SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
γρηγορα στη σκοπια σου γκαβοψαρο.....δοκιμασε κι εσυ να κλααααααααααασεις τωρα να καθαρισει το κωλαρακι σου απο τα φλοκια..
γρηγορα στη σκοπια σου γκαβοψαρο.....δοκιμασε κι εσυ να κλααααααααααασεις τωρα να καθαρισει το κωλαρακι σου απο τα φλοκια..
πρεπει να ειναι αυτος που ελεγε ο χειρογλυκανος τυπετυπε αυτον τον τυπο τον εχει παρει το ματι σου?
κοντοφθαλμο...ξεκινα απο αυριο να τρεμεις στην ιδεα του μην τυχον και δεις με πουρο και χαμογελο τον προεδρο μου στο βουκουρεστι να απολαμβανει τον τελικο ;) ;)τυπε εγω για διαφορους λογους θα γουσταρα αρκετα να περασει τσου λου η ομαδα σου. αλλα απεχθανομαι να βλεπω χαμογελο στο προσωπο του προεδρου σου και λεφτα στη τσεπη του. πως με βλεπεις?
δεν εχει σημασια για μενα ρε αλεξ αυτο...και να το εδωσε καλα εκανε...σημασια για μενα εχει το ''olympiakos'' oτι η ευρωπη βλεπει αυτην την ομαδα και το ποδοσφαιρο παιζει οτι εγω χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ,παραγω ποδοσφαιρο ,δεν κλεβω παιχνιδια με ταμπουρια και βοηθα παναγια μου...
εν ολιγοις βλεπω μελλον...καλο μελλον...στα 5 απο τα 6 ματς παιξαμε μπαλλαρα....μεσα εξω..καταριψαμε τον μυθο που θελανε να δημιουργησουν καποιοι μαλακες γυρω απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο...
στα ισα με κατοχη με παραγωγη ευρωπαικη ομαδα...
τωρα αν το εδωσαν οι γερμανοι η οχι δεν αλλαζει στην ουσια κατι σε ολα αυτα...
αυτα εγιναν και γινονται και ειναι η πραγματικοτητα...εγω σε αυτα στεκομαι και αυτα βλεπω και κρινω...η ομαδα προχωραει μπροστα ....
ουτε για διοικηση ψαχνω ουτε τιποτα...νοικοκυρεμενο μαγαζι ...δεν ειμαι βεβαια μπαρτσα αλλα ....
... χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ....
απο το τσου λου, εσυ αποκλειστηκες νωρις....
καραισκακι 1-1 το 2011, τρελη μπαλαρα επαιξες...Φιλαράκι επειδή έχει γίνει μύθος το περίφημο ταμπούρι να σου θυμίσω μερικά ματς επί τροχάδην.
ΠΑΟ-Λα Κορούνια το 99 στο Ουέφα το 1-1 . Μπαλάρα και ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά. Μνημείο γκαντεμιάς.
ΠΑΟ-Γιούβε 3-1.
Η μπάλα που έπαιξα στο Ολντ Τράφορντ έχασα 3-1 αλλά κοίτα τις φάσεις
Η μπάλα που έπαιξα στο Λονδίνο με Άρσεναλ, όταν εκεί ΕΧΑΣΑ με ταμπούρι.
Η νίκη επί της ΠΛΗΡΟΥΣ Άρσεναλ στη λεωφόρο με 1-0.
Την Ρέητζερς 1-3.
Τη Φενερμπαχτσε 4-1
Την Άντερλεχτ 3-0
Βέρντερ 0-3
Ρόμα 2-3
Όλα αυτά ήταν ταμπούρια? Γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα.
17; Έτσι εξηγείται νταξ. Πίκρα.με τόσες κηδείες που τους έχουμε κάνει τοσα χρόνια και 17 χρόνια να πάρουνε πρωταθλημα και λίγα λένε....χαχαχα
αυτος ο μανονε σιγουρα ειναι ποδοσφαιριστης;
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ
ρε πουστη που ειναι ο περσονας να σε γαμησει
νταξ ρε βασιλακη καιλα....νταξ17; Έτσι εξηγείται νταξ. Πίκρα.
συγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...
η πιστευεις με αυτα που ειδες οτι δεν εχω τυχη στο γιουροπα λιγκ;;
μονο σημερα επαιξα μπαλλαρα;;μεσα στην γερμανια;μεσα στη γαλλια ;μεσα στη αγγλια;εδω με μπορουσια;σημερα που μπορουσα να βαλω δεκα γκολ;εσυ πιστευεις θα κερδιζες αυτη την ομαδα;;καλα...
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ
ρε πουστη που ειναι ο περσονας να σε γαμησει
Ρε παιχτη εκτος απο το γοητρο [που και αυτο μικρο ειναι δεν ειναι Champions League] τι σου δινει, εσοδα?Ε βέβαια τι λέμε τώρα. Κάθε χρόνο ο γάβρος ( ή και άλλες ελληνικές ομάδες ) στους 8 μιας ευρωπαικής διοργάνωσης οπότε τι να σου προσφέρει.
Ο γάβρος πληρώνει την πρώτη εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ. Μπορεί να πει κανείς πως δεν είχε ματς στα πόδια του ή ότι άλλο. Η εμφάνιση τότε ήταν αρκετά νωθρή πάντως. Έστω χ να φερνε θα κοβε και βαθμούς.
Η Μαρσέιγ μη ξεχνάμε πως στα 3 εκτός έδρας ματς είχε 2 νίκες και χ με την Άρσεναλ!
κοιτα... κατα βαθος σε ζηλευω...γρηγορα στη σκοπια σου γκαβοψαρο.....
Είναι χαμένος αδελφός του Κοστάντσο..αυτος ο μανονε σιγουρα ειναι ποδοσφαιριστης;
Κλασικοι μαλακες γαυροι.Απο εκει που θα προκρινοντουσαν σιγουρα τωρα μας παρουσιαζουν μεγαλη επιτυχια το Europaσυγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...
η πιστευεις με αυτα που ειδες οτι δεν εχω τυχη στο γιουροπα λιγκ;;