Επισκέπτης
υπήρχε μια φουρνιά τη δεκαετία του 70 που έβγαλε ο πανιώνιος με δεδε ιντζογλου μαυρο θεοφιλοπουλο που ηταν παιχταραδες.
η πορτο περνει παικτες ακριβα και τους πουλαει πολυ ακριβαεγω δεν είπα ποτε οτι η πορτο εχει ακαδημιες και βγάζει παίχτες.αυτο που είπα οτι παίρνει παίχτες και τους πουλάει πολύ ακριβά.τώρα όσο αφορά για την πιο επιτυχημένη φουρνιά αν για σένα ειναι οι επιτυχίες που έχουν κάνει δηλαδή το ευρωπαικο του 2004.σαν παιχτες για μένα εκτος του καραγκουνη ειναι μέτριοι.ο δε χαλκιας ενα απο τα μεγαλύτερα πουληταρια που εχει βγάλει η ελλαδα ο μπασινας ενας υπερεκτιμημενος παίχτης που οατν έφυγε απο τον παναθηναϊκό δεν έκανε ανάλογη καριέρα.υπήρχαν παίχτες στο παρελθόν που ηταν καλύτεροι από αυτός αλλα δεν είχαν πάρει ευρωπαϊκό.
ο μανιατης ηρθε 19 χρονών απο τη θηβα σαν ερασιτέχνης.ακαδημίες δεν έπαιξε αλλα στο πανιωνιο ανδρώθηκε επαγγελματικά ;) για τους άλλους δυο συμφωνώ.όμως και ο φυσσας απο τις ακαδημίες ξεκίνησε ο βοκολος το ιδιο .οσο για τη πορτο το να δινεις 3-4 εκ και να περνεις παιχτες που κανουν πρωταθλητισμό σε επίπεδο τσουλου δεν είναι πολλά τα λεφτά.οταν μάλιστα εσυ έχεις δωσει 3μυρια για καποιον σοουζα η ο ολυμπιακός 10 για το ντιογο τα 4-5 φαντάζουν πολύ λίγα για παίχτες τύπου φαλκαο λισατρο ντιεγο και άλλους ;)η πορτο εχει το καλύτερο σκαουτιγκ στο κόσμο με διαφορά ;)η πορτο περνει παικτες ακριβα και τους πουλαει πολυ ακριβα
Ο Μπασινας επαιξε πριμερα στην Μαγιορκα ηταν βασικοτατος 2 χρονια που ηταν εκει μετα τον Παναθηναικο απο το Μακο 5 φορες καλυτερος ;)
μιλαμε για τεσσερις παικτες που βγηκαν την ιδια χρονια απο της ακαδημιες και επαιξαν ολοι τους Εθνικη Ελλαδος δεν νομιζω να γινετε και συχνα αυτο το πραγμα
και τα τελευταια χρονια αν εξαιρεσης Μακο εχει καιρο να βγαλεις παικτη απο ακαδημιες ουτε μανιατης ουτε τζαβελας ουτε σπυροπουλος ειναι απο της ακαδημιες σου
με μια διαφορά εγω είπα μια ομάδα όχι όλες τις ομάδες της γαλλιας.γιατι ετσι διαχρονικά πιάσε και τη γερμανια και την ιταλια και την ισπανια σίγουρα θα βρεις πολλούς ;)ομαδες σαν τον αγιαξ και την πορτο υπάρχουν; όχι.πάμε για αλλα γιατί το κουράσαμε ;)
τέλος πάντων, είστε οφφ τόπικ.Μην λετε για Πορτο και Αγιαξ στο θρεντ του Θρυλου γιατι πελατακια μας ειναι και αυτοι
όχι για σένα αποκλειστικά ρε συ...
αλλά για όλους όσοι κάνουν κάτι σε άλλους αλλά δεν δέχονται να τους το κάνουν...
ε, τότε οκ. όντως εντάσσομαι στους κλασσικούς έλληνες. με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα σ' αυτό που λες το ο,τι ενώ θέλω συνέχεια να γαμάω, δεν δέχομαι με τίποτα να με γαμήσουν!
αφού το παραδέχεσαι... να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ειρωνεία των άλλων... τουλάχιστον αυτό!!!
το γαμήσι άστο!!!
ρε μεγάλε μου, οκ, πλακίτσα κάνω. αν η ειρωνεία είναι τεκμηριωμένη, να τη δεχτώ. διάβασες πώς έγινε εδώ η φάση; ο τύπος έγραψε 5 ονόματα, εκ των οποίων τα 3 λάθος. ένα από τα πράγματα για τα οποία κοροϊδεύει ο φίλαθλος κόσμος τον αλέφαντο είναι ακριβώς αυτό: λέει τα πιο πολλά ονόματα παιχτών λάθος. από την άλλη αυτός με ειρωνεύτηκε, ενώ στην ουσία είχα συμφωνήσει μαζί του. δηλαδή το να λέμε το ίδιο πράγμα κι εσύ να μου λες "τι είναι αυτά που λες ρε καραγκιόζη;" στέκει;
εγώ σχολίασα αυτό που είπες περί ειρωνείας... είναι κάτι που δεν θεωρώ σωστό... εσύ άλλωστε είπες πως δεν τη δέχεσαι...
σχετικά με την διαφωνία για τις πωλήσεις παιχτών απλά έχετε ένα διαφορετικό σκεπτικό.
ο ένας λέει πως η πόρτο και ο Άγιαξ συστηματικά πουλάνε παίχτες και βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό, η μεν Πόρτο παίρνει πιο μεγάλους σε ηλικία και τους μεταπουλά σε πολύ καλή τιμή και ο Άγιαξ τους δημιουργεί...
η άλλη άποψη είναι πως και άλλες ομάδες το κάνουν αυτό πχ Γαλλικές
η ουσία της διαφωνίας σας είναι πως πόρτο και άγιαξ φαίνεται πως το κάνουν πιο οργανωμένα και έχει μπει αυτό στην λογική των ομάδω τους ενώ από τις γαλλικές καμμία δεν το κάνει συστηματικά...
αυτό καταλαβαίνει ένας τρίτος...
ρε...πάτε καλά;
μαλλώνουνε 2 Παναθηναϊκοί με έναν Πανιώνιο στο θρεντ του Ολυμπιακού για τον Άγιαξ, την Πόρτο και τις γαλλικές ομάδες;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
στα περί ειρωνείας έκανα πλάκα ότι δεν τη δέχομαι.
στα υπόλοιπα, ο καθένας τα συμπεράσματά του
ρε...πάτε καλά;
μαλλώνουνε 2 Παναθηναϊκοί με έναν Πανιώνιο στο θρεντ του Ολυμπιακού για τον Άγιαξ, την Πόρτο και τις γαλλικές ομάδες;
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
3στις 4 ειναι μοικανε.και δεν μπορώ φυσικά να λέω πως ένας προπονητής είναι μάγος όταν έχει αποκλειστεί ήδη από τις 2 από τις 3 διοργανώσεις που μετέχει και μάλιστα από ομάδες που ήταν της πλάκας.
ναι, αλλά με τη Ρούμπιν έπαιζε το πουλί του και περπάταγεΤζιμπούρ: «Έχουμε μεγάλη... λύσσα»
Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νταμπλ και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να κοιτούν ξεχωριστά τις αναμετρήσεις. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν:
Στο αν το γκολ κόντρα στην Ρούμπιν, ήταν το πιο τυχερό στην καριέρα του: «Με διαφορά».
Στο «αίτημα» του κόσμου για κατάκτηση του Europa League: «Συχνά όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι ένα όνειρο. Όλοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».
Στο αν έχει ξεπεράσει το... σοκ από το κρύο στην Μόσχα: «Λατρεύω να παίζω στο κρύο».
Στο τι γνωρίζει από τη Μέταλιστ: «Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο της Ουκρανίας και Ρωσίας έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί έχουν κρατήσει μερικά στοιχεία, όπως την πειθαρχία και τη δύναμη και προσέθεσαν τη τεχνική με παίκτες από την Λατινική Αμερική».
Στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Εγώ έχω πολύ όρεξη όπως και η υπόλοιπη ομάδα και νομίζω ότι αποδείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με τη λύσσα και την όρεξη που έχουμε νομίζω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι καλά για μας και στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και στο Europa League».
Στον Κάρολ: «Όπως είπα και πριν και στον αγώνα στην Ρωσία και στον επαναληπτικό, ήταν αποφασιστική η δράση του για μας. Είναι πολύ ταπεινός. Ήρθε το χειμώνα, ήταν δεύτερος τερματοφύλακας, έκανε ότι μπόρεσε και απέδειξε τι δυνατότητες έχει».
Στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για τον ελληνικό λαό είναι καλό να έχει έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι σημαντικό να βλέπουμε πως μια ομάδα εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό. Αγωνιστικά, είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ λίγες οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Νομίζω ότι ήμασταν σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους του Champions League και εκπροσωπήσαμε τη χώρα και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βλέπετε ότι καταφέραμε και στην Ρωσία κερδίσαμε, εκεί όπου πολλές ομάδες έφαγαν τα μούτρα τους. Κρατήσαμε τα πόδια μας στο έδαφος και νομίζω ότι για τον Ολυμπιακό είναι καινούριο να αγωνίζεται εκτός έδρας και να έχει ελπίδες για τη νίκη, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν».
novasports.gr