d3m
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελα απο κοντα να μου τα πεις...αντε γαμησου μωρη πουτανα γαμημενη αρχιδοπουστα ξεκωλιαρα
Ελα απο κοντα να μου τα πεις...αντε γαμησου μωρη πουτανα γαμημενη αρχιδοπουστα ξεκωλιαρα
δεν συμφωνώ απόλυταΜε εξαίρεση το 1ο παιχνίδι του ομίλου, ο Ολυμπιακός έπαιξε μπαλάρα στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Ελπίζω στο Γιουρόπα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.
Σε έχει πικράνει πολύ ο Ολυμπιακός.εδω που εχασε η ντορτουμντ επιτηδες σας χαλασε, που εχασε η αρσεναλ επιτηδες, δεν σας χαλασε ε;αντε γεια γαυρακια.....αλλη φορα να μαθετε να περνατε με την αξια σας αυτην ηταν η τιμωρια σας,κλαψεεεεεεε βαγγελααααααααααααααααααααα.
θα ερθω να σε γαμησω σημερα κιολας ρε κωλοτουρκαλβανεπουσταρα.μωρη κρυφοπουστα που χαιρεσαι καταντημενεΕλα απο κοντα να μου τα πεις...
Φίλε, μεγαλυτερα λαμογια και στησάκηδες απο τους γερμανους δεν υπαρχουν.τα γαμημενα κωλοτρυπιδια οι γερμανοι εφαγαν 2 γκολ στο τελος αυτα δεν γινονται
ναι μονο που στο live bet στο 85 που ηταν 2-1 οποιος επαιξε νικη των γαλλων κονομησε χοντρααν υπονοείς στήσιμο δεν θα το πήγαιναν στην κόψη του ξυραφιού και μάλιστα σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνα
ρε τυπε θες να μας τρελανεις τα βαζελια για να περασουν εχει κοιμηθει ο θεος και μας λες για τιμωριες και παπαριεςεδω που εχασε η ντορτουμντ επιτηδες σας χαλασε, που εχασε η αρσεναλ επιτηδες, δεν σας χαλασε ε;αντε γεια γαυρακια.....αλλη φορα να μαθετε να περνατε με την αξια σας αυτην ηταν η τιμωρια σας,κλαψεεεεεεε βαγγελααααααααααααααααααααα.
Ναι, μονο που στο live betting, οταν ενα ματς ειναι στο 85 2-1, το διπλο δινει πανω απο 80.αν υπονοείς στήσιμο δεν θα το πήγαιναν στην κόψη του ξυραφιού και μάλιστα σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνα
Και εσύ στο γκρουπ "Έχω φάει μεγάλη πίκρα από τον Γάβρο".Σοβαρα τωρα...στεναχωρεθηκα που δεν περασαν οι ρουφιανοι στους 16....ΜΠΑΡΤΣΑ,ΡΕΑΛ,ΜΠΑΓΕΡΝ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ....θα εσπαγε το ρεκορ της 7αρας....κριμα,χασαμε το θιασο νωρις νωρις....
Ελα σε περιμενω...Δες τα πμ σου.θα ερθω να σε γαμησω σημερα κιολας ρε κωλοτουρκαλβανεπουσταρα.μωρη κρυφοπουστα που χαιρεσαι καταντημενε
ναι μονο που στο live bet στο 85 που ηταν 2-1 οποιος επαιξε νικη των γαλλων κονομησε χοντρα
Ναι, μονο που στο live betting, οταν ενα ματς ειναι στο 85 2-1, το διπλο δινει πανω απο 80.
Περιμενω να δω τις φασεις για να σχηματισω αποψη.
τραβα γαμησου ρε αρχιδι...ξεγλιστρημα..Ελα σε περιμενω...Δες τα πμ σου.