Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα ήταν καθαρότατο οφσάιντ,δεν το είδες! μα καλά δε βλέπεις οτι ο επόπτης ήταν μπροστά από όλους?είχε και κρυμμένο σημαιάκι ο κερατάς και έβγαλε τον εαυτό του οφσάιντ!Να και ένας δίκαιος απο τη φύση του :cheesy:
τα έχουμε πει αυτα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.μόλις βγει ένας απο τους δυο και μιλησει για διαιτησια αμεσως οι επόπτες παθαίνουν μυωπία και δεν βλέπουν τίποτα.τη να πω ρε πούστη μου δεν βλεπουν οτι ετσι ξεφτιλίζονται και οι ιδιοι με αυτα που δινουν.

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσει ο βαλβιδας πάντως με τα οποια λαθη του..ποτε την ομαδα δεν την ειδα να παιζει ετσι στα εκτος εδρας ευρωπαικά ματς και αυτο του το πιστωνω.
έχει όμως πολλές εμμονές και σε εκτός έδρας ματς εχει παίξει καλά και επι λεμονη ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχυσα στο οφσαιντ...εχυσα αρκετα... :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα παλι πεναλτακι δεν πηραμε στο πεντακαθαρο χερι στην κεφαλια του μανιατη και η πουτανα το κορακι δεν σφυριξε καθαρο φαουλ στον χαρι με την προβολη που κανει στον αβραμη πριν του τραβηξει το σορτσακι...
εμ...αμα κανεις μαλακιες και δεν σφυρας σωστα μετα θα κανεις δευτερη μαλακια να μπαλωσεις την πρωτη...
ασε που το γελιο ειναι που σφυραει νωριτερα ληξη για να μην δωσει το καθαρο φαουλ - καρτα στον θεοδωριδη...
αλλα με το οφσαιντ ρε μαγκες πρεπει να εςβγαλα μιση κουταλια της σουπας....μεγαλη καβλα...
θελω και μια μαιμου πεναλτι στο 95 και να κερδισω με 1-0
η απολυτη καβλαααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα έχουμε πει αυτα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.μόλις βγει ένας απο τους δυο και μιλησει για διαιτησια αμεσως οι επόπτες παθαίνουν μυωπία και δεν βλέπουν τίποτα.τη να πω ρε πούστη μου δεν βλεπουν οτι ετσι ξεφτιλίζονται και οι ιδιοι με αυτα που δινουν.
για το πεναλτι κατι;;;για τον θεοδωριδη κατι που του εχει χαρισει 2 κιτρινες;;
μονο το οφσαιντ ειδες;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα μου αρεσει ο βαλβιδας πάντως με τα οποια λαθη του..ποτε την ομαδα δεν την ειδα να παιζει ετσι στα εκτος εδρας ευρωπαικά ματς και αυτο του το πιστωνω.
ναι μετά το 1-3 με τους καστανάδες τους γάλλους πρόπερσι έβαλε μυαλό......

μα τον πίτουρα..... +9 ήταν και έβαλε όλους τους βασικούς με άρη......

ξεχνιόνται αυτά;
σε άλλη χώρα θα τον είχαν στείλει να δίνει τα νερά στο μπάσκετ.... εδώ πήγε ο χοντρός στο λονδίνο προσωπικά να του δώσει τα κλειδιά.
του κανε και τη σκληρή και καλά γκόμενα.
αααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαχαα

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
πόσταρε τώρα κι ένα βιντεάκι με τον περήφανο λαό σου γιατί κι εσύ live δεν πρέπει να τον έχεις δει ποτέ,χούλιγκαν του καναπέ είσαι ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχυσα στο οφσαιντ...εχυσα αρκετα... :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα παλι πεναλτακι δεν πηραμε στο πεντακαθαρο χερι στην κεφαλια του μανιατη και η πουτανα το κορακι δεν σφυριξε καθαρο φαουλ στον χαρι με την προβολη που κανει στον αβραμη πριν του τραβηξει το σορτσακι...
εμ...αμα κανεις μαλακιες και δεν σφυρας σωστα μετα θα κανεις δευτερη μαλακια να μπαλωσεις την πρωτη...
ασε που το γελιο ειναι που σφυραει νωριτερα ληξη για να μην δωσει το καθαρο φαουλ - καρτα στον θεοδωριδη...
αλλα με το οφσαιντ ρε μαγκες πρεπει να εςβγαλα μιση κουταλια της σουπας....μεγαλη καβλα...
θελω και μια μαιμου πεναλτι στο 95 και να κερδισω με 1-0
η απολυτη καβλαααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχα
πρόσεχε μωρή ξυπόλυτη γιατί μετά τον αστέρα έχουν πάρει σειρά όλοι οι βαρβατίλες της επαρχία και αμα αρχίσει το γιδογαμήσι δε θα σταματιούνται.

μάθαν ότι γαμιόσαστε πλακώσαν και οι γύφτοι.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και σκεψου οτι εγω που στα λεω γουσταρω να κερδαω απο εδω και μπρος μονο με δφυριχτρα...θελω καργα σπρωξιμο ετσι για να γουσταρω για τις πουτανες που βλεπουν 50 - 50 φετος...ετσι καβλωνω...αλλα εσυ υποτιθεται εισαι αντικειμενικος...γιατι βλεπεις μονο τη μια φαση;;τις αλλες δεν τις ειδες;;

Επισκέπτης
για το πεναλτι κατι;;;για τον θεοδωριδη κατι που του εχει χαρισει 2 κιτρινες;;
μονο το οφσαιντ ειδες;;
ρε τύπε ήμαρτον.αν είναι έτσι κάρτα στο μανιατη που του χάρισε κάρτα στον αβρααμ ο παντελιτς διαμαρτυροταν και εβριζε τον διατητη σε ενα αουτ που δεν προλαβε την μπαλα ο τζιμπουρ ;) οσο για το πέναλτι ειπαμε αλλα οχι και έτσι.το βαζελο κοροϊδεύεις αλλα και εσυ οταν ζητάς τέτοια δεν πας πισω :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και σκεψου οτι εγω που στα λεω γουσταρω να κερδαω απο εδω και μπρος μονο με δφυριχτρα...θελω καργα σπρωξιμο ετσι για να γουσταρω για τις πουτανες που βλεπουν 50 - 50 φετος...ετσι καβλωνω...αλλα εσυ υποτιθεται εισαι αντικειμενικος...γιατι βλεπεις μονο τη μια φαση;;τις αλλες δεν τις ειδες;;
μα δε μπορείς αλλιώς μωρή πούστρα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχαχα
πρόσεχε μωρή ξυπόλυτη γιατί μετά τον αστέρα έχουν πάρει σειρά όλοι οι βαρβατίλες της επαρχία και αμα αρχίσει το γιδογαμήσι δε θα σταματιούνται.

μάθαν ότι γαμιόσαστε πλακώσαν και οι γύφτοι.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχα
να ξερεις οτι αμα παρω καμμια μουφα θα εχω χυσει ενα κατρουτσο σπερμα...το νου σου...
μολις δωσει την μαιμουδια εμενα να σκεφτεσαι  ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να ξερεις οτι αμα παρω καμμια μουφα θα εχω χυσει ενα κατρουτσο σπερμα...το νου σου...
μολις δωσει την μαιμουδια εμενα να σκεφτεσαι  ;) ;)

είδα μόλις το ανύπαρκτο οφσάιντ που έκοψε τον αμπντούν και έχυσα.  :grin:

Επισκέπτης
μολις δωσει την μαιμουδια εμενα να σκεφτεσαι  ;) ;)
ρε μπαγάσα δεν νομίζω και αυτό τώρα να πεις οτι ηταν πέναλτι γιατι θα με τρελάνεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι ρε πουστηηηηηηη
καθαρο πεναλτι και αποβολη γαμω την γκινια μου γαμω  :headbang: :headbang: :headbang:
δωσε ρε πουστη κορακι μια μουφα να καβλωσω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μπαγάσα δεν νομίζω και αυτό τώρα να πεις οτι ηταν πέναλτι γιατι θα με τρελάνεις.
ποιο λες ρε μαλακα....μακαρι να μην ηταν...αλλα μου φαινεται καθαρο  :think: :think: :think:
κανω λαθος;;μονο ποδια βρισκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom