- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 493
- Like
- 39.151
- Πόντοι
- 42.697
ρε μαλακα απο τι αρχιδια υλικο εισαι φτιαγμενος...σου εχει ανοιξει ο θρυλος καινουριες τρυπες για να σε γαμαει μιας και δεν αρκουν αυτες που εχεις και εσυ εκει να την λες στον γαμια σου...νταξ ρε βασιλακη καιλα....νταξ
Ρε παιχτη εκτος απο το γοητρο [που και αυτο μικρο ειναι δεν ειναι Champions League] τι σου δινει, εσοδα?
Χιλιες φορες να ειμασταν στους 16 του τσου παρα στους 8 του Γιουροπα.
ασχολεισε καθολου με το ποδοσφαιρο ρε ασχετε? δεν ξερεις τον Μανονε? τον Κοκελιν? ουτε αυτον τον ξερεις ασχετε? υποψηφιοι για χρυσο παπουτσι ειναι....αυτος ο μανονε σιγουρα ειναι ποδοσφαιριστης;
τί έπαθες με τους Γερμανούς??ρε παλι τα χωνουμε μεταξυ μας? γαμω το μουνι των γερμανογαλων ειδεικα των γερμανων...σαμποταζ ρε ΕΛΛΗΝΕΣ οπαδοι της VW στα γερμανικα προιοντα ....φτανει πια με τα μεγαλΗτερα μουνοπανα της ΓΗΣ!!!!!! ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ....ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ...
παλι βριζεις τον μπαμπα σου;μαλακες γαυροι.
ποιος απ αυτους δε θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος στην ομαδα σου ?![]()
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ
ρε πουστη που ειναι ο περσονας να σε γαμησει![]()
ρε παλι τα χωνουμε μεταξυ μας? γαμω το μουνι των γερμανογαλων ειδεικα των γερμανων...σαμποταζ ρε ΕΛΛΗΝΕΣ οπαδοι της VW στα γερμανικα προιοντα ....φτανει πια με τα μεγαλΗτερα μουνοπανα της ΓΗΣ!!!!!! ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ....ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ...
κοιτα... κατα βαθος σε ζηλευω...
εγω εχω μια ομαδα, αυτη που ειναι... μου δινει πολλες χαρες , μου δινει και καποιες λυπες...
εσυ απ την αλλη, εχεις πολλες ομαδες... μια σταθερη που σου δινει ολο λυπες , και κατα τ αλλα οποια αλλη κερδιζει τον ολυμπιακο.
ειναι παντως τιμη μας σαν ολυμπιακοι που αυτοπροσδιοριζεστε μονιμως με βαση ποιον εχουμε εμεις αντιπαλο...
το κομπλεξ δεν νικιεται με τιποτα.
σκεψου το...
εσυ εχεις αποκλειστει απο τον αυγουστο... και σημερα , ημερα Τεταρτη 7 δεκεμβριου θα πας στη δουλεια ολο χαρα... και αυτο επειδη
ο ολυμπιακος αποκλειστηκε απο το C.L.
λιγο το εχεις ?
ευχαριστω να λες...
αν προχωρησουμε στην ευρωπη και χασουμε το πρωταθλημα στην ελλαδα θα φταει η παραγκα του βαζελου ;;Aλλού ήταν η ένστασή μου ,δες παραπάνω τι έγραψα.
Πιστεύω με τη μπάλα που παίζεις, ότι φέτος έχεις " μέταλλο" και αξίζεις να προχωρήσεις. Στην ευρώπη τουλάχιστον η Ελλάδα είναι άλλη ιστορία.
Έχεις τη δυνατότητα να πας μακριά γιατί έχεις πάθος. Είναι "γεμάτο" το παιχνίδι σου φέτος. Δουλειά Βαλβέρδε .
αν προχωρησουμε στην ευρωπη και χασουμε το πρωταθλημα στην ελλαδα θα φταει η παραγκα του βαζελου ;;![]()
![]()
![]()
μην ανησυχεις το πρωταθλημα δεν το χανεις με ΤΙΠΟΤΑ....αν προχωρησουμε στην ευρωπη και χασουμε το πρωταθλημα στην ελλαδα θα φταει η παραγκα του βαζελου ;;![]()
![]()
![]()
Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Τζουρού, Σκιλασί, Βερμάελεν, Σάντος (51' Μιγκέλε), Φρίμπονγκ, Κοκελίν (66' Ροζίτσκι), Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Μπεναγιούν και Σαμάκ
αλλο θελει να σου πει...οτι μια ζωη κλαιγατε πως ενω ειστε ομαδαρα και προχωρατε ευρωπη εδω τα χανατε απο την παραγκα ;)Κάτσε να δούμε πως θα τα πας και σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι το Φεβρουάριο- Μάρτιο. Τώρα για παράγκες κλπ εδώ πάμε για πρωτοδικεία και σεις λέτε για παράγκες...