Επισκέπτης
καλως τον σημαντικοΑφηστε τον γαυρο,ασημαντος ειναι.πανηγυριστε για τον Αποελ.
καλως τον σημαντικοΑφηστε τον γαυρο,ασημαντος ειναι.πανηγυριστε για τον Αποελ.
αντε ρε σοβαρα? στην αρχη τσαντιστηκα αλλα μετα καταλαβα ποια εισαι....ελα μωρη Μαριγουλα τι κανεις? ειχες παει γηπεδο η δεν συνηλθες ακομα απο την πρωκτοραφη?επίσης υπάρχει και η πληροφορία πως την καταπίολα-ξεκωλιάρα μάνα σου την γαμάνε κάτι Ολυμπιακοί.....
μάλιστα, εσύ από πού την έμαθες τη διοργάνωση αυτή; πότε έπαιξες τελευταία φορά;Τωρα θα βγει ο θεωδοριδης να λεει οτι ο σαπιος ειναι ο πιο αδικημενος του τσαμπιονς λιγκ
εχεις δικιο αδερφε...
για λογους ηθικης ταξης οι γερμανοι πουλησαν παιχνιδι στους γαλλους... για να μην παει ο σαββας ο θεοδωριδης σους 16...
το σκεφτοσουν ωρα ή ηταν εμπνευση της στιγμης ?
...........................................................................
ρε φανταρε διαφωνει οτι ηταν στημενο....επειδη το παρακολουθουσα στο nova εαν εβλεπες την ντορτμουτ στο πρωτο ημιχρονο και μετα στο δευτερο θα καταλαβαινες
και καλη ορθογραφια...η μεγάλες κηδείες έχουν και πολλή κόσμο
μαλακια ειπες γιατι πριν βαλει το 3 ο θρυλος το ματς ηταν 2-2 στην γερμανιαπαιδες θα σας πω την αποψη μου
με το 2-1 στην γερμανια περιμενανε μπασ και ισοφαρισει η αρσεναλ γιατι ετσι πηγενε 4ος ο ολυμπιακος οταν εβαλε το 3ο ο μοντεστο το παρατησαν οι γερμανοι και οι γαλλοι βαλανε 2 γκολ ευκολα αβαβα ηταν το ματς μαλακια που εβαλε 3ο ο ολυμπιακοσ
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο... εγω δεν ειπα οτι δεν το παρατησανε οι γερμανοι.εχεις δικιο αδερφε...
για λογους ηθικης ταξης οι γερμανοι πουλησαν παιχνιδι στους γαλλους... για να μην παει ο σαββας ο θεοδωριδης σους 16...
το σκεφτοσουν ωρα ή ηταν εμπνευση της στιγμης ?
ρε φανταρε διαφωνει οτι ηταν στημενο....επειδη το παρακολουθουσα στο nova εαν εβλεπες την ντορτμουτ στο πρωτο ημιχρονο και μετα στο δευτερο θα καταλαβαινες
απλα οι λογοι που ανεφερες ηταν βλακωδεις.
Αρα επρεπε ο Ολυμπιακος να αποφυγει να βαλει τριτο γκολ?παιδες θα σας πω την αποψη μου
με το 2-1 στην γερμανια περιμενανε μπασ και ισοφαρισει η αρσεναλ γιατι ετσι πηγενε 4ος ο ολυμπιακος οταν εβαλε το 3ο ο μοντεστο το παρατησαν οι γερμανοι και οι γαλλοι βαλανε 2 γκολ ευκολα αβαβα ηταν το ματς μαλακια που εβαλε 3ο ο ολυμπιακοσ
μην βριζεις ρε τυπε
Ο Ολυμπιακος βαζει το γκολ στο 89, και η Μαρσειγ στο 85.μαλακια ειπες γιατι πριν βαλει το 3 ο θρυλος το ματς ηταν 2-2 στην γερμανια