Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Τα αεκάκια-ξεκωλάκια μ' αρέσει που μιλάνε.  :2funny:  :rockon:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μαλακια ειπες γιατι πριν βαλει το 3 ο θρυλος το ματς ηταν 2-2 στην γερμανια
με το 2-2 παικτη ενα γκολ εφτανε μετα και για τις 2 ομαδες να ξερεις και τα γκολ μπηκανε με διαφορα 20-30 δευτερολεπτων αλλο να πρεπει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όταν φτάνεις στο τελευταίο ματς και περιμένεις συνδιασμούς αποτελεσμάτων όλα είναι πιθανά..
Δε ξέρω τί έγινε στη Γερμανία, η Άρσεναλ πάντως σήμερα το παράτησε το παιχνίδι..και δικαίωμά της..αν έκαναν οι γερμανοί το ίδιο, επίσης δικαίωμά τους.
Άποψή μου καλύτερα..Όμάδες όπως ο Ολυμπιακός έχουν πιθανότητες μόνο στο Γιουρόπα..Με μια καλή κλήρωση ,λίγη τύχη, μπορεί άνετα να φτάσει στους 8!
Το θεμα ομως ειναι τι θα σου προσφερουν οι 8 του γιουροπα. Σχεδον τιποτα βασικα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχαχαχαχαχα...μαλακες δεν γλιτωνετε με τιποτα ...αλλαχτε ομαδα να χαρειτε..ειδατε ολες σας σημερα ποιος ειναι ο θρυλος και αυτο δεν αλλαζει κακομοιτηδες μικροψωληδες...
ψαχτε τωρα εσεις για διοικησεις πληρωστε και κανενα παιχτη που ζουνε με δανεικα και χαζεψτε  τον θρυλο να προελαυνει σε ελλαδα και ευρωπη
χαχαχαχαχαχαχ...μαλακες κοροιδα....

Κοίτα, μπαλάρα έπαιξες( άσε που θα μπορούσε να σου κάνει το 2-2 στο τέλος), αλλά... προελαύνει? Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιτα...φυσικα ηθελα να περασω τσου λου...αλλα απο την αλλη ειμαι αυχαριστημενος απο την μπαλλα που επαιξα...ολη η ευρωπη θα δει τις φασεις και αυτο δεν αλλαζει...ολοι θα δουν οτι το 3-1 ειναι πλασματικο ...και εκει δεν ειναι κομπλεξικοι πουτανογενημενοι ωστε να ασχολουνται με δευτερες και τριτες εμφανισεις ...
εκει λενε olympiakos  ;) ;)
ειδα μπαλλιτσα μαγκα...καβλωσα παλι...

τυπε εγω για διαφορους λογους θα γουσταρα αρκετα να περασει τσου λου η ομαδα σου. αλλα απεχθανομαι να βλεπω χαμογελο στο προσωπο του προεδρου σου και λεφτα στη τσεπη του. πως με βλεπεις?  :grin:

Επισκέπτης
Η εξέλιξη σήμερα ήταν συμβολική.
Αφήσαν την Ελλαδίτσα να  :zfuck: την εκτός Ευρώ Αγγλία και Γερμανο-Γάλλοι  :zfuck: μετά την Ελλαδίτσα...
Θέλουν να δείξουν τι μας περιμένει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Τα αεκάκια-ξεκωλάκια μ' αρέσει που μιλάνε.  :2funny:  :rockon:

με τόσες κηδείες που τους έχουμε κάνει τοσα χρόνια και 17 χρόνια να πάρουνε πρωταθλημα και λίγα λένε....χαχαχα :2funny:
gggggg.jpg

τους γαμούσε τόσα χρόνια ο πράκτορας , τους γαμεί τωρα ο Βαγγέλας, τι να κάνουν τα έρμα?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοίτα, μπαλάρα έπαιξες( άσε που θα μπορούσε να σου κάνει το 2-2 στο τέλος), αλλά... προελαύνει? Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά αποκλείστηκες  :rolleyes:

ειναι της σχολης ποποτα 'εμπρος πισω' ο χρηστιδης  :2funny:

υ.γ. ρε μαλακες μονο εμενα κολλαει απιστευτα το σαιτ? δεκα ωρες να φορτωσει αποψε  :headbang:

Επισκέπτης
Ο Ολυμπιακος βαζει το γκολ στο 89, και η Μαρσειγ στο 85.
Αλλά τα δύο ματς εχουν μια διαφορα τεσσαρων λεπτων στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου.
Δεν αποκλειεται τα γκολ να εχουν μπει με διαφορα δευτερολεπτων.
Θα ειχε αξια να μαθουμε καπως, ποιο γκολ μπαινει πρωτο.
επειδη ειχα ανοιχτο livescore πρωτα μπηκε το 2-2 των γαλλων και μετα το 3-1.
εγω δεν θα πω για στημενο ματς αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι τα δυο ματς ειχαν διαφορα 5 λεπτων πραγμα που στο τσαμπιονσ λιγκ απαγορευετε δια ροπαλου ποσο μαλλον σε 2 ματς που αλληλοσυμληρωνονται

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σου αρεσει δεν  σου αρεσει κλααααααααααααααααααααααααψε τωρα να καθαρισουν τα ματακια σου....
δοκιμασε κι εσυ να κλααααααααααασεις τωρα να καθαρισει το κωλαρακι σου απο τα φλοκια..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
zero, anti κλάψτε  :birdman:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το εδωσε η οχι η Ντορτμουντ στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.. Δεν περασαμε στην επομενη φαση στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.. Μικρη η πικρα αφου συνεχιζουμε στο Γιουροπα.. Παιξαμε καλη μπαλιτσα σε εξαιρεση το πρωτο παιχνιδι κι αυτο με ικανοποιει ως ενα σημειο.. Και κατι σημαντικο.. Το συστημα ταμπουρι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν το γνωριζει κι αυτο τον κανει ακομα μεγαλυτερο μαγκα..

Μην δινετε σημασια στους πικραμενους.. Ειναι λογικο να πανηγυριζουν αφου μια ζωη τους εχουμε στην :pipa1:

Οτι και να λενε γνωριζουν πολυ καλα πως μεταξυ μας τους εχουμε στα τεσσερα..

Το γελοιο ειναι πως καποιοι μυρωδιαδες μιλανε για τα δευτερα της Αρσεναλ απαξιωτικα και ειδικα οι ζελεδες που αποκλειστηκαν απο Οντενσε και Μακαμπι.. Ναι κυριοι.. Μιλανε αυτοι που σε ενα μηνα αποκλειστηκαν απο τσου λου και γιουροπα.. Γιατι το ροστερ τους ξεπερνα κατα πολυ αυτα τα....  δευτερα της Αρσεναλ...

Γι αυτο και μια ζωη θα τους :fuck2: διχως σαλιο..

Αφηστε τους να σκουζουν.. Δικο μας δημιουργημα ειναι και τωρα τους απολαμβανουμε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το θεμα ομως ειναι τι θα σου προσφερουν οι 8 του γιουροπα. Σχεδον τιποτα βασικα.

Ε βέβαια τι λέμε τώρα. Κάθε χρόνο ο γάβρος ( ή και άλλες ελληνικές ομάδες ) στους 8 μιας ευρωπαικής διοργάνωσης οπότε τι να σου προσφέρει.

Ο γάβρος πληρώνει την πρώτη εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ. Μπορεί να πει κανείς πως δεν είχε ματς στα πόδια του ή ότι άλλο. Η εμφάνιση τότε ήταν αρκετά νωθρή πάντως. Έστω χ να φερνε θα κοβε και βαθμούς.

Η Μαρσέιγ μη ξεχνάμε πως στα 3 εκτός έδρας ματς είχε 2 νίκες και χ με την Άρσεναλ!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειναι της σχολης ποποτα 'εμπρος πισω' ο χρηστιδης  :2funny:

υ.γ. ρε μαλακες μονο εμενα κολλαει απιστευτα το σαιτ? δεκα ωρες να φορτωσει αποψε  :headbang:
εχει μουλιασει ο σερβερ απο το κλαμα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Ολυμπιακος βαζει το γκολ στο 89, και η Μαρσειγ στο 85.
Αλλά τα δύο ματς εχουν μια διαφορα τεσσαρων λεπτων στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου.
Δεν αποκλειεται τα γκολ να εχουν μπει με διαφορα δευτερολεπτων.
Θα ειχε αξια να μαθουμε καπως, ποιο γκολ μπαινει πρωτο.
δεν εχει σημασια για μενα ρε αλεξ αυτο...και να το εδωσε καλα εκανε...σημασια για μενα εχει το ''olympiakos'' oτι η ευρωπη βλεπει αυτην την ομαδα και το ποδοσφαιρο παιζει οτι εγω χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ,παραγω ποδοσφαιρο ,δεν κλεβω παιχνιδια με ταμπουρια και βοηθα παναγια μου...
εν ολιγοις βλεπω μελλον...καλο μελλον...στα 5 απο τα 6 ματς παιξαμε μπαλλαρα....μεσα εξω..καταριψαμε τον μυθο που θελανε να δημιουργησουν καποιοι μαλακες γυρω απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο...
στα ισα με κατοχη με παραγωγη ευρωπαικη ομαδα...
τωρα αν το εδωσαν οι γερμανοι η οχι δεν αλλαζει στην ουσια κατι σε ολα αυτα...
αυτα εγιναν και γινονται και ειναι η πραγματικοτητα...εγω σε αυτα στεκομαι και αυτα βλεπω και κρινω...η ομαδα προχωραει μπροστα ....
ουτε για διοικηση ψαχνω ουτε τιποτα...νοικοκυρεμενο μαγαζι ...δεν ειμαι βεβαια μπαρτσα αλλα ....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
απο το τσου λου, εσυ αποκλειστηκες νωρις....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...
η πιστευεις με αυτα που ειδες οτι δεν εχω τυχη στο γιουροπα λιγκ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom