Ο Φερειρα με βαση το ξεκινημα της χρονιας (αποκλεισμος απο την ευρωπη) το ροστερ και την διοικητικη ασταθεια του ΠΑΟ εχει κανει ενα μικρο θαυμα μενοντας πρωτος στην βαθμολογια.Ομως για εμενα το μεγαλυτερο του καταρθομα ειναι οτι εχει καταφερει με την δουλεια του να υπαρχει διοικτικο ενδιαφερον για τον ΠΑΟ.Αν υπηρχε αλλος προπονητης στον παο και ειχε τα περσινα αποτελεσματα και βολοδερνε δευτερο τριτος κανεις δεν θα εδειχνε ενδιαφερον για την ομαδα.Ουτε γοντικες ουτε πολεμηδες ουτε κανεις,θα ειχαν αφησει τον ΠΑΟ στην τυχη του.Ενω τωρα που υπαρχει το δελεαρ των ομιλων του τσ.λιγκ ολο και καποιος δειχνει ενδιαφερον να βαλει καποια λεφτα γιατι ξερει οτι με την 20αρα του τσ.λιγκ μπορει να φερει την ΠΑΕ καπως στα ισα της στα οικονομικα και να μην ξηλωθει οπως ο μαρινακης.Ουσιαστικα ο φερειρα οχι μονο εχει δωσει αγωνιστικη ταυτοτητα στον ΠΑΟ αλλα ισως φερει και την οικονομικη σωτηρια της ομαδας.
Αυτο ειναι το ενα μερος ομως να φτα σουμε στο συμπερασμα οτι "
με τα λεφτα του μαρινακη θα ειχε κανει τον ΟΣΦΠ Μπαρτσελονα απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.Στο ποδοσφαιρο παιζει πολυ αν καποιος παιχτης η προπονητης ταιριαζει με το κλιμα της ομαδας.Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα ο Τσιωλης με την πορεια πρωταθλητισμου που κανει με τον Αστερα Τριπολης θα ειχε παρει το μουντιαλ με τα λεφτα του Μαρινακη
.Ο Βαλβερδε νοιωθει ξεχωριστος στην ελλαδα και αυτο τον κανει να δουλευει καλα.Στην ισπανια κανεις δεν του εχει δειξει τετοια αγαπη γιατι ηταν ενα καλος απλα προπονητης μιας μικρομεσαιας ομαδας.Εγω εχω εμπιστοσυνη στον Βαλβερδε γιατι βλεπω εναν προπονητη που θελει να δωσει στην ομαδα ενα τροπο παιχνιδιου που θα αποτελει την αγωνιστικη ταυτοτητα της ομαδας.Μου αρεσε που πηγε στο λονδινο και επαιξε την αρσεναλ στα ισα,εστω και την πεσμενη αρσεναλ.Μου αρεσει που θελει να δουλεψει με νεους παικτες και να του μαθει τι θελει να παιξει και οχι να ζηταει ριβαλντο και ροναλντινιο.Αν ο βαλβερδε μεινει χρονια στον ολυμπιακο θα φτιαξει μια βαση που θα μπορει να κινηθει η ομαδα και ας μηνμειναι αυτος προπονητης.