ-Ντε Γιονκ-Κιβου-Γκαλασεκ

αυτοι ειναι μερικοι απο τους παικτες που εχει βγαλει τα τελευταια 10 χρονια
και εσυ λες για μαχλα και αναστασιου ? :2funny: :2funny:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σορι για το οφ τοπικ, αλλά μηπως πέθανε/κηδευτηκε σημερα κανεις επιφανης Ολυμπιακος ή παλιος παίχτης-παραγοντας του συλλογου ;

Στα ΝΠ εθεάθη νεκροφόρα, με την κασα τυλιγμενη με τη σημαια του θρύλου....

Όχι τιποτα αλλο δλδ, αλλά το πρωταθλημα εχει ακομη δρόμο μπροστά του !  :grin:

Επισκέπτης
αλέφαντο σε αποκάλεσα γιατί αυτός είναι ο βασιλιάς της παραποίησης των ονομάτων (Μαντέλα αντί Μοντέλα, Μήτογλου αντί Μήτρογλου, Φετμετζίδης αντί Φετφατζίδης και δεν συμμαζεύεται).
επί της ουσίας πάλι, δεν έχεις βαρεθεί να αυτοαναιρείσαι; ωραία, η πόρτο έχει το καλύτερο τμήμα σκάουτερ στον κόσμο. αυτό είναι το ίδιο με αυτό που έγραψες;:
σου απαντάω την ουντινέζε, μου λες εδώ μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια. σου λέω για γαλλικές ομάδες, μου λες μόνο η λυών είναι.
Σισέ, Ανελκά, Ντρογκμπά, Νασρί, Γκαλάς, Μακελελέ, Ντεσαιγί, Μπαρτεζ, Ντεσαμπ, Τρεζεγκε, Παπέν, Τουράμ, Ζιντάν, Ανρί, Βιειρά, Μπενζεμά...
να συνεχίσω;
καλά τωρα πλάκα κάνεις :grin: μου αράδιασες 10 ονόματα απο τη γαλλλια που εχουν παίξει σε 3-4 ομάδες.και ποσταρεις οτι ακριβός λέω..οτι δεν υπάρχει στην ευρωπη εκτός ελάχιστων περιπτώσεων μεμονωμένων ομάδα που να πουλάει παίχτες.θες τωρα να σου αραδιασω οχι 10 αλλα 50 ονόματα απο παιχτες που εχουν φυγει π.χ απο γερμανια;κλισμαν ματεους φελερ μπαλακ μπρεμε ιλγνερ κεντιρα οζιλ .τη σχέσει έχει αυτά που λέω,είπα εγώ οτι μόνο αυτοι οι δυο πουλανε;φυσικά και υπάρχουν και στη γαλλια ομάδες που πουλάνε αλλα η λυων έχει τη μερίδα του λέοντος.που λοιπόν αυτοαναιρούμαι.δεν σου εγραψαΠΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟς ΜΕΜΟΝΩΝΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩ ΟΠΩΣ ΖΕΝΤΙΤ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΑΓΙΑΞ;απαντηση .ΚΑΜΙΑ.τη ρε αδερφέ δεν καταλαβαίνεις;τώρα αν απο γαλλια γερμανια αγγλια υπάρχουν πωλήσεις..υπάρχουν αλλα οσο έχουν πουλήσει αυτοί οι δυο δεν έχει πουλήσει ολόκληρη η ευρωπη πως να το κάνουμε.μα μιλαμε τα τελαυταια 25 χρονια και μου γραφεις 10 ονόματα που έχουν φύγει από όλη τη γαλλια μήπως θες να σου γράψω τα 3πλα ονόματα που εχουν φύγει μόνο απο μια ομάδα...τον αγιαξ η την πορτο;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟς ΜΕΜΟΝΩΝΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩ ΟΠΩΣ ΖΕΝΤΙΤ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΑΓΙΑΞ;απαντηση .ΚΑΜΙΑ.τη ρε αδερφέ δεν καταλαβαίνεις;τώρα αν απο γαλλια γερμανια αγγλια υπάρχουν πωλήσεις..υπάρχουν αλλα οσο έχουν πουλήσει αυτοί οι δυο δεν έχει πουλήσει ολόκληρη η ευρωπη πως να το κάνουμε.μα μιλαμε τα τελαυταια 25 χρονια και μου γραφεις 10 ονόματα που έχουν φύγει από όλη τη γαλλια μήπως θες να σου γράψω τα 3πλα ονόματα που εχουν φύγει μόνο απο μια ομάδα...τον αγιαξ η την πορτο;
Η Άρσεναλ πούλησε 2 11δάτους φέτους, τον Νασρί και τον Φάμπρεγκας.
Πριν είχε πουλήσει Ανρί, Αντεμπαγιόρ, Όβερμαρς, Πετίτ, Τουρέ, Χλεμπ, Ντιαρρά, Ρέγιες,  Άσλει Κόουλ, Βιεϊρά, Ανελκά.
(δε θυμάμαι βέβαια ποιους απ' όλους ανέδειξε ο Βενγκέρ)

Επισκέπτης
Η Άρσεναλ πούλησε 2 11δάτους φέτους, τον Νασρί και τον Φάμπρεγκας.
Πριν είχε πουλήσει Ανρί, Αντεμπαγιόρ, Όβερμαρς, Πετίτ, Τουρέ, Χλεμπ, Ντιαρρά, Ρέγιες,  Άσλει Κόουλ, Βιεϊρά, Ανελκά.
(δε θυμάμαι βέβαια ποιους απ' όλους ανέδειξε ο Βενγκέρ)
εδώ υπάρχει μια διαφορά.και η ρεαλ με αυτη τη λογική έχει πουλήσει σναιντερ ρομπεν ραουλ, επίσης η μπαρτσελονα έχει πουλήσει ιμπραιμοβιτς .ι ιντερ επισης εχει πουλήσει πολλούς.αυτο που λέω εγώ είναι οτι αγιαξ και πορτο εχουν πουλήσει παίχτες που είτε τους έβγαλαν απο την ακαδημία είτε τους αγόρασαν με πολύ λίγα χρήματα.αυτοί που αναφέρεις εκτός λίγων περιπτώσεων ηταν παίχτες που ηταν φτασμένοι.χ Ανρί,Τουρέ  Βιεϊρά Ανελκά.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εδώ υπάρχει μια διαφορά.και η ρεαλ με αυτη τη λογική έχει πουλήσει σναιντερ ρομπεν ραουλ, επίσης η μπαρτσελονα έχει πουλήσει ιμπραιμοβιτς .ι ιντερ επισης εχει πουλήσει πολλούς.αυτο που λέω εγώ είναι οτι αγιαξ και πορτο εχουν πουλήσει παίχτες που είτε τους έβγαλαν απο την ακαδημία είτε τους αγόρασαν με πολύ λίγα χρήματα.αυτοί που αναφέρεις εκτός λίγων περιπτώσεων ηταν παίχτες που ηταν φτασμένοι.χ Ανρί,Τουρέ  Βιεϊρά Ανελκά.
Φάμπρεγκας από 16 χρονών, ο Ανρί ως μέτριος από τη Γιουβέντους (16 συμμετοχές 3 γκολ), Ανελκά 18 χρονών, Βιειρα 20 με 2 συμμετοχές στη Μίλαn.
Βαριέμαι να τους ψάξω όλους, αλλά ο Βενγκέρ μοσχοπουλάει κάθε χρόνο, γι' αυτό έχτισε γήπεδο και δε χρωστάει.
Ο Όβερμαρς όντως ήταν φτασμένος και μάλιστα από τον Άγιαξ.
Ρεάλ-Μπαρτσελόνα δεν πουλάνε με τέτοια λογική, πουλάνε μόνο όποιον δε θεωρούνε ικανό για την ομάδα.
Ο Βενγκέρ θα είχε τυλίξει τον Μέσσι με κορδέλες για τα 100εκ που προσέφεραν οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτυ.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Σορι για το οφ τοπικ, αλλά μηπως πέθανε/κηδευτηκε σημερα κανεις επιφανης Ολυμπιακος ή παλιος παίχτης-παραγοντας του συλλογου ;

Στα ΝΠ εθεάθη νεκροφόρα, με την κασα τυλιγμενη με τη σημαια του θρύλου....

Όχι τιποτα αλλο δλδ, αλλά το πρωταθλημα εχει ακομη δρόμο μπροστά του !  :grin:
Πρεπει δηλαδη να ειναι και επωνυμος;Κουφια η ωρα,και μενα με την σημαια βλεπω να με χωνουν μεσα!!!

Επισκέπτης
Φάμπρεγκας από 16 χρονών, ο Ανρί ως μέτριος από τη Γιουβέντους (16 συμμετοχές 3 γκολ), Ανελκά 18 χρονών, Βιειρα 20 με 2 συμμετοχές στη Μίλαn.
Βαριέμαι να τους ψάξω όλους, αλλά ο Βενγκέρ μοσχοπουλάει κάθε χρόνο, γι' αυτό έχτισε γήπεδο και δε χρωστάει.
Ο Όβερμαρς όντως ήταν φτασμένος και μάλιστα από τον Άγιαξ.
Ρεάλ-Μπαρτσελόνα δεν πουλάνε με τέτοια λογική, πουλάνε μόνο όποιον δε θεωρούνε ικανό για την ομάδα.
Ο Βενγκέρ θα είχε τυλίξει τον Μέσσι με κορδέλες για τα 100εκ που προσέφεραν οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτυ.
οπως ειπες ο ανρι ηταν όνομα ο Βιειρα ηταν απο μεταγραφή σε μιλαν οπως λες συμφωνώ οτι ο βενγκερ μοσχοπουλάει αλλα αγιαξ και πορτο δεν είναι.ξέρεις τη σημαίνει να παίρνεις το φαλκαο για μερικές χιλιάδες ευρώ και σε δυο χρόνια να τον πουλάς για 40 μύρια ;)ξέρεις τη είναι να περνεις τον σοαρες επίσης για λιγα και να τον πουλάς μέσα σε δυο χρόνια για 35 μύρια; ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά τωρα πλάκα κάνεις :grin: μου αράδιασες 10 ονόματα απο τη γαλλλια που εχουν παίξει σε 3-4 ομάδες.και ποσταρεις οτι ακριβός λέω..οτι δεν υπάρχει στην ευρωπη εκτός ελάχιστων περιπτώσεων μεμονωμένων ομάδα που να πουλάει παίχτες.θες τωρα να σου αραδιασω οχι 10 αλλα 50 ονόματα απο παιχτες που εχουν φυγει π.χ απο γερμανια;κλισμαν ματεους φελερ μπαλακ μπρεμε ιλγνερ κεντιρα οζιλ .τη σχέσει έχει αυτά που λέω,είπα εγώ οτι μόνο αυτοι οι δυο πουλανε;φυσικά και υπάρχουν και στη γαλλια ομάδες που πουλάνε αλλα η λυων έχει τη μερίδα του λέοντος.που λοιπόν αυτοαναιρούμαι.δεν σου εγραψαΠΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟς ΜΕΜΟΝΩΝΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩ ΟΠΩΣ ΖΕΝΤΙΤ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΑΓΙΑΞ;απαντηση .ΚΑΜΙΑ.τη ρε αδερφέ δεν καταλαβαίνεις;τώρα αν απο γαλλια γερμανια αγγλια υπάρχουν πωλήσεις..υπάρχουν αλλα οσο έχουν πουλήσει αυτοί οι δυο δεν έχει πουλήσει ολόκληρη η ευρωπη πως να το κάνουμε.μα μιλαμε τα τελαυταια 25 χρονια και μου γραφεις 10 ονόματα που έχουν φύγει από όλη τη γαλλια μήπως θες να σου γράψω τα 3πλα ονόματα που εχουν φύγει μόνο απο μια ομάδα...τον αγιαξ η την πορτο;

οκ... συνεχίζω λοιπόν...

εκτός λοιπόν από αυτούς που έγραψα, διάφορες γαλλικές ομάδες (Μαρσέιγ, Μπορντό, Οσέρ...) έχουν πουλήσει σε καλές έως υπερβολικές τιμές τους παρακάτω παίχτες:
Καντονά, Ροναλντίνιο, Ριμπερί, Ζινολά, Αμπιντάλ, Φρέι, Μπα, Καντελά, Κλισύ, Ντιαμπί, Ντιαρά, Ντζοργκαέφ, Ντουγκαρί, Εβρά, Φλαμινί, Ζουλί, Καρεμπέ, Μαλουντά, Μεξές, Μικού, ΝΓκοτί, Πετί, Πιρές, Σανιόλ, Σαχά, Σιλβέστρ, Σιναμά Πογκόλ, Σκιλασί, Βιλτόρ, Ζεμπινά, Αντεμπαγιόρ, Κανουτέ, Γουεά, Κειτά

εκτός από αυτούς, τα τελευταία 15 χρόνια, οι περισσότεροι κοινοτικοί παίχτες στο αγγλικό πρωτάθλημα προέρχονται από τη Γαλλία. μαζί και αρκετοί αφρικανοί που ανακαλύπτουν οι γάλλοι και πουλάνε στους άγγλους ή και αλλού

Επισκέπτης
οκ... συνεχίζω λοιπόν...

εκτός λοιπόν από αυτούς που έγραψα, διάφορες γαλλικές ομάδες (Μαρσέιγ, Μπορντό, Οσέρ...) έχουν πουλήσει σε καλές έως υπερβολικές τιμές τους παρακάτω παίχτες:
Καντονά, Ροναλντίνιο, Ριμπερί, Ζινολά, Αμπιντάλ, Φρέι, Μπα, Καντελά, Κλισύ, Ντιαμπί, Ντιαρά, Ντζοργκαέφ, Ντουγκαρί, Εβρά, Φλαμινί, Ζουλί, Καρεμπέ, Μαλουντά, Μεξές, Μικού, ΝΓκοτί, Πετί, Πιρές, Σανιόλ, Σαχά, Σιλβέστρ, Σιναμά Πογκόλ, Σκιλασί, Βιλτόρ, Ζεμπινά, Αντεμπαγιόρ, Κανουτέ, Γουεά, Κειτά

εκτός από αυτούς, τα τελευταία 15 χρόνια, οι περισσότεροι κοινοτικοί παίχτες στο αγγλικό πρωτάθλημα προέρχονται από τη Γαλλία. μαζί και αρκετοί αφρικανοί που ανακαλύπτουν οι γάλλοι και πουλάνε στους άγγλους ή και αλλού
μάλλον δεν καταλαβαίνεις όλους αυτούς μαζι που εχει πουλήσει η γαλλια τους εχει πουλήσει μόνος του αγιαξ.επίσης όπως είπα και στον αλεφαντο οι περισσότεροι που γράφεις ηταν παιχτες ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ αντιθετα οι αγιαξ πορτο αγοράζουν απο τσάμπα εως λίγο και μέσα σε δυο τρία χρόνια μοσχοπουλούσαν.ειλικρινά πες μου τη δεν καταλαβαίνεις;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μάλλον δεν καταλαβαίνεις όλους αυτούς μαζι που εχει πουλήσει η γαλλια τους εχει πουλήσει μόνος του αγιαξ.επίσης όπως είπα και στον αλεφαντο οι περισσότεροι που γράφεις ηταν παιχτες ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ αντιθετα οι αγιαξ πορτο αγοράζουν απο τσάμπα εως λίγο και μέσα σε δυο τρία χρόνια μοσχοπουλούσαν.ειλικρινά πες μου τη δεν καταλαβαίνεις;

ρε μεγάλε, τι δεν καταλαβαίνω; έγραψες ή όχι να σου βρω ομάδες που να πουλάνε ακριβά παίχτες που τους έχουν στοιχίσει φτηνά; όλοι αυτοί οι παίχτες που σου έγραψα τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι; τι θα πει φτασμένοι; ο ροναλντίνιο όταν πουλήθηκε από την παρί ήταν φτασμένος; ο σισέ όταν πουλήθηκε από την οσέρ; ο ριμπερί όταν πουλήθηκε από τη μαρσέιγ; ακόμη κι αν κάποιοι από όλους αυτούς ήταν φτασμένοι, τι σημασία έχει; στοίχισαν φτηνά και πουλήθηκαν πανάκριβα, οπότε έβαλαν στα ταμεία των ομάδων πολλά λεφτά. αυτό δεν προσπαθείς να αποδείξεις; οι παίχτες του άγιαξ που πήγαν 2 τελικούς το '95 και το '96 φτασμένοι δεν ήταν με τη δική σου λογική;

Επισκέπτης
ρε μεγάλε, τι δεν καταλαβαίνω; έγραψες ή όχι να σου βρω ομάδες που να πουλάνε ακριβά παίχτες που τους έχουν στοιχίσει φτηνά; όλοι αυτοί οι παίχτες που σου έγραψα τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι; τι θα πει φτασμένοι; ο ροναλντίνιο όταν πουλήθηκε από την παρί ήταν φτασμένος; ο σισέ όταν πουλήθηκε από την οσέρ; ο ριμπερί όταν πουλήθηκε από τη μαρσέιγ; ακόμη κι αν κάποιοι από όλους αυτούς ήταν φτασμένοι, τι σημασία έχει; στοίχισαν φτηνά και πουλήθηκαν πανάκριβα, οπότε έβαλαν στα ταμεία των ομάδων πολλά λεφτά. αυτό δεν προσπαθείς να αποδείξεις; οι παίχτες του άγιαξ που πήγαν 2 τελικούς το '95 και το '96 φτασμένοι δεν ήταν με τη δική σου λογική;
η διαφορά είναι οτι εγώ σου αναφέρω ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ και εσύ μου αναφέρεις ΠΑΡΙ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΥΩΝ ΟΣΕΡ ΛΙΛ και γενικα ολη τη γαλλια.ειναι δυμνατον να μην υαπρχουν παραδειγματα που να εχουν πουλησει ακριβα;για πες μου ρε μεγαλε η παρι η οσερ  από πότε έχουν να πουλήσουν παίχτη; ο αγιαξ αν και ξεπεσμένος κάθε χρόνο πουλάει.αυτη ει ναι η διαφορά και αυτό λέω.παραδείγματα τέτοια υπάρχουν και αλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom