Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν πιστευω σε θεωριες συνομωσιας αλλα ακουσα μια καλη ερωτηση στο μεγκα.γιατι αργησε τοσο πολυ να ξεκινησει το ματς στη γερμανια? καθυστερησαν να ξεκινησουν με σκοπο να μας περιμενουν.αυτοι ομως ξεκινησαν 4 λεπτα μετα απο μας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε εγω για διαφορους λογους θα γουσταρα αρκετα να περασει τσου λου η ομαδα σου. αλλα απεχθανομαι να βλεπω χαμογελο στο προσωπο του προεδρου σου και λεφτα στη τσεπη του. πως με βλεπεις?  :grin:
κοντοφθαλμο...ξεκινα απο αυριο να τρεμεις στην ιδεα του μην τυχον και δεις με πουρο και χαμογελο τον προεδρο μου στο βουκουρεστι να απολαμβανει τον τελικο  ;) ;)
ξεκινα σιγα σιγα γιατι αν βγαλεις παρωπιδες τα μηνυματα για τις δυνατοτητες του θρυλου τις εχεις παρει  ;) ;)
στο τσου λου σιγουρα θα πανηγυριζες αποκλεισμο...
τωρα; εισαι σιγουρος;;για ξανσκεψου το λιγο  ;) ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν εχει σημασια για μενα ρε αλεξ αυτο...και να το εδωσε καλα εκανε...σημασια για μενα εχει το ''olympiakos'' oτι η ευρωπη βλεπει αυτην την ομαδα και το ποδοσφαιρο παιζει οτι εγω χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ,παραγω ποδοσφαιρο ,δεν κλεβω παιχνιδια με ταμπουρια και βοηθα παναγια μου...
εν ολιγοις βλεπω μελλον...καλο μελλον...στα 5 απο τα 6 ματς παιξαμε μπαλλαρα....μεσα εξω..καταριψαμε τον μυθο που θελανε να δημιουργησουν καποιοι μαλακες γυρω απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο...
στα ισα με κατοχη με παραγωγη ευρωπαικη ομαδα...
τωρα αν το εδωσαν οι γερμανοι η οχι δεν αλλαζει στην ουσια κατι σε ολα αυτα...
αυτα εγιναν και γινονται και ειναι η πραγματικοτητα...εγω σε αυτα στεκομαι και αυτα βλεπω και κρινω...η ομαδα προχωραει μπροστα ....
ουτε για διοικηση ψαχνω ουτε τιποτα...νοικοκυρεμενο μαγαζι ...δεν ειμαι βεβαια μπαρτσα αλλα ....

Φιλαράκι επειδή έχει γίνει μύθος το περίφημο ταμπούρι να σου θυμίσω μερικά ματς επί τροχάδην.

ΠΑΟ-Λα Κορούνια το 99 στο Ουέφα το 1-1 . Μπαλάρα και ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά. Μνημείο γκαντεμιάς.

ΠΑΟ-Γιούβε 3-1.

Η μπάλα που έπαιξα στο Ολντ Τράφορντ έχασα 3-1 αλλά κοίτα τις φάσεις

Η μπάλα που έπαιξα στο Λονδίνο με Άρσεναλ, όταν εκεί ΕΧΑΣΑ με ταμπούρι.

Η νίκη επί της ΠΛΗΡΟΥΣ Άρσεναλ στη λεωφόρο με 1-0.

Την Ρέητζερς 1-3.

Τη Φενερμπαχτσε 4-1

Την Άντερλεχτ 3-0

Βέρντερ 0-3

Ρόμα 2-3

Όλα αυτά ήταν ταμπούρια? Γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δεν με πειράζει που αποκλειστήκαμε, δεν είχα πολλές προσδοκίες και μπράβο για το πως παίξαμε, απλά ελπίζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου να προλάβω να δω τουσ Γερμανούς να πέφτουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... χορταινω μπαλλα απεναντι σε μεγαθηρια ....

:2funny: :2funny:
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ

ρε πουστη που ειναι ο περσονας να σε γαμησει  :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μπράβο και πάλι στα παιδιά , συνεχίζουμε στην Ευρώπη.
Οσο για κάτι πορδές εδώ μέσα , έχω να πω : Καλό καναπέ για τη συνέχεια και καλά πρωτοδικεία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απο το τσου λου, εσυ αποκλειστηκες νωρις....

Εγώ δεν είπα ότι " προελαύνω". Είπα για το χρηστίδη που λέει ο Ολυμπιακός ότι  " προελαύνει". Ντάξει συνεχίζει Europa ,μπάλα έπαιξε, αλλά όταν έχεις αποκλειστεί από τον θεσμό στον οποίο έπαιζες και συνεχίζεις σε έναν δευτερεύοντα, ε, δε ταιριάζει ακριβώς το ρήμα " προελαύνω"...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φιλαράκι επειδή έχει γίνει μύθος το περίφημο ταμπούρι να σου θυμίσω μερικά ματς επί τροχάδην.

ΠΑΟ-Λα Κορούνια το 99 στο Ουέφα το 1-1 . Μπαλάρα και ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά. Μνημείο γκαντεμιάς.

ΠΑΟ-Γιούβε 3-1.

Η μπάλα που έπαιξα στο Ολντ Τράφορντ έχασα 3-1 αλλά κοίτα τις φάσεις

Η μπάλα που έπαιξα στο Λονδίνο με Άρσεναλ, όταν εκεί ΕΧΑΣΑ με ταμπούρι.

Η νίκη επί της ΠΛΗΡΟΥΣ Άρσεναλ στη λεωφόρο με 1-0.

Την Ρέητζερς 1-3.

Τη Φενερμπαχτσε 4-1

Την Άντερλεχτ 3-0

Βέρντερ 0-3

Ρόμα 2-3

Όλα αυτά ήταν ταμπούρια? Γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα.
καραισκακι 1-1 το 2011, τρελη μπαλαρα επαιξες...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ

αυτος ο μανονε σιγουρα ειναι ποδοσφαιριστης;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...
η πιστευεις με αυτα που ειδες οτι δεν εχω τυχη στο γιουροπα λιγκ;;

Aλλού ήταν η ένστασή μου ,δες παραπάνω τι έγραψα.

Πιστεύω με τη μπάλα που παίζεις, ότι φέτος έχεις " μέταλλο" και αξίζεις να προχωρήσεις. Στην ευρώπη τουλάχιστον η Ελλάδα είναι άλλη ιστορία.
Έχεις τη δυνατότητα να πας μακριά γιατί έχεις πάθος. Είναι "γεμάτο" το παιχνίδι σου φέτος. Δουλειά Βαλβέρδε .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

μονο σημερα επαιξα μπαλλαρα;;μεσα στην γερμανια;μεσα στη γαλλια ;μεσα στη αγγλια;εδω με μπορουσια;σημερα που μπορουσα να βαλω δεκα γκολ;εσυ πιστευεις θα κερδιζες αυτη την ομαδα;;καλα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε βέβαια τι λέμε τώρα. Κάθε χρόνο ο γάβρος ( ή και άλλες ελληνικές ομάδες ) στους 8 μιας ευρωπαικής διοργάνωσης οπότε τι να σου προσφέρει.

Ο γάβρος πληρώνει την πρώτη εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ. Μπορεί να πει κανείς πως δεν είχε ματς στα πόδια του ή ότι άλλο. Η εμφάνιση τότε ήταν αρκετά νωθρή πάντως. Έστω χ να φερνε θα κοβε και βαθμούς.

Η Μαρσέιγ μη ξεχνάμε πως στα 3 εκτός έδρας ματς είχε 2 νίκες και χ με την Άρσεναλ!
Ρε παιχτη εκτος απο το γοητρο [που και αυτο μικρο ειναι δεν ειναι Champions League] τι σου δινει, εσοδα?
Χιλιες φορες να ειμασταν στους 16 του τσου παρα στους 8 του Γιουροπα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γρηγορα στη σκοπια σου γκαβοψαρο.....
κοιτα... κατα βαθος σε ζηλευω...
εγω εχω μια ομαδα, αυτη που ειναι... μου δινει πολλες χαρες , μου δινει και καποιες λυπες...

εσυ απ την αλλη, εχεις πολλες ομαδες... μια σταθερη που σου δινει ολο λυπες , και κατα τ αλλα οποια αλλη κερδιζει τον ολυμπιακο.
ειναι παντως τιμη μας σαν ολυμπιακοι που αυτοπροσδιοριζεστε μονιμως με βαση ποιον εχουμε εμεις αντιπαλο...
το κομπλεξ δεν νικιεται με τιποτα.
σκεψου το...
εσυ εχεις αποκλειστει απο τον αυγουστο... και σημερα , ημερα Τεταρτη 7 δεκεμβριου θα πας στη δουλεια ολο χαρα... και αυτο επειδη
ο ολυμπιακος αποκλειστηκε απο το C.L.
λιγο το εχεις ?
ευχαριστω να λες...

mike304

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλι τα χωνουμε μεταξυ μας? γαμω το μουνι των γερμανογαλων ειδεικα των γερμανων...σαμποταζ ρε ΕΛΛΗΝΕΣ οπαδοι της VW στα γερμανικα προιοντα ....φτανει πια με τα μεγαλΗτερα μουνοπανα της ΓΗΣ!!!!!! ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ....ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη...δεν καταλαβα...αποκλειστηκα απο την ευρωπη;δεν συνεχιζω;;συγχωρεσε με νομιζα οτι παιζω γιουροπα...ξερεις αυτη την διοργανωση που συνεχεια την παιρνουν ελληνικες ομαδες...
η πιστευεις με αυτα που ειδες οτι δεν εχω τυχη στο γιουροπα λιγκ;;
Κλασικοι μαλακες γαυροι.Απο εκει που θα προκρινοντουσαν σιγουρα τωρα μας παρουσιαζουν μεγαλη επιτυχια το Europa :2funny:
Πως γουσταρω να ξενερωνετε γαυρακια,ετσι ολοι ταυλα στον Πειραια :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom