Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σας εσπρωχνε απο την αρχη της χρονιας η διαιτησια και πουλαγατε τρελλα και βγαζατε και ανακοινωσεις...
προκληση και θρασος μαζι...
το θρασος τιμωρειται στη ζωη
τωρα θα βγαζετε απο εδω και μπρος με το δικιο σας ανακοινωσεις  ;) ;)

Επισκέπτης
αυτο εννοω 50 - 50 ....δηλ.80 αρης 20 εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπον τωρα για να μιλησουμε σοβαρα ...αν αυτος ο εποπτης δεν το εκανε επιτηδες για να εκθεσει τον ολυμπιακο εχει σοβαρο προβλημα...πρεπει να παει οπωσδηποτε γιατρο...
τι εδωσε ρε πουστη;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδή δεν σε εχω για χαζό ξέρεις εσύ πολύ καλα γιατι ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία και τη σήκωσε στο πρώτο ημιχρονο ;)απλα σου θυμίζω πέρσι μετα το ματς στο καραισκακη με τον βαζελο τη σφύριγμα ειχε παρει ο βαζελος για να με ισοφαρίσει στη νεα σμυρνη ;)και δεν ειχε ασχοληθει κανένας μα κανένας  ;)η ιστορία ;) επαναλαμβάνετε με αλλον πρωταγωνιστή

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φοβήθηκε μήπως τον στέλνανε για β' εθνική κι αυτόν
τι να το κανω εγω ρε αυτ το ''λαθος'' στο 1- 0 με το αγρινιο με δεκα παιχτες;;;
εγω ηθελα οχι σπρωξιμα αλλα 50- 50 στην αεκ στον οφη και στην τριπολη...
τι να το κανω σημερα με αυτη τη μαλακια το οφσαιντ που στην ουσια με εκθετει;;;
βουτυρο στο ψωμι του βαζελου για να βγαλει ανακοινωσεις ειναι και να κανει επικοινωνιακη πολιτικη...
κανονικα ο βαγγελης αυτον τον εποπτη πρεπει να τον κρεμασει στο πασαλιμανι  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδή δεν σε εχω για χαζό ξέρεις εσύ πολύ καλα γιατι ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία και τη σήκωσε στο πρώτο ημιχρονο ;)απλα σου θυμίζω πέρσι μετα το ματς στο καραισκακη με τον βαζελο τη σφύριγμα ειχε παρει ο βαζελος για να με ισοφαρίσει στη νεα σμυρνη ;)και δεν ειχε ασχοληθει κανένας μα κανένας  ;)η ιστορία ;) επαναλαμβάνετε με αλλον πρωταγωνιστή
κανεις λαθος...πρωτον εκεινο το σφυριγμα ειχε αλλαξει το αποτελεσμα ενω το σημερινο ηταν αχρειαστο ,και δευτερον τοτε οντως δεν ασχοληθηκε κανεις αλλα με αυτο θα ασχοληθουν οοοολοι αυτοι που μας ειχαν ζαλισει οτι φετος ειχαμε 50 - 50  ;) ;)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
τι να το κανω εγω ρε αυτ το ''λαθος'' στο 1- 0 με το αγρινιο με δεκα παιχτες;;;
εγω ηθελα οχι σπρωξιμα αλλα 50- 50 στην αεκ στον οφη και στην τριπολη...
τι να το κανω σημερα με αυτη τη μαλακια το οφσαιντ που στην ουσια με εκθετει;;;
βουτυρο στο ψωμι του βαζελου για να βγαλει ανακοινωσεις ειναι και να κανει επικοινωνιακη πολιτικη...
κανονικα ο βαγγελης αυτον τον εποπτη πρεπει να τον κρεμασει στο πασαλιμανι  ;) ;)
ξέρεις μερικές φορές αυτή η πολιτική του προέδρου σου γυρνάει μπούμερανγκ,όταν κόβεις κεφάλια διαιτητών αβέρτα είναι χεσμένος ο άλλος και σε εκθέτει.
έχει ψωμί να φάει ο χοντρός για να γίνει κόκκαλης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξέρεις μερικές φορές αυτή η πολιτική του προέδρου σου γυρνάει μπούμερανγκ,όταν κόβεις κεφάλια διαιτητών αβέρτα είναι χεσμένος ο άλλος και σε εκθέτει.
έχει ψωμί να φάει ο χοντρός για να γίνει κόκκαλης.
και εσυ που εκοψες το κεφαλι του καλοπουλου και του τρυφωνος γιατι δεν σου γυρισε μπουμπερανγκ;;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
και εσυ που εκοψες το κεφαλι του καλοπουλου και του τρυφωνος γιατι δεν σου γυρισε μπουμπερανγκ;;
άστα αυτά σε μένα,η επιστροφή καλόπουλου περνάει το μήνυμα "κάντε ό,τι θέλετε κι εμείς θα σας επαναφέρουμε"
αν ήταν έτσι γιατί δεν επέστρεψε και ο δαλουκας;

Επισκέπτης
κανεις λαθος...πρωτον εκεινο το σφυριγμα ειχε αλλαξει το αποτελεσμα ενω το σημερινο ηταν αχρειαστο ,και δευτερον τοτε οντως δεν ασχοληθηκε κανεις αλλα με αυτο θα ασχοληθουν οοοολοι αυτοι που μας ειχαν ζαλισει οτι φετος ειχαμε 50 - 50  ;) ;)
δεν κατάλαβες τη θέλω να πω.το γεγονός οτι φώναζε γαι τον καλοπουλο και τους επόπτες αμεσως σε παιχνιδι που ουτε αυτός το ειχε ανάγκη οπως εσυ τώρα πηρε σφύριγμα που εμενα τοτε μπορουσε να μου κοστίσει μια κατηγορία.θελω να πω οτι οποίος φωνάξει στο επόμενο ματς παίρνει οτι θελει και όπως θελει ;)

Επισκέπτης
άστα αυτά σε μένα,η επιστροφή καλόπουλου περνάει το μήνυμα "κάντε ό,τι θέλετε κι εμείς θα σας επαναφέρουμε"
ο δαλουκας αν δεν κάνω λάθος δήλωσε οτι σταματάει.αλλιώς μην φοβάσαι και αυτός τωρα θα σφύριζε άσε που ακόμα εκρεμουν δικαστικες διαμάχες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αναλυση....
η ομαδα δεν μου αρεσε σημερα...νευρα αγχος και καθολου ρυθμος...
το αγρινιο πολυ καλο θα δυσκολεψει πολλους ...
ο τεννες μαλακιες δηλωσεις...ξερει γιατι τα λεει...γιατι θα βρει ευκολα παπαγαλακια που θα τα αναπαραγουν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδή δεν σε εχω για χαζό ξέρεις εσύ πολύ καλα γιατι ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία και τη σήκωσε στο πρώτο ημιχρονο ;)απλα σου θυμίζω πέρσι μετα το ματς στο καραισκακη με τον βαζελο τη σφύριγμα ειχε παρει ο βαζελος για να με ισοφαρίσει στη νεα σμυρνη ;)και δεν ειχε ασχοληθει κανένας μα κανένας  ;)η ιστορία ;) επαναλαμβάνετε με αλλον πρωταγωνιστή
επειδή μας τα χεις κάνει τσουμπλέκια με την αδικία στον νιόνιο για πες μας εκείνο το παίγνιο στη νέα σμύρνη που έπαιζα με 10 απ το 60 και σε κέρδισα με γκολ του γκούμα στο 93 το θυμασαι;
εκείνο το παίγνιο με ολυμπιακό στη νέα σμύρνη που έπαιζε ο γάβρος με 10 απ το 37 στο 0-0 και τελικά έχασες 0-2 το θυμάσαι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Γιατί δε το κοψα εγώ το κεφάλι του Καλόπουλου. Οι θεσμοί το κοψαν από μόνοι τους επειδή το παράκανε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μισό τώρα... ο καλόπουλος γιατί είναι το πτόβλημά σας;
πέρσι στο ντέρμπυ οι επόπτες εκαναν τα όργια.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο δαλουκας σταματησε μονος του ,δεν τον σταματησε κανενας ..ο καλοπουλος επανηλθε μετα απο δεκα μηνες ενω κακως τον ειχαν σταματησει στην ουσια...
και στα αρχιδια μου εμενα ο καλοπουλος...τι μηνυματα και μαλακιες ...εγω δεν θελω νηνυματα,εγω θελω να παιρνω τα ππεναλτι που παιρνεις εσυ στην κερκυρα στην ξανθη με τον οφη κλπ κλπ...
τι μηνυματα και αρχιδιες....

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μισό τώρα... ο καλόπουλος γιατί είναι το πτόβλημά σας;
πέρσι στο ντέρμπυ οι επόπτες εκαναν τα όργια.......
εντάξει έβαλε κι αυτός το χεράκι του(έπνιξε κι ένα πεναλτάκι αν θυμάσαι)

Επισκέπτης
επειδή μας τα χεις κάνει τσουμπλέκια με την αδικία στον νιόνιο για πες μας εκείνο το παίγνιο στη νέα σμύρνη που έπαιζα με 10 απ το 60 και σε κέρδισα με γκολ του γκούμα στο 93 το θυμασαι;
εκείνο το παίγνιο με ολυμπιακό στη νέα σμύρνη που έπαιζε ο γάβρος με 10 απ το 37 στο 0-0 και τελικά έχασες 0-2 το θυμάσαι;
επειδή ημουν και στα δυο θελω να μου πεις άδικα έπαιζες με 10; η άδικα επαιζε και ο γάβρος με 10; το πρόβλημα σου ειναι οτι έχασα απο το γαυρο και οχι οτι πέρσι με κάλπικο πέναλτι ισοφάρισες.και επειδη σου αρεσουν οι γριφοι μπορεις να μου πεις γιατι έχασες τον τελικο το 99 οταν ο γαβρος αγωνιζόταν επι 75 λεπτα με 10 παίχτες; :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί δε το κοψα εγώ το κεφάλι του Καλόπουλου. Οι θεσμοί το κοψαν από μόνοι τους επειδή το παράκανε
κακώς. η διατησία του δεν ήταν κακή ούτε για κόψιμο απ τις λίστες.

ο επόπτης που είδε οφσάιντ τον κατσούρ είναι του συνδέσμου κέρκυρας ναι αυτής της περιοχής που έχει πιο πολλούς γάβρους απο τον πειραιά και είναι ο ίδιος που στο καραισκάκη στο ντέρμπυ κυπέλλου με τον παοκ εφαγε κέρμα στο κεφάλι έπεσε κάτω και χωρίς να συμβαίνει τίποτα αντί να διακόψει το παίγνιο συνέχισε αφού τα καθάρισαν τα άιματα στην τριχωτή της πουλημένης κεφαλής του.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
74' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Ράφικ Τζιμπούρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιτωλικού και με ψύχραιμο πλασέ ζευγάρωσε τα τέματα του Ολυμπαικού.(απο το κατιμαγικο)

και μετα οταν σας λενε προβατα λετε γιατι???
μπεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και γιατι δεν του το εκοψαν οι θεσμοι οταν εδινε μεσα στο τηγανι εκεινη την μαιμου στον παπαδοπουλο;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom