Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε γίγαντα, ομάδα του κυράστα ΔΕΝ πήγε στους 4. αυτό σου λέει ο pathos. αν δεν έδιωχνε πάνω στη γραμμή ο χλαπάτσας στεκόμενος σε θέση ημιανάπαυσης, ίσως.
η ομάδα του κυράστα έπαιξε την καλύτερη μπάλλα μετά την ομάδα του γουέμπλευ.
επίσης ο έλληνας δε δικαιούται να ομιλεί για ταλέντα και μπάλλα στο ποδόσφαιρο όπως δε δικαιούται να ομιλεί για χρέη στους γερμανούς.

απο την άλλη ο κάθε πίτουρας σ αυτή τη χώρα λοιδορεί ομάδες που κάποτε δίδαξαν μπάλλα παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.
το καλύτερο είναι όταν ο πίτουρας που τους λοιδορεί έχει για ύμνο τη νίκη σε φιλικό με την ομάδα του πελέ.

τι να πει κανείς.
καλά σας τα λεει ο ολιβερ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η ομάδα του κυράστα έπαιξε την καλύτερη μπάλλα μετά την ομάδα του γουέμπλευ.
επίσης ο έλληνας δε δικαιούται να ομιλεί για ταλέντα και μπάλλα στο ποδόσφαιρο όπως δε δικαιούται να ομιλεί για χρέη στους γερμανούς.

απο την άλλη ο κάθε πίτουρας σ αυτή τη χώρα λοιδορεί ομάδες που κάποτε δίδαξαν μπάλλα παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.
το καλύτερο είναι όταν ο πίτουρας που τους λοιδορεί έχει για ύμνο τη νίκη σε φιλικό με την ομάδα του πελέ.

τι να πει κανείς.
καλά σας τα λεει ο ολιβερ.

ρε την καλύτερη μπάλα μπορεί να έπαιξε. στους 4 ΔΕΝ πήγε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σορυ λουις σοαρες :grin:

καλά ρε, τον σοάρες τον αποκαλείς σόουζα, τον βαν ντερ σαρ τον αποκαλείς βαντερφαρτ, τον στεκελενμπουργκ τον αποκαλείς στεκελμποργκ. μήπως είσαι ο αλέφαντος; ο πραγματικός εννοώ κι όχι ο γιαλατζί του μπου.κομ.
επί της ουσίας τώρα, εγώ δεν είπα ότι οι ελληνικές ομάδες βγάζουν περισσότερα ταλέντα από τον άγιαξ. είπα ότι ο άγιαξ δεν βγάζει τόσους παιχταράδες όπως κάποτε. 2 καλές πωλήσεις σε 2 χρόνια δεν είναι και τίποτα αν συγκρίνεις με την ομάδα του '95 που σχεδόν όλοι πήραν εκείνη την εποχή σουπερ μεταγραφές

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ειρωνια και εδω george? >:(

όχι ρε γίγαντα, με παρεξήγησες. με το δίκιο σου βέβαια. από την πολλή ειρωνεία δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε μιλάω σοβαρά. κυριολεκτώ όταν λέω ότι τα εξηγείς ωραία σε εκείνο το ποστ. πίστεψέ με

Επισκέπτης
καλά ρε, τον σοάρες τον αποκαλείς σόουζα, τον βαν ντερ σαρ τον αποκαλείς βαντερφαρτ, τον στεκελενμπουργκ τον αποκαλείς στεκελμποργκ. μήπως είσαι ο αλέφαντος; ο πραγματικός εννοώ κι όχι ο γιαλατζί του μπου.κομ.
επί της ουσίας τώρα, εγώ δεν είπα ότι οι ελληνικές ομάδες βγάζουν περισσότερα ταλέντα από τον άγιαξ. είπα ότι ο άγιαξ δεν βγάζει τόσους παιχταράδες όπως κάποτε. 2 καλές πωλήσεις σε 2 χρόνια δεν είναι και τίποτα αν συγκρίνεις με την ομάδα του '95 που σχεδόν όλοι πήραν εκείνη την εποχή σουπερ μεταγραφές
τώρα εγώ τη να σου πω οτι λες παπαριες :jerking:δηλαδή ρε μεγάλε πες μια ομάδα που εστω και σε δυο χρόνια πουλάει παίχτες σε καλή τιμή.άντε γιατί απο ειρωνεία είσαι καλός αλλα απο ουσία σε έχει φάει η μαλακία :grin: αν ηταν καθε χρόνο μνα βγαζει 4-5 παίχτες τότε θα ηταν και διαφορετικη η πορεία του σαν ομάδα.οσο για τον στεκελεμποργ έτσι τον αποκαλούν οι ''ολλανδοι''τώρα αν εσυ κολλάς σε ''ουγκ'' συνέχισε αυτό που ξέρεις καλά την ειρωνεία χατζηαβατη του μπου.κομ. και για να παμε και στην ουσια θελω να μου πεις μια ομάδα εκτός απο αυτές που ανέφερα που έχουν βγάλει και πουλήσει παίχτες έστω και ένα κάθε χρόνο;

Επισκέπτης
όχι ρε γίγαντα, με παρεξήγησες. με το δίκιο σου βέβαια. από την πολλή ειρωνεία δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε μιλάω σοβαρά. κυριολεκτώ όταν λέω ότι τα εξηγείς ωραία σε εκείνο το ποστ. πίστεψέ με
βλέπεις και άλλοι σε περνάνε για χατζηαβατη :2funny:

Επισκέπτης
Απλα να ενημερωσω οτι μολις περσι ο Αγιαξ πουλησε τον Βερμαλεν στην αρσεναλ για ενα σκασμο λεφτα.
Σιγουρα δεν βγαζει τους παιχταραδες του παρελθοντος με το κιλο αλλα ολο και καποιος ξεπεταγετε καθε χρονια.

Επισκέπτης
Απλα να ενημερωσω οτι μολις περσι ο Αγιαξ πουλησε τον Βερμαλεν στην αρσεναλ για ενα σκασμο λεφτα.
Σιγουρα δεν βγαζει τους παιχταραδες του παρελθοντος με το κιλο αλλα ολο και καποιος ξεπεταγετε καθε χρονια.
έλα ρε τώρα σιγά τα λάχανα :grin:αν δεν πουλήσει τουλάχιστον 4 παίχτες όπως το 95  δεν θεωρείτε τίποτα :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τώρα εγώ τη να σου πω οτι λες παπαριες :jerking:δηλαδή ρε μεγάλε πες μια ομάδα που εστω και σε δυο χρόνια πουλάει παίχτες σε καλή τιμή.άντε γιατί απο ειρωνεία είσαι καλός αλλα απο ουσία σε έχει φάει η μαλακία :grin: αν ηταν καθε χρόνο μνα βγαζει 4-5 παίχτες τότε θα ηταν και διαφορετικη η πορεία του σαν ομάδα.οσο για τον στεκελεμποργ έτσι τον αποκαλούν οι ''ολλανδοι''τώρα αν εσυ κολλάς σε ''ουγκ'' συνέχισε αυτό που ξέρεις καλά την ειρωνεία χατζηαβατη του μπου.κομ. και για να παμε και στην ουσια θελω να μου πεις μια ομάδα εκτός απο αυτές που ανέφερα που έχουν βγάλει και πουλήσει παίχτες έστω και ένα κάθε χρόνο;

γιατί το χοντραίνεις ρε μεγάλε; οι ολλανδοί τον αποκαλούν όπως τον έγραψες; για κοίτα πάλι:

όταν λες τα τελευταία χρόνια τη εννοείς;πρόσφατα πούλησε τον σοουζα στη λιβερπουλ και τον [size=20pt]στεκελμποργκ[/size].οι ελληνικές ομάδες αλήθεια έχουν πουλήσει τίποτα ;η τελευταία μεταγραφή που έφερε λεφτά ηταν του καστιγιο που έπιασαν μαλάκες τους ρωσους,και κάτι άλλο για πες μας ποια ομάδα βγάζει παιχταραδες και πουλάει εκτός απο αγιαξ και πορτο;

η ουντινέζε έχει βγάλει 145 εκ. ευρώ σε 7 χρόνια από πωλήσεις.
αν εγώ είμαι χατζηαβάτης, εσύ τι είσαι λοιπόν τώρα;

Επισκέπτης
γιατί το χοντραίνεις ρε μεγάλε; οι ολλανδοί τον αποκαλούν όπως τον έγραψες; για κοίτα πάλι:

η ουντινέζε έχει βγάλει 145 εκ. ευρώ σε 7 χρόνια από πωλήσεις.
αν εγώ είμαι χατζηαβάτης, εσύ τι είσαι λοιπόν τώρα;
σε 7 χρονια :grin: και η ζενιτ έβγαλε κοντά στα 150 μύρια σε δυο χρόνια.και λοιπον απο εκει και περα.εμεις μιλάμε σταθερά την τελευταία 25 ετια αυτές οι ομάδες έχεις υπολογίσει τη έχουν βγάλει.αν δεν είσαι χατζηαβατης λοιπόν τη είσαι;κατάλαβε δεν μιλάμε για ομάδες φωτοβολίδες αλλα για σταθερές άξιες και ο αγιαξ ακόμα και τώρα που εσύ λες ότι δεν βγάζει μέσα σε 3 χρόνια έχει πάρει πάνω απο 100 μύρια απο πωλήσεις ;)όσο για το αν το χοντραίνω είδες οτι αν σου απαντάει κάποιος με ανάλογο ύφος πως σε ενοχλεί;τη να κάνουμε έτσι απαντώ και εγώ σε ανάλογο ύφος αυτο ειναι αληθεια  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε 7 χρονια :grin: και η ζενιτ έβγαλε κοντά στα 150 μύρια σε δυο χρόνια.και λοιπον απο εκει και περα.εμεις μιλάμε σταθερά την τελευταία 25 ετια αυτές οι ομάδες έχεις υπολογίσει τη έχουν βγάλει.αν δεν είσαι χατζηαβατης λοιπόν τη είσαι;κατάλαβε δεν μιλάμε για ομάδες φωτοβολίδες αλλα για σταθερές άξιες και ο αγιαξ ακόμα και τώρα που εσύ λες ότι δεν βγάζει μέσα σε 3 χρόνια έχει πάρει πάνω απο 100 μύρια απο πωλήσεις ;)όσο για το αν το χοντραίνω είδες οτι αν σου απαντάει κάποιος με ανάλογο ύφος πως σε ενοχλεί;τη να κάνουμε έτσι απαντώ και εγώ σε ανάλογο ύφος αυτο ειναι αληθεια  ;)

εγώ σε ειρωνεύτηκα γιατί τα πιο πολλά ονόματα τα γράφεις λάθος. εσύ με ειρωνεύτηκες ή με έβρισες (δεν ξέρω τι από τα 2 ακριβώς έκανες) γιατί απλώς συμφώνησα μαζί σου. και εξακολουθώ να συμφωνώ στα περί άγιαξ. κοίτα το αρχικό μου ποστ:

στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, αλλά γουστάρω και την ειρωνεία.
πάντως έχει κι ένα μικρό δίκιο ο pathos. τα τελευταία χρόνια ο άγιαξ δεν βγάζει τόσους παιχταράδες όπως παλιότερα

κι αφού μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια, δες κάποιες γαλλικές ομάδες που έχουν αναδείξει παιχταράδες τους οποίους έχουν μοσχοπουλήσει σε αγγλία, ισπανία και ιταλία. είναι δυνατό να είναι ΜΟΝΟ ο άγιαξ και η πόρτο οι ομάδες που βγάζουν ταλέντα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο σοουζα ποιος είναι;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε γαμησου ρε μαλακα μεσημεριατικα ...η κοιλια μου ρε καριολη..αστονε ησυχο...
και εσυ ρε μαλακα ολιβερ ....ματιασμενος εισαι;;τι επαθες;;τιποτα δεν πετυχα;ινεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγώ σε ειρωνεύτηκα γιατί τα πιο πολλά ονόματα τα γράφεις λάθος. εσύ με ειρωνεύτηκες ή με έβρισες (δεν ξέρω τι από τα 2 ακριβώς έκανες) γιατί απλώς συμφώνησα μαζί σου. και εξακολουθώ να συμφωνώ στα περί άγιαξ. κοίτα το αρχικό μου ποστ:

κι αφού μιλάμε για τα τελευταία 25 χρόνια, δες κάποιες γαλλικές ομάδες που έχουν αναδείξει παιχταράδες τους οποίους έχουν μοσχοπουλήσει σε αγγλία, ισπανία και ιταλία. είναι δυνατό να είναι ΜΟΝΟ ο άγιαξ και η πόρτο οι ομάδες που βγάζουν ταλέντα;;;
εγω ειπα οτι αγιαξ και πορτο ειναι μακραν οι δυο ομάδες που εχουν σταθερή πορεια.οσο για τη γαλλια συμφωνώ μια ομάδα ειναι η λυων αλλα όχι σε διάρκεια,σκέψου οτι δεν ανέφερα άλλους δυο παίχτες που αγιαξ έβγαλε τρελά λεφτά τα τελευταία 5 χρονιά ο Χούντελαρ και ο Σνάιντερ ;)μην το ψάχνεις η πορτο διαθέτει το καλύτερο τμήμα σκαουτιγκ στο κόσμο παίρνει παίχτες ειδικά απο λατινική Αμερική τσάμπα και τους πουλάει με τρελό κέρδος άπειρα παραδείγματα.ο δε αγιαξ είναι εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια παίχτες και τους πουλάει.τέλος το ότι έκανα λάθος δυο ονόματα που εσυ κατάλαβες τη θέλω να πω και εσυ ειρωνεύτηκες το ίδιο έκανα και εγώ..φυσικά και δεν σε έβρισα άλλωστε ο ''χατζηαβατης'' είναι μια πολύ ωραία φιγούρα απο την καθημερινότητα που έχει βγει.ο αλεφαντος που με είπες εσύ τη να το λάβω ως βρισιά ;)ο καθένας απαντά με τον τρόπο του ;)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε γαμησου ρε μαλακα μεσημεριατικα ...η κοιλια μου ρε καριολη..αστονε ησυχο...
και εσυ ρε μαλακα ολιβερ ....ματιασμενος εισαι;;τι επαθες;;τιποτα δεν πετυχα;ινεις  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα με εχει πειράξει η ηλιοφάνεια μετά απο τοσο αγγλικό καιρό :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και κατι για το βολλευ...
εχυσα...εχυσα πολλοι που αυτος ο γαμημενος συλλογος μαλλον παιρνει την αγουσα για την α2...
ο (και καλα) πρωταθλητης ολων ρων σπορ ο ...παντοτινος  :jerking: :jerking:
αλλα...
υπαρχει ενα αλλα...
με λενε χρηστιδη και θεωρω οτι εχω αξιες ...
το να πας και να βριζεις παιδακια 18 χρονων που απο μαλακιες αλλων (των παραγοντων του πρωταθλητη σε ολα τα σπορ του παντοτινου και των οπαδων των ''αιωνια πιστων'' ) βρεθηκαν ξαφνικα να κολυμπανε σε ωκεανους αλλα και τον ΜΑΓΚΑ και ΑΡΧΙΔΑΤΟ πανταλεων που ειναι ο μοναδικος που δεν πηδηξε απο το καραβι ειναι το λιγοτερο μαλακια...
σεβομαι τον ΜΑΓΚΑ και ας ειναι αντιπαλος μου...και ο πανταλεων απεδειξε οτι ειναι μαγκας...γιατι οι μαγκες φαινονται στα δυσκολα και με εργα (ακους στρακι ντονα;;)

Επισκέπτης
και κατι για το βολλευ...
εχυσα...εχυσα πολλοι που αυτος ο γαμημενος συλλογος μαλλον παιρνει την αγουσα για την α2...
ο (και καλα) πρωταθλητης ολων ρων σπορ ο ...παντοτινος  :jerking: :jerking:
αλλα...
υπαρχει ενα αλλα...
με λενε χρηστιδη και θεωρω οτι εχω αξιες ...
το να πας και να βριζεις παιδακια 18 χρονων που απο μαλακιες αλλων (των παραγοντων του πρωταθλητη σε ολα τα σπορ του παντοτινου και των οπαδων των ''αιωνια πιστων'' ) βρεθηκαν ξαφνικα να κολυμπανε σε ωκεανους αλλα και τον ΜΑΓΚΑ και ΑΡΧΙΔΑΤΟ πανταλεων που ειναι ο μοναδικος που δεν πηδηξε απο το καραβι ειναι το λιγοτερο μαλακια...
σεβομαι τον ΜΑΓΚΑ και ας ειναι αντιπαλος μου...και ο πανταλεων απεδειξε οτι ειναι μαγκας...γιατι οι μαγκες φαινονται στα δυσκολα και με εργα (ακους στρακι ντονα;;)
οχι μάλλον...μαθηματικά έπεσε κατηγορία ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom