SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
κλαααααααααααααααααααααψεΚαι εσύ στο γκρουπ "Έχω φάει μεγάλη πίκρα από τον Γάβρο".
Προσέξτε τους καναπέδες σας μην κάνουν μόνιμα βαθουλώματα.
κλαααααααααααααααααααααψεΚαι εσύ στο γκρουπ "Έχω φάει μεγάλη πίκρα από τον Γάβρο".
Προσέξτε τους καναπέδες σας μην κάνουν μόνιμα βαθουλώματα.
εντάξει μικρή η ντορτμουντ αλλα και η αρσεναλ ειναι μεγάλη ομάδα; ;)Μπράβο στην ομάδα μας για την εμφάνιση , μας έκανε περήφανους .
Μικρή ομάδα η Ντόρτμουντ , ντροπή .
τελικά εσύ πρέπει να είσαι πρότυπο στόκουτραβαγαν τα μαλια τους οι καριολες κανε καλες εμφανισεις τις Πεμπτες κ 1-2 γκελες αλλα Αστερα γιατι δεν αντεχουν οι 3 ενδεκαδες κ πες αντιο στο πρωτααθλημα
...
συγκεντρωση τωρα στο πρωταθλημα που ειναι βασικος στοχος αν θελουμε να παιξουμε και του χρονου σιγουρα ομιλους για να ξανακανουμε περηφανη την ελλαδα...
σημερα ειμαστε γαλλοι ?
σωστος.οταν βαλαμε το τριτο το ιδιο σκεφτομουνπαιδες θα σας πω την αποψη μου
με το 2-1 στην γερμανια περιμενανε μπασ και ισοφαρισει η αρσεναλ γιατι ετσι πηγενε 4ος ο ολυμπιακος οταν εβαλε το 3ο ο μοντεστο το παρατησαν οι γερμανοι και οι γαλλοι βαλανε 2 γκολ ευκολα
καλύτερα κλάψε εσύεδω που εχασε η ντορτουμντ επιτηδες σας χαλασε, που εχασε η αρσεναλ επιτηδες, δεν σας χαλασε ε;αντε γεια γαυρακια.....αλλη φορα να μαθετε να περνατε με την αξια σας αυτην ηταν η τιμωρια σας,κλαψεεεεεεε βαγγελααααααααααααααααααααα.
υπαρχει πληροφορια οτι θα παρεμβει η ΟΥΕΦΑ για στησιμο αγωνα....ετσι πρεπει!!!!! δεν μπορεις κυρια Αρσεναλ να ερχεσαι να παιξεις με τους αντικαταστατες των αναπληρωματικων.....ουτε καν με τις δευτερες εμφανισεις!!!!!!
κοιτα...φυσικα ηθελα να περασω τσου λου...αλλα απο την αλλη ειμαι αυχαριστημενος απο την μπαλλα που επαιξα...ολη η ευρωπη θα δει τις φασεις και αυτο δεν αλλαζει...ολοι θα δουν οτι το 3-1 ειναι πλασματικο ...και εκει δεν ειναι κομπλεξικοι πουτανογενημενοι ωστε να ασχολουνται με δευτερες και τριτες εμφανισεις ...σπαστηκα που δε περασε ο γαβρος γιατι θα πεσει και η αποδοση του χρηστιδη >
εχεις δικιο αδερφε...ρε γαυροι πατε καλα ρε....το πρωτο γκολ ο μαλακας ο τερματοφυλακας την εδωσε επανω στο φουστερ ,το δευτερο γκολ ο αλλος ο τραγικος πηγε να αποκρουσει την μπαλα με το ποδι μεσα στην περιοχη του και το τριτο ριπαουντ απο δοκαρι και σας εδιναν την μπαλα συνεχεια....νικησατε μια ομαδα ουτε καν τα δευτερα δεν ηταν εκτος απο 3 παικτες....καλα εκαναν οι γερμανοι και καθησαν σιγα μην αφηναν τον θεοδωριδη και ομαδα με η πρωτη στα στημενα στην ελλαδα να παει στους 16....σας εκαναν πλακα ρε ξυπνηστε
εχεις απολυτο δικιο....πολυυυυυυυυυυυυυ μικρη η ντορτμουντ,φαντασου οτι εχασε απο τον θρηνο....Μπράβο στην ομάδα μας για την εμφάνιση , μας έκανε περήφανους .
Μικρή ομάδα η Ντόρτμουντ , ντροπή .
Είδε πως με τον ΖΜΠΑΟΚ βλέπει χαρά μια στο τόσο... αλλάζει ομάδες για να χαρείσημερα ειμαστε γαλλοι ?
γενικώς το ίδιο σκεφτόμουνα εδώ και μέρεςσωστος.οταν βαλαμε το τριτο το ιδιο σκεφτομουν