Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εχω γράψει πάμπολλες φορές ότι ο γάβρος έχιε παίξει πολύ καλή μπάλλα.
επίσης έχω γράψει παμπολλες φορές ότι παίκτες σαν τον Τχιμπούρ το Μιραλάς τον φέτφα και τον μεγερι μπορούν κάλλιστα να κάνουν καριέρα στην Ισπανία ή την Ιταλία και μάλιστα σε μεγάλες ομάδες.
δυστυχώς στην Ελλάδα η οπαδική μαλακία και η πρεμούρα του πρωταθλήματος (χωριάτικη νοοτροπία) έχει κκαταστρέψει ολυμπιακό και παναθηνιακό οι οποιοι θα μπορούσαν τώρα να είναι σε επίπεδο τουλάχιστον Αγιαξ και Λυών.

ποιός άγιαξ ρε?πίνεις άσπρο γάλα με άσπρη σκόνη πρωι πρωί...τον λεβαδειακό να πετάξεις μέσα στο αρίνα με βασικούς σουμπίνιο,ναπολεόνι θα το παιζα διπλό στο στοίχημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιός άγιαξ ρε?πίνεις άσπρο γάλα με άσπρη σκόνη πρωι πρωί...τον λεβαδειακό να πετάξεις μέσα στο αρίνα με βασικούς σουμπίνιο,ναπολεόνι θα το παιζα διπλό στο στοίχημα...
μιλάμε για τον αγιαξ ως όνομα....
ξέρεις... αυτόν του γκούλιτ του βαν μπαστεν του ντάβιντς του ράικαρντ του κούμαν του κρόιφ........
εσύ αυτόν τον άγιαξ θές να τον κερδίσεις με τους έλληνεςναπολεόνι και σουμπίνιο.....

κατά τα λοιπά εγώ πινω ασπρο γάλα με άσπρη σκόνη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και ποιος κυράστας πήγε στους 4 τον παναθα????σαν παίκτης το 85 ναι,σαν προπονητής ποτε?μάλλον τον μπουμπλή εννοείς..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μιλάμε για τον αγιαξ ως όνομα....
ξέρεις... αυτόν του γκούλιτ του βαν μπαστεν του ντάβιντς του ράικαρντ του κούμαν του κρόιφ........
εσύ αυτόν τον άγιαξ θές να τον κερδίσεις με τους έλληνεςναπολεόνι και σουμπίνιο.....

κατά τα λοιπά εγώ πινω ασπρο γάλα με άσπρη σκόνη.

ναι πινεις εννοείται....γιατί αυτός ο άγιαξ που λές ζούσε πρίν 25 χρόνια......τώρα έχουμε 2012....και ο άγιαξ είναι κάτι μεταξύ πάς γιάννενα(γνωστός και ως άγιαξ της ηπείρου) και λεβαδειακού....δηλ.εσυ πιστεύεις ότι αν έβαζες τον άγιαξ στο ελληνικό πρωτάθλημα με ξένους διαιτητές να παίξει θα έφτανε πάνω από την 3η θέση????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι πινεις εννοείται....γιατί αυτός ο άγιαξ που λές ζούσε πρίν 25 χρόνια......τώρα έχουμε 2012....και ο άγιαξ είναι κάτι μεταξύ πάς γιάννενα(γνωστός και ως άγιαξ της ηπείρου) και λεβαδειακού....δηλ.εσυ πιστεύεις ότι αν έβαζες τον άγιαξ στο ελληνικό πρωτάθλημα με ξένους διαιτητές να παίξει θα έφτανε πάνω από την 3η θέση????
χαλαρά νταμπλ

Επισκέπτης
δεν εχεις δικιο ;)ο αγιαξ ακόμα και τώρα παραμένει μια ομάδα καλή για την  ευρωπη.όταν πας και κερδίζεις  μέσα στην αγγλια και παραλίγο με λίγη τύχη να κάνεις τη μεγάλη ανατροπή αυτο δείχνει ομάδα που εχει μέταλλο.καμιά ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή σε διάρκεια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οχι τον αγιαξ ούτε καν την αιτχοβεν και την αλκμαρ.δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω.ο ολυμπιακός εκανε δυο 2-3 καλές εμφανίσεις στην ευρωπη και έπαιζε με τη ρουμπιν και αν δεν υπήρχε ο καρολ θα είχαμε κορνεδες στο ρεντη.τώρα αν επαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα δεν θα έβγαινε τρίτος ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτο το αν δεν υπηρχε ο καρολ...ο σαραβακος... ο πλατινι.. ο μεσι... ο πελε ειναι σοβαρο τωρα? εγω δεν το αντεχω ρε μαγκες σαν συλλογισμο.Γιαυτο τον πηραμε και εκανε την δουλεια του.Αμα ειναι να λεμε μαλακιες 2 μπορουμε να πουμε..Αν δεν υπηρχε θα ηταν αδικο γιατι θα παιζαμε χωρις τερματοφυλακα η αν δεν υπηρχε αυτος θα ειχαμε τον σμαιχελ και δεν θα ειχαμε φαει ουτε γκολ απο την αρχη της σεζον

Επισκέπτης
δες πρώτα γιατί μιλάμε για τον καρολ και μετά κάνεις το σχόλιο ;)φυσικα και ο τερματοφύλακας ο επιθετικός ο μέσος παίζουν αλλα όταν είναι ο κατά ομολογία όλων ο κορυφαίος σου παίχτης τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πειράζει τόσο πολύ η αναφορά;εκτός αν δεν πρέπει να λέμε αν κάποιος είναι διακριθεν :idiot:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν εχεις δικιο ;)ο αγιαξ ακόμα και τώρα παραμένει μια ομάδα καλή για την  ευρωπη.όταν πας και κερδίζεις  μέσα στην αγγλια και παραλίγο με λίγη τύχη να κάνεις τη μεγάλη ανατροπή αυτο δείχνει ομάδα που εχει μέταλλο.καμιά ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή σε διάρκεια δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οχι τον αγιαξ ούτε καν την αιτχοβεν και την αλκμαρ.δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω.ο ολυμπιακός εκανε δυο 2-3 καλές εμφανίσεις στην ευρωπη και έπαιζε με τη ρουμπιν και αν δεν υπήρχε ο καρολ θα είχαμε κορνεδες στο ρεντη.τώρα αν επαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα δεν θα έβγαινε τρίτος ;)

διαφωνώ φίλτατέ μου...αλλά δεν πειράζει..καλό είναι να διαφωνούμε πού και πού ;) ;).Αν είχε κερδίσει ο άγιαξ μέσα στο αρίνα το πιό πιθανό είναι να έτρωγε τεσσάρα στο ολντ τράφορντ αν και η γιουνάιτεντ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος και της λείπουν οι παίκτες των προηγούμενων ετών που έκαναν τρομερή διαφορά.(ρονάλντο,σκοοουλς,νεος κιγκς,γκαρι νεβιλ κλπ).Αν είχε την ομάδα προ τετραετίας ας πούμε αυτός ο άγιαξ θα μπορούσε να φύγει με 10-0 απο εκεί μέσα αν ήθελαν να τον ξεφτιλίσουν...ο άγιαξ πέθανε!είναι ένα ιστορικό μαυσωλείο που κάποτε παρήγαγε πολλούς παίκτες κλάσσης...τώρα βγάζει σουλειμάνι,μαχλάδες,χαριστέες,αναστασίου και τα συναφή...δεν υπάρχει!ο φετινός ολυμπιακός μέ τις όποιες ατέλειες αυτόν τον άγιαξ θα του έπαιρνε την σούφρα μέσα έξω...μέχρι και ο πάναθηναικός μή σου πώ....καλά ο πάοκ με βιερινια και κοντρερας εννοείται..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι μιλατε? δεν ειδα...
Αλλα αυτο το ακουω παντα ανδεν ειχατε τον....(βαλε οποιο ονομα θες) μα γιαυτο τον πηραμε και απαιτηση μας ειναι να ειναι διακριθεις.

:idiot: βαζω και εγω ενα τετοιο για να ξερουμε ποιος ειναι ιντιοτ

Επισκέπτης
διαφωνώ φίλτατέ μου...αλλά δεν πειράζει..καλό είναι να διαφωνούμε πού και πού ;) ;).Αν είχε κερδίσει ο άγιαξ μέσα στο αρίνα το πιό πιθανό είναι να έτρωγε τεσσάρα στο ολντ τράφορντ αν και η γιουνάιτεντ δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος και της λείπουν οι παίκτες των προηγούμενων ετών που έκαναν τρομερή διαφορά.(ρονάλντο,σκοοουλς,νεος κιγκς,γκαρι νεβιλ κλπ).Αν είχε την ομάδα προ τετραετίας ας πούμε αυτός ο άγιαξ θα μπορούσε να φύγει με 10-0 απο εκεί μέσα αν ήθελαν να τον ξεφτιλίσουν...ο άγιαξ πέθανε!είναι ένα ιστορικό μαυσωλείο που κάποτε παρήγαγε πολλούς παίκτες κλάσσης...τώρα βγάζει σουλειμάνι,μαχλάδες,χαριστέες,αναστασίου και τα συναφή...δεν υπάρχει!ο φετινός ολυμπιακός μέ τις όποιες ατέλειες αυτόν τον άγιαξ θα του έπαιρνε την σούφρα μέσα έξω...μέχρι και ο πάναθηναικός μή σου πώ....καλά ο πάοκ με βιερινια και κοντρερας εννοείται..
εγώ πάλη διαφωνώ ο σημερινός αγιαξ ακόμα και τώρα βγάζει παίχτες και μάλιστα τους μοσχοπουλάει με τελευταίο το σοαρες.αλήθεια τέτοιο παίχτη εχει βγαλει ο ολυμπιακός η παο;όσο για το τη θα εκανε αν έπαιζε με τη γιουναιτετ πριν 3-4 χρονιά στο αντιστρέφω αν είχε και ο αγιαξ ολους αυτους που ειχε πουλησει οπως τον βαντεφαρτ τον ζεεντερφοφ Φαν Ντερ Φάαρτ  τοτε βλέπαμε τη θα γινόταν.ο αγιαξ μετα τη πορτο είναι η ομάδα που βγάζει παίχτες και τους μοσχοπουλάει.οσο για συγκριση με ολυμπιακό είναι νομίζω ατυχής ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δες πρώτα γιατί μιλάμε για τον καρολ και μετά κάνεις το σχόλιο ;)φυσικα και ο τερματοφύλακας ο επιθετικός ο μέσος παίζουν αλλα όταν είναι ο κατά ομολογία όλων ο κορυφαίος σου παίχτης τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πειράζει τόσο πολύ η αναφορά;εκτός αν δεν πρέπει να λέμε αν [size=17pt]κάποιος[/size] είναι [size=17pt]διακριθεν[/size] :idiot:

ρε συ, από το Κυριάκι κατάγεσαι; αυτοί τα έχουν όλα ουδέτερα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ πάλη διαφωνώ ο σημερινός αγιαξ ακόμα και τώρα βγάζει παίχτες και μάλιστα τους μοσχοπουλάει με τελευταίο το σοαρες.αλήθεια τέτοιο παίχτη εχει βγαλει ο ολυμπιακός η παο;όσο για το τη θα εκανε αν έπαιζε με τη γιουναιτετ πριν 3-4 χρονιά στο αντιστρέφω αν είχε και ο αγιαξ ολους αυτους που ειχε πουλησει οπως τον [size=20pt]βαντεφαρτ[/size] τον ζεεντερφοφ [size=20pt]Φαν Ντερ Φάαρτ[/size]  τοτε βλέπαμε τη θα γινόταν.ο αγιαξ μετα τη πορτο είναι η ομάδα που βγάζει παίχτες και τους μοσχοπουλάει.οσο για συγκριση με ολυμπιακό είναι νομίζω ατυχής ;)

παιχταράδες και οι 2  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βαντεσαρ ήθελα να γράψω :grin:αλλα εσύ ψάχνεις την ειρωνεία και όχι την ουσία.

στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, αλλά γουστάρω και την ειρωνεία.
πάντως έχει κι ένα μικρό δίκιο ο pathos. τα τελευταία χρόνια ο άγιαξ δεν βγάζει τόσους παιχταράδες όπως παλιότερα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Φερειρα με βαση το ξεκινημα της χρονιας (αποκλεισμος απο την ευρωπη) το ροστερ και την διοικητικη ασταθεια του ΠΑΟ εχει κανει ενα μικρο θαυμα μενοντας πρωτος στην βαθμολογια.Ομως για εμενα το μεγαλυτερο του καταρθομα ειναι οτι εχει καταφερει με την δουλεια του να υπαρχει διοικτικο ενδιαφερον για τον ΠΑΟ.Αν υπηρχε αλλος προπονητης στον παο και ειχε τα περσινα αποτελεσματα και βολοδερνε δευτερο τριτος κανεις δεν θα εδειχνε ενδιαφερον για την ομαδα.Ουτε γοντικες ουτε πολεμηδες ουτε κανεις,θα ειχαν αφησει τον ΠΑΟ στην τυχη του.Ενω τωρα που υπαρχει το δελεαρ των ομιλων του τσ.λιγκ ολο και καποιος δειχνει ενδιαφερον να βαλει καποια λεφτα γιατι ξερει οτι με την 20αρα του τσ.λιγκ μπορει να φερει την ΠΑΕ καπως στα ισα της στα οικονομικα και να μην ξηλωθει οπως ο μαρινακης.Ουσιαστικα ο φερειρα οχι μονο εχει δωσει αγωνιστικη ταυτοτητα στον ΠΑΟ αλλα ισως φερει και την οικονομικη σωτηρια της ομαδας.
Αυτο ειναι το ενα μερος ομως να φτα σουμε στο συμπερασμα οτι "με τα λεφτα του μαρινακη θα ειχε κανει τον ΟΣΦΠ Μπαρτσελονα απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.Στο ποδοσφαιρο παιζει πολυ αν καποιος παιχτης η προπονητης ταιριαζει με το κλιμα της ομαδας.Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα ο Τσιωλης με την πορεια πρωταθλητισμου που κανει με τον Αστερα Τριπολης θα ειχε παρει το μουντιαλ με τα λεφτα του Μαρινακη :grin:.Ο Βαλβερδε νοιωθει ξεχωριστος στην ελλαδα και αυτο τον κανει να δουλευει καλα.Στην ισπανια κανεις δεν του εχει δειξει τετοια αγαπη γιατι ηταν ενα καλος απλα προπονητης μιας μικρομεσαιας ομαδας.Εγω εχω εμπιστοσυνη στον Βαλβερδε γιατι βλεπω εναν προπονητη που θελει να δωσει στην ομαδα ενα τροπο παιχνιδιου που θα αποτελει την αγωνιστικη ταυτοτητα της ομαδας.Μου αρεσε που πηγε στο λονδινο και επαιξε την αρσεναλ στα ισα,εστω και την πεσμενη αρσεναλ.Μου αρεσει που θελει να δουλεψει με νεους παικτες και να του μαθει τι θελει να παιξει και οχι να ζηταει ριβαλντο και ροναλντινιο.Αν ο βαλβερδε μεινει χρονια στον ολυμπιακο θα φτιαξει μια βαση που θα μπορει να κινηθει η ομαδα και ας μηνμειναι αυτος προπονητης.

χάρε, μπράβο παπαρούλη μου. δεν περίμενα από γαύρο να τα εξηγεί τόσο όμορφα

Επισκέπτης
στην ουσία συμφωνώ μαζί σου, αλλά γουστάρω και την ειρωνεία.
πάντως έχει κι ένα μικρό δίκιο ο pathos. τα τελευταία χρόνια ο άγιαξ δεν βγάζει τόσους παιχταράδες όπως παλιότερα
όταν λες τα τελευταία χρόνια τη εννοείς;πρόσφατα πούλησε τον σοουζα στη λιβερπουλ και τον στεκελμποργκ.οι ελληνικές ομάδες αλήθεια έχουν πουλήσει τίποτα ;η τελευταία μεταγραφή που έφερε λεφτά ηταν του καστιγιο που έπιασαν μαλάκες τους ρωσους,και κάτι άλλο για πες μας ποια ομάδα βγάζει παιχταραδες και πουλάει εκτός απο αγιαξ και πορτο;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όταν λες τα τελευταία χρόνια τη εννοείς;πρόσφατα πούλησε τον σοουζα στη λιβερπουλ και τον στεκελμποργκ.οι ελληνικές ομάδες αλήθεια έχουν πουλήσει τίποτα ;η τελευταία μεταγραφή που έφερε λεφτά ηταν του καστιγιο που έπιασαν μαλάκες τους ρωσους,και κάτι άλλο για πες μας ποια ομάδα βγάζει παιχταραδες και πουλάει εκτός απο αγιαξ και πορτο;

ο σοουζα ποιος είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom