Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
υπήρχε μια φουρνιά τη δεκαετία του 70 που έβγαλε ο πανιώνιος με δεδε ιντζογλου μαυρο θεοφιλοπουλο που ηταν παιχταραδες.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
εγω δεν είπα ποτε οτι η πορτο εχει ακαδημιες και βγάζει παίχτες.αυτο που είπα οτι παίρνει παίχτες και τους πουλάει πολύ ακριβά.τώρα όσο αφορά για την πιο επιτυχημένη φουρνιά αν για σένα ειναι οι επιτυχίες που έχουν κάνει δηλαδή το ευρωπαικο του 2004.σαν παιχτες για μένα εκτος του καραγκουνη ειναι μέτριοι.ο δε χαλκιας ενα απο τα μεγαλύτερα πουληταρια που εχει βγάλει η ελλαδα ο μπασινας ενας υπερεκτιμημενος παίχτης που οατν έφυγε απο τον παναθηναϊκό δεν έκανε ανάλογη καριέρα.υπήρχαν παίχτες στο παρελθόν που ηταν καλύτεροι από αυτός αλλα δεν είχαν πάρει ευρωπαϊκό.
η πορτο περνει παικτες ακριβα και τους πουλαει πολυ ακριβα
Ο Μπασινας επαιξε πριμερα στην Μαγιορκα ηταν βασικοτατος 2 χρονια που ηταν εκει μετα τον Παναθηναικο απο το Μακο 5 φορες καλυτερος  ;)
μιλαμε για τεσσερις  παικτες που βγηκαν την ιδια χρονια απο της ακαδημιες και επαιξαν ολοι τους Εθνικη Ελλαδος δεν νομιζω να γινετε και συχνα αυτο το πραγμα
και τα τελευταια χρονια αν εξαιρεσης Μακο εχει καιρο να βγαλεις παικτη απο ακαδημιες ουτε μανιατης ουτε τζαβελας ουτε σπυροπουλος ειναι απο της ακαδημιες σου

Επισκέπτης
η πορτο περνει παικτες ακριβα και τους πουλαει πολυ ακριβα
Ο Μπασινας επαιξε πριμερα στην Μαγιορκα ηταν βασικοτατος 2 χρονια που ηταν εκει μετα τον Παναθηναικο απο το Μακο 5 φορες καλυτερος  ;)
μιλαμε για τεσσερις  παικτες που βγηκαν την ιδια χρονια απο της ακαδημιες και επαιξαν ολοι τους Εθνικη Ελλαδος δεν νομιζω να γινετε και συχνα αυτο το πραγμα
και τα τελευταια χρονια αν εξαιρεσης Μακο εχει καιρο να βγαλεις παικτη απο ακαδημιες ουτε μανιατης ουτε τζαβελας ουτε σπυροπουλος ειναι απο της ακαδημιες σου
ο μανιατης ηρθε 19 χρονών απο τη θηβα σαν ερασιτέχνης.ακαδημίες δεν έπαιξε αλλα στο πανιωνιο ανδρώθηκε επαγγελματικά ;) για τους άλλους δυο συμφωνώ.όμως και ο φυσσας απο τις ακαδημίες ξεκίνησε ο βοκολος το ιδιο .οσο για τη πορτο το να δινεις 3-4 εκ και να περνεις παιχτες που κανουν πρωταθλητισμό σε επίπεδο τσουλου δεν είναι πολλά τα λεφτά.οταν μάλιστα εσυ έχεις δωσει 3μυρια για καποιον σοουζα η ο ολυμπιακός 10 για το ντιογο τα 4-5 φαντάζουν πολύ λίγα για παίχτες τύπου φαλκαο λισατρο  ντιεγο και άλλους ;)η πορτο εχει το καλύτερο σκαουτιγκ στο κόσμο με διαφορά ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με μια διαφορά εγω είπα μια ομάδα όχι όλες τις ομάδες της γαλλιας.γιατι ετσι διαχρονικά πιάσε και τη γερμανια και την ιταλια και την ισπανια σίγουρα θα βρεις πολλούς ;)ομαδες σαν τον αγιαξ και την πορτο υπάρχουν; όχι.πάμε για αλλα γιατί το κουράσαμε ;)

το κουράσαμε, αλλά βλέπω ότι το συνεχίζετε.
τελικά θα αποφασίσεις τι κριτήρια θα βάλεις; τη μια μου λες ότι δεν αναφέρεσαι σε φτασμένους παίχτες. την άλλη αναγνωρίζεις ότι η λυών τα τελευταία 10 χρόνια κάνει καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα, αλλά εσένα σε ενδιαφέρουν τα τελευταία 25 χρόνια. ανάφερέ μου λοιπόν ποιες ήταν οι μεγάλες πωλήσεις της Πόρτο πριν το 2000.
σου έχω ποστάρει 50 παίχτες που πήραν μεταγραφή από γαλλικές ομάδες για εξωτερικό και σου λέω ότι υπάρχουν άλλοι 50+ που ή δεν θυμάμαι ή δεν ήταν τόσο ηχηρές μεταγραφές όσο αυτοί κι εσύ θες ΜΟΝΟ ΜΙΑ ομάδα; μα οι γαλλικές ομάδες έχουν τεράστιο ανταγωνισμό σ' αυτό το θέμα. υπάρχουν 6-7 ομάδες που προσπαθούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. συν το ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από το πορτογαλικό, οπότε υπάρχουν και παίχτες που θα μπορούσαν να πουληθούν ακριβά, αλλά οι γάλλοι τους κρατάνε. π.χ. ο Ζουνίνιο αν είχε πέσει στα χέρια του προέδρου της Πόρτο, θα είχε μείνει για πάντα εκεί;
ακόμη, η πόρτο έχει καταφέρει από ό,τι φαίνεται να δικτυωθεί καλά στην αγορά και να πουλάει ακριβά παίχτες αμφιβόλου αξίας, όπως είπε κι ο κόμπε. π.χ. 10 εκ. ο γιούρκας;;;
τέλος, συνυπολόγισε το γεγονός ότι από τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες που είτε βγάζουν οι ίδιες παιχταράδες, είτε διακινούν από άλλες αγορές (κυρίως λατ. αμερική και αφρική) οι ιταλοί, οι ισπανοί και οι άγγλοι κυρίως αγοράζουν παρά πουλάνε. αν η μπαρτσελόνα δρούσε με τη φιλοσοφία της Πόρτο, πόσα θα κονόμαγε αν έβγαζε στο σφυρί αυτή τη στιγμή τους πρωτοκλασσάτους από τις ακαδημίες της (αν φυσικά έβρισκε αγοραστές που να τα σκάσουν); αν η Μίλαν δρούσε ανάλογα στο παρελθόν με τη μεγάλη φουρνιά των Μπαρέζι, Κοστακούρτα, Αλπμερτίνι, Αντσελότι, Μαλντίνι, Μασάρο κ.λπ. πόσα λεφτά θα είχε κονομήσει; αφού η φιλοσοφία είναι άλλη όμως. η ομάδα κυνηγάει ΚΑΘΕ χρόνο πρωτάθλημα (που είναι ανταγωνιστικόταττο) και τσάμπιονς λιγκ. αν η πόρτο δρούσε σαν τη μίλαν θα είχε πουλήσει μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2004 τους Καρβάλιο, Ντέκο, Φερέιρα, Αλμπέρτο, Ντερλέι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην λετε για Πορτο και Αγιαξ στο θρεντ του Θρυλου γιατι πελατακια μας ειναι και αυτοι :grin:
τέλος πάντων, είστε οφφ τόπικ.
και επίσης μιλάτε για άλλα δεδομένα

το να παίρνεις ένα παίκτη "φτηνά" με 5-6-8 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Μόλις μία ομάδα δώσει πάνω από 1 μύριο θεωρειται πως πήρε αστέρα ολκής εδώ.
Ακόμα θυμόμαστε το πακέτο Ζιό - Ζάχοβιτς που δεν έφταναν μαζί ούτε ένα Χουλκ.

χαλαρώστε
και αράξτε.
Το βασικό θέμα στην Ελλάδα είναι πρωτίστως να βγαίνουνε Έλληνες παίκτες από τα φυτώρια.
Ούτε παροικίες έχουμε πουθενά στην Αφρική ούτε ρίζες λατινοαμερικάνικες για να μας γλύφουνε κάθε φορά που πάμε εκεί κάτω.
Ένα βασικό πρόβλημα του Έλληνα είναι πως δεν κοιτάει το σπίτι του ποτέ. Πάντα το σπίτι του άλλου.

και ένα σχόλιο περί Φερέιρα και Βαλβίδα.
Όταν ο Σάντος ήτανε στην ΑΕΚ ήτανε μάγος. Πήγε με δάφνες στον ΠΑΟ και έφυγε κλωτσηδόν. Δεν υπάρχει αυτό το τι θα έκανε ο ίδιος σε άλλη ομάδα.
Δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος πως αυτό που κάνει ο ΠΑΟ τώρα δεν είναι προϊόν απλά κωλοφαρδίας ή αν θέλεις πείσματος των παικτών να αποδείξουνε πως μπορούνε τώρα που έφτασαν από τύχη να το διεκδικούνε.

και δεν μπορώ φυσικά να λέω πως ένας προπονητής είναι μάγος όταν έχει αποκλειστεί ήδη από τις 2 από τις 3 διοργανώσεις που μετέχει και μάλιστα από ομάδες που ήταν της πλάκας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όχι για σένα αποκλειστικά ρε συ...
αλλά για όλους όσοι κάνουν κάτι σε άλλους αλλά δεν δέχονται να τους το κάνουν...

ε, τότε οκ. όντως εντάσσομαι στους κλασσικούς έλληνες. με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα σ' αυτό που λες το ο,τι ενώ θέλω συνέχεια να γαμάω, δεν δέχομαι με τίποτα να με γαμήσουν!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ε, τότε οκ. όντως εντάσσομαι στους κλασσικούς έλληνες. με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα σ' αυτό που λες το ο,τι ενώ θέλω συνέχεια να γαμάω, δεν δέχομαι με τίποτα να με γαμήσουν!

αφού το παραδέχεσαι... να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ειρωνεία των άλλων... τουλάχιστον αυτό!!!
το γαμήσι άστο!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αφού το παραδέχεσαι... να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ειρωνεία των άλλων... τουλάχιστον αυτό!!!
το γαμήσι άστο!!!

ρε μεγάλε μου, οκ, πλακίτσα κάνω. αν η ειρωνεία είναι τεκμηριωμένη, να τη δεχτώ. διάβασες πώς έγινε εδώ η φάση; ο τύπος έγραψε 5 ονόματα, εκ των οποίων τα 3 λάθος. ένα από τα πράγματα για τα οποία κοροϊδεύει ο φίλαθλος κόσμος τον αλέφαντο είναι ακριβώς αυτό: λέει τα πιο πολλά ονόματα παιχτών λάθος. από την άλλη αυτός με ειρωνεύτηκε, ενώ στην ουσία είχα συμφωνήσει μαζί του. δηλαδή το να λέμε το ίδιο πράγμα κι εσύ να μου λες "τι είναι αυτά που λες ρε καραγκιόζη;" στέκει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε...πάτε καλά;
μαλλώνουνε 2 Παναθηναϊκοί με έναν Πανιώνιο στο θρεντ του Ολυμπιακού για τον Άγιαξ, την Πόρτο και τις γαλλικές ομάδες;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ρε μεγάλε μου, οκ, πλακίτσα κάνω. αν η ειρωνεία είναι τεκμηριωμένη, να τη δεχτώ. διάβασες πώς έγινε εδώ η φάση; ο τύπος έγραψε 5 ονόματα, εκ των οποίων τα 3 λάθος. ένα από τα πράγματα για τα οποία κοροϊδεύει ο φίλαθλος κόσμος τον αλέφαντο είναι ακριβώς αυτό: λέει τα πιο πολλά ονόματα παιχτών λάθος. από την άλλη αυτός με ειρωνεύτηκε, ενώ στην ουσία είχα συμφωνήσει μαζί του. δηλαδή το να λέμε το ίδιο πράγμα κι εσύ να μου λες "τι είναι αυτά που λες ρε καραγκιόζη;" στέκει;

εγώ σχολίασα αυτό που είπες περί ειρωνείας... είναι κάτι που δεν θεωρώ σωστό... εσύ άλλωστε είπες πως δεν τη δέχεσαι...
σχετικά με την διαφωνία για τις πωλήσεις παιχτών απλά έχετε ένα διαφορετικό σκεπτικό.
ο ένας λέει πως η πόρτο και ο Άγιαξ συστηματικά πουλάνε παίχτες και βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό, η μεν Πόρτο παίρνει πιο μεγάλους σε ηλικία και τους μεταπουλά σε πολύ καλή τιμή και ο Άγιαξ τους δημιουργεί...
η άλλη άποψη είναι πως και άλλες ομάδες το κάνουν αυτό πχ Γαλλικές
η ουσία της διαφωνίας σας είναι πως πόρτο και άγιαξ φαίνεται πως το κάνουν πιο οργανωμένα και έχει μπει αυτό στην λογική των ομάδω τους ενώ από τις γαλλικές καμμία δεν το κάνει συστηματικά...
αυτό καταλαβαίνει ένας τρίτος...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ σχολίασα αυτό που είπες περί ειρωνείας... είναι κάτι που δεν θεωρώ σωστό... εσύ άλλωστε είπες πως δεν τη δέχεσαι...
σχετικά με την διαφωνία για τις πωλήσεις παιχτών απλά έχετε ένα διαφορετικό σκεπτικό.
ο ένας λέει πως η πόρτο και ο Άγιαξ συστηματικά πουλάνε παίχτες και βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό, η μεν Πόρτο παίρνει πιο μεγάλους σε ηλικία και τους μεταπουλά σε πολύ καλή τιμή και ο Άγιαξ τους δημιουργεί...
η άλλη άποψη είναι πως και άλλες ομάδες το κάνουν αυτό πχ Γαλλικές
η ουσία της διαφωνίας σας είναι πως πόρτο και άγιαξ φαίνεται πως το κάνουν πιο οργανωμένα και έχει μπει αυτό στην λογική των ομάδω τους ενώ από τις γαλλικές καμμία δεν το κάνει συστηματικά...
αυτό καταλαβαίνει ένας τρίτος...

στα περί ειρωνείας έκανα πλάκα ότι δεν τη δέχομαι.
στα υπόλοιπα, ο καθένας τα συμπεράσματά του

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε...πάτε καλά;
μαλλώνουνε 2 Παναθηναϊκοί με έναν Πανιώνιο στο θρεντ του Ολυμπιακού για τον Άγιαξ, την Πόρτο και τις γαλλικές ομάδες;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

έχεις δίκιο ρε συ. ας μιλήσουμε για Μπάγερν Μονάχου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε...πάτε καλά;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Ήρθαν όλοι οι Τσάκες να σπαμάρουν Μοϊκανέ.  :jerking: :jerking: :jerking:
Αντί να ασχολούνται με τα πλάνα της ομαδάρας τους για την Α2 και τη διεκδίκηση
ενός ακόμη τροπΕου. Σαν τα υπόλοιπα 500 (ή 2.500 είναι;  :think: ) που έχουν. :2funny:

Επισκέπτης
και δεν μπορώ φυσικά να λέω πως ένας προπονητής είναι μάγος όταν έχει αποκλειστεί ήδη από τις 2 από τις 3 διοργανώσεις που μετέχει και μάλιστα από ομάδες που ήταν της πλάκας.
3στις 4 ειναι μοικανε.
Τσαμπιονς λιγκ
ΟΥΕΦΑ
Κυπελλο Ελλαδας

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Τζιμπούρ: «Έχουμε μεγάλη... λύσσα»

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να κοιτούν ξεχωριστά τις αναμετρήσεις. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν:

Στο αν το γκολ κόντρα στην Ρούμπιν, ήταν το πιο τυχερό στην καριέρα του: «Με διαφορά».

Στο «αίτημα» του κόσμου για κατάκτηση του Europa League: «Συχνά όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι ένα όνειρο. Όλοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Στο αν έχει ξεπεράσει το... σοκ από το κρύο στην Μόσχα: «Λατρεύω να παίζω στο κρύο».

Στο τι γνωρίζει από τη Μέταλιστ: «Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας και Ρωσίας έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί έχουν κρατήσει μερικά στοιχεία, όπως την πειθαρχία και τη δύναμη και προσέθεσαν τη τεχνική με παίκτες από την Λατινική Αμερική».

Στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Εγώ έχω πολύ όρεξη όπως και η υπόλοιπη ομάδα και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με τη λύσσα και την όρεξη που έχουμε νομίζω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι καλά για μας και στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και στο Europa League».

Στον Κάρολ: «Όπως είπα και πριν και στον αγώνα στην Ρωσία και στον επαναληπτικό, ήταν αποφασιστική η δράση του για μας. Είναι πολύ ταπεινός. Ήρθε το χειμώνα, ήταν δεύτερος τερματοφύλακας, έκανε ότι μπόρεσε και απέδειξε τι δυνατότητες έχει».

Στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον ελληνικό λαό είναι καλό να έχει έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι σημαντικό να βλέπουμε πως μια ομάδα εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό. Αγωνιστικά, είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ λίγες οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Νομίζω ότι ήμασταν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Champions League και εκπροσωπήσαμε τη χώρα και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βλέπετε ότι καταφέραμε και στην Ρωσία κερδίσαμε, εκεί όπου πολλές ομάδες έφαγαν τα μούτρα τους. Κρατήσαμε τα πόδια μας στο έδαφος και νομίζω ότι για τον Ολυμπιακό είναι καινούριο να αγωνίζεται εκτός έδρας και να έχει ελπίδες για τη νίκη, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Μιραλάς: «Πιθανή η συμμετοχή στον τελικό»

Πιστεύει στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League, ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός υπογράμμισε πως η προσοχή των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να στραφεί αρχικά στη Μέταλιστ, η οποία είναι μια δυνατή ομάδα, όπως υπογράμμισε ο ίδιος. Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ρόι Κάρολ και στην εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Αρχικά, ο Μιραλάς δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Είναι λογικό οι φίλαθλοί μας να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλός μας (Μέταλιστ) είναι δυνατή, αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη».

Σχετικά με τον Ρόι Κάρολ τόνισε: «Έπαιξε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας (όπως και ο Μέγιερι). Δεν ξέρω αν είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Πρόταση από τη Βέρντερ για τον Μοδεστό

Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φέρεται να βρίσκεται ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη πρόταση από τους Γερμανούς στα χέρια του. Ο Γάλλος αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ήδη η διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης έχει κινηθεί για την επίτευξη συμφωνίας μαζί του.

Η γερμανική ομάδα του προσφέρει 650 χιλιάδες ευρώ ετησίως, για συμβόλαιο 1+1 ετών. Ο έμπειρος αμυντικός επιθυμεί κλειστό διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στης Γερμανία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή μεταξύ της πλευράς του παίκτη και των «ερυθρολεύκων» για την ανανέωση της συνεργασίας, κάτι που αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Τριπλό "όχι" σε 19 εκ. ευρώ

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό έχει εκδηλώθεί για τους Μιραλάς, Τζεμπούρ και Παπαδόπουλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι προτάσεις που είχε ο Ολυμπιακός για τους τρεις ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο έφταναν τα 19 εκατομμύρια ευρώ!

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο η Γαλατασαράι πρόσφερε κοντά στα 7 εκ ευρώ, ωστόσο οι πρωταθλητές δεν συζήτησαν καν το θέμα. Ο διεθνής στόπερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Αγγλία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2015 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 8 εκ ευρώ.

Για τον Κέβιν Μιραλάς μια αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία επίσης δεν έγινε αποδεκτή. Το συμβόλαιο του Βέλγου λήγει το 2014 και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 8 εκ ευρώ. Τέλος για τον Ράφικ Τζεμπούρ, η Φενέρμπαχτσε πρόσφερε κοντά στα 6 εκ ευρώ τον Ιανουάριο για την απόκτηση του.

novasports.gr

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τζιμπούρ: «Έχουμε μεγάλη... λύσσα»

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να κοιτούν ξεχωριστά τις αναμετρήσεις. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν:

Στο αν το γκολ κόντρα στην Ρούμπιν, ήταν το πιο τυχερό στην καριέρα του: «Με διαφορά».

Στο «αίτημα» του κόσμου για κατάκτηση του Europa League: «Συχνά όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι ένα όνειρο. Όλοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Στο αν έχει ξεπεράσει το... σοκ από το κρύο στην Μόσχα: «Λατρεύω να παίζω στο κρύο».

Στο τι γνωρίζει από τη Μέταλιστ: «Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας και Ρωσίας έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί έχουν κρατήσει μερικά στοιχεία, όπως την πειθαρχία και τη δύναμη και προσέθεσαν τη τεχνική με παίκτες από την Λατινική Αμερική».

Στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Εγώ έχω πολύ όρεξη όπως και η υπόλοιπη ομάδα και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με τη λύσσα και την όρεξη που έχουμε νομίζω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι καλά για μας και στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και στο Europa League».

Στον Κάρολ: «Όπως είπα και πριν και στον αγώνα στην Ρωσία και στον επαναληπτικό, ήταν αποφασιστική η δράση του για μας. Είναι πολύ ταπεινός. Ήρθε το χειμώνα, ήταν δεύτερος τερματοφύλακας, έκανε ότι μπόρεσε και απέδειξε τι δυνατότητες έχει».

Στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον ελληνικό λαό είναι καλό να έχει έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι σημαντικό να βλέπουμε πως μια ομάδα εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό. Αγωνιστικά, είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ λίγες οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Νομίζω ότι ήμασταν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Champions League και εκπροσωπήσαμε τη χώρα και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βλέπετε ότι καταφέραμε και στην Ρωσία κερδίσαμε, εκεί όπου πολλές ομάδες έφαγαν τα μούτρα τους. Κρατήσαμε τα πόδια μας στο έδαφος και νομίζω ότι για τον Ολυμπιακό είναι καινούριο να αγωνίζεται εκτός έδρας και να έχει ελπίδες για τη νίκη, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν».

novasports.gr
ναι, αλλά με τη Ρούμπιν έπαιζε το πουλί του και περπάταγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom