- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Τα αεκάκια-ξεκωλάκια μ' αρέσει που μιλάνε.
με το 2-2 παικτη ενα γκολ εφτανε μετα και για τις 2 ομαδες να ξερεις και τα γκολ μπηκανε με διαφορα 20-30 δευτερολεπτων αλλο να πρεπειμαλακια ειπες γιατι πριν βαλει το 3 ο θρυλος το ματς ηταν 2-2 στην γερμανια
Το θεμα ομως ειναι τι θα σου προσφερουν οι 8 του γιουροπα. Σχεδον τιποτα βασικα.Όταν φτάνεις στο τελευταίο ματς και περιμένεις συνδιασμούς αποτελεσμάτων όλα είναι πιθανά..
Δε ξέρω τί έγινε στη Γερμανία, η Άρσεναλ πάντως σήμερα το παράτησε το παιχνίδι..και δικαίωμά της..αν έκαναν οι γερμανοί το ίδιο, επίσης δικαίωμά τους.
Άποψή μου καλύτερα..Όμάδες όπως ο Ολυμπιακός έχουν πιθανότητες μόνο στο Γιουρόπα..Με μια καλή κλήρωση ,λίγη τύχη, μπορεί άνετα να φτάσει στους 8!
χαχαχαχαχαχα...μαλακες δεν γλιτωνετε με τιποτα ...αλλαχτε ομαδα να χαρειτε..ειδατε ολες σας σημερα ποιος ειναι ο θρυλος και αυτο δεν αλλαζει κακομοιτηδες μικροψωληδες...
ψαχτε τωρα εσεις για διοικησεις πληρωστε και κανενα παιχτη που ζουνε με δανεικα και χαζεψτε τον θρυλο να προελαυνει σε ελλαδα και ευρωπη
χαχαχαχαχαχαχ...μαλακες κοροιδα....
κοιτα...φυσικα ηθελα να περασω τσου λου...αλλα απο την αλλη ειμαι αυχαριστημενος απο την μπαλλα που επαιξα...ολη η ευρωπη θα δει τις φασεις και αυτο δεν αλλαζει...ολοι θα δουν οτι το 3-1 ειναι πλασματικο ...και εκει δεν ειναι κομπλεξικοι πουτανογενημενοι ωστε να ασχολουνται με δευτερες και τριτες εμφανισεις ...
εκει λενε olympiakos ;) ;)
ειδα μπαλλιτσα μαγκα...καβλωσα παλι...
σου αρεσει δεν σου αρεσει κλααααααααααααααααααααααααψε τωρα να καθαρισουν τα ματακια σου....Τα αεκάκια-ξεκωλάκια μ' αρέσει που μιλάνε.
Τα αεκάκια-ξεκωλάκια μ' αρέσει που μιλάνε.
Κοίτα, μπαλάρα έπαιξες( άσε που θα μπορούσε να σου κάνει το 2-2 στο τέλος), αλλά... προελαύνει? Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες
επειδη ειχα ανοιχτο livescore πρωτα μπηκε το 2-2 των γαλλων και μετα το 3-1.Ο Ολυμπιακος βαζει το γκολ στο 89, και η Μαρσειγ στο 85.
Αλλά τα δύο ματς εχουν μια διαφορα τεσσαρων λεπτων στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου.
Δεν αποκλειεται τα γκολ να εχουν μπει με διαφορα δευτερολεπτων.
Θα ειχε αξια να μαθουμε καπως, ποιο γκολ μπαινει πρωτο.
δοκιμασε κι εσυ να κλααααααααααασεις τωρα να καθαρισει το κωλαρακι σου απο τα φλοκια..σου αρεσει δεν σου αρεσει κλααααααααααααααααααααααααψε τωρα να καθαρισουν τα ματακια σου....
Το θεμα ομως ειναι τι θα σου προσφερουν οι 8 του γιουροπα. Σχεδον τιποτα βασικα.
εχει μουλιασει ο σερβερ απο το κλαμα.....ειναι της σχολης ποποτα 'εμπρος πισω' ο χρηστιδης
υ.γ. ρε μαλακες μονο εμενα κολλαει απιστευτα το σαιτ? δεκα ωρες να φορτωσει αποψε
δεν εχει σημασια για μενα ρε αλεξ αυτο...και να το εδωσε καλα εκανε...σημασια για μενα εχει το ''olympiakos'' oτι η ευρωπη βλεπει αυτην την ομαδα και το ποδοσφαιρο παιζει οτι εγω χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ,παραγω ποδοσφαιρο ,δεν κλεβω παιχνιδια με ταμπουρια και βοηθα παναγια μου...Ο Ολυμπιακος βαζει το γκολ στο 89, και η Μαρσειγ στο 85.
Αλλά τα δύο ματς εχουν μια διαφορα τεσσαρων λεπτων στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου.
Δεν αποκλειεται τα γκολ να εχουν μπει με διαφορα δευτερολεπτων.
Θα ειχε αξια να μαθουμε καπως, ποιο γκολ μπαινει πρωτο.
μην μπερδευεσε δεν αποκλειστηκε απο την ευρωπη ;)Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες
απο το τσου λου, εσυ αποκλειστηκες νωρις....Κοίτα, μπαλάρα έπαιξες( άσε που θα μπορούσε να σου κάνει το 2-2 στο τέλος), αλλά... προελαύνει? Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες
συγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...Κοίτα, μπαλάρα έπαιξες( άσε που θα μπορούσε να σου κάνει το 2-2 στο τέλος), αλλά... προελαύνει? Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες